WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, állítólag hazafele készül itthon meg nem biztos hogy lesz netje.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Kit--Kat
Toko még játszik?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nagyon metáááááál kép 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Kit--Kat
ettõl gondoldom hanyat hátat fordított az fps jó arány😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pontosan

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Kit--Kat
Gratula Vitéz😊)
Úristen, ilyen lett minden 2D-s fából???

Manó erdõs, fás, pz3-as amelyenn ül egy gyalogosos kép a galériába ha kell...

már csak 4 év és lesz köztetek egy hivatásos tiszt is (remélhetõleg) 😉

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

urisdten még cska most kisérettségizel? hát akkor sok sikert hozzá, tavaly nekem is volt szerencsém hozzá...

Mozambo gyalogosként is megadásra tud bírni egy Chart

kincsed
Manó,tanulj te is,hogy büszkék lehessünk rád!Bár én tudom,hogy te tudsz.de te tudod-e,hogy én tudom,hogy tudsz,viszont te tudod-e,hogy én nem tudok.Ja,most jut eszembe,hogy ma földrajzból is kisérettségi van😞((Nem is tanultam rá basszus!!!De abból menõ csaj vagyok legalább...

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Én tudok azt hiszem,legjobban megérteni,ugyanis nekem 16.30-kor kezdõdik a maygar kisérettségim!!!Remélem,lélekben velünk vagytok,bár a nemtudáson sajna ti sem tudtok segíteni.Ha nem sikerül,nem mehetek 2 hét mulva érettségizni,ugyhogy nagy a tét.Na,ezen a lépcsön teszem meg az okítás felé vezetõ utat heti kétszer

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Shad a fórummal kapcsoltban ha ráérek akkor felrakok a 1st hunyadinak is egy ilyen honlapot mint a magyar HQ és ott majd lesz fórum

Carajo a pass: hunyadi

ez jó igy shad látszik hogy te késõbb érkeztél így még a végére is emlékszel 😊))

CarajoEsp
Ez mind jó ötlet ,kivéver az indokolt esetben való kilépést. Ezt spec énse tudom mindíg betartani vagy ,hogy nekem is egy fontos csata közben kell lelépnem valami miatt. Szerintem erre ne nagyon hozzunk szabályt ,mert vita tárgya lenne. A többi OK.
Kedvenc Fegyvernem: Páncélos,Tankelhárító. Ezekkel újoncokat is vállalok ,ha kell. Gyalogosban Lachun legyen énis azt mondom ,mert azt õ vágja legjobban. Nah megyek kisérettségizni by!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Nekem valamiért nem fogadja el a jelszót😄 Amúgy meg utálom a rejtvényeket(fõleg amiket nemtok kitalálni😄

A Sörhadjáraton kétség kívül mindenki jól érezte magát. A sörözés alkalmából több fontos dolog megvitatásra került, ezeket megpróbálom összegezni, és vitára bocsátom.
A 1.14 kiadásáig és az új free trialig meg kellene alkotni a Hunyadi szabályzatát, és honlapra feltenni. Az újoncok szívesebben játszanak majd, ha a kiképzésük gördülékenyebben megy és látják, hogy egy jól szervezett magyar csapatban tudnak a késõbbiekben tevékenykedni.

Kell egy parancsnok
A háborúzás nem a demokráciáról szól. Az élethûség és az eredményesség szempontjából fontos, hogy minden alkalommal legyen egy felelõs parancsnok. Elhangzott egy parancsnoki lista a következõ nevekkel (amennyiben jól emlékszem rá)
Joxy
Shad
Mano
Mozambo
Amennyiben közülük fent van valaki, akkor automatikusan õ a parancsnok. Meghatározza, hogy a 1st Hunyadi hol és mit támad, kiosztja, ki milyen harceszközt hozzon. A lehetõségekhez képest mindenki igyekezzen végrehajtani a parancsokat.
A parancsnokokat a játék alatt kritizálni tilos, éppen elég dolga lesz neki anélkül is, hogy a kritikákkal foglalkozzon. Létre kell hozni viszont egy fórumot, ahol mindenki megteheti az észrevételét a legutóbbi vezetéssel kapcsolatban. Itt senki sem profi tiszt, mindenki biztosan fog hibázni, ezekbõl a hibákból amennyiben normális hangnemben van megfogalmazva, mindenki tanulhat.
A fenti személyek nem önjelölt vezetõk, azért vállalják a feladatot, mert még a rossz vezetés is jobb a szervezetlenségnél. Ha bárki más elég tehetséget érez magában, természetesen kipróbálhatja a parancsnokságot.

Játszunk együtt!
Ha már többen bent vannak a játékban, akkor harcoljanak együtt. Több szem többet lát, tudjuk egymást fedezni, támogatni.
Ha a parancsnok bejelenti, hogy gyülekezõ az x városnál, akkor a 1st Hunyadi tagoknak kötelességük megjelenni. A drága technikát kár egy kilépéssel elveszíteni, kell hagyni idõt arra, hogy mindenki visszatérhessen bázisára. Ezért a gyülekezõ idõpontját legalább 5-10 percre elõre kell bejelenteni.
Példa: Gyülekezõ 8 perc múlva 18:30-kor Tier AB-en.
Késés csak nagyon indokolt esetben elfogadható, azokban az esetekben, mikor a kilépéssel több más játékos eredményes harca kerülne veszélybe. Például éppen depót, AB-t foglal valaki, vagy õ kezeli az egyetlen, a gyalogosok foglalását fedezõ páncélost.
A gyülekezõre történõ felhívás hangozzon el a TS-en és a squad csatornán is.

