19663
-
#5891 1 igazi sniper csúzli kéne, a városokban lehetne vadászni -
#5890 A LAG témájához:
A játék programokban levő para jelenségeket nem csak a magas ping érték okozhatja, hanem a magas desync érték is.
Erre jó példa a Flashpoint cimü progi, ahol ezt az értéket is kimutatja nekünk. Ott is lehetett ilyet látni, hogy alacsony pingel át mentek a jármüvek a házon, vagy épp repkedtek, mert magas volt a desync, tehát a kliens nem tudott jól össze szinkronizálni a szerverrel.
Ez elő fordulhat ritkában, rövid időre, a népi megfigyelések álltal, álltalában TV-net és egyébb LAN ként müködö hozzáféréseknél, illetve ocsó' ADSL -nél, ahol a szolgáltatónak gyenge a kifele irányúló elérései, fordulnak elő.
-
#5889 en az lmg-t szeretem mostanaban igaz nehezebb vele gyorsan reagalni de ha jo poziciot sikerul elfoglalni akkor nagyon jol lehet vele fedezni a tobbieket -
#5888 Én legszívesebben gránátossal vagyok mert lehet vele sniperkedni is, de ha arról van szó oda lehet lőni egy kis gránátot másik kedvenc az SMG. -
Hamlet #5887 Puskagránát elég jó... Hétvégén én is használtam sokat. Bokorban két ei valahol, hát pazaroljuk, adtam nekik 4-5 gránátot, aztán csend is lett odaát. :) Aztán et tankon gyakoroltam a távoli lövést és egész jól el lehet találni őket (bár sokat nem ér ellenük az tuti). -
#5886 Én vasárnap csak egy picit játszottam gyakorolgattam az ellenségen a puskagránátot egész jól ment.
Volt olyan, hogy az FB-t ahonnan indultam fölrobbantották én a közelben meglapultam és kifigyeltem amikor felül a két csigazabáló a tankra és elindulnak fisszafele. Tőlem távolodva haladtak így szépen leszedtem a két oldalon ülő gyalogost. A tank vezetője tudta, hogy a környéken vagyok, de nem tulajdonított nekem nagy jelentőséget csak miután az utasait leszedtem. :) Ekkor előkerült egy karmadik gyalogos akit majdnem leszedtem a tank végül megsorozta a bokorsort ahol bújtam és leszedett. Sajnos akkor sapper voltam, de ha lett volna puskagránátom. :D -
#5885 Ruszki hostal akikrol koztudott hogy borzalmasak, mentem akkor egyet 110 es ping volt stabilan es lottem is ket il2-t:}} szoval passz, nagyon sajnalom mert vartam ra. Tegnap is bementem jatszani es semmi gond nem volt -
#5884 Nincs tuzfalam, a problema az csak a playnet fele lepett fel, mert megneztem letoltesem kulfoldi siterol 45k volt, csak a playnet fele voltam belassulva, es ha a sima jatekba mentem be az soha nem laggolt, most se, csak ez az event server fele.....na mindegy -
#5883 Ja keverem Hupi-t Hypo-val. :) -
Hupi #5882 Azzal a graf beállítással amit használok majdnem max. 512*384 felbontásban. Azért éreztem hogy alaposan visszaesett az FPS, olyan 10-15 körül lehetett. -
#5881 Elvileg a magas ping az net probléma lehet. -
#5880 Tűzfalad nincs? Mert van olyan játék amit kifelyezetten lassít a tűzfal.
Vagy ha nincs tűzfal akkor tegyél fel. Talán valami megbújva lefogja a neted. Pl. az XP is alapból lekorlátozza a neted.
Javaslom lefuttatni az XP antispy progit egy ad-aware-t és lehet valami teszteket is.
Milyen neted van? -
manohun #5879 Hupi max grafikával csináltad? -
manohun #5878 Én is sajnálom Hypo a következő majd jobb lesz.
