WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Multi crew téma:
Az igazi az lenne, ha mindenki szabadon választhatna a használható helyek közül. Az sem lenne rossz, ha a vezetõ és a tüzér helye fix lenne, a maradékba bárki átülhetne.
Lõpozíció kereséséhez kell az aktív vezetõ és lövegkezelõ, ha már áll a tank, akkor a parancsnok-lövegkezelõ felállás az ideális. A PzIII-oknál elõfordulhat olyan szituáció, hogy a parancsnok magasabbról nézve látja a bakrok mögött lévõ ET-t, a lövész már nem.
Sajnos amíg kevesen vagyunk 2 panzer többet ér mint 1 multis. Viszont, ha már csak 1 tank van a listában, érdemes elgondolkodni a multizáson.
1 multis tankal be lehet camp-elni egy FB-t. A törzs gépfegyvere a gyalogos spawn-t fedezi, a torony jármût. Ez egészen addig mûködik, míg ki nem hoznak egy Chart vagy Matildát.
Kit--Kat
Én ezt most nem értem...
Most akkor még magára a játékmenetre fejlesztenek, vagy már a többi hadjáratra???
Deployment???
Mi is az, nem esik le??

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ranGer2
Van bérleted Vitez? kira alig várom hogy kipróbáljam multiban

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hát írnék én csak arra még várni kell egy ideig

elõbb inkább a tigrist meg a deploymentet csinálják meg utánna törõdjenek ilyesmivel...

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Kit--Kat
Akkor már a 3as multi crew-ért írjon manó, így még rálisabb lesz.
Meg a tölté kezelõ és a gépágyús sem hiányozhat:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kincsed
Köszi a sajnálatot,ez van.
De megbukni matekból nem fogok!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

kincsed
Jó,estét mindenkinek! Én is emgírtam a kisérettségit.Matekból egy feladatot sem tudtam megcsinálni!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Már csak a mi Kincsünkért izgulok remélem sikerült a vizsga neki!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Na fent van a játék bajtársak meg jöttem a hát országból!!!
üzem anyag és kaja van bõven

egyébként meg csak az tüzelt menetbõl akinek nemvolt ki az összes lánctalpa :D

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

hmmmm ilyen érvelés mellett már igazat adok :)
tényleg Mano nemtudna ezzel valami felvetést indítani a fejlesztõknél?

Gyõzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Éppen ezért mind a valóságban, mind a játékban ritkán tüzeltek menetbõl. Elõbb tüzelõállást kellett felvenni, csak azután lõttek. Akkor még nem volt lövegstabilizátor, ami miatt lehetetlenség volt mozgó jármûvel célzott lövést leadni.

E miatt jobb a lövész/vezetõ felosztás. Ott állítja meg a páncélost ahol a legjobb tüzelõpozíció van.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

ua. mint elõbbi hozzászólásom :)

hát ezaz. hacsak nem akarnak 3 emberes multicrew-t csinálni

Sajnos valakinek ígyis-úgyis pattognia kell, mert 3 fontos pozíció van két emberre elosztva.

összpontosításról meg annyit hogyha mozgásba van egy tank akkor is lehet vele sebészi pontosággal lõni. jó példa erre a bf,akik azért ott télleg tudtunk tankolni.. csak ott nemrázkódott annyira a tank,sokkal könyebb volt

ezért mondtam hogy ez így félig jó,meg az úgy félig jó ahogy mondta Hupi. ezért kéne valami átmeneti megoldás ami nem létezik,akárhogy variálsz,hacsak nem akarunk 3-an kuporogni a tankba.
ezért mondtam a 232-eses megoldást

Kit--Kat
majd multizonk Vitéz és lekaszaboljuk a Francikat:))

errõl van szó.

Kit--Kat
Én azért nem értek 1et ezzel, mert azért jó ez így, mert pl ha éppen mozgásba van a tank akkor ha külön van a lövész akkor jobban tud összpontosítani.

az nemgond :)
egyébként ebbe igaza van Lacusnak h én már elõfizettem szal ;)
de amint lesz freetrial gyere azt játszunk
Ja és mégvalami . elfelejtettem h ma jár le a hónapom Mano szal holnap küldöm a pézt!

