19663
  • lachun
    Gratulálok az uj tagoknak!!!!
  • lachun
    !S jóestétt megérkeztem :)
  • manohun
    Voltam a postán meg van a pénzed Punker most már nincs menekvés :)))
  • kincsed
    Kösz,Mano,de akkor az az egy az erős legyen,kitató,okos,figyelmes,jó füle legyen,hogy az elleség merre tart,stb...nagyon tartok a vizsgától,bár tudom,hogy csütörtökön kerülök sorra.Szívás,ha nem.
  • manohun
    3 új 1sthpr tagunk lett ma:
    Randhun
    Blckhun
    Hupihun

Üdvözöljük őket a Squadban :))))
  • Hupi
    Azt mondta Manó meg lehet változtatni a nick nevet is díjmentesen.
  • Hamlet
    ok, és előre is köszönöm!
  • manohun
    amikor regellek akkor úgyis kellesz hozzá majd akkor megbeszéljük
  • manohun
    Ma este 8.-kor megbeszélés a 19.ei hadjáratt miatt
  • Hamlet
    Én is átutaltam... Nekem emailcimet kellene váltani regeléskor!
  • Hupi
    A német csoprt teljesen feltöltve, össesen 39-en jelentkeztek eddig.
  • manohun
    Shad: Blckhun téged ajánlott szóval jön nem sokára még egy hónapod

Random meg Tqmhun-t szóval neki is fog jönni egy valamikor.
  • Random_
    Mától Randhun vagyok! :)
  • manohun
    Punk a teid jött levélben de csak öt után lesz benn a fiókban
  • manohun
    Most csináltam meg random accát és van lehetőség nevet váltani regeléskor :)))))
  • Punkerwork
    enyém megvan?
  • manohun
    most vagyok TSen kellesz te is a regeléshez
  • Hypo #5594
    Ok:}} akkor ha már befizetted, akkor majd átirok pár infót a personal résznél, kivéve a nevet egyenlőre shad24:}} TS-en fent leszel?? ICQ-n se latlak
  • manohun
    meg van hypo a tied
  • manohun
    Ok, mond ha nem kapsz 5st akkor a 1stHunyadi értük megy :)))
  • manohun
    Ahoj otthon vagyok

Vitéz visszajött a pénzed, egy lévél is érkezett de be kell mennem a postára és két átutalás szóval gazdag vagyok úgyhogy indulok is Hawaiira

császtok :)

Ui.: Joxy: igen én fordítottam :)))
  • kincsed
    2 napra eltűnök egy kcisit.Kaptam egy fülest,de nem olyat,hogy rám csak csütörtökön kerül az érettségin a sor.De holnap is bent kell lenenm egész nap sajna.Elveszik az esélyt,hogy még egy napot is tanulhassak.De ti meg drukkoljatok.Mert igazából a 2.VH,az ipari forr,tudom,mást nem is nagyon.Nem beszélve a többi tantárgyról...Mano,remélem igazad volt,hogy a szóbeli könnyebb,mert nekem nem ezt mondták.Majd megmondom a vizsgaelnöknek,hogy te azt mondtad,hogy....
  • Hamlet
    Ez 192 védő és 192 támadót jelent? uff?! remélem beférek
  • Hupi
    Ha jól vettem ki akkor a 19-edikei Meuse hídjaiért folyó csatában 6 db 32 fős harccsoportok vesznek részt amelyek tartalmaznak:
    1 harccsoport parancsnokot (százados)
    2 altiszet (őrmester)
    2 páncélost (őrmester)
    8 fős gyalogos
    8 fős gyalogos szakaszt (honvéd)
    8 fős gyalogos
    2 Opel gépjármű vezetőt (tizedes)
    1 Sdkfz-251 lövészpáncélos vezetőt (tizedes)

Összesen 6 db harccsoport lesz német, finn, olasz, norvég, svéd, spanyol kódnév alatt. 6*32=192 fővel + 1 főparancsnok

