19663
-
manohun #5811 Hupi te vagy a vezető ezért neked és a 2 unit COnak SMGsnek kell lenni azért van 3 belőle -
manohun #5810 Hupi gyere TSre -
#5809 de igen csak hbaever néven -
Hupi #5808 Még nem jelentkeztél be az Eventre.
itt kell Svensk Zug-ba -
#5807 engem kihagytál -
Hupi #5806 75 mm-es tüzérséggel ugyanúgy lehet tankot nyírbálni, pláne a mostani HE löszer modellel. -
Hupi #5805 HASTIER VAGY GIVET?
Azt nem lehet tudni, de így növekszik a feeling az utólsó percben adják át nekünk a célpontot tartalmazó szigorúan titkos birodalmi pecsétes borítékot.
Hastiere vagy Givet?
Azt nem lehet tudni, bár egymástól hangyapicsányi és látótávolságra vannak (cirka 5km-re), tehát annyira nem is fontos. Ha csak az nem hogy Givethez a partizánoktól hemzsegő Brjanszki fekete Entekket tartalmazó erdőn keresztül vezet az út.
17-en vagyunk a harccsoportban ebből 14 magyar. Elosztásom a köv.:
Stug: Hupi, Mozambo, Joxy
251/Opel: Shad, Joxy
Gyalogos szakasz pk.: Manó
Honvédek: Hamlet, Lacus, Hypo, Punyek, Stoshi, Szaby, Hunlax, Random, 2bbr
Terep:
Folyóvölgy, keletről és nyugatról hegyek által határolt. Hegyoldalak közepes lejtésűek, nyiltak kevés növényzettel, jól beláthatóak. -
lachun #5804 !S Jo napot mindenkinek!A kkor ez egy jokis ütös tözérségi párbajra is jolesz!!!!:) -
manohun #5803 Ez nem ATG szóval annyira nem lesz hatásos, inkább csak azért kapják hogy legyen HE-t lövő ágyújuk is. -
Hupi #5802 Naccerű, már a 47mm-es atg-jük is szétb***a minden páncélosunkat... -
manohun #5801 Nem sokára ezzel is szembekell néznünk ha a franciáknak megyünk:
-
#5800 -
#5799 Ma huh ,de jól érzem magam?Én majd jövő hét pémteken.Tequilla hegyek simán mennek majd le a torkomon.Jó éjt mindenkinek. -
#5798 most értem csak haza, ma már nem megyek game-zni -
#5797 en meg modemrol vagyok most, elment a kabel -
#5796 nem érek haza 8-ra, talán 9-re -
Hupi #5795 A bolgár meccsen is harc van :)))) -
#5794 hali vagyok en is! udv mindenkinek. -
#5793 még 2 sulinetes gépet össze kéne hajítani 8-ra se érek haza :( -
#5792 nekem jó lesz -
lachun #5791 huh shad mondja egér célzés saxx Mano irjál levelet mert ez nem jó itt!!! -
lachun #5790 Üdv Maggi nagyon hiányolunk téged is:) -
lachun #5789 !S jóestétt megérkeztem jó náhány sört legurítottam ma huh de jól érzem magam:) -
#5788 :)))))))))) -
Shad01 #5787 Megcsinálták normálisra az egércélzást az ágyúknál. Szerintem túl jóra sikerült, könnyebb vele célozni mint joy-al. -
#5786 nekem se -
#5785 majd egy jo kis bill kiosztas help nem artana -
manohun #5784 25 tag van most és legalább még 4-5 aki nem lett fel véve
de ebben azok is benne vannak akik régebben játszottak, pl. te -
#5783 multi task, én is úgy nyomtam tegnap :) -
Hupi #5782 Kb. 16-18 aktív jelenleg. -
#5781 grrrrr -
#5780 Ja, és !S :) -
#5779 Mostanság hány tagja van a dicsőséges 1stHPR-nek? -
#5778 Na na! Most, hogy beléptél nincs ilyen, hogy foci és egyéb kibúvók!
Amikor Mano felmutatja a véres kardot akkor itt indulni kell! :) -
#5777 hmm...jol hangzik csak sved meccs elott kene vagy utana:}}} -
Hupi #5776 Ja tréning szerveren ma este megnézzük a terepviszonyokat.
Az a baj hogy jelenleg nem tudjuk mik a célpontok ill. mit kell tennünk. Csak sejtéseink vannak, nagy valószínűséggel a mi célpontunk Hastiere lesz. Feltételezem a Meuse legfontosabb városát Dinantot és hídját, ill az attól északra és délre lévő városokat/hidakat kell megszerezni. -
#5775 hat rank ferne egy szervezett francia gyilok a szombati nagy meccs elott -
#5774 csatlakozom! :) -
#5773 este iszonyatos mészárlást csinálok a franciák között -
manohun #5772 Hali magilla ha eltudtalak volna érni hamarabb is szóltam volna