19663
-
#6733 Vata kartárs kipróbálta, a regisztráció ment, játékot majd kipróbálja. :) -
manohun #6732 most néztem a toborzó filmet
Gratulálok mindenkinek aki részt vett benne -
manohun #6731 valaki próbálja ki -
manohun #6730 Úgytűnik van freetrial:
kód: filefront
Free Trial -
manohun #6729 -
Hupi #6728 Na emberek minden jó véget ér egyszer, nem lesz több délig tartó henyélés az ágyban. A mozgó italbolt Opelt is alakítsátok vissza szállítójárművé. A páncélosokat valaki szabadítsa már meg attól a sok pókháótól, remélem még beindulnak. Ugyanis a hétvégén visszatér a PARANCSNOK!
Apropó valaki nem tudja véletlenül, a legutóbbi zülléskor hol dobáltuk el a puskákat??? -
#6727 A T3 magazin 21-én megjelenő számában a Vaskereszt lesz a melléklet kb.1600 HUF -
#6726 Ehh nem!
De akkor utalok lóvét holnap ha kiderül kié is volt az a lóvé az biztos hasznos. -
manohun #6725 Üdv!
Hazaértem :)
Még 1-2 nap és újra leszek, teljes valómban.
Random: az nem free hanem én engedéjeztem a számláról. Nem te küldtél rá pénzt? -
#6724 Valószinüleg elszaporodtak a csigák Huy-mellett, mivel a galád Francia pilótáknak mostanában egyre többször van "földközeli" élményük. A kis mohók...
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/041.jpg
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/042.jpg
-
lachun #6723 Kit-Katt ha kimész francia országba most és veszel egy PC-team ujságot akkor kapsz benne egy promokey kodott na igy van free:)))))sajnos!!! -
#6722 Szia kit!Hiányoztál -
#6721 van még freetriál? -
#6720 Szívenből beszél Shad.Igen is többe kerülnénk...és a feleséged/barátnőd majd mindenkinek büszkén mesélné,hogy a férje/barátja egy hős,egy bátor harcos.Kine lenne egy ilyen férfire büszke???
-
lachun #6719 sajna ne m eggyértelmü ez a game ujság a keresöben semmi hire -
lachun #6718 !S jóestétt mindenkinek:)) -
Shad01 #6717 Többe kerül, ha a barátnődet/feleségedet elviszed egy jobb helyre vacsorázni. Hosszabb távon meg biztos a megtérülés, mert a hasonló programok elől (vacsora, mozi színház) könnyű kibúvót találni pl. azzal, hogy a fránya pudingevők áttörték a frontot, muszáj menni védekezni. -
#6716 dollár ára most esett sokat, mázlid van :) -
Lt Rodlee #6715 Nem jo a bankkártyám de holnap átalakittatom OTP Web kártyára oszt hadd szolljon!!
20 dolcsi elsönek az köbö 4-5 rugo töbrre gondoltam elsönek!
Na majd holnap!Csivászregál! -
#6714 mi a helyzet a fronton? -
#6713 -
#6712 Szép jó reggelt!
Ki engedte meg ,hogy fényképet csinálj rólam?
Na,jól van,de csak is nektek.... -
#6711 -
Hupi #6710 HÁÁT EZ NAGYON JÓ MEGÚJÚLT A WILLY SITE :))))))) -
LtVitez #6709 jóóreggelt -
#6708 majd ezzel adunk a szöviknek:
-
#6707 reggelt -
lachun #6706 hát ugy látszik franciából nem csetel senki
-
lachun #6705 Megyek keresek valakit aki érti ezt a nyelvet hátha tud segiteni!!!! -
lachun #6704 oké kicsim kerestelek mns en megint off voltál de akkor majd holnap:) -
#6703 Szp estét mindenkinek!Sajna LAcus ma nem tudok menni Jointozni,de gondolom túléled majd:) -
lachun #6702 Az nagyon jo és remélem találunk ellenfelet is nagyon kihalt most a server -
#6701 Bajtársak ha Isten is úgy akarja holnap újra működőképes lesz a gépem! Utamat a csatamezőn véres ellenséges tetemek fogják szegélyezni! -
lachun #6700 ez valami spanyol vagy franci nem ??? -
lachun #6699 igen mano azt imondta hogy az ujságban van a promikey asszem!!! -
Hupi #6698 Valamiféle free trial van a honlapon. Nem tudom az újságot meg kell-e venni hozzá. -
#6697 Next Bill Date: September 15,
Wow! Akkor most van egy ingyen hónapom? :) -
lachun #6696 Fent vagyok TSen segitek ha akarod most ugysen tudok játszani. -
lachun #6695 az elsö részlet 20 dolcsi volt asszem utána havi 12.99 -
Lt Rodlee #6694 Még egy ucso kérdés!
Az elsö részletben menyit kell befizetni??KÖBÖ??