19663
-
Shad01 #5931 Én sem soronként irogattam be. A keymapperben kell beállítani mindent joyra.
Fontos, hogy ne az alapbeállítást használjátok, mert ebben az esetben a config fájlban az adott fukció nem fog szerepelni, így nem lehet tudni hová kell beszúrni az új sort.
Ha a keymapperben már beállítottatok mindent, nyomjatok egy ALT+TAB-ot, szövegszerkesztőben nyissátok meg az adott fegyvernemhez tartozó fájlt, és szúrjátok be a megfelelő helyre a következő sort a vízszintes mozgatáshoz:
<mouseaxis>x</mouseaxis>
a függőleges mozgatáshoz:
<mouseaxis>y</mouseaxis>
Segítségképpen nézzétek meg a lenti képet, hogyan kell kinéznie.
Ha végeztetek mentsetek, majd lépjetek vissza a játékba. A következő spawnolásnál már az új beállítások fognak működni. -
Lt Rodlee #5930 Hi Hypo mit kell letöltenem a WWII onlinehez?
Töltöm a WWii onlinet!
Akkor letöltöttem azt a playgatet119!
Kell vmi?
Thx! -
#5929 Na felraktam a melomba is a ww2-t de itt nincs joyom nincs valami cfg file ne nekem kelljen irogatnom be soronkent -
#5928 Akkor majd bemutatom élőben! -
#5927 És ha az sem működik? -
#5926 A német kamikaze alakulat ászai:
KÉP
(ha nem nyuxana a link):
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/007.jpg
-
Shad01 #5925 így néz ki:
-
Shad01 #5924 így néz ki:
http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/eger.jpg -
#5923 2vh-s loszerek kepei leirasa http://www.munavia-21.org -
lachun #5922 !S Jóestét mindenkinek:) -
Shad01 #5921 Gyakorlati tanács:
A keymapper-ben mindenképpen állítsátok be a joy-t (kék legyen és ne szürke a kiírás, magasságállításnál az invert kapcsolót x-eljétek be) és a
<mouseaxis>x</mouseaxis>
sort szúrd be szövegszerkesztővel a megfelelő helyre.
Így biztos nem fog akadni. -
Shad01 #5920 Szövegszerkesztő segítségével be lehet állítani, hogy az ágyú célzás egyszerre működjön joy-al és egérrel is. Csak be kell szúrni a megfelelő sort a megfelelő helyre. Pl:
<control function="Turret traverse">
<joyaxis stick="1">x</joyaxis>
<mouseaxis>x</mouseaxis>
-
Hamlet #5919 detto -
#5918 Nyilóvirágokkalteliharsánynevetésbengazdagjátékkedvvelteli szép napot! -
#5917 utánna találtunk 1 üres FB-t az angolok kitámadtak de nem hagytak őrséget, 1 smg fedezet mellett fel is robbantottuk :) -
#5916 !S
Jó volt újra játszani, csak kicsit még szokni kell... :)
Tetszett az a depot visszafoglalás és utána a továbbnyomulás, aminek a vége fb robbantás volt. És a végén a benzinkifogyás! :) -
#5915 tegnap esti fb robbantások jók voltak -
#5914 Jó reggelt! Kéne egy kis help. Arra szeretnélek keérni titeket hogy a ww2ol könyvtarba van egy Playnet\CRS\WW2OL\wwiiol_netcheck.bat ezt futtasátok mar le, és irjatok mar meg hogy a netcheck_log.txt fileban milyen értékeket kaptok, mert az elmult ket napban nagyon lagzik a jatek server, gondolom tengerentúli kár hogy nincs europai server -
manohun #5913 Jó reggelt -
Shad01 #5912 Jó az LMG, csak sajnos önmagában semmit nem ér. Legalább két fedező Riflemen kell, így a lőszerutánpótlás is biztosított. -
#5911 Nalam ugyan ez volt, kár hogy ilyenkor nem ket LMG van:} -
Shad01 #5910 Az LMG nagyon jó fegyver egy ellenséges Depo sakkban tartására, mert nagy távolságból is le lehet lőni vele a keresztbe szaladókat. St Truiden védelmekor volt szerencsém nagyot tarolni vele. Kb 10 másodpercenként szaladgáltak el a hudingevők a zászlós épület fala előtt. A világos fal nagyon jó kontrasztot adott a célzáshoz.
A dolog ott bukott el, hogy mivel egyedül voltam a tárazás során pár angol el tudott szaladin, és oldalról senki sem fedezett, amit jihasználva le tudtak lőni. -
Hamlet #5909 wow ilyenek vannak benne? nem semmi -
#5908 captain lettem :) -
#5907 Figyelem!
Most lerántjuk a leplet Mozambo titkos "csakegyfelobrultbogárkavagyok!"-álcázási technikájáról! (A szövetségesek most ne nézzenek ide)
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/031.jpg
-
#5906 Ma sikerült letesztelni, hogy az opel meddig megy el kilött benzintankkal: FB robbantásból hazafelé elfogyott a nafta (egy ellenséges ütegnek köszönhetően) és már csak a lendület vitt be minket a városba... háromkeréken... pakkot vontatva... -
lachun #5905 Kicsit töltögetnem kell ma lehet nem tudok jönni:( -
manohun #5904 az jó
Szólj ha kell segítség átírni a kártyaszámot -
#5903 Ma kaptam 3 levelet a banktól.
Lehet bemenni a kártyáimé szóval alakul a cucc. -
lachun #5902 Gratula Horvynak:) ezzel 26 :) -
lachun #5901 !S jóestétt mindenkinek.Punker a weben be irtam de 178-059-555 meg adom:) -
manohun #5900 Horvy-t vettük fel!
Üdvözöljük a csapatban. -
Hupi #5899 Jah, tegnap felvettünk egy új tagot. Nem emlékszem rá hogy kit, de felvettük. :))) Szóval üdvözöljük Aa..köhmmm bajtársat. -
#5898 persze:} en nem sokat tudok de ha feljossz ts-re amit tudok azt megosztom:} -
#5897 Huj-huj-hajrááááá!
Munka után megyek is játszani. Valami tartalékos kiképzés van? :) -
Hamlet #5896 elnézést... a sólet az oka -
Hamlet #5895 pukk -
#5894 CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM! -
#5893 mi ez a nagy csend? -
#5892 Ja ez tuti igy van csak en azert sajnaltam mert a sima serverel nem volt gond csak ezzel.