Mondjuk ezt a szervezeti felépítést nem tudom hogy fogják tartani a játékosok?
  • Hypo #5587
    Na most fizettem be a K&H ba a 4500-at azonnal a számládon van.
  • Hamlet
    Ja és persze Andennes elesett.
  • Hamlet
    Tegnap jó kis csatában voltam :)Andennesnél védekeztünk/támadtunk volna a hídon át, de túloldalt tele volt sniperekkel. Tank sehol, se náluk se nálunk. Na jó... elmegyek egy "közeli faluban PzIII-asért és a folyó túloldalán megindulok az ellenség felé, hogy hátba/oldalba kapjam a gyalogságuk :) A terv tökéletes volt... 20 perc után odaértem a városhoz, de addigra az ellenség vagy 4 tankkal épp igyekezett át a hidon. Na jó, majd jól oldalba kapom őket. Elindulok... a város szélém egy kósza francia granadier kiszedett. Eredmény: 1 francia granadier damaged és én KIA, mindezt cirka 40 perc alatt sikerült elérnem. Pedig annyira jó terv volt :(
  • Hamlet
    ok, persze
  • Hamlet
    Én is jövök!
  • Random_
    Június 19.-én 21 órakkor kerül megrendezésre

én is szívesen részt vennék csak akkor legyen egy TS megbeszélés elötte
  • Punkerwork
    mikor is lesz ez pontosan?
  • Shad01
    Megnéztem a jelentkezést, ott el kell dönteni ki melyik egységben akar játszani. Össze kellene gyűjteni, kik akarnak tőlünk részt venn, és egy alakulatba kellene jelentkezni mindenkinek.
  • Joxy
    Shad:
    Mano, Lacus, és jómagam részt vettünk a oroszlán fóka hadmüveletben, fizetős hadjáratként. Külön szerveren folyik a játék, a spawn listák modositva vannak és mi is más rangot kaptunk mint az alap játékban ami van, mert a hadsereg is úgy van szervezve mint igaziból. Minden szakasznak, századnak meg van a saját feladata amit teljesiteni kell, ugy mond még "komolyabb" ezáltal a szimuláció. Sokkal több a "profi" játékos és iszonyat jó a feeling, a játék felügyelői aktivan változtatnak a dolgokon, pl.: a csapatszálitó hajó vezetőjének kifagyot a gépe és ezért megsemisültek a tankjaink, mingyárt kaptunk újakat helyette. Az ott elért eredmények és rangok nem számitanak az alap játékban.
    Neked és mindenkinek bátran ajánlom a részvételt ezeken az ütközeteken.
    Itt kaptunk egy kitüntetést is:

• Random_
    az utaláskor szerintem írj megjegyzés rovatba egy nicket csak, hogy Mano tudja ki küldi a lóvét nehogy gubanc legyen
  • Hamlet
    Akkor erre a számlaszámra utalom én is a 4500Ft-ot: 10400872-76485155-57531002. Nem rossz 4500-ért 3 hónap játék. :)
  • Random_
    Én is ennyit küldtem.
    Tegnap én is voltam a banknál és elindítottam a kártya intézést. Azt mondták nekem is, hogy két hét, de lehet, hogy kicsit több. Én most egy komplett elektronikus számlacsomagot nyitottam mert akciós és többet tud mint a mostani Citi bankos.
  • Punkerwork
    20 $ az kb 4500 HUF , én ennyit küldtem.
  • 0Fritz0
    "Playnet, CRS és a Special Events Team (SET) örömmel ajánlja aktív és jelenleg INAKTÍV WWIIOL játékosoknak ezt az ingyenes ütközetet, ami Június 19.-én 21 órakkor kerül megrendezésre."

LINK
  • Shad01
    Köszönet a magyar nyelvű hírlevélért a közreműködőknek!
    Remélem nem csak egyedi esetről van szó.

Aki már vett részt ilyen történelmi küldetésben, leírhatná miben tér el a rendes játéktól.
  • kincsed
    Jó reggelt