19663
  • Random_
    szerintem egyszerűen írd át én is agy csináltam és elvileg jó bár ez csak köv fizetéskor derül ki
  • Hupi
    El ne felejtse senki:

Kedd, 20:00 Hunyadi hadjárat!
  • Hupi
    Ezt az új fejlesztésű járművet kifejezetten reteszállások kiépítésére tervezték.
  • CarajoEsp
    Sziasztok. Épp a nyaralásból írok és az lenne a kérdésem ,hogy tudom azt megoldani ,hogyne akarjon levenni Mano számlájáról pénzt. Egyszerűen írjak be másik számlaszámot ,vagymit kell lyenkor csinlálni?
  • magillagorilla
    Na én megyek Szentendrére, majd este leszek. Tömjétek tele a pofájukat békával! :)
  • magillagorilla
    Most vettük vissza Flaviont! :D
  • lachun
    Itt is irhatsz akár priviben is mert sokat nézem ezt a forumot:))
  • lachun
    IP: twilek .hu bocs
  • lachun
    Zaki ha gondolod ma rá érek és egész nap szinte vagyok a web oldalunk csetjén találkozhatunk vagy itt az ICQ számom:178059555
    www.wwiionline.hu
    De a mi nagyon kéne Teamspeaken kéne találkozni
    IP:twilwek.hu Pass:puma
  • Punker
    mire vagy kiváncsi?
  • Random_
    Az irányítást offline módban ki lehet próbálni és beconfigolni kedved szerint ha játékmenettel van kérdésed szívesen segítünk általában mindig van valaki TS-en, de ha itt kérdezel akkor itt is segítünk. Most van egy free időszak és ingyenesen kipróbálható a neten. A fenti cím a Magyar HQ-ra visz ott találsz leírásokat is a járművekhez.
  • zaki
    hi. nincs vmi GYIK cikk vhol? szeretném kipróbálni a gamet, de közöm sincs hozzá mi hogy működik itt. köszi
  • 0Fritz0
    Képriport az attakról:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/049.jpg

Sajnos a 64-es limit miatt nem igazán látszik, de jó pár tonna fémmel megtámogattuk a francik gazdaságát, mivel mind ott puszultunk nyomorultúl... Sebaj, legalább leadtuk az amúgyis gyárihibás hadianyagot. :)

Más:
    Most először sikerült dugót okoznom egy hídon, de örömöm nem tarthatott soká, mert szinte azonnal meghallottam Vitéz daliás hangját, hogy -"Már megint melyik ****kalap lámázik ott?!"

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/050.jpg

• lachun
    Semmi gond leg feljebb holnap délelött ujra megyünk Flavionért:)))))
  • LtVitez
    hát ha arra tippelsz hogy a franciáknak szuper volt,akkor az biztos... :)
  • lachun
    Über king támadás volt mazzagrande ellen super:))
  • magillagorilla
    Ilyen a Dicsőséges Hadsereg Legvéresebbkezű Opelese!
  • 0Fritz0
    Hopp elnéztem, a baloldali volt a ludas!
    A másik meg gondolom az új növényzetben gyönyörködött, amikor hirtelen átment rajta egy teljes német rohamosztag. Éljenek a francia fekvőrendőrök!
  • magillagorilla
    Csak simán háttal állt, vagy menekült? :)
  • Hupi
    gratula
  • lachun
    Igen nagyon ügyes volt Kincs és meg hülyitettük az ellent mert önállóan tudtunk dolgozni ,méghozzá halálosan:))
  • kincsed
    Képzeljétek fiúk!!!
    MA a JOINT-ba mikor játszottam Lacussal,338 ponttal én lettem a N1Megint csak büszkék lehettetek volna rám
  • lachun
    a csodafegyver maga a német hadsereg
  • 0Fritz0
    Nem kell ide új csodafegyver!

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/047.jpg

Magilla, a jobboldali muksón álltam bosszút érted! :)

Egyébként ma láttam, hogy nálunk is bevezették a fapados járatokat, hiszen egy csatában minden hely számít...
    http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/048.jpg

• lachun
    Ja az elsö antitank puska élményem meg volt !!
    Huyt támadtuk Hupi parancsnok unszolására:)))
    némi dedikált fotokat akartam kérni töle de eliniltunk.
    Na a városka eéött látom a hegyröl eny tank osztja az ész az opel lasitott na nekem nem kellet több,most vagy soha leugrottan sérülés nélkül:))
    Még Hupi hangját halottam nene Lacus:))
    -Természetesen a hegy felé tartottam addig 3 tankunk ki is szedte a franciát:)))
    na mondom az army basük délnyugati oldalát bekempelem ujdon sült puskámmal -amihez nagy reményeket füztem:)))
    Nagyba keresem a susnyásban a fedezéket jo kilátást erre egy hasonször fickó olyan fos zöld ruhában ott forgolodik háttal nekem:)))
    Lacusnak semm kellet sok, térdelve hangtalanul meg leptem a kis krapekot.
    Mivel másod lagos fegyverem csak kés vlot neki rontottam dőlt belőle a vér ahogy szurkáltam -egyszercsak eltünt!!!!!
    Na lacus mondja ez meg volt Hupi csodálkozva nevet Lacus tényleg meg késelted!!!
    Kilépskor sérülés és semmi kill kilépet és meguszta
  • lachun
    Huynál beszoritottuk a csigazabálokat az army baseba remélem ki is tisztitjuk onan is öket!!!!
  • magillagorilla
    Ma stuart ölő napot tartok. Megvan a hatodik mára...
  • lachun
    Jelentem Flavion ujra a mienk:)))de rössen támadják:)))
  • lachun
    Na ha nics senki megyek a 91esekkel:))
  • lachun
    Na leugrok sör ért azt nyonhatjuk:))
  • LtVitez
    rendi :)
  • lachun
    ha valki kiszedett egy tankot....vagy többet az uj fegyverrel kérem jelleze és irja meg a tapasztalatokat PLS
  • lachun
    !S sajna én most jöttem le mert ebéd dolgom van azt jövök majd:))
  • magillagorilla
    mindjart megyek vissza
  • LtVitez
    na mivan mindenki harcol,csak épp ts-en nincs senki????
  • LtVitez
    szép jó reggelt! :D
  • magillagorilla
    Flaviontól keletre az egész környéken hemzsegnek a sapperek! Az előbb egyszerre 3 rakott rám csomit...
  • lachun
    Meg kéne hirdetnu a panhard vadászatott ,most minden adott!!!!
  • lachun
    Egyébként Flavionnál nagy csetepaté van:))
  • lachun
    Joxy Fireblade fent van WWIIn az ofps Flavionnál nyomja jo a srác nagyon!!!!