19663
-
lachun #5611 Gratulálok az uj tagoknak!!!! -
lachun #5610 !S jóestétt megérkeztem :) -
manohun #5609 Voltam a postán meg van a pénzed Punker most már nincs menekvés :))) -
#5608 Kösz,Mano,de akkor az az egy az erős legyen,kitató,okos,figyelmes,jó füle legyen,hogy az elleség merre tart,stb...nagyon tartok a vizsgától,bár tudom,hogy csütörtökön kerülök sorra.Szívás,ha nem. -
manohun #5607 3 új 1sthpr tagunk lett ma:
Randhun
Blckhun
Hupihun
Üdvözöljük őket a Squadban :)))) -
Hupi #5606 Azt mondta Manó meg lehet változtatni a nick nevet is díjmentesen. -
Hamlet #5605 ok, és előre is köszönöm! -
manohun #5604 amikor regellek akkor úgyis kellesz hozzá majd akkor megbeszéljük -
manohun #5603 Ma este 8.-kor megbeszélés a 19.ei hadjáratt miatt
-
Hamlet #5602 Én is átutaltam... Nekem emailcimet kellene váltani regeléskor! -
Hupi #5601 A német csoprt teljesen feltöltve, össesen 39-en jelentkeztek eddig. -
manohun #5600 Shad: Blckhun téged ajánlott szóval jön nem sokára még egy hónapod
Random meg Tqmhun-t szóval neki is fog jönni egy valamikor. -
#5599 Mától Randhun vagyok! :)
-
manohun #5598 Punk a teid jött levélben de csak öt után lesz benn a fiókban -
manohun #5597 Most csináltam meg random accát és van lehetőség nevet váltani regeléskor :))))) -
#5596 enyém megvan? -
manohun #5595 most vagyok TSen kellesz te is a regeléshez -
#5594 Ok:}} akkor ha már befizetted, akkor majd átirok pár infót a personal résznél, kivéve a nevet egyenlőre shad24:}} TS-en fent leszel?? ICQ-n se latlak -
manohun #5593 meg van hypo a tied -
manohun #5592 Ok, mond ha nem kapsz 5st akkor a 1stHunyadi értük megy :))) -
manohun #5591 Ahoj otthon vagyok
Vitéz visszajött a pénzed, egy lévél is érkezett de be kell mennem a postára és két átutalás szóval gazdag vagyok úgyhogy indulok is Hawaiira
császtok :)
Ui.: Joxy: igen én fordítottam :))) -
#5590 2 napra eltűnök egy kcisit.Kaptam egy fülest,de nem olyat,hogy rám csak csütörtökön kerül az érettségin a sor.De holnap is bent kell lenenm egész nap sajna.Elveszik az esélyt,hogy még egy napot is tanulhassak.De ti meg drukkoljatok.Mert igazából a 2.VH,az ipari forr,tudom,mást nem is nagyon.Nem beszélve a többi tantárgyról...Mano,remélem igazad volt,hogy a szóbeli könnyebb,mert nekem nem ezt mondták.Majd megmondom a vizsgaelnöknek,hogy te azt mondtad,hogy.... -
Hamlet #5589 Ez 192 védő és 192 támadót jelent? uff?! remélem beférek -
Hupi #5588 Ha jól vettem ki akkor a 19-edikei Meuse hídjaiért folyó csatában 6 db 32 fős harccsoportok vesznek részt amelyek tartalmaznak:
1 harccsoport parancsnokot (százados)
2 altiszet (őrmester)
2 páncélost (őrmester)
8 fős gyalogos
8 fős gyalogos szakaszt (honvéd)
8 fős gyalogos
2 Opel gépjármű vezetőt (tizedes)
1 Sdkfz-251 lövészpáncélos vezetőt (tizedes)
Összesen 6 db harccsoport lesz német, finn, olasz, norvég, svéd, spanyol kódnév alatt. 6*32=192 fővel + 1 főparancsnok
Mondjuk ezt a szervezeti felépítést nem tudom hogy fogják tartani a játékosok? -
