19663
  • Shad01
    Én sem soronként irogattam be. A keymapperben kell beállítani mindent joyra.
    Fontos, hogy ne az alapbeállítást használjátok, mert ebben az esetben a config fájlban az adott fukció nem fog szerepelni, így nem lehet tudni hová kell beszúrni az új sort.
    Ha a keymapperben már beállítottatok mindent, nyomjatok egy ALT+TAB-ot, szövegszerkesztőben nyissátok meg az adott fegyvernemhez tartozó fájlt, és szúrjátok be a megfelelő helyre a következő sort a vízszintes mozgatáshoz:
    <mouseaxis>x</mouseaxis>
    a függőleges mozgatáshoz:
    <mouseaxis>y</mouseaxis>
    Segítségképpen nézzétek meg a lenti képet, hogyan kell kinéznie.
    Ha végeztetek mentsetek, majd lépjetek vissza a játékba. A következő spawnolásnál már az új beállítások fognak működni.
  • Lt Rodlee
    Hi Hypo mit kell letöltenem a WWII onlinehez?
    Töltöm a WWii onlinet!
    Akkor letöltöttem azt a playgatet119!
    Kell vmi?
    Thx!
  • Hypo #5929
    Na felraktam a melomba is a ww2-t de itt nincs joyom nincs valami cfg file ne nekem kelljen irogatnom be soronkent
  • 0Fritz0
    Akkor majd bemutatom élőben!
  • magillagorilla
    És ha az sem működik?
  • 0Fritz0
    A német kamikaze alakulat ászai:
    KÉP

(ha nem nyuxana a link):
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/007.jpg

• Shad01
    így néz ki:
  • Shad01
    így néz ki:
    http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/eger.jpg
  • Hypo #5923
    2vh-s loszerek kepei leirasa http://www.munavia-21.org
  • lachun
    !S Jóestét mindenkinek:)
  • Shad01
    Gyakorlati tanács:
    A keymapper-ben mindenképpen állítsátok be a joy-t (kék legyen és ne szürke a kiírás, magasságállításnál az invert kapcsolót x-eljétek be) és a
    <mouseaxis>x</mouseaxis>
    sort szúrd be szövegszerkesztővel a megfelelő helyre.
    Így biztos nem fog akadni.
  • Shad01
    Szövegszerkesztő segítségével be lehet állítani, hogy az ágyú célzás egyszerre működjön joy-al és egérrel is. Csak be kell szúrni a megfelelő sort a megfelelő helyre. Pl:
    <control function="Turret traverse">
    <joyaxis stick="1">x</joyaxis>
    <mouseaxis>x</mouseaxis>
  • Hamlet
    detto
  • kincsed
    Nyilóvirágokkalteliharsánynevetésbengazdagjátékkedvvelteli szép napot!
  • Punkerwork
    utánna találtunk 1 üres FB-t az angolok kitámadtak de nem hagytak őrséget, 1 smg fedezet mellett fel is robbantottuk :)
  • munka_gorilla
    !S
    Jó volt újra játszani, csak kicsit még szokni kell... :)
    Tetszett az a depot visszafoglalás és utána a továbbnyomulás, aminek a vége fb robbantás volt. És a végén a benzinkifogyás! :)
  • Punkerwork
    tegnap esti fb robbantások jók voltak
  • Hypo #5914
    Jó reggelt! Kéne egy kis help. Arra szeretnélek keérni titeket hogy a ww2ol könyvtarba van egy Playnet\CRS\WW2OL\wwiiol_netcheck.bat ezt futtasátok mar le, és irjatok mar meg hogy a netcheck_log.txt fileban milyen értékeket kaptok, mert az elmult ket napban nagyon lagzik a jatek server, gondolom tengerentúli kár hogy nincs europai server
  • manohun
    Jó reggelt
  • Shad01
    Jó az LMG, csak sajnos önmagában semmit nem ér. Legalább két fedező Riflemen kell, így a lőszerutánpótlás is biztosított.
  • Hypo #5911
    Nalam ugyan ez volt, kár hogy ilyenkor nem ket LMG van:}
  • Shad01
    Az LMG nagyon jó fegyver egy ellenséges Depo sakkban tartására, mert nagy távolságból is le lehet lőni vele a keresztbe szaladókat. St Truiden védelmekor volt szerencsém nagyot tarolni vele. Kb 10 másodpercenként szaladgáltak el a hudingevők a zászlós épület fala előtt. A világos fal nagyon jó kontrasztot adott a célzáshoz.
    A dolog ott bukott el, hogy mivel egyedül voltam a tárazás során pár angol el tudott szaladin, és oldalról senki sem fedezett, amit jihasználva le tudtak lőni.
  • Hamlet
    wow ilyenek vannak benne? nem semmi
  • Punker
    captain lettem :)
  • 0Fritz0
    Figyelem!

Most lerántjuk a leplet Mozambo titkos "csakegyfelobrultbogárkavagyok!"-álcázási technikájáról! (A szövetségesek most ne nézzenek ide)

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/031.jpg

• 0Fritz0
    Ma sikerült letesztelni, hogy az opel meddig megy el kilött benzintankkal: FB robbantásból hazafelé elfogyott a nafta (egy ellenséges ütegnek köszönhetően) és már csak a lendület vitt be minket a városba... háromkeréken... pakkot vontatva...
  • lachun
    Kicsit töltögetnem kell ma lehet nem tudok jönni:(
  • manohun
    az jó

Szólj ha kell segítség átírni a kártyaszámot
  • Random_
    Ma kaptam 3 levelet a banktól.
    Lehet bemenni a kártyáimé szóval alakul a cucc.
  • lachun
    Gratula Horvynak:) ezzel 26 :)
  • lachun
    !S jóestétt mindenkinek.Punker a weben be irtam de 178-059-555 meg adom:)
  • manohun
    Horvy-t vettük fel!

Üdvözöljük a csapatban.
  • Hupi
    Jah, tegnap felvettünk egy új tagot. Nem emlékszem rá hogy kit, de felvettük. :))) Szóval üdvözöljük Aa..köhmmm bajtársat.
  • Hypo #5898
    persze:} en nem sokat tudok de ha feljossz ts-re amit tudok azt megosztom:}
  • munka_gorilla
    Huj-huj-hajrááááá!
    Munka után megyek is játszani. Valami tartalékos kiképzés van? :)
  • Hamlet
    elnézést... a sólet az oka
  • Hamlet
    pukk
  • Hypo #5894
    CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!
  • Punkerwork
    mi ez a nagy csend?
  • Hypo #5892
    Ja ez tuti igy van csak en azert sajnaltam mert a sima serverel nem volt gond csak ezzel.