19663
  • kincsed
    Ez bíztató:)Csak nem bítom magamban.
  • Hypo #5650
    na mindegy most már igy alakult ez van, csak aki most akarja annak szolok, hogy nehogy elbiukja a 3 honapot
  • Hypo #5649
    lol az egesz es csak a player namet valtoztattad meg nem a member name-t
  • Hamlet
    lol :)
    szerintem nem kellett fizetni a névváltoztatásért, csak azzal, hogy elvesztetted a 2 ingyenhónapot. De manohun a megmondhatója!
  • Shad01
    Pontosan hogy is van?
    Előfizettetek a 3 hónap reményében egy Free trialos néven X összegért.
    Megváltoztattátok a nevet y összegért erre visszajeleznek, ugrott a +2 hónap?
    Ezek szerint X+Y összegért csak egy normál előfizetést sikerült összehozni?
  • Random_
    Nem tom szerintem ha nyolc fele elérhető vagy akkor az elég.
  • Hypo #5645
    Érettségi??? hát az nem egy olyan nagy dolog azert hidd el bar mar nekem eleg regen volt, és akkor még követeltek is:}}}
  • Punkerwork
    rossz hozzáállás nem kell idegeskedni, én úgymentem be annó hétfő reggel hogy majd szerdán kerülök sorra erre közölték hogy 08:00-kor én vagyok a legelső a 40 emberből...
  • kincsed
    Helló drágáim.Olyan szinten ideges vagyok a holnap miatt.Ma 12-en érettségiztek,és senki sem bukott meg.De ugy érzem,nem tudok semmit!!!Holnap én leszek a 8.aki bemegy a mészárszékre.KB.11.30-ás 3 órát leszek bent.DRUKKOLJATOK!!!
  • Hypo #5642
    hanykor?
  • Random_
    Este lesz megbeszélés és akkor majd jelentkezünk kollektíve.
  • Hupi
    Te már jelentkeztél? Miket jelentekenek a következők:
    Deputy CinC/CinC ?
  • Punkerwork
    miről maradtam le?
  • Hypo #5638
    Hat persze hogy az mert ha tudomakkor nem valtoztatom meg a jatekos nevemet, hanem hagyom shad24 aztan amikor lejar a 3 honap utana valtoztatom meg,
  • Random_
    De az akció azoknak szól akik a mostani free alkalmával visszatértek játékba hiszen az akció lejártáig lehetett előfizetni. Magyarul nem tartom jogosnak, hogy csak azért módosítanak mert játékosnevet váltottam. Jelenelek szellemileg le vagyok fáradva és nincs energiám ezen idegeskedni ezért nem is veszem fel ezt a dolgot, de persze azért bosszantó.
  • Hypo #5636
    Ja csak ezt senki nem mondta, na mindegy bukott mar tobb is mohácsnál, csak sajnalom hogy igy lett, illetve igy kezdodik a wwiionline palyafutas, mert akkor inkabb regeltem volna sajat nevre ugyanitt tartanek
  • Toko
    Udv bajtarsak!!! Mi a harci harci helyzet? Sajna meg mindig nincs netem, bar a jovo heten intezek a vodafonos telcsimre, de az eleg cino lesz, asszem a jatekra nem elg jo, csak ilyen forum, email , stb-re jo, de ezis tobb mint a semmi. Gondolom jol megvaltozott a jatek menete a grafikai ujjitas ota, erdekes lehet. Na majd lesz nekem normal netem, addigis csak elore!!!!! Udv!!
  • Punkerwork
    én egyszer meglőttem puskagránáttal 1 kamikaze gépet :)
  • Random_
    de nem használhatná a jelenlegit mert hiszen abból csak egy lehet na meg a member name más

mind1 nem érdekel ezen már úgysincs mit variálni
  • Hupi
    Ez érthető hisz akkor mindenki elővenne egy régi free trialos accountot aztán megváltoztatná a nevet a jelenleg használtra. Így spórólva magának cirka 20-25 dollárt.
  • Hypo #5631
    JAJA a 3 honapot bebuktuk mert megvaltoztattuk a jatekban a nevunket, nem a member nevet csak a jatekban, HAT IGEN ezt HIVJAK SZIVASNAK!!!!!
  • Random_
    "we have converted your prepay subscription to a monthly subscription at just $12.99USD per month"

