19663
-
#7253 csak nem egy légijártasság?
Szia sztok drága fiuk!!! -
Hupi #7252 Azt hiszem nekem nem ér megmondani. -
#7251 Laffly? -
Heti rejtvény következi, mi a tipusa a jármünek?
ezaz -
Hupi #7249 20:00 -
lachun #7248 Kedden mikor lesz 16.30 ra randim van ez nem igazzzzz:( -
lachun #7247 sajnos nem vagy egyedül az uj pachni ota sokan szenvednek ....Hmmm nemtudom de valamit nagyon lbxxxxtag -
#7246 Jó reggelt barátaim!
Még mindig nem megy a game se online se offline.
Elkezdi tölteni a cuccokat végig is tölt mindent, de sokkal lassabban szinte vánszorogva. És amikor kész lenne kilép egyszerűen.
Szóval reinstall lesz a vége csak most nem érek rá.
-
Hupi #7245 Majd Kedd este a Hunyadi hadjáraton megállítjuk őket, aztán meg ellencsapás. -
lachun #7244 !S jóreggelt mindenkinek!!! -
#7243 Börösborosszépjóreggelt!!! -
#7242 -
#7241 Jövőkép az Orosz frontra:
1940-t írunk, áll az orosz és a német katona a közös határon.
- Te Szása - kérdezi kollégáját a német - mit csinálsz, ha
vége a háborúnak?
- Hát úgy gondoltam, hogy körbebiciklizem az egész
Szovjetuniót - mondja büszkén Szása.
- És délután?
-
#7240 Flavion elesett, a várostól keletre a folyóparton minden állásunkat támadnak a csigazabálók :(((( -
#7239 reggelt, jelentem a front csendes -
#7238 Jó éjt ,azaz hajnalt mindenkinek!Kert partink volt,mindenkit jól leitattam,még magamat is.
-
#7237 Az első 3-at nem ajánlom, mert az levélpostai küldemény, a többi jobb, mert azok már csomagként jönnek.
De eccerübb ha csináltatsz egy ilyet. -
#7236 vagy még se :((((( -
#7235 hulla fáradt vagyok de akkor is összeszedem azt a 20 pontot ami még kell a köv ranghoz :) -
#7234 mi melyik kategóriába tartozunk? -
#7233 Approximate Shipping Costs:
USPS: International Economy Letter: $4.95
USPS: International Airmail Letter: $6.05
USPS: Global Priority Mail: $8.00
USPS: International Airmail Parcel: $14.00
USPS: International Economy Parcel: $18.25
USPS: Global Express Mail: $23.00
UPS: Worldwide Expedited: $63.96
UPS: Worldwide Express: $102.66
-
#7232 Ott van az csak kattints rá a "Buy" -ra, aztán egyből nem lesz kedved rendelni :)))) -
#7231 ti is kaptatok mail-t? miért nincs feltüntetve mennyi a postaköltség ha az ember venni akar WWII polót? -
#7230 Ezt nem hiszem el!!!
Most meg siman ujraindult a gepem jatek kozben!
Na, mindegy mostmar nem megyek vissza! jojszakat! -
#7229 A szerver megint le fog állni 30 percre (Vagy már le is állt) és ezért már nem enged spawnolni. -
#7228 ***Arena is LOCKED - Spawning & Capture Disabled***
ez most micsoda??? -
lachun #7227 ez meggyőző érv Fritz:)))!!!!! -
#7226 ahham... -
#7225 A látszat néha csal... ugyanis éppen kiszáltam kedvenc opelemből -hogy lemossam róla a franciákat- amikor is Manó jött arrafelé és azt hitte, hogy éppen kummantok, ezért kiselőadást tartott a mindenféle zavaros "harci morálról" és "katonai kötelességről". Igen ám de pont lejtőn álltam meg és a vasparipa elkezdett lefelé gurulni... Ezért kénytelen voltam ott állni és támasztani a járgányt, amíg Mano meg nem unta a szentbeszédet és elküldött Párizsba, hogy derítsem fel a kocsmákat. Szerencsére elég könnyű volt tartani a batárt, mert a misszióból vissza felé jövet belefutttam egy ellenséges hadoszlopba és lényegében csak a váz maradt meg. Már csak azt a sapperkülönítményt kéne megtalálnom, akiket haza felé hoztam, mert mire beláttam a platóra a sok füsttől, már sehol sem voltak... biztos kummantanak...
-
lachun #7224 !S mindenkinek elkezdödött a szabim!!!!!!! -
#7223 szerintem nem :D -
#7222 itt van mellettem a főnök szal pofátlanság lenne még irc-et is nyomatni. -
#7221 azt nem szeretem :( -
#7220 icq..... -
#7219 ircen sosem vagytok fent? -
#7218 -
#7217 Mano éppen eligazítást tart, miközben Fritz rendkívül lelkesen figyeli az elhangzottakat... :) -
LtVitez #7216 majd csendesen fogom begépelni ;) -
LtVitez #7215 tudom,a hegyivadászok hordták -
emberke #7214 Ok köszi!