WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GYEREKEK!!!!!lEMEREM FOGADNI,.HOGY AZ A KÖZÉPSÕ SRÁC A BÕRKABÁTOS MELLETT,C I M B I ! ! !DE KI LEHET,A BÕRKABÁTOS?TALÁN MOZAMBÓ?DE AKKOR KI AZ A CIMBI MÁSIK OLDALÁN?CSAK NEM SZABI?HA VALAMI NEM STIMMEL,AKKOR BOCS.DE CIMBIBEN BIZTOS VAGYOK,HA A HANGJÁVAL ÖSSZEEGYEZTETEM.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
http://shad.srv.hu/WWII/040509/P1000283.JPG -tõl 297-ig.
295-ös kép nincs.
Char vs Pz IIIH 158:488
Char vs Stuka 9:107
Char vs Pz 38t 323:128
Matilda vsPz IIIH 1483:986
Matilda vs Pz 38t 953:171
Matilda vs Stuka 30:220
Destroyer (UK) vs Pak 36 98:1
Destroyer (UK) vs Flak 36 118:11
Destroyer (UK) vs Pz 38t 33:1
Destroyer (UK) vs Pz IIIH 52:6
Destroyer (UK) vs Bf109E4 69:15
Allied vs Axis Infantry 230.932:266.404
Allied vs Axis Fighters 20.418:21.224
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

örülök neki,hogy jól szorakoztatok!Én vállalom,hogy bánom is....\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
A hadjárat befejeztével a távozók mozgását figyelve a He111-es repülési tulajdonságait véltem felfedezni.

Másnapos jó reggelt mindenkinek!!!\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
,igen!!!\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ADOK ÉN NEKED KINEVETNI.....\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Drágaságaim!Ugy hiányoztok,nem vagytok velem,mert buliztok!Teljesen csend van.A honéapon jelenleg 3-an vagyunk,ott van Vitéz is...Azt hiszem,1st Hunyadi Panser Regiment függõ lettem.De én ennek nagyon örülök,bár a fenti kép akkor készült rólam,mikor arra gondoltam,hogy kár hogy nem vagyok ott.DE IGÉRETET TESZEK,HOGY A LEGKÖZELEBBIRE ELMEGYEK,MÉG MEG IS UNTOK!!!NA,jól van,elég a hülye nyavajgásból!!!És nagyon jó volt a hangotokat telefonba hallan,csak Kit-Kattal nem tudtam beszélni.Tudtátok,hogy közel nem hasonlít a hangotok a telefonban arra,amit a fülhallgatón hallok?
Azért ott leszek ám veletek lélekben...\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Szeretem a Stukát!!!
Állítolag lesz egy külön .parancs ehhez a chatben. Ezt valamelyik felsõ vezetõ (HC felíratú ürge) megkapja, és majd õ dönt hogy feladják e a várost vagy védekezzenek tovább.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
ÉS mit jelent az, hogy jelzi a felsõbb vezetõknek?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Well Mano pls fórdít a home page-ünkön. Bye-bye.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
The first set of vehicles, currently in development, is a round of AT guns. These guns each feature the next level of gun for the ensuing armor.
Mk IV 6pdr
Canone 75 Mle 97/35
Pak 38 L/60
We’ve got three tiers of tanks planned. We’ll have multiple tiers of planes and ships as well but we’re using tanks to illustrate the point.
Tier 2:
StugG
PzIVF
Crusader 6pdr
Sherman
Tier 3:
Tiger
Churchill
Sherman 75
Tier 4:
Panther
Cromwell
Firefly
Planes:
Fw190
Spit IX
P38 or P40F (Kittyhawk II)
Ships:
Vosper 70 foot type
E – Boat (early)
BPB MA/SB (French derivative) or 60 foot VTB (research underway)
This list is certainly subject to change. It reflects several months of development work and planning at that length is at best speculative. But we’d like to get some discussion rolling on these. This weeks Discussion Focus is the new vehicle plan. What are your concerns and ideas. Remember that the main goal of this plan is to advance the time line to give us 1) as complete a base set of vehicles as possible, 2) allow us to prepare for the addition of new countries when we are able and 3) to position us for filling in the gaps with player selected vehicle choices
de én arra gondoltam, hogy akire rá huzták azzal együtt lehetne egy nagyobb kép is

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Parancsnoki modell:
"Lerohanás", "visszavonulás", "kitartás" lehetõsége:
Ez lehet hogy nem fog elkészülni 1.14-re.
Lehetõséget teremt, hogy a katonák jelezzék, ha az ellenség lerohanta õket és a felsõvezetõk dönthetnek, hogy visszavonuljanak, vagy kitartsanak.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
"SZIA" CIMBI !Na,szia,szia,szia!!!\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
"Lerohanás", "visszavonulás", "kitartás" lehetõsége
ezek mit jelentenek?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jó éjt holnap remélem megyünk bombázni,mert nagyon bejött nekem !!!!
2. igen
1.14ben ez lesz benne:
- Parancsnoki modell
- Új talaj textúrák
- Látható sérülés egyrotoros repülõknek
- "Lerohanás", "visszavonulás", "kitartás" lehetõsége
- Teljesítmény javítások
- Új UI
- Mouselook, TrackIR támogatás
- Statisztikus gránát modell
- Leeresztett fegyver külsõnézetben