19663
-
Hupi #5851 Ebből a vaw tipusú hang elfoglal 60 megát mert ez a VideoMach 2.5.6 nem tudja tömöríteni a hangot. Röhej. Szóval ez így videókészítésre nem alkalmas. -
Hupi #5850 Manó készítettem egy 109-es videót, 5 és fél perc hosszú és csak 85 mega :)))) Van Hely? :))))) -
lachun #5849 pusza tündérem !!!!! -
#5848 szia drága!!!JÓT BESZÉLGETTÜNK,és ezt nyilvánosan is kösz -
lachun #5847 Mano tudj ezeket ,hogy mikor :( -
#5846 Tetszet ez az Event nekem is, főleg, hogy tudtam lönni ágyús Laffy-t
Most néztem az after action riportott és örömel láttam, hogy be kerültem a Top20-ba 5db kill -el
Szerintem ha többen vagyunk akkor elfoglajuk az AB-t, és akkor pillanatok alatt meg van a város. Az AB és a Keleti CP között igen jó búvó helyek voltak az EI-knek, ez nagy nehezités nekünk. Több APC -vel, géppuska záró tüz kellet volna nekik -
Hamlet #5845 Lássuk lássuk és mikor? -
lachun #5844 cijja cuki falat sdo táncosok huh ez valami magyar ös feelling lehet:) -
#5843 Szép napot az én kis hőseimnek!!!
Fenomenális volt a tegnapi fellépés.
Z.Erika valami igen meglepővel készül a magyar zene számára.És benne lesz az én SMILEY-m.Mármint egy jó barátom,nem az
ilyen smiley.De megdöbbentő lesz,az biztos.A kritikusok már most kiakadva irnak róla.Aug.20.-án lesz a bemutató a városban valahol.Erika,és a szado táncosok....többet nem mondhatok.... -
lachun #5842 !S Jo napot Hupi ugy tudom lecserélik ezt a frafikát de lehet ugy ahogy írod Manonak van róla videoja nagyon ütös lesz szerintem ,ja és videokártyákat meg a vasat is fejlesztenk kell gyors ütemben hozzá. -
Hupi #5841 Event nekem tetszett, bár a második felében igazából meg volt kötve a kezünk. Ugyanis okosan tartalékolt, ütökártyaként használható lövészpáncélosunk technikai okok miatt kiesett. A Stugok kezelői megtették amit tőlük el lehetett várni megsemmisítettek 4 páncélvadászt, és több francia gyalogost. A Zug-ok között szolid kommunkáció folyt, sajnos együttműködés azonban semmilyen szinten nem volt. A végén ha lett volna lövészpáncélosunk a Stugjaink fedezetében/segítségével nyugodtan át tudtunk volna gyalogoskat dobni a hídon keresztűl. Így is (ha időlegesen is) ellenőrzésünk alatt tartottunk néhány depojukat mind a keleti mind a nyugati oldalon. Összeségében félsikernek értékelem a történteket.
Külön köszönet illeti meg Shad hadnagyot, aki a harcról lemondva Opellal végig szállította katonáinkat. -
Hupi #5840 Már megtörtént csak ennek lehetőségeit fokozatosan, patch-ről patch-re fogják kihasználni (ilyen pl. a 3D növényzet) -
Hamlet #5839 Mikor lesz motorcsere? Kerestem de nem találtam infot róla... -
lachun #5838 Nekem nagyon tetszet a scenário csak elég bátortalanok lettünk a város szélén! sajna leszedtek 3 szor de adtam én is nekik!!! Végre láttam egy ágyuslaffit közvetlen közelröl de elég romokban volt már:) -
lachun #5837 lesz ilyen majd a motorcsere után de ez egy stratégiai játéklesz!!! -
Hamlet #5836 Na akkor ilyen grafikát kérek a WWIIOnlineba is. Köszönöm. -
Hamlet #5835 remélem ez az 1.15-ös patch már :) -
Hamlet #5834 ez milyen játék? -
#5833 én is mondtam délelött Mano-nak de azt mondta drága :( -
lachun #5832 Mozambo kis kedvence konvojban:)
-
lachun #5831 Nekem is kell ááááááááááááá:) -
lachun #5830 WWII Online polo a gyereken:)
-
lachun #5829 Gyeretek taktikai megbeszélés!!!!!!!!!!!!!! -
Hamlet #5828 nyúl a pácban -
#5827 !S roger -
manohun #5826 7kor TSen gyülekező -
lachun #5825 Discoveryn nagy csatamegy most!!!!Goodvur hadmüvelet!!! -
lachun #5824 Vagányul táncoljanak nekem ,mert vagyányul drukkolok és közben black hip hoppolok vagy mi:) -
#5823 Ma a nyitótánc Popp-hopp,és a vizsgájuk pedig egy Black eyed peas szám,amire a Z.Erika lányával előadnak egy hipp-hopp táncot ami egy történet,és benne két vagány csajt játszanak el.Ne tudd meg,milyen ruhájuk lesz.Ha lesz kép küldök.És köszi a drukkolást. -
lachun #5822 Jó táncit és Pati ügyes legyen,remélem felfigyelnek rá még többen:) -
#5821 Jó játékot drágaságaim!!!
Nekünk ma irány a sztár élet,és a nagyszinpad!!!!!! -
lachun #5820 Mano azt olvasta a franciknak lesz ugyogy csak oldalor a meg közelités a tetején egy fix LMG van puska gránátosok kezdhetnek gyakni !!!!! -
Hamlet #5819 Szerintem nem rossz a terv... van rá esély, ott gyenge a védelem viszonylag, bár nyilt a terep. -
Hamlet #5818 Látom már megvan nekünk a pontos feladatunk az esti csatában! Megnézem a térképet. -
Hamlet #5817 Ha nincs LMG én leszek a BFG-vel :)
Elképzelem ahogy a zöld plazma beteriti az ellenséges depot :) -
#5816 Lesz ágyús Laffi?
Még sosem löttem olyanra, jó lenne egy trofea -
lachun #5815 Ugynéz ki nagyon fontos a felderités és nagyon szeretnék szét szedni egy pár ágyus Laffit -
#5814 Ezt meg is kérdezhetted volna barátom akkor elmondtam volna. :D -
manohun #5813 7kor TSen gyülekező
-
Hamlet #5812 7kor TS?
Egyébként elolvastam egy FAQ forumban, és rájöttem miért kapni pontot... végre. A fontos: 10 percig maradj életben, missiont válassz és RTB, ha ezek közül egyik nem teljesül akkor nuku pont.