WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a fórumban nagyon sok dolog elhangzott, de az újak nem valószínû, hogy több oldalra visszamenõen elolvassák a beírásokat. Ezért a 1sthpr-el kapcsolatos letisztázott, megbeszélt dolgokat a honlapon fel kellene tûntetni. Például most a következõket:

Parancsnokok:
Hupi,Joxy,Shad

Kiképzõtisztek
Lachun-gyalogos, Mozambo-pánzélos, Shadhun-légierõ-ágyúk

Így az újak tuddni fogják, hogy nem önjelölt diktátorok bróbálnak parancsolgatni nekik, hanem kinevezett vezetõk.

Más, bár lehet ez is ide kapcsolódik:
Mindezidáig lusta voltam a TS-en a nevem elé beírni a 1sthpr-t, ezt pótolni fogom. A szervezettség látszatához hozzátartoznak a külsõségek, ezért a honlapra felkerülhetne az is, hogy a tagoknak kötelezõ (vagy ajánlott) használni a 1sthpr elõtagot.

A honlap gazdájaként a felmerülõ új ötleteket szavazásra is bocsáthatnád.
Szombaton sajnos nem érek rá.
kincsed
Milen furcsa lesz:már ismerlek titeket egy ideje,mégis majd újonc leszek én is köztetek.Ti meg a NAGYOK.De mivel tisztába vagyok türelmes,és segítõkész mivoltotokkal,nyogodt szívvel vetem magam elétek....vagy mellétek....vagy minek kell írnom...ja,hozzátok!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

mmmm, mire gondolsz?

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Egyetértek Mozamboval, remélhetõen hamarosana nyakunkon lesz az 1.14 a free triallal és a sok újonccal, addigra a letisztázott dolgokat meg kellene jeleníteni a honlapon (kiképzõtisztek, parancsnokok, stb.)

A kiképzés nem kötelezõ, viszont ajánlott. A régi free trialosok úgyis érzik, rászorulnak-e vagy sem. A kiképzõtisztek azért vannak, hogy bármilyen kérdéssel bátran lehessen hozzájuk fordulni. Õk nem fognak anyázni az idióta kérdéseitek hallatán.
CarajoEsp
Jóreggelt. Ez a hét egy trágya nekem nem leszek szinte egyáltalán. Már megõrülök attól ,hogy sok-sok Char és Matlida szabadon mászkál.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Neked is!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

kincsed
NA,ugy látszik ma nem én vagyok a legkorábban kelõ.JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

szépjóreggelt!
nnnna a sok drogos 😄DD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

kincsed
velem is lehet ám Jointozni😊

Kit--Kat
Lac mikor Jointozunkegyet???
Nem kell rosszra gondolni

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
a csata hevében minden kiderül

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
legyen úgy, majd meglátjuk

kincsed
Kit-Kat!!!Ennyire már ismerhetnéd a bandát,hogy SOSEMtennének ilyet,és sosem néznének le senkit!!!!Mert õk ilyenekÉS ÉN ANYATIGRISKÉNT VÉDEM ÕKET!!!

Kit--Kat
íjj bocs lac benéztem, nem a te üzenetedre akartam válaszolni

kincsed
"tékuemhun"jól ejtem,ugye?Mozambo már kézbe is vette?Na,akkor nehéz éjszakának néz elébe.

Kit--Kat
Nem értelek.
HMM
Na még 1x talán így fogható lesz:
Remélem nem fogjátok bénának kezelni azt, aki csak azért kezdi újból, mert nem volt freetriál.

kincsed
Ha belegondolok,hogy nemsokára talán végre én is köztetek lehetek,és MOZAMBO fog kiképezni,hát már most állok elébe.(csak most kénytelen leszek maardni,mikor te jössz,nem mondhatom:na,én mentem)Kiképezheted az elsõ nõi katonát!!!És nekem is ez megtisztelõ lenne tõled.Teszek ide,egy jövõbeli képet,egy tisztavatásról.Már szoltam a haveroknak,hogy jöjjenek már,és tiszteljenek meg titeket a jelenlétükkel.Ezzel a képpel búcsúzom,ez egy Tisztavatás,remélem,rájöttetek.Jó éjt nektek!

Ezúton szeretném üdvözölni legújabb tagunkat: Tqmhun-t

Mozambo már kézbe is vette a kiképzését, szegény flótás

Kit kat itt azokról beszélünk akik tagjai a 1st Hunyadi Panzer Regiment-nek akik csak elõfizetõ játékosok lehetnek.

!S asszem nekem ma ennyi volt joccakát 😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Kit--Kat
Ugye azt aki csak a free-s megszakítás miatt nem játszott nem nézitek újoncnak??