-
#5877 Hát nekem meg nem nagyon jott ossze, mert miután végre sikerült joinolni, nekem az egesz egy nagy ugralas volt, ugy lagzott mint az allat, ott ultem a stug tetejen es hirtelen feketeseg, de nem haltam meg mert tudtam loni stb csak nem lattam semmit, szoval nekem nagy szivas volt az egesz, és a legrosszabb hogy csak a playnet fele volt borzalmas nagy a pingem, mashova siman jo volt, meg Dongokal repultem is 75-os pinggel szoval nem tudom mi a gaz, nekem a playnet neha olyan lassu.....mindegy sajnalom -
Hamlet #5876 Ja, jó kis videó. Utána fel is szálltam egy 110-essel, hogy az nme FB fölötti 2. kör után egy vadász könnyű prédája legyek. -
Hangulatos kis légibemutató. Az érzékenyebb gyomrúak azért vegyenek magukhoz egy zacsit, mielött megnézik! -
#5874 Gyönyörű reggelt!!!Mától sajana 1 hónap után dolgozom.Nagyon tetszett az élménybeszámolótok,csak egy bibi van vele:HOGY ÉN NEM VAGYOK OLYANKOR VELETEK.CUPPP. -
#5873 fedeztem 1 FB robbantást:
1 opel
5 sapper
1 smg (én)
fb-nek esélye nem volt :) -
#5872 mi az icq számod? -
lachun #5871 !S Punker:) -
#5870 -
Hamlet #5869 Ha náluk lett volna puskagránát meg se tudjuk mi történt. -
#5868 Igen ha lett volna puskadránát nagyon szépen ki lehetett volna szedni a bozótból az enemy-t. -
Hamlet #5867 Mondjuk ez a másik oldalról jobban tetszik, kaszáltam már én is LMG-vel le 2 full kocsit, de akkor is káromkodtam, hogy milyen hülye a sofőr. -
#5866 Hát az tényleg nagy szívás volt csak haladtunk az erdők mellett és kicsit féltem hova megyük.
Amikor kiugrottunk a puszta közepén én lepődtem meg a legjobban, hogy nem haltam meg azonnal. Lehetőségünk az életben maradásra nulla volt. -
Hamlet #5865 Basszus az durva volt... ellenséges gyalogosok a bozótban... mi megállunk 70m-re az erdőtől, hogy még véletlenül se tudjon egyikünk se elsprintelni egy fedezékig.
A másik fajtája se rossz beszáguld a város közepébe, ahol jó esetben a minket ujjonga váró gyalogság kaszál le mindenkit, rosszabb esetben (ez a gyakoribb) egy AT-nak, vagy nme tanknak szerzünk egy-két szép pillanatot. -
lachun #5864 Shad szerintem magyon okosan opeleztál szerencsétlen sdkfzs kirakot minket a pusztába a francik elé -
lachun #5863 Saan a servet nem nagyon készitették fel szerintem egy scenáriora és elég fura dolgok voltak tegnap,de a következö állitolag egy igyzi nagy durranás lesz:) -
lachun #5862 Már tölti nekem:) -
Hupi #5861 Ja igen! Szombat reggel zárolták a jelentkezést ergo a rangokat sem lehetett megváltoztatni este. -
#5860 Én játék közben is kidobódtam és mikor újra csatlakoztam a játékban akkor is csak közlegény voltam. Szóval nem igazán működött.
A nettel nem tudom mi volt a gond mert már az elején úton a csata felé meghaltam majd az erdős részen is annak ellenére, hogy enemy nem is volt a környéken. -
Hupi #5859 Mindenki megkata a tizedesi rangot. -
Shad01 #5858 Az Event nagyon tetszett, nagyon jól meg volt szervezve a mi támadásunk. Sajnos részemről közbejőtt egy vihar jégesővel és villámlással, amit a számítógépem már nem bírt elviselni, így az egyik taktikai fegyverünk a Sdkfz 251-es elveszett.
Ami számomra tanulságos volt:
Mindenkinek tizedesi rangot kellett volna adni, mert az AB-ben bennmaradt az összes LMG, SMG és Grenadier, mivel a közlegények nem tudták behozni.
A végén 2 Stug is bennmaradt az AB-n. Azokat is ki kellett volna hozni, valamint a Stugokkal betörni a városba, amit az játékidő letelte után Joxyval meg is tettünk, ott 4 killt el tudtam érni. -
Hupi #5857 Na akkor itt meg lehet nézni:
http://hupihun.uw.hu/ -
lachun #5856 Gratt akkor mielöbb szeretném meg nézni :) -
Hupi #5855 Na megvan, sikerült 35 megára csökkenteni minőségromlás nélkül. -
lachun #5854 Joxy kellene ehez mert ö tud valamit. -
Hupi #5853 Valami olyasmi program kellene ami a kész hang nélküli videót összefűzi a külön mp3-as fájllal -
lachun #5852 Sajnos free triál nem üzemel reméelem valami jönn hamar:)