!S Ranger LTVitéz már élvezi a a bármikor játszom amikor akarok bérletes kényelmét:)

ranGer2
Free trial? tyû mióta várom már! ahogy kijön jövünk Vitézzel... ugye? :) amugy Vitez! ez a tiszti dolog nem csak ugy megy! sok padlót kell ahhoz még felsúrolnod a fogkeféddel!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

keine probléma kamarad:)

namostmár egykét helyesírási hiba ebbe a szövegbe is van dehát tartja magát a közmondás - Semmi nem tökéletes. :)

de ha belegondolsz ezse a legjobb,mert akkor megint ott tartunk hogy a vezetõ/tüzér megint pattanhat át egyik helyrõl a másikba,ami szerintem megint nem a legjobb megoldás.
Abba viszont teljesen egyetértek,hogy ez így tényleg nem a legjobb,hogy nemlehet egyfolytába szemmel tartani a terepet.
Bár pont ezért használták anno a 232-eseket,mint parancsnoki megfigyelõ/felderítõjármûként. és itt a felderitõként nem csak azt értem,h elõremegy és elöl tevékenykedik a harc sûrûjébe,hanem beáll valami magaslatra és vizslatja a szemét a parancsnok a tájon,mintha éppen egy bombázót tizenévest látna elmenni magaelõtt,a lehetõ legapróbb részletekig megfiygelni mindent.

Sajna mások is már tûkön ülnek miatta elhiheted!!!

Úgy hogy jelenlegi felosztás helyett jobb lenne ha az egyik ember lenne a parancsnokkal/rádióslövésszel, míg a másik a vezetõvel/toronylövésszel.

Kit--Kat
az sok:(

Kb más fél hét asszem

Kit--Kat
freetrial mikor lesz?

szerintem meg fogják oldani majd ezt is:)

Kit--Kat
ezt, hogy érted?

A gond az hogy rossz az elosztása a multinak, nem harckocsi vezetõre van szükség hanem parancsnokra, aki minden körülmények között folyamatosan szemmel tudja tartani a terepet, a célpontokat, és a harcmezõn zajló eseményeket.

Már szedem is a játékot !!!!

!S hahó jóestétt végre életett leheltünk a gépembe:)
Amint látom nagyon küztdtetek:)!!!!!!

Kit--Kat
Mi annó Vitézzel multiztunk és nagyon jól mûködött. Ha megáltunk a vezetõülésbõl átpattantam a gépfegyverhez és pásztáztam a mezõt, hogy hol vannak antitankosok.
Már a hangulata is más az egésznek.

nem kevesebb ha gyalogosok is kísérik csak megint az a gond jön elõ hogy várni kell a másikra.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

A multi nem mûködik mert kevesen vagyunk, és a harcértéke is kisebb 2-3 multi páncélosnak, a 4-6 szimplával szemben.

GoTCHa
!S olvasgatok olvasgatok. és eszembe ötlik hogy azt is meg kéne rágni hogy nem.e célratörõbb kisebb de hatékonyabb csapattal a színre értem ez alatt a multi crew-t. nem biztos hogy 5 tank többe ér mint 3 amibõl 2 mc-es.legalábbis sztem. a katonáskodást pedig nem kéne annyira komolyan venni, mert könnyen lázadás lehet belõle ha igen elszáll valamelyik parancsnok. elvileg én is az voltam de inkább lemondok rola. kivéve ha kértek rá. estefele jövök röpködni meg löni. ne menjetek aluuni jám :D

Második video:

Töltsétek le a fájlokat
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat2.001
tõl
http://www.tar.hu/shad01/sorhadjarat2.004
ig
egyesítsétek öket (total commander, mastersplitter, stb.)
a végeredményt nevezzétek át
sorhadjarat2.zip -re

Jelszó a névadónk kis betûvel.
Kit--Kat
a Panzerregiment megy a BF találkozóra?

Kit--Kat
úhh basszus akkor az nekem is lesz, most ugrik be

középiskola második osztály
és azért van hogy szok(p)juk a nagyérettségit
nekünk pl most haramadikra kitalálták a próbaérettségit,de itt hála égnek csak egy tárgyból kell szóbelizni,és nemfog beleszámítani ez a jegy az évvégibe

Kit--Kat
egyébként ezt miért is kell csinálni???
és hanyadikban???

hogysikerült a kisérettségi? ti mákosok voltatok mer nektek csak 2 v 3 tantárgy volt,nekünk meg volt vagy 5 ha nem több...

CarajoEsp
Mikor kerül fel a többi videó? Ma már leszek énis , mert 1-je óta nem voltam.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Kisérettségi. Megírtam azt amit a az éretségizõk délelött.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Mi az a kisérettségi?