19663
-
lachun #6293 csunya nagy HAvok ki akart nyirnu FRtiz igazz:)!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#6292 Az ablakot is törölje le!
-
#6291 Én maradok a sima kopipésztnél... (hiába, a lustaság már fél egészség! :)
A mai szokásos adok-kapok:
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/034.jpg
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/035.jpg
...és elkezdtük leforgatni a Günther közlegény megmentése-című háborús eposzt!
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/036.jpg
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/037.jpg
Jah és Hupi, virágokat az öltözőmbe, sztárgázsit a bankszámlálmra. Köszi! -
#6290 Lacus ide tudod feltölteni a képeidet.Kép -
#6289 Megvettük ezt a kis földterületet Haybes mellett. Ezennel örömmel jelentem be ,hogy a 1StHpr katonai alakulatból átalakul szőlőtermesztőkké. Fent egy H75-nek álcázott rétisast láthattok.
-
lachun #6288 FILM forgatás rulezzzzz:)!!!!!!!!!! -
lachun #6287 ugyan is el kell rohanom sör ért:) -
lachun #6286 Én egy fél órácskát kések de mindjárt jövök:) -
#6285 Ki lessz 3-m körül?? Kb hányan leszünk? -
lachun #6284 oKÉ hon lapon megint super hírek Mano jovoltálból!!!!! -
lachun #6283 Inkáb Győrbe menj mint az intenzivre várunk majd édeske!!!! -
#6282 Szia Drága!HOlnap Győrbe megyek,egy kis friss levegőt szívni.Biztosan jobb lesz.Amugy remélem,az én kis katonáim jól vannak.Nem akartam tegnap hangulatot rontani.De tudjátok milyen egy nőőőőőő.... -
Hupi #6281 Olyasféle. -
lachun #6280 Jó reggelt ill napot:) -
LtVitez #6279 jóóreggelt! :)
akkor délután 3-kor hadjárat? -
lachun #6278 ne szorakozz baby babba ez nem ér, már szépen feléled magad kérlek találd meg az alagutban a fényt, sajna ebben én nem segíthetek:( -
#6277 Köszönöm neked is -
#6276 Annyira drága vagy MANÓ.Már egy kicsi mosolyt csaltál az arcomra:)[img] -
manohun #6275 Kincs találtam neked smileys oldalt
Smile oldal -
Hamlet #6274 Hát ez nem hangzik jól! Pihenj sokat addig is!!! -
#6273 Köszönöm az együttérzéseiteket!!!Jövőhéten lehet korházba kell mennem,de előbb pulmonológiára.Ott majd meglátják hogy mi van:(DE CSÓKKKK MINDENKINEK -
lachun #6272 Ez a fitutfio jo fej nagyon:) -
#6271 Marine Sharpshooter II Jungle Warfare topicba gyertek akinek megvan meg az is akinek nincs :) !!! -
Hupi #6270 Jah, jó kis propaganda film :) -
LtVitez #6269 nem Ryan közlegény megmentése? -
lachun #6268 !S hello meg rkeztem:)
-
manohun #6267 Nem mondod? :) -
LtVitez #6266 az valami iylesmi volt,de már őrült régen láttam azt a filmet amelyikbe bennevolt :) -
Hupi #6265 Garantáltan elbaszott szopás = szar helyzet. -
#6264 tudjuk -
#6263 fake -
Hamlet #6262 Nekem is gyakran volt régen, hogy ha hirtelen felálltam elszédültem és elsötétedtek a dolgok pár másodpercre, volt amikor vissza is kellett ülnöm. Nálam azért volt mert magas vagyok (hirtelen nőttem) és a vér nem jutott el a fejemhez :) -
#6261 Nekem is szokott ilyen lenni. Általában az Alacsony várnyomással és a hirtelen mozgással van összefüggésben. De ez általában semmi komolyat nem jelent. -
#6260 este le kell puffantani pár franciát -
LtVitez #6259 jaja még jó hogy a swap file ilyen nagyra volt állítva :DDD -
#6258 System restart. :)
Nekem is volt ilyen de én iskolai ünnepségeken estem össze álítólag a meleg és az alacsony vérnyomásom miatt. -
#6257 én nem tudom meddig tartott,csak itt fetrengtem....a földön.... -
manohun #6256 ilyen nekem is volt amikor fontos telefont vártam, felugrottam, irány a nappali aztán utánna a üveg asztalon ébredtem egy hatalmas púppal a fejemen, na azon én sem nevettem :/
Reméljük semmi komoly Kincs -
LtVitez #6255 nekem erről van egy jó sztorim,bár amikor megtörtént velem akkor annyira nem röhögtem rajta :)
jópár éve történt már. felébredek,kiugrom az ágyból és eléggé lendületesen megindultam a konyha felé hogy igyak valamit mert ki voltam száradva mint egy teve. sikeresen beveszem a hatalmas lendületemmel a kilencven fokos kanyart,erre egyszerre elsötétül minden ,nekivágódok a falnak és hasravágódtam. az elsötétülés tartott kb 4 mp-ig aztán minden újra kivilágosodott :) -
LtVitez #6254 g***sen elbaszott szituáció? :)