#5587 Na most fizettem be a K&H ba a 4500-at azonnal a számládon van. -
Hamlet #5586 Ja és persze Andennes elesett. -
Hamlet #5585 Tegnap jó kis csatában voltam :)Andennesnél védekeztünk/támadtunk volna a hídon át, de túloldalt tele volt sniperekkel. Tank sehol, se náluk se nálunk. Na jó... elmegyek egy "közeli faluban PzIII-asért és a folyó túloldalán megindulok az ellenség felé, hogy hátba/oldalba kapjam a gyalogságuk :) A terv tökéletes volt... 20 perc után odaértem a városhoz, de addigra az ellenség vagy 4 tankkal épp igyekezett át a hidon. Na jó, majd jól oldalba kapom őket. Elindulok... a város szélém egy kósza francia granadier kiszedett. Eredmény: 1 francia granadier damaged és én KIA, mindezt cirka 40 perc alatt sikerült elérnem. Pedig annyira jó terv volt :( -
Hamlet #5584 ok, persze -
Hamlet #5583 Én is jövök! -
#5582 Június 19.-én 21 órakkor kerül megrendezésre
én is szívesen részt vennék csak akkor legyen egy TS megbeszélés elötte -
#5581 mikor is lesz ez pontosan? -
Shad01 #5580 Megnéztem a jelentkezést, ott el kell dönteni ki melyik egységben akar játszani. Össze kellene gyűjteni, kik akarnak tőlünk részt venn, és egy alakulatba kellene jelentkezni mindenkinek. -
#5579 Shad:
Mano, Lacus, és jómagam részt vettünk a oroszlán fóka hadmüveletben, fizetős hadjáratként. Külön szerveren folyik a játék, a spawn listák modositva vannak és mi is más rangot kaptunk mint az alap játékban ami van, mert a hadsereg is úgy van szervezve mint igaziból. Minden szakasznak, századnak meg van a saját feladata amit teljesiteni kell, ugy mond még "komolyabb" ezáltal a szimuláció. Sokkal több a "profi" játékos és iszonyat jó a feeling, a játék felügyelői aktivan változtatnak a dolgokon, pl.: a csapatszálitó hajó vezetőjének kifagyot a gépe és ezért megsemisültek a tankjaink, mingyárt kaptunk újakat helyette. Az ott elért eredmények és rangok nem számitanak az alap játékban.
Neked és mindenkinek bátran ajánlom a részvételt ezeken az ütközeteken.
Itt kaptunk egy kitüntetést is:
-
#5578 az utaláskor szerintem írj megjegyzés rovatba egy nicket csak, hogy Mano tudja ki küldi a lóvét nehogy gubanc legyen -
Hamlet #5577 Akkor erre a számlaszámra utalom én is a 4500Ft-ot: 10400872-76485155-57531002. Nem rossz 4500-ért 3 hónap játék. :) -
#5576 Én is ennyit küldtem.
Tegnap én is voltam a banknál és elindítottam a kártya intézést. Azt mondták nekem is, hogy két hét, de lehet, hogy kicsit több. Én most egy komplett elektronikus számlacsomagot nyitottam mert akciós és többet tud mint a mostani Citi bankos. -
#5575 20 $ az kb 4500 HUF , én ennyit küldtem. -
#5574 "Playnet, CRS és a Special Events Team (SET) örömmel ajánlja aktív és jelenleg INAKTÍV WWIIOL játékosoknak ezt az ingyenes ütközetet, ami Június 19.-én 21 órakkor kerül megrendezésre."
LINK -
Shad01 #5573 Köszönet a magyar nyelvű hírlevélért a közreműködőknek!
Remélem nem csak egyedi esetről van szó.
Aki már vett részt ilyen történelmi küldetésben, leírhatná miben tér el a rendes játéktól. -
#5572 Jó reggelt