19663
-
Shad01 #7373 A járműveket lehet billentyűzettel is irányítani, de soha nem fogod tudni felvenni a versenyt a joy-t használókkal. -
lachun #7372 Basszus ma te vagy a második,Morminak is friss accauntal ezt irta ki 3xrakta ujra -
lachun #7371 Zaki gyere fel TS2re ott vagyok gyorsan ba állitkuk egérre oké!!! -
#7370 köszi a helpet mindnekinek. nálam az a gáz, hogy nem tudok felmennia netre játszani. van ez a playnet progi, ugye benyomtam a nevemet, meg a jelszót, és itt kötök ki -
LtVitez #7369 én a tankot billel irányítom és köszönöm nagyon jól megvagyok vele :) -
#7368 Gyalogság a legjobb!
02:00 A II. világháború gladiátorai
Waffen SS
vasárnap a Discowery-n tegnap este is volt 3 rész ma az ismétléseket felvettem! :) -
Hamlet #7367 Na a két-balkezes :) -
#7366 Járművekhez joy szerintem nagyon hasznos azt nem tudom gamepad mennyire jó.
Nem olyan tragukis dolog ám gyalogosként járni a hegyeket, völgyeket. :D -
#7365 ezt a többiek tudják elmondani hogy kell beállítani, én csak gyalogságnál vagyok -
#7364 pl arra, hogy lehet-e irányítani járműveket billel. mert nekem van egy gamepadom (Logitech Dual Action), de gondolom ezt nem erre a játékra találták ki :P -
manohun #7363 nállam is :) -
Shad01 #7362 Lehet, hogy az sem rossz. Nálam az elsődleges az volt, hogy bal kézzel is lehessen használni. -
Hamlet #7361 Én 4k-ért vettem valami genius F23-at USB-t és tök jó, van rajta minden amit mondtatok. -
manohun #7360 csak aztán 3 hónap múlva vehetsz újat -
lachun #7359 Nagyon jó óldal és holvannak a ww2 uj hirei:DDD -
#7358 attack 3 logitech-et elvihetném 7 k körül vagy alatt a boltból..... -
Shad01 #7357 Szerintem a Saitek Cyborg 3D USB jó választás.
Van rajta tolóerőszabályzó (ami opelezésnél és tank vezetésnél is jól jön gázpedál helyett.
Van rudder, 8 irányú nézet, és egy csomó gomb.
A joy teljesen szimmetrikus, így a balkezesek is tudják használni.
Az ára 10.000 Ft körül van (inkább alatta)
Egyedül arra kell figyelni, hogy a hozzá adott driver win2k és xp alatt nem jó, mert erősen húzni fog a joy, de ezt a driver frissítése megoldja. -
manohun #7356 kérdezd cimbit :)))) -
#7355 mert? -
manohun #7354 saitek cyborg 3d USB
logitechet ne vegyél -
manohun #7353 lol :) -
#7352 Jujj! Megvan a wwiionline végigjátszása is? Esetleg valami csítkó hozzá??? -
#7351 lol -
soliol #7350 Hello solo vagyok!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo -
#7349 szerintetek milyen joy-t érdemes beszerezni? -
Vata #7348 Ott voltam... Nagy csata volt, de megettük őket vacsorára :) -
#7347 porig bombázni! -
lachun #7346 oké robants fel az ellenállás magját:))) -
#7345 Ok koszike, kene jo joy beallitas, mert azert repulnek es kicsit -
manohun #7344 Elküldtem privát üzenetbe -
manohun #7343 igen én irtam montynak és még aznap kaptam jelszót
de neked már megvan nálam csak mond hova küldjem -
ha1 #7342 Missing Password Emails
Jul 21 12:13PM
This is more of a reminder then a support issue for the new trial users.
That being said, players who create new promo accounts some times do not receive the password emails; spam filters on personal computers, business servers, and ISPs appear to be the main culprit. There's not a whole lot we can do about these.
If you created a new account and have not received your password within an hour or so, please file a Ticket (though Ticket responses may also be filtered unfortunately) or just email us as [email protected] and we'll try to get back to you as soon as we can.
Na most a kérdésem a következő: ez az út járható? tehát van esély hogy bármit is tegyenek? -
Hamlet #7341 Tudod mit én előre megyek. Szombaton repülök Párizsba, felderitem a terepet és végrehajtok néhány szabotázsakciót! :) -
Shad01 #7340 Ha fent vagyok TS-en, bármikor megkereshetsz. Valószínűleg ma is fennt leszek estefelé. -
manohun #7339 az akkor derül ki -
#7338 Jó reggelt!
Kedden jovok én is, esetleg valamelyik nap ha valakinek van ideje ts-en kene kis help, mert repcsivel is szivessen mennek de amit anno a kezdetekor beallitottam a tanacsotokra az nagyon jol muxik tankon de repcsivel meg a felszallas se megy, pedig nem vagyok bena hozza:}}}
Mi lesz a keddi célpont egyébként -
Shad01 #7337 Sajnos Charleville-t visszafoglalták. Pedig tegnap délután eredményesen védtük a légterét vadászokkal. Szerény személyem 8 gépet lőtt le és csak 1-et vesztett.
Cimbi is kitett magáért. 20:00 után teljesen mi kontroláltuk az eget. Miután megjelent egy szövi gép, már csak percei voltak hátra.
Egy H81-esen felhúztam magam. Ő volt az első gép akire rárepültem. Addíg tüzeltem rá, amig ki nem fogyott minden lőszerem, mindenhonnan dőlt belőle a füst, de túlélte. Bosszúból a következő H81-est addig lőttem míg darabokra nem robbant. -
lachun #7336 !S """emberek az a szerelőcsarnok létfontosságú, mindeáron ell kell foglalnunk"""
OKÉ megindulunk 6 hét és Párizs mienk:))) -
#7335 -
manohun #7334 megpróbálok ott lenni