erre gondolsz?
    nem igazán olvastam át a levelet, de ha így van akkor jól megszívattak minket
  • Hypo #5629
    Ja tényleg akiket tegnap regisztralt mano, es megvaltoztattak a nevuket azok nem kaptak egy levelet hogy a 3 honap free az ugrott??? mert en kaptam sajnos, szoval csak vigyazat es elolvasni az aprobetuket is
  • Hypo #5628
    Az a sok freetrialos gyerek mi mano?:}}}}}}
  • manohun
    Közbe jöttek problémák úgyhogy azzal foglalkoztam.

De beszéltem az olaszokkal és ők várnak minket.
  • Joxy
    Alacsony támadó és közel levő (50méter) levő repgép elé ,lőjj egy pontban tűzfügönyt, amin ha átrepül valami bele akadhat. Sérült gép is elég ahoz, hogy vissza forduljon.
  • Hupi
    Veled szembe repülő légi célok ellen használható a siker reményében. Más helyzetben nem érdemes pazarolni a lőszert mert a találat valószínűsége, pláne a rep. gép lelövése erősen közelít a nullához.
  • Random_
    Én vasárnap óta visszatérő vendég vagyok egy kisvárosba ahol akkor véres csaták folytak. Tegnap szintén betámadtak a franciák 3-4 tankkal meg pár gyalogossal mi meg nem tudtnk felállítani eleinte elegendő tankot és egy depo-t befoglaltak, de később sikerült visszaverni őket léptem is rangot.
  • Hamlet
    Az LMG mennyire hatásos repülők ellen? Tegnap cirka 1,5 órán keresztül védetem Paalt egy háztetőn LMG-vel miközben 4-5 hurriés spit körözött felettünk. Elég jól lehet sebezni a repziket, de leszedni nem sikerült csak egyet.

Na meg 1 órán keresztül üldöztem egy A13-ast LMG-vel, közben a Luftwaffe-nek adtam meg a koordinátáit folyamatosan, le is szedték egy idő után :)
  • Hypo #5622
    jo reggelt, mano ha sikerul valamit intezned szolj, amugy koszi minden helpet
  • Shad01
    Mintha elmaradt volna a 19.ei hadjáratt megbeszélése.
  • kincsed
    Jó reggelt.Már 3.18 óta nem tudok aludni.Nem elötte kell a lovét odaadni?De én nem vagyok a korrupció hive:))Mert ki tudja,lehet rosszabb lenne.Ezen kívül,nekem 6 tanárt kéne lefizetnem.Pedig tudam,nem ma érettésgizem,hanem holnap.De akkor is sík ideg vagyok
  • 0Fritz0
    Kincs, én az érettségi után bementem az angoltanárnőhöz óra közben és megköszönve a vizsga "rásegítését" az asztalára tettem egy csinos kis összeget. Persze pont az elsősöknek osztotta az észt, azok meg néztek hogy ez most mi (Bár volt, akinek felcsillant a szeme). A tancsinéni meg se köpni se nyelni nem tudott...
  • manohun
    bocs elbaktam :)
  • 0Fritz0
    Nah én is kipengettem a zsét, viszont renitens módon nem hunnal végződöm... (bocsi, nem figyeltem)
    Tehát a gémben oFritzo-néven lopom a napot.
    Lehet többféleképpen is értelmezni:
    1. A duplanullás fricc
    2. óóó fricc óóó (rajongóknak)

Amint lesz felesleges 13 dolcsim, átírom :)
  • lachun
    tündérem sok sikert holnap egy jó nagy kalappal:)
  • lachun
    na sajna ma nem sokat voltam de majd holnap oké lesz!!!!
  • Punker
    :)
  • Hypo #5613
    Hupihun is uj tag??:}}} es Hypohun?
  • lachun
    sok síkert kívánok neked is drága csak ügyessen tanulgas szépen:)