Kiképzõtisztek
Az elhangzott vállalások alapján:
Lachun gyalogság
Mozambo páncélos
Shad légierõ, légvédelem, tankelhárító ágyúk
Ki kell térni a kiképzés során a játék felépítésére, mik a jelentõségük az egyes épületeknek, hogyan kell foglalni, stb. Az újoncokat le kellene vizsgáztatni kommunikációból. Tudniuk kell mit jelent az FB, AB, CP, Depo, mert enélkül nem fogják megérteni sem a parancsnokot, sem a többieket.

Kedvenc fegyvernem
Mindenkinek van kedvenc és kevésbé kedvelt fegyverneme, mindenki tudja, hogy mi az õ erõssége. Ezt viszont nem biztos, hogy a parancsnok ismeri.
Mindenkinek nyilatkoznia kellene, az alábbi fegyvernemek közül
gyalogság
pánzélos
légvédelem
tankelhárító ágyúk
légierõ
tengerészet
mi a kedvence,
mivel hajlandó játszani, ha muszáj,
mivel nem akar soha játszani

kincsed
én csináltam

Ez nem ér én nem is tudtam a felvételrõl 😊))

Délután felteszem a következõ videót. Összesen 4 készült, végig lehet rajtuk követni az elfogyasztott sörök hatását.
kincsed
feltudsz jönni ts-re???

Kedvenc képem: Mano két kézzel nyúl a sör után

Én is most töltöttem le az apple oldalról, azzal ment.

quicktime player

kincsed
Hupi!!! VAlahogy nem tudnád átküldeni nekem???CSerébe ide teszek nekes egy smiley-t.

kincsed
Hát,mint irtam,nekem van quick time,mégsem sikerült
sajna,pedig valószínüleg nagyon izgi lehet

Hát én jót röhögtem rajta az biztos

Manó kézzel lábbal magyaráz, Mozambo mindenkit ki akar rugni a squad-ból, Lacus kissé spicces arcal mosolyog a kamerába.

Ha valaki már sikeresen letöltötte, és megnézte a videót, írja már be ide.
Tudniillik, lusta voltam leellenõrizni, jól töltöttem-e fel.
Egyéb intim dolgaim már nem publikusak.

Joxy
Punker:
Az én söröm is csak ál sör volt

kincsed
Drága Hupi!Nagyon vagányan "állsz"ott,csak nehogy rádugorjakEgyéb jó fénykép???

Rólam nem kell fotót készíteni, mert van publikus képem a neten. Aki még nem látta, ez vagyok én egy messzer elõterében:

CarajoEsp
Okok. Én írtam ,mert késõ volt. De én leszedtem mind és valamiért az elsé fájl hibásnak látja😞

kincsed
Másnap utáni jó reggelt mindenkinek!!!

A video winzippel lett tömörítve, amit totalcommanderrel szétdaraboltam a tárhely 6 Mb-os fájlméret korlátja miatt.

Sehol nem volt szó rar-ról.
Punker
az méreg 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
Szia-mia!Gratulálok a jogsihoz!!!Az fontos dolog a mai világban.Remélem,jól vagy,és 2 hét mulva érettségizem😊

kincsed
volt az asztalon egy cola is

Punker
mindenki sörözött? akkor jobb is hogy nem mentem mert kilógtam volna a sorból 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CarajoEsp
Sajn az elsõ rar nemjó😞

CarajoEsp
Hmm. Nagyon sajnálom ,hogy nem voltam ott ,de közbejött valami. Mindenesetre ma levizsgáztam forgalomban ,ami nem biztos ,hogy sikerült volna ha másnaposan ébredek. A bõrkabátos tényleg mozambo lenne? Kire volt olyan mérges?😄

kincsed
Hiába van Quick Timer,nem indul el.MIt csináljak majd?Már szerintem "nyugovóra tértetek".Aludjatok jól,és löjjetek sok franciát álmotokban😊Cuuuuuuuuupppp mindenkinek

kincsed
Én voltam a fényképész.Olyan "gáz"vagyok,hogy nem publikus

Letölthetitek az elsõ videót. Aki nem volt ott, az most belehallgathat, milyen fontos dolgokról tanácskoztunk.

Töltsétek le a fájlokat
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat.001
tõl
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat.006
ig
egyesítsétek öket (total commander, mastersplitter, stb.)
a végeredményt nevezzétek át
sorhadjarat.zip -re

Jelszó a névadónk kis betûvel.

A végén anyázzon, akinek nincs telepítve Quick Time lejátszó.
Kit--Kat
Ttényleg Toko még játszik?

Kit--Kat
és te??

kincsed
És pont Hupi fedi fel kilétét...aki sajna nem jelent meg ott.Különben végre már õt is láthatnám

Shad meg szerényen kihagyta magát, ezért most pótolom.

kincsed
...és te hol vagy?

Kit--Kat
innen csak Lacust meg Everlastot vágom