19663
-
#7293 szerintem egyszerűen írd át én is agy csináltam és elvileg jó bár ez csak köv fizetéskor derül ki -
Hupi #7292 El ne felejtse senki:
Kedd, 20:00 Hunyadi hadjárat! -
Hupi #7291 Ezt az új fejlesztésű járművet kifejezetten reteszállások kiépítésére tervezték. -
#7290 Sziasztok. Épp a nyaralásból írok és az lenne a kérdésem ,hogy tudom azt megoldani ,hogyne akarjon levenni Mano számlájáról pénzt. Egyszerűen írjak be másik számlaszámot ,vagymit kell lyenkor csinlálni? -
#7289 Na én megyek Szentendrére, majd este leszek. Tömjétek tele a pofájukat békával! :) -
#7288 Most vettük vissza Flaviont! :D -
lachun #7287 Itt is irhatsz akár priviben is mert sokat nézem ezt a forumot:)) -
lachun #7286 IP: twilek .hu bocs -
lachun #7285 Zaki ha gondolod ma rá érek és egész nap szinte vagyok a web oldalunk csetjén találkozhatunk vagy itt az ICQ számom:178059555
www.wwiionline.hu
De a mi nagyon kéne Teamspeaken kéne találkozni
IP:twilwek.hu Pass:puma -
#7284 mire vagy kiváncsi? -
#7283 Az irányítást offline módban ki lehet próbálni és beconfigolni kedved szerint ha játékmenettel van kérdésed szívesen segítünk általában mindig van valaki TS-en, de ha itt kérdezel akkor itt is segítünk. Most van egy free időszak és ingyenesen kipróbálható a neten. A fenti cím a Magyar HQ-ra visz ott találsz leírásokat is a járművekhez. -
#7282 hi. nincs vmi GYIK cikk vhol? szeretném kipróbálni a gamet, de közöm sincs hozzá mi hogy működik itt. köszi -
#7281 Képriport az attakról:
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/049.jpg
Sajnos a 64-es limit miatt nem igazán látszik, de jó pár tonna fémmel megtámogattuk a francik gazdaságát, mivel mind ott puszultunk nyomorultúl... Sebaj, legalább leadtuk az amúgyis gyárihibás hadianyagot. :)
Más:
Most először sikerült dugót okoznom egy hídon, de örömöm nem tarthatott soká, mert szinte azonnal meghallottam Vitéz daliás hangját, hogy -"Már megint melyik ****kalap lámázik ott?!"
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/050.jpg
-
lachun #7280 Semmi gond leg feljebb holnap délelött ujra megyünk Flavionért:))))) -
LtVitez #7279 hát ha arra tippelsz hogy a franciáknak szuper volt,akkor az biztos... :) -
lachun #7278 Über king támadás volt mazzagrande ellen super:)) -
#7277 Ilyen a Dicsőséges Hadsereg Legvéresebbkezű Opelese! -
#7276 Hopp elnéztem, a baloldali volt a ludas!
A másik meg gondolom az új növényzetben gyönyörködött, amikor hirtelen átment rajta egy teljes német rohamosztag. Éljenek a francia fekvőrendőrök!
-
#7275 Csak simán háttal állt, vagy menekült? :) -
Hupi #7274 gratula -
lachun #7273 Igen nagyon ügyes volt Kincs és meg hülyitettük az ellent mert önállóan tudtunk dolgozni ,méghozzá halálosan:)) -
#7272 Képzeljétek fiúk!!!
MA a JOINT-ba mikor játszottam Lacussal,338 ponttal én lettem a N1Megint csak büszkék lehettetek volna rám -
lachun #7271 a csodafegyver maga a német hadsereg -
#7270 Nem kell ide új csodafegyver!
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/047.jpg
Magilla, a jobboldali muksón álltam bosszút érted! :)
Egyébként ma láttam, hogy nálunk is bevezették a fapados járatokat, hiszen egy csatában minden hely számít...
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/048.jpg
-
lachun #7269 Ja az elsö antitank puska élményem meg volt !!
Huyt támadtuk Hupi parancsnok unszolására:)))
némi dedikált fotokat akartam kérni töle de eliniltunk.
Na a városka eéött látom a hegyröl eny tank osztja az ész az opel lasitott na nekem nem kellet több,most vagy soha leugrottan sérülés nélkül:))
Még Hupi hangját halottam nene Lacus:))
-Természetesen a hegy felé tartottam addig 3 tankunk ki is szedte a franciát:)))
na mondom az army basük délnyugati oldalát bekempelem ujdon sült puskámmal -amihez nagy reményeket füztem:)))
Nagyba keresem a susnyásban a fedezéket jo kilátást erre egy hasonször fickó olyan fos zöld ruhában ott forgolodik háttal nekem:)))
Lacusnak semm kellet sok, térdelve hangtalanul meg leptem a kis krapekot.
Mivel másod lagos fegyverem csak kés vlot neki rontottam dőlt belőle a vér ahogy szurkáltam -egyszercsak eltünt!!!!!
Na lacus mondja ez meg volt Hupi csodálkozva nevet Lacus tényleg meg késelted!!!
Kilépskor sérülés és semmi kill kilépet és meguszta -
lachun #7268 Huynál beszoritottuk a csigazabálokat az army baseba remélem ki is tisztitjuk onan is öket!!!! -
#7267 Ma stuart ölő napot tartok. Megvan a hatodik mára... -
lachun #7266 Jelentem Flavion ujra a mienk:)))de rössen támadják:))) -
lachun #7265 Na ha nics senki megyek a 91esekkel:)) -
lachun #7264 Na leugrok sör ért azt nyonhatjuk:)) -
LtVitez #7263 rendi :) -
lachun #7262 ha valki kiszedett egy tankot....vagy többet az uj fegyverrel kérem jelleze és irja meg a tapasztalatokat PLS -
lachun #7261 !S sajna én most jöttem le mert ebéd dolgom van azt jövök majd:)) -
#7260 mindjart megyek vissza -
LtVitez #7259 na mivan mindenki harcol,csak épp ts-en nincs senki???? -
LtVitez #7258 szép jó reggelt! :D -
#7257 Flaviontól keletre az egész környéken hemzsegnek a sapperek! Az előbb egyszerre 3 rakott rám csomit... -
lachun #7256 Meg kéne hirdetnu a panhard vadászatott ,most minden adott!!!! -
lachun #7255 Egyébként Flavionnál nagy csetepaté van:)) -
lachun #7254 Joxy Fireblade fent van WWIIn az ofps Flavionnál nyomja jo a srác nagyon!!!!