19663
  • lachun
    !S jóestétt !!! LTRodle akkor be tudod aktiválni magad elméletig még ma és irány a csatatér1000rel
  • Shad01
    Miről maradtál le? Olvasd el a 6649. hozzászólást!
  • Punkerwork
    elméletileg jó
  • Lt Rodlee
    Hi!
    Otp Maestro kártya van domboruak a számok rajta!!
  • munka_gorilla
    Üdvre!
    Rossz szokásod, hogy visszajössz a nyaralásból?
  • LtVitez
    sziasztok!
    na végre back a "nyaralásból".
    miről maradatm le??? (mert ez sajna rossz szokásom) :(
  • Punkerwork
    Felhívjuk a kedves fórumozóink figyelmét, hogy 2004. július 14-én várhatóan 13 és 17 óra között kb. 2 órás időtartamra szervercsere miatt nem lesz elérhető az SG.

ne felejtsétek el
  • Punkerwork
    hát ja a többi játékos elég szervezetlen volt, mi 2-en meg sokat nem tudtunk tenni, de jó volt vadászni a susnyásban :)
  • Shad01
    Sajnos a tegnapelőttihez mérhető összefogott támadás sehol nem volt a fronton. Ez sajnálatos, mivel akár Verdun vagy a fölötte lévő repteres várost is fele akkora erőfeszítéssel el lehetett volna foglalni.
    A tegnai nap egyetlen pozitívuma a számomra Punkerrel való összedolgozás volt. Az egyik eset a gyalogos-páncélos kooperáció remek példája volt. A bokros környezet miatt nehezen volt észlelhetők az ellenséges tankok és gyalogosok. Punker SMG-sként könnyebben észrevette őket, majd a környező tereptárgyakhoz viszonyítva pontosan megadta a helyüket. A Pz3H-m tüze megsemmisítő erejű volt. 3 Stuart 1 S35 és 2 Sapper bánta.
    Egy másik esetben gyalogosként egymást fedezve közelítettünk meg egy repteret. 5 gyalogost és 1 légvédelmet sikerült elintéznünk.
  • kincsed
    szép jó reg!!!
  • Shad01
    Van jópár fanatikusa a játéknak:
    Brig Gen Ssdirt DE Army 20762 perc játékidő, átlagban napi 10 óra.
  • Punker
    azért mi is ritkítottuk őket tegnap :)
  • Shad01
    Csak így tovább!
  • Hupi
    HUUHH, ÓRIÁSI LÉGICSATA VOLT!!!!!!

• lachun
    Ha van olyan bank kártya a családban ami visa és domboru a szám rajta na azzal lehet ha kell segitek fent leszek a TSen!!!
  • lachun
    !S mindenkinek sok mindenjot ne msokára jövök:))remélem ma elkrül a vendég sereg:)))
  • manohun
    Hát elsősorban neked kell jónak lenni végülis hozzátok megyünk :)

Most mindjárt zár az egyetemi net szóval mennem kell.

Punker dönts egy időpontban és ird ide. Mi majd alkalmazkodunk.
  • Lt Rodlee
    Thx minden infoér van nyilván visa jellegü otp kártyánk a familijába rákérdek mit hol merre meddig utána csatlakozodom minél hamarabb ha tisztába leszek tudok e arrol utalni még jelentkezek mit hogy hova utaljak meg mennyyyit!
    Sok Luckyt addig is a csatákba ALL!!!
  • Punkerwork
    nem tom ezért kérdezem
  • manohun
    hát szerintem juli végén vagy augusztus elején egy hétvégén. Neked melyik hétvége jó?
  • Punkerwork
    borhadjáratot mikor bonyolítjuk le?
  • manohun
    Hali most még néhány napig nem lesz netem szóval TSen sem leszek.

Random a számlaszámot az amcsi oldalon tudod átírni:
    Help and Accaunt info -> Manage Accaunt
    ott pedig a view subscription asszem
  • Punkerwork
    jó volt a felderítés :)
  • Random_
    Dombor nyomású kártyával lehet fizetni neten főleg.
    Az OTP-nek van külön virtuális kártyája ami kifelyezetten netes fizetésre alkalmas.
  • Shad01
    Nekem OTP-s elektronikus számlacsomagom van, azzal lehet a neten fizetni, meg különféle átutalásokat, megbízásokat adni. Nekem ez megfelel. A többségnek azthiszem K&H-s webkátyája van. A választásnál az lehet a döntő, mennyibe kerül a szolgáltatás.
    Bármelyik banknál igényelsz, mindenképpen számítanod kell pár nap átfutásra. Szóval ne kapkodd el a dolgot.
    Ha már neked is megvan a netes kártyád, 5 perc alatt le lehet rendezni ajátékra való előfizetést és mehetsz játszani.

