19663
-
#6173 nekem ezt nem mondtátok anno :) -
Shad01 #6172 Az opelezés misztériuma:
Kezdőként opellel lehet legyorsabban a két ranglépéssel tizedessé válni.
Válasszatok ki egy támadó küldetést. Gyertek be opellel, majd parkoljatok le egy félreeső helyen nehogy holmi gyalogosok felszáljanak rátok és anyázzanak amiért nem indultok el. 10 perc várakozás (kajaszünet, böngészés, TV bambulás) után kiléptek és mindjárt megvan az első 50%. Még egy tízperces ácsorgás és már rangot léptetek. A következő ranglépéshez 3-szor vagy 4-szer kell ezt eljátszani. Így bő 1 óra alatt megszerezhető a tizedesi rang és innentől már a Pz3h-n kívül bármit kiválaszthattok. -
Shad01 #6171 Üdv Pedro! Nagyon nagy szükségünk van jó vadászpilótákra. Valakinek fedeznie kell a Stukám seggét. -
Shad01 #6170 Ezt a játékot nem a grafikáért kell játszani, hanem az élményért. Éveket vártam egy olyan játékra, ahol az FPS és a járművek irányítása is megvan. Az OFP volt az első rendesen játszható ilyen játék, majd a Battlefield, de egyik sem az a kifejetett szimulátor.
Ebben a játékban az a jó, hogy egyszerre többszázan játszák, a táj és a városok változatosak (most nem a grafikára gondolok), óriásiak a távolságok, változatos csatákban lehet részt venni, és egy embert tevékenysége is befolyásolni tudja a front állását.
A grafikáról még annyit, nekem a mostani bőven megfelel. A fejlesztőktől inkább új egységeket és lehetőségeket várok (pl tüzérség, javítóegységek, munícióútánpótló teherautó, stb), mint grafikai szépítgetést. Meg azokra is gondolni kell, akik men tudják minden évben megvenni az éppen aktuális új számítógépkonfigurációt. -
#6169 Jó reggelt!!!
T.Gyula még bennem jár:))de érzem,haladok a gyógyulás felé... -
Shad01 #6168 A játék szaggatása elsősorban nem a videókártyán múlik, hanem a memória nagyságán. Nekem 2GHz-es P4-esem van Gef2-vel. Mikor az 500 Mb memóriát megdupláztam látványos volt a javulás. Egyáltalán nem szaggatott, és a játékba belépés is jelentősen felgyorsult. -
#6167 pontosan én miután feloszlot az ET klánunk jöttem át ide elöször tavaly nyár végén, de kb 10 perc után már nem zavart az hogy gyengébb a grafika. -
#6166 Én is így voltam a grafikával viszont elég volt egyszer kipróbálni és a grafika már nem is érdekelt. Jelenleg olyan játékélményt nyújt amit nem sok játék. Na és játék közben a legkevesebb gondod az, hogy a grafikát nézegest. :) -
pedrohsi #6165 végre aktiválták, csak azt nem értem, miért pont 0.20-kor:) -
#6164 Nah végigvittem az Operation Flashpointot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret zöld erdőben zöld emberekre lövöldözni. Baromi nehéz volt és nagyon tetszett. Sajna nem WWIi ,de ettől még nem dől össze a világ. -
#6163 Torokgyík -
#6162 T.Gyula,a közellenség...ez jó.Mentsetek meg tőle. -
lachun #6161 T Gyula a közellenség:) -
#6160 Kellett neked hajnalig bulizni, meg habzsolni a fagyikat!