GoTCHa
Ha bejön mouselook akkor azt hiszem szét lesz bombázva rendesen a mocskos zabhegyezõk arca, beülök egy p3h ba azt kapo mindnek eddig is kampo volt eléggé de ugye ugy nehléz célozni hogy a joyom nem áll meg 😛 szal repcsi és tank, de sapperolni is szeretek DE CSAK HA NEM FAGY A GAME 😄D !S

ranGer2
ok!

Punker
frissíti magát

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ranGer2
Tényleg én régebben letöltöttem egy nemtommilyen verziót.. nah ha azt most ujra felrakom akkor frissití magát és a legujabb lesz? vagy azt is le kell tölteni?

Punker
elõre mondom hogy én maradok a gyalogságnál azt már megszoktam meg szeretem is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
lassan felépülök a sebesülésbõl, én is ujjonc leszek? 😊

Természetesen a kiképzési feladatokat Lacussal-ha ö is úgy gondolja-igéretemhez híven vállalom.
Kiképzési alapelvek:
-A tiszeknek való feltétel nélküli engedelmesség.
-Térképen való tájékozodás.
-Szakzsargon hibátlan ismerte/FB,AB stb.../
-Billentyüzet beállitása.
-Fegyverek erõségeinek korlátainak ismerete.
-Mozambo szintü gyilkos terminátorok kitenyéztése:-))))

Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!

Egyetértek Mozambo kisebb módosításokkal😊

Szombaton akkor várok minél több játékost, fõleg a kinevezésre jelölteket 18.00 egy kis kinevezési ceremóniára 😊

ranGer2
Pontosan! zavart kelthet a vitázás.. 😊 sok ujonc lesz? ugye nem fogtok szivatni? 😄 meg ilyen próba? TÉNYLEG! alapkiképzésen azért ugye mindenkinek részt kell venni?

Szerintem el kéne kezdeni a tisztek kinevezését.Lassan jönnek a free-s emberek addigra ki kéne hogy alakuljon valamilyen parancsnoki lánc.Javaslatom Hupi,Joxy,Shad kinevezését hadnagyá.Amint jönnek az újak értelmet nyer a 3 plusz TISZT!Amig kevesen vagyunk addig sem hiszem,hogy problémát jelentene,egész egyszerüen ha mindhárman vannak megbeszélik hogy az adott támadást éppen ki vezényli le/nem hiszem,hogy összevesznének rajta/.Így valószínû,hogy valamelyikük mindig lesz és így nem maradunk parancsnok nélkül.Manónak is több ideje lenne egyeztetni a nagyokkal és stratégiailag vezetni minket.Fontosnak tartom,hogy ez rövid idön belül megtörténjen,hogy mire jön az új állomány addigra jól láthatóan és mindenhol látható legyen a rangjuk ne elöttük vitázunk ezekröl a dolgokról/Hiszen ha mindez elöttük történik meg nem lesz akkora tekintélyük a parancsnokoknak-és akkor ugye jöhet a KIRUGÁS:-)))/.Kérem tegyük meg a megfelelõ lépéseket mielöbb.
Köszönettel:

Egyszerüen csak azért kell a Tigris mert jobb!!!

Minek kipakolni, több ezer tonnát úgy sem állítanak meg.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

!S mindenkinek ma nem volt sok szerencsém az ellenséges rombolokkal.

!S remélem nem fájt a szuri ma!!!!

ranGer2

és a panzerek átszakítják a hajótörzset és elözönlik az ellenséges partszakaszt! 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ranGer2
Belerakod a tankokat a vizbe! átváltasz légpárnás üzemmódba és kész! ez minden panzeren megtalálható csak sokan nem jöttek még rá!!

nem kell dokk hogy ki tudja rakodni csak közel kell menni a parthoz

nemgyenge 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kit--Kat
De ált. egy dokk valamelyik fél kezén szokot lenni....

Ugyan úgy rakod ki ahogy berakod, természetesen nem az ellenséges bázis közepén kell kirakodni

az pont az

berakodás 😄
viccet félretéve az az amikor hajóval támadnak valamit. de tényleg ha hajóval berakják akkor hogyan veszik ki? mert gondolom h nem úgy megy h besétálunk egy brit dokkba és megkérjük a halálravált britt dokkmunkásokat h ugyanmár pakolják ti a több száz panzerünket,mert mi éppen megtámadtuk önöket...

Punker
az a kép mikor 1 daru rak be egy hajóba(?) 1 tankot az mi?

felraktam néhány képet a galériába

Punker
FreeTrial-t akarok 😊))))))))

Na ezt megnyertük!

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

kincsed
GYönyörû napot mindenkimnek!!!Ma 13.00-kor megkapom a szokásos injekciómat,aminek képét beteszem nektek,hogy szemléltessem,ki is az igazi hõs köztetek 😊Bár a dózis ennek fele.