19663
  • Shad01
    A járműveket lehet billentyűzettel is irányítani, de soha nem fogod tudni felvenni a versenyt a joy-t használókkal.
  • lachun
    Basszus ma te vagy a második,Morminak is friss accauntal ezt irta ki 3xrakta ujra
  • lachun
    Zaki gyere fel TS2re ott vagyok gyorsan ba állitkuk egérre oké!!!
  • zaki
    köszi a helpet mindnekinek. nálam az a gáz, hogy nem tudok felmennia netre játszani. van ez a playnet progi, ugye benyomtam a nevemet, meg a jelszót, és itt kötök ki
  • LtVitez
    én a tankot billel irányítom és köszönöm nagyon jól megvagyok vele :)
  • Random_
    Gyalogság a legjobb!
    02:00 A II. világháború gladiátorai
    Waffen SS
    vasárnap a Discowery-n tegnap este is volt 3 rész ma az ismétléseket felvettem! :)
  • Hamlet
    Na a két-balkezes :)
  • Random_
    Járművekhez joy szerintem nagyon hasznos azt nem tudom gamepad mennyire jó.
    Nem olyan tragukis dolog ám gyalogosként járni a hegyeket, völgyeket. :D
  • Punkerwork
    ezt a többiek tudják elmondani hogy kell beállítani, én csak gyalogságnál vagyok
  • zaki
    pl arra, hogy lehet-e irányítani járműveket billel. mert nekem van egy gamepadom (Logitech Dual Action), de gondolom ezt nem erre a játékra találták ki :P
  • manohun
    nállam is :)
  • Shad01
    Lehet, hogy az sem rossz. Nálam az elsődleges az volt, hogy bal kézzel is lehessen használni.
  • Hamlet
    Én 4k-ért vettem valami genius F23-at USB-t és tök jó, van rajta minden amit mondtatok.
  • manohun
    csak aztán 3 hónap múlva vehetsz újat
  • lachun
    Nagyon jó óldal és holvannak a ww2 uj hirei:DDD
  • Punkerwork
    attack 3 logitech-et elvihetném 7 k körül vagy alatt a boltból.....
  • Shad01
    Szerintem a Saitek Cyborg 3D USB jó választás.
    Van rajta tolóerőszabályzó (ami opelezésnél és tank vezetésnél is jól jön gázpedál helyett.
    Van rudder, 8 irányú nézet, és egy csomó gomb.
    A joy teljesen szimmetrikus, így a balkezesek is tudják használni.
    Az ára 10.000 Ft körül van (inkább alatta)
    Egyedül arra kell figyelni, hogy a hozzá adott driver win2k és xp alatt nem jó, mert erősen húzni fog a joy, de ezt a driver frissítése megoldja.
  • manohun
    kérdezd cimbit :))))
  • Punkerwork
    mert?
  • manohun
    saitek cyborg 3d USB

logitechet ne vegyél
  • manohun
    lol :)
  • munka_gorilla
    Jujj! Megvan a wwiionline végigjátszása is? Esetleg valami csítkó hozzá???
  • Punkerwork
    lol
  • soliol
    Hello solo vagyok!
    Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
    Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
    www.sologame.gportal.hu

üdv.Solo
  • Punkerwork
    szerintetek milyen joy-t érdemes beszerezni?
  • Vata
    Ott voltam... Nagy csata volt, de megettük őket vacsorára :)
  • Punkerwork
    porig bombázni!
  • lachun
    oké robants fel az ellenállás magját:)))
  • Hypo #7345
    Ok koszike, kene jo joy beallitas, mert azert repulnek es kicsit
  • manohun
    Elküldtem privát üzenetbe
  • manohun
    igen én irtam montynak és még aznap kaptam jelszót

de neked már megvan nálam csak mond hova küldjem
  • ha1
    Missing Password Emails
    Jul 21 12:13PM

This is more of a reminder then a support issue for the new trial users.

That being said, players who create new promo accounts some times do not receive the password emails; spam filters on personal computers, business servers, and ISPs appear to be the main culprit. There's not a whole lot we can do about these.

If you created a new account and have not received your password within an hour or so, please file a Ticket (though Ticket responses may also be filtered unfortunately) or just email us as [email protected] and we'll try to get back to you as soon as we can.

Na most a kérdésem a következő: ez az út járható? tehát van esély hogy bármit is tegyenek?
  • Hamlet
    Tudod mit én előre megyek. Szombaton repülök Párizsba, felderitem a terepet és végrehajtok néhány szabotázsakciót! :)
  • Shad01
    Ha fent vagyok TS-en, bármikor megkereshetsz. Valószínűleg ma is fennt leszek estefelé.
  • manohun
    az akkor derül ki
  • Hypo #7338
    Jó reggelt!
    Kedden jovok én is, esetleg valamelyik nap ha valakinek van ideje ts-en kene kis help, mert repcsivel is szivessen mennek de amit anno a kezdetekor beallitottam a tanacsotokra az nagyon jol muxik tankon de repcsivel meg a felszallas se megy, pedig nem vagyok bena hozza:}}}

Mi lesz a keddi célpont egyébként
  • Shad01
    Sajnos Charleville-t visszafoglalták. Pedig tegnap délután eredményesen védtük a légterét vadászokkal. Szerény személyem 8 gépet lőtt le és csak 1-et vesztett.
    Cimbi is kitett magáért. 20:00 után teljesen mi kontroláltuk az eget. Miután megjelent egy szövi gép, már csak percei voltak hátra.
    Egy H81-esen felhúztam magam. Ő volt az első gép akire rárepültem. Addíg tüzeltem rá, amig ki nem fogyott minden lőszerem, mindenhonnan dőlt belőle a füst, de túlélte. Bosszúból a következő H81-est addig lőttem míg darabokra nem robbant.
  • lachun
    !S """emberek az a szerelőcsarnok létfontosságú, mindeáron ell kell foglalnunk"""

OKÉ megindulunk 6 hét és Párizs mienk:)))
  • Punker
  • manohun
    megpróbálok ott lenni