19663
  • kincsed
    Sziaaa,jó reggelt RANDOM.Voltál a temetőben a GEforcé-nál:))Kicsit a sírja el van hanyagolva.Le kéne szedni róla már a száraz virágokat.
  • Random_
    Gondolom Pedro csak egy havi játékot adna oda. Mivel szerintem jövő hónapot már játszaná. Amúgy én is hasonló módon vagyok megszorulva, de majd egyik havertól kérek és a másiknak adom. :) Pont kilencedike elött kell megadnom a lét pedig kilencedikén kapom a fizut. :)
  • CarajoEsp
    Igen ,mert pénzbe kerül megváltoztatni.
  • pedrohsi
    ennyire fontos lenne a név?
  • manohun
    Pedro az a gond az egésszel hogy nem lehet nevet változtatni szóval akinek van 3000re az már inkább ad ki még egy 1000est hogy a saját nevén játszhasson
  • Hamlet
    Nah 25%-on vagyok mint repülő, már tudok jól fel és leszállni, földi célpontok ellen is egész jó vagyok. :)
  • pedrohsi
    kircsi, most derült ki, hogy kicsit elsiettem az előfizut...
    tartoztam egy havernak és ő is megszorult, úgyhogy kéne a píz:(
    4k-ért vettem, de 3k-ért elpasszolnám(2 napos)
    bruhuhu...
  • lachun
    !S na haza értem egy kicsit sörgözzösen de nem baj huh kezd a mecs te jó ég:)Mano kira légi bemutató:)
  • manohun
  • magillagorilla
    helyesbites: 18 perces kuldetesben 4 killt...
  • magillagorilla
    Én a múltkor beállitottam egérre a légvédelmet és csinaltam 18 perc alatt killt, de aztán inkább visszaraktam joy-ra. Azóta nem lőttem le gépet... :D
  • Hamlet
    Én szedtem le ellenséges gépet a 110-essel. Mondjuk frontális karambol volt, de megvolt a killem! :)
  • leskin
    Nem legvedelmezek... en a gyalogsag hive vagyok... nincs annal jobb erzes mint med tankot sapperrel kicsinalni:)))
  • Punkerwork
    én lőttem meg úgy gépet, bár nem halt meg :(
  • LtVitez
    jaja mert egérrel légvédelmezni... hááááát csöppet érdekes :)
  • CarajoEsp
    Ez csak amolyan költői kérdés volt:D Nem kifejezetten hozzád szólt:D
    Ezért nem írtam válasznak:D
  • Shad01
    Joy akkor igazán jó mikor mozgó célpontot kell követni, például a légvédelem esetén.
  • leskin
    Nekem kormanyom van, repulni en sem fogok.... de tankot , opelt, ilyesmit sokkal jobb kormannyal vezetni+az agyutornyot egerrel.
  • LtVitez
    nekem nincs joyom,szóval én még életembe nem repültem ebbe a játékba :))
  • Shad01
    Nem zuhantam le sokszor, viszont sokszor lelőttek. a kettő között különbséget szoktam tenni.
  • Shad01
    Elismerem, hogy nem a legreálisabb a repülés és a játszhatóság miatt jópár könnyítés van benne. Például az IL2-ben még egyszer sem sikerült leszállnom, itt meg alig lehet összetörni a répetéren a repülőt. Azt hogy arcade azért nem mondanám, rendesen meg kell szenvedni azért, hogy valamit el tudj pusztítani repülővel.
    A WEP itt is tönkrevágja a motort ha folyamatosan használják. Az lehet, hogy itt valamivel tovább bírja a motor mint az életben.
  • Hypo #6192
    Hat azert a repulesen meg van mit javitaniuk, mert meg azert mindig eleg arcade jellegu, de hat akit az erdekel komolyabban az ugy is FB-zik, de ahhoz kepest nem rossz, a wep az amugy egy befecskendezes volt a gepeken de csak rovid ideig lehetett hasznalni mert beszarik tole a motor egy ido utan.
  • CarajoEsp
    Én vagyok a Kamikazék mintapéldája. Lezuhantál sokszor?
    Ne vedd a szivedre.
    Én már annyiszor zuhantam le és haltam hősi halált ,hogy csak na:D
    Ezért mostmár nem is próbálkozok a drága nyersanyag totális tönkretételével.
    Viszont 1 dolog megnyugtat. Mégpedig az ,hogy sose adtam oda egészben a titkos német haditeknikát:D
  • Shad01
    A repüléshez jó leírást itt találhatsz:
    http://dongo.hu/
    Érdemes beszerezni az IL2-t és azzal gyakorolni.
    A WWII Online-ban repülés során csak par "extra" dolgot használok.
    hátsó kerék rögzítése: felszállás során kevésbé fordul ki a gép
    propeller állítás maxra: nagyobb lesz a vonóerő
    WEP: nagyobb lesz a motor teljesítménye, de gyorsabban melegszik
    kerékfékek: leszállásnál valamint taxizásnál jó
  • kincsed
    Fiuk vigyázzatok!!!
  • Punkerwork
    nekem ez nem müxik
  • Random_
    Itt:
  • Punkerwork
    hol vannak még ilyen képek?
  • Random_
    Én böszke vagyok rá, hogy kemény véres csaták során léptem előre és nem a képen látható módon:

• Hamlet
    Van valami jó leirás a repüléshez? Flakek ellen mi jobb fák fölött alacsonyan elhúzni, hogy takarjanak a fák vagy inkább feltépni az égbe?
  • Hamlet
    Nekem egyre jobban kezd tetszeni a repülés, csak még az alap eszközöket használom a gépet, tehát a beállítások a kerék felhúzásából állnak cirka. Szárnybeállítások meg ilyesmi? Sajnos nem tudom angolul mi mit takar, de majd utánanézek, mert biztos sokat számítanak ezek a dolgok.

Viszont elég nehéz a célzás, rátapadok az enemy-re, DEL-el rázoomlok, de elég nagyokat mozog a joyyal a gép.
  • Punkerwork
    én eddig csak faroklövész/bombázó tiszt voltam :)
  • Shad01
    Nekem is sokszor volt olyan, hogy megverten, megalázottan sérült pilótával vagy egy motorra kullogtam haza.
    Azt el felejtettem mondani, egyedül lehetőleg ne indulj el, ha már van társad sokkal több az esélyed. Érdemes kihasználni a saját városokon, reptéren lévő vagy az FB-ken felállított légvédelmet. A lacsonyan kell elrepülni fölöttük.
  • LtVitez
    Mondtam pajtás hogy ne a japán kamikázékhoz csatlakozz!!!! :)
  • LtVitez
    ja és persze jóóóreggelt :)
  • LtVitez
    üdv az új bajtársnak! :)
  • Punkerwork
    gyors őrnagyá válás taktika nincs? kb 2 hét alatt 13 pontot szedtem össze csak
  • Shad01
    Kérdezted valakítől hogyan lehet gyorsan rangot lépni?
    Az opelezés régi Free Triálos taktika.
  • Punkerwork
    én repülős küldetést még nem éltem túl :)
  • Shad01
    A Luftwaffénál szintetlépni nagyon nehéz a játék elején. Gyalogosok és járművek kilövése nem sokat ér, max 1-2 százalékot. Mindenképpen repülőket kell lelőni.
    110-essel egy az egy elleni harcban esélytelen vagy, ezért olyan helyet kell keresni ahol német légifölény van. Ha már megvan a biztos kill akkor feltétlenül haza kell repülni és begyüjteni az érte járó pontokat.