19663
-
LtVitez #6253 parancs! :) -
Hupi #6252 Ez is gebasz. -
Hupi #6251 Gebasz. -
Hupi #6250 Kerékpáros-autós balesetnek már én is voltam szenvedő alanya. Régebben sokat jártam versenykerékpárral az utakat. Mindenkire oda kell figyelned, mert rád sokan nem fognak!
Motorosokkal ugyanez a helyzet. -
#6249 -
#6248 Jajj,akkor az rosszabbul járt mint én:(Bár már ki tudja.Ma minden kiderül. -
#6247 Énis megosztok veletek mindent. Ma jöttem haza Agárdról családdal busszal és képzlejétek egy kocsi elütött egy biciklist aki meghalt. Namost nem szimplán meghalt .hanem hát amit csak eltudtok képzleni. Szerencse ,hogy én ültem az ablak mellett ,mert így legalább a kistesómnak nem kellett látnia. Szörnyű mi megy az utakon.(Nem mintha ezt eddig nem tudtam volna) -
#6246 Bár tudom,nem izgalmas,de mindent megosztok veletek.Ma összeestem a számítógép előtt,mikor meg akartam nézni a Forumot.Nem tudom mi van velem,de 16.00-ra vagyok berendelve orvoshoz...Lehet Hupibeszédére csak szükség lesz:((( -
manohun #6245 Carajo megjött a pénz -
Hamlet #6244 Jelen! Ránk férne egy offenziva, mert reggel már békákat láttam hullaniBerlin felett! :) Előre ledobják az utánpótlást, tudván, hogy mi úgyse esszük meg :) -
#6243 parancs! -
Shad01 #6242 Sajnos nem tudok menni. -
#6241 ok addigra vége az F1-nek :) -
Hupi #6240 Katonák! Itt lenne az ideje Szombaton összeröffenni egy jó kis támadó akcióhoz.
Szombat 15:00 Gyülekező!
-
#6239 grat -
Hamlet #6238 Gyakorlok offline stukával :) Oh jee bébi! :) -
Shad01 #6237 Végre bekerültem a legjobb 100 bombázó közé. . Jelenleg a 47. helyen állok.
Mondjuk a tegnapi map rontottam a statisztikán. Az ősök szóltak, hogy segítsek nekik faxolni németországba. Gondoltam addig elácsorog a Stuka a reptéren. Rosszul gondoltam, mert mire visszaértem egy S35-ös kilőtt. -
manohun #6236 Reggelt -
#6235 Derüsésnapsütésesgyünyörűjóreggelt mindenkinek!
-
#6234 nagyon jó csatát hagytál ki. -
lachun #6233 na jó éjszakát megyek aludni remélem a csehek gyöznek:) -
lachun #6232 Hát igen szegénynek nincs nete és unja a botokat amilyen gügyék:) -
Hamlet #6231 hej.. az önzelten családi szeretet :) -
lachun #6230 Na unka öcsém be fetutott ma sem lesz játék:( -
Hamlet #6229 Még jobb Stukával fogok Mattyra vadászni! :)) Bruhaha-haaaaaa! :)
Jó volt az előbb: repülgetek 110-essel, kérdem van ea, mondják van. Ok. Odaérek sehol semmi, kérdem tuti van itt ea? Mondják 64 limit. Mondom hát ez ciki. Fordulok... és már meg is soroztak szépen hátulról, épp hogy el tudtam húzni a belem, csodálkozom is, hogy hogy sikerült leszállnom azzal a ronccsal. -
Hamlet #6228 109-essel is..
-
Hamlet #6227 Nemsokára 109-es is lezuhanhatok!! :) -
Hamlet #6226 A mai aktiv repülős nap után 87%-on vagyok!!!! :) -
pedrohsi #6225 hmm, úgy érzem elkél még egy kis reklám:)
szóval az accountom elég régi, a mostani trial-ban is részt vehettem(hogy haver játszhasson vele:), tehát a jövőben esedékes speciális ajánlatokban is részt vehet majd a boldog tulajdonos.
ha meg a nyakamon marad, legalább jáccok vele:) -
#6224 ha haza értem csatlakozok -
lachun #6223 !S nagyon szép napo(estétt) Na nem sokára jövök meccsig szeretnék kilőni egypár franciát!!!! -
#6222 winyódról nem tudsz képet linkelni, rakd föl galériádba.... -
maniac001 #6221 -
#6220 SEGÍTSÉTEK ÉS TÁMOGASSÁTOK SZEGÉNY KINCSED TÁRSAtOKAT A GYÓGYSZEREK KIFIZETÉSÉBEN.
SZÁMLASZÁMA:06903333336969696969
köszönettel:egy temetkezési vállalkozó.aki nem vállalja Kincs temetését. -
#6219 Remélem,meglátogattok majd a Parkban.sajna ez a korral jár már,hogy ha valaki híres neves,akkor mielőtt végleg eltemetik,elneveznek róla valamit.Hát mivel tudtak Tüdő Gyula érkezéséről és lemondtak rólam,gyors építkezéseb kezdtek.Ma felhívottDR.Lacus,DR.Csernus jó barája,és megállapította telefonon keresztül,hogy bizony a random,vagy rangom:))nem,a hangom jobb,de ugyanuyg köhögök.Pedig gyógyszerileg 7500.- nál tartok,és nem sok javulás. -
LtVitez #6218 jóreggelt.
Shad kit verjünk meg? :) -
manohun #6217 Reggelt -
#6216 Ezt a levelet kaptam ma reggel. :)
"Kedves Fiúk!
Jövő héttől 3 hét szabadságon vagyok.
Remélem addig a Knorr előtetőt gyártásba adjuk, a Kincsem park főtartó szerkezete is elkészül."
-
Shad01 #6215 Megvan az 50 Stukás küldetésem, mégsem kerültem be a legjobb 100 bombázó közé.
A pontok alapján a 39. hely illetne meg. -
#6214 Szia! Néked is jó reggelt!
Tegnap este még adtam egy esélyt szegénykének, mert nehezen tudok megválni tőle. Sanjos menthetetlen. Úgy gondolom hamvasztani fogom és a hamvait szétszórom a szilicíum völgyben.
Tegnap kaptam egy kölcsön kártyát. Nagy reményekkel bandukoltam haza és megkezdtem a műtétet azonban már az elején nem várt komplikációk léptek fel így sikertelen volt a beavatkozás. Viszont hétvégére szerzek egy újabb donort.