19663
-
#7613 nem, ha előfizető leszel akkor lehetsz majd tag
game name: a játékban a többi játékos ezen a néven lát majd -
#7612 Amikor a Filefront-ról le szeretném tölteni a trialt, akkor mit kell ide írni: Game Name:*********
Ja és ezek után tudom módosítani az adatokat? (hogyha felvesznek a Hunydiakhoz, akkor oda kell valami előjelzés...) -
#7611 gyűlik a sereg a hadművelethez:
-
#7610 [email protected] -
#7609 egy magyar squad van a Hunyadi ha végigmész az alapkiképzésen akkor tag is lehetsz
járművek vezetéséhez elég hasznos a joy bár tankot lehet billentyűzettel is irányítani
a játékban folyamatosan lépsz előre kapsz új rangokat és így bővül ki a használható eszközök tárháza
a fenti linken van lehetőség ingyenes gaméra csak most
offline is ki lehet próbálni a gamét ha letöltöd, de csak online módban van lehetőség másokkal is játszani -
#7608 Olvastam a kiképzésről! Ha én most úgy gondolom, hogy jelentkezek a seregbe, akkor hogyan fognak engem kiképezni? -
#7607 nem talál semmit bazza néven
emilcím? -
#7606 Itt van valamiféle magyar "klán"?
És most hol tart az előrenyomulás? Lehetnék én pl lövész? Melyik oldalon harcoltok? Az izgatottság csak úgy tódítja belőlem a kérdéseket! -
Robert5 #7605 Merre vagytok most? -
#7604 "Szeretnél egy olyan játékkal játszani, ami FPS, tank- ágyú-repülőgép-, hadihajószimulátor is egyben? Érdeklődsz a 2. világháború után? Unod a lehatárolt játékteret?"
Eltaláltad! -
#7603 Felvettelek partnernek!
Az én azonosítóm: bazza -
pedrohsi #7602 Shad előléptél a cég marketingesének? -
Hupi #7601 Uramisten mi ez a marketing duma? -
Shad01 #7600 Szeretnél egy olyan játékkal játszani, ami FPS, tank- ágyú-repülőgép-, hadihajószimulátor is egyben? Érdeklődsz a 2. világháború után? Unod a lehatárolt játékteret?
Akkor megtaláltad a neked való játékot! Északnyugat Európa arra vár hogy meghódítsd.
A Blitzkriegben használt összes fő fegyvernem, jármű szerepel a játékban, egyszerre több százan játszák, nyugatnémetországból elgyalogolhatsz északfranciaországba és mindezt most ingyenesen kipróbálhatod. -
#7599 messenger: [email protected]
vagy icq: 115659947
Random_ -
#7598 Áááh!
Utánanéztem!
De még sok kérdésem van! Egy olyan ember kéne nekem, aki már tökig benne van. Egy olyan emberke tud mondeni nekem egy MSN azonosítót?
Ja és hogyan történik a játék összehangolása? Mármint, pl regelek egy nevet a trialhoz, és hoonann tudom, hogy én magyarokhoz kerülök? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések megválaszolásához keresek valakit... -
Hupi #7597 rövid magyarázat: wwiionline.hu -
#7596 Hi mindekinek!
Betévedek ide és látom micsoda kafa játék lehet!
Nem nagyon hallottam róla! Mi ez? Tudna ebben segíteni nekem valaki? Rövid magyarázat, és máris okés...
(na meg ez amolyan boltban megveszed játék, mint a többi?) -
#7595 megyek kutyát sétáltatni -
#7594 Működik a game!!
Volt egy olyan érzésem mióta szakembernél volt a gépem, hogy nem jó a videó driver mert nem ment a 100 Hz 1280-ban.
A monitorom olyan különleges, hogy csakis a 40.71-es detonator-al képes rendesen frekvenciákat lekezelni.
Most feltettem újra és nézzenek oda a wwii online se zöldes színű és tökéletesen fut! :)
Este jövök most húzok vacsizni! -
#7593 Ja,mármint én mesélek.De garantáltan ez lesz:
-
#7592 Holnapra gyerekek olyan történetet meséltek,hogy egy 100 papírzsepit készithettek nyugodtan.de nem mert olyan szomorú lesz... -
#7591 LooGan is jön este valszeg -
#7590 dehogy
HOGYAN FOGADTUK,HOGY KINCS ESTE KÖZTÜNK LESZ HANGILAG C.KÉPREGÉNYSOROZATUNKAT LÁTTÁK -
#7589 most akkor mi van ez valami titkos kód -
#7588 -
manohun #7587 -
#7586 -
manohun #7585 -
#7584 -
manohun #7583 :) -
#7582 -
#7581 -
#7580 ok en meg a meloba vagyok 1 ora mulva otthon -
#7579 MA HA MINDEN IGAZ,AKKOR OTT LESZEK VELETEK TS-en.
És higyjétek el,én izgulok helyettetek a legjobban:))))) -
#7578 Hiba!!!!
Te nem JOintoztál minap?Emlegettünk is:)))) -
manohun #7577 én most is fenn vagyok hypo ha kell segítség -
#7576 mikor leszel fent hogy a beallitasokba egy kis tuningot ejtsunk? -
#7575 tudom, én is így gondolom
ezzel nincs is gond -
Shad01 #7574 Arre szolgál a kiképzés, hogy mindenki tisztában legyen azzal, a játék alatt hogyan működik a kommunikáció.
Fontos, hogy a chat-et csak tényleges információközlésre használjátok, az pedig legyen egyértelmű,:
mit láttok, hol van (valamihez viszonyítva irány és távolság).