Próbáld TS-en elérni Manohunt, ő rendesen utánajárt a dolognak, és van annyira mazohista, hogy az újak első befizetését a saját kártyájáról elintézi (természetesen ha előbb a pénz elutalják neki). Így akár már aznap játszhatsz.
    Ha már neked is megvan a netes kártyád, 5 perc alatt le lehet rendezni ajátékra való előfizetést és mehetsz játszani.
  • munka_gorilla
    akarmilyen VISA kartyaval mukodik azt hiszem...
  • Lt Rodlee
    Tuti hogy nem de nyitok egyet ha kell!!!
    Gondolom lehet mert nyilván Hypo is nyitott egy ilyet!
    Bemegyek és mondom hogy szeretnék egy olyan bkártyát amivel interneten lehet pengetni enyyi?
    Mindegy milyen bank nálunk van otp cib meg Szákkutas és vidéke!
    Ha ez kész utána még bonyolult előbb intézzem el ezt vagy aztán már nem nagy ügy???
    Thx a segitségért!
  • Shad01
    Érdeklődd meg a bankodnál, a jelenlegi kártyáddal tudsz-e neten fizetni!
  • Punkerwork
    illetve olyan bankkártyával amivel tudsz neten fizetni
  • Punkerwork
    csak bankkártyával tudod átutalni
  • Lt Rodlee
    Szevasztok!
    Tudna nekem valaki segiteni abban a kezdetleges problémámban hogy hogy is kell erre a gaméra befizetni csak bankártyáván keresztül megy ez vagy hol van erröl bövebb kimeritö info??
    Megköszönném eőre a helpet ha vki tudna segiteni!!!
  • Shad01
    Nem találkozott valaki olyan táblázattal amiben össze vannak gyűjtve az FB-k és AB-k koordinátái úgy mint a gyáraké?
  • Shad01
    Üres FB-t nem nagy kunszt felrobbantani.
  • Shad01
    A tankok hiányát a nagyszámú gyalogság ellensúlyozta. Szerény becslésem szerint kb 50-en támadtunk gyalogosan. Folyamatos volt az opel ingajárat, minden spawnolásom után 5 percel már a város felé száguldottunk egy megtöltött opellal.
    Olyat eddig még soha nem tapasztaltam, hogy kifogyott az opel. Ott állt egy csomó gyalogos várva a fuvart. Meguntam a várakozást, gondoltam majd viszek én opelt. Nézem a listát egy darab sincs. A hátországból kellett opelutánpótlást hozni.
  • Punkerwork
    hétvégén elég volt 1 opel + 4 sapper 1 fb ellen :)
  • Shad01
    "Min. 50 db. páncélost áldoztak fel a város elfoglalásához."
    Ezt elismerem, de én úgy vettem észre, a tankok gyors leamortizálódása miatt a gyalogosoknak jutott a főszerep. Tankfedezet nélkül is elég jól elboldogultunk. A lényeg az, hogy ha a tankjaink elfogytak, attól még lehet eredményesen folytatni a támadást, vagy kitartani az utánpótlás megérkezéséig.

"Teljes létszámban nem tud jelen lenni a Hunyadi, 20 ember viszont elég egy két depos város elfoglalásához"
    Ez sajnos csak a régi időkre volt igaz, mikor 6 tank és egy megpakolt opel elég volt egy kisebb városhoz. Most ha nincs velünk a meglepetés ereje, és számítanak ránk esélytelenek vagyunk 20 emberrel.
  • Punkerwork
  • munka_gorilla
    Bátyám kollégája érdeklődik a játék iránt! :)
    Holnaptól én is leszek megint.
  • Punkerwork
    nekünk különben is az FB robbantás a specialitásunk :)
  • Hupi
    * Sajnos a 1stHpr teljes létszámban jelenléve is kevés egy város elfoglalásához *

Teljes létszámban nem tud jelen lenni a Hunyadi, 20 ember viszont elég egy két depos város elfoglalásához.

* Tankok nem feltétlenül szükségesek a támadáshoz. *

Badarság. Min. 50 db. páncélost áldoztak fel a város elfoglalásához.

* A saját légierő jelenléte nagyon előnyös *

Kulcskérdés volt, a szövik már Spitfire-eket is bevetettek.