Gyulát meg szavazzuk ki, tehát küldjön mindenki egy SMS-t! -
#6159 Csatlakozom az elöttem szólokhoz és már csak annyit tennék hozzá, hogy pl. az én screenshotjaim egy gef2-essel készültek, tehát az nem a max grafika. :)
Egyébként ideje beruházni egy új vidikártyába, mert már középbeállításnál is gyakran szaggat a gém. Még pár év és ezen a játékon fogják tesztelni az új grafi kártyákat... (szerénység powa) ;) -
#6158 az nem jó dolog, volt nekem is :( -
lachun #6157 O te szegény gyogyulj meg mihamaráb,asszem ma nem tudok menni a csattérre rengeteg dolgot töltögetek! -
#6156 Légyszi vigyétek el tőlem,TüdőGyulát,mert már elegem van belőle
-
Hupi #6155 Ez az ára annak hogy ellátsz kilóméterekre ill. alapvetően egy kis fejlesztő cég készíti a játékot, ezért csak az előfizetők számán múlik hogy milyen gyorsan fejlődik a progi.
Ja és ezred (századerővel feltöltve). :) -
lachun #6154 Grafika fokozatossan cserélödik sajna a video kátyánk is érzi már mint nekem!!Nemrég lapkarton fákat erdöket cserélték ki és nagyon szép lett.Nemsokára a házak jönnek de nem lesz egy COD az biztos:) -
Hupi #6153 Ja, jónak magyarázom én itt a leszállást. :)))) -
Hupi #6152 Lőjjél le sok Spifire-t :)
Trimmeld farnehézre a gépet, fékszárnyak ki, leszállósebesség 200km/h vagy az alatt, finoman szakaszosan fékezni közben tépjed a botot hátra ezerrel. -
#6151 Annyira király játék lenne, ha szebb lenne a grafek. :( Mindig jövök ide látogatni, hogy hogy alakul a magyar dandár élete, de mindig elszomorodom, mikor egy screenshotot látok, amin a grafika egy 98-as játékra emlékeztet. :( Persze screenshotokat nyugodtan rakjátok be, mert ettől függetlenül szeretem nézegetni őket :) -
pedrohsi #6150 nem, én a Dongós(meg mohás, meg SWGs) pedro vagyok, tudod, repültünk együtt párx:) -
lachun #6149 Te nem OFPs Pedro vagy véletnelül???? -
lachun #6148 remélem de néha elég nehezen activálnak sajna!!! -
Hamlet #6147 Nu de ha a gyalogossal behasalsz a depotbe és "védekezel" 10 percig azért is kapsz pontot. Kevesebbet?
Egyébként repzivel mit kell művelni, hogy "szintet lépjek"? Repkedtem... meglőttem valami ellenséges repzit leszálltam 5% Juhééé... Megint perkedtem meglőttem valami ellenséges járművet, leszálltam 7%. Ehem... Igy sokáig fog tartani. És
leszállásnál mindig orra bukom. Enyén fékezek és közben húzom hátra a joyt de igy is borulok előre mindig. -
pedrohsi #6146 hmmm, még mindig nem active...
5300 ft gondolom elég 20 dollárra:) -
lachun #6145 de néha nem tul hálás feledatt PL ligetben meg buvo pan vagy S35 :) -
#6144 könnyebb gyalogosokat szállítani az elején mint puskával rambózni -
Hupi #6143 Bingo! -
Hamlet #6142 ?? Ezt részleteznéd? Opelnél mitől kapsz pontot? 10 perc után? -
lachun #6141 !S jóestét !!! Nemsokára leszek :) -
#6140 Lacus!!!Van valami amit le kell töltened!!!Keress majd fel,légyszi! -
#6139 joy-od van? mert akkor kezdhetsz opel-el úgy gyorsabban rangot lépsz és nem csak puskával ritkíthatod az ellent -
#6138 ok :) -
pedrohsi #6137 ne fáradj, öreg motoros vagyok már a szakmában:) -
#6136 TS-ed van? ha nincs szedd le a magyar honlapról mert anélkül szinte lehetetlen játszani -
#6135 nem tom enyémet Mano csinálta, de szerintem már élnie kéne -
pedrohsi #6134 én IMÁDOM az öngyi bevetéseket, ellenállhatatlanul tudok rohamozni:)
egyébként mikor aktiválják az accountot? már vagy 3 órája befizettem és semmi... SWG-nél fél perc alatt megvolt és abbana bank átutalás ideje is benne volt:)