WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem holnap többen leszünk😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

HUh minta a mai gyülekezõ lenne😊

Nekem nem sürgös mert nincs meg az alap game

Punker
remélem jövõhéten már tudok vele játszani

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
3,65 giga a dvd iso+ 400 mega a mod

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ja Punker neked ment volna!!!

Néztem a videot és tetszik ha meg szerzem az alap gamét kiprobálom😊

jo de édes ott a smilli 😊

Punker
csak még le kell szednem 4 gigát....

Punker
olvastam, van 1 olyan érzésem hogy a 2-õt egyszerre fogom nyomni WWII realisztikusabb de a RO szebb és pörgõsebb lesz néha kell a hent is

Szépnek szép, de konkurense aligha lehet a WWIIonline-nak.
Különösképp nem ha (ismét) elolvasod a 4665-ös hozzászólást 😊)))

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker

kincsed
Lacus,ne legyél már ilyen!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

eza bökkenö aki izraelbe harcolt ezért😊

kincsed

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
VOLTATOK MÁR LACUSNÁL?kÉSZÍTETTEM EGY KÉPET A POSTALÁDÁJUKRÓL.

kincsed
álmodjatok szépeket

kincsed
Miben nem bízol?A nyelvtudásában?És különben is,õ egy igazi harcos volt Izraellben,és amin õ átment,nem biztos,hogy más kibírta volna!!!Igen is,a tüzbe teszem érte a kezem!!!

!S na végre mehet csatázni Kincs édes vagy ,hogy mikét meg kérted de mikében még nem bizok

Értékelem is a szándékot, jó esik hogy valaki szerene segíteni.

Halljátok emberek

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

kincsed
Annyira azért nem részletes,de a szándék a fontos!!!És az van bennem bõven.

Király vagy.

Azt hiszem azért még én is lefogom fordítani ha lesz idõm.

kincsed
Én is szeretlek!

kincsed
Na,most volt 3 percem és gyorsan lefordítottam amit Manó betett. ÁÁÁÁÁ,nem is,hanem igen kedves barátomnak,Mikenak a fordítása.Én a gépírónõ szerepet játszottam

kincsed
jun 2004-ben az online megfogja jelölni a 3.évfordulóját mikor beindult,mint a legelsõ virtuális háborus szinhelyet.
Nagyon hamar elrepül 2004 és ugy éreztük,hogy edeje,hogy megosszuk veletek a jövö terveinek egy részét.a szerkesztõk folytatni fogják tervezni uj jármûvet,fegyvereket,játéktartaklmakat kifejleszteni,amit a játékosaink elvártak,
A produkciós terv uj tartalmakat akar megcélozni,és frissítések 6 hetente lesznek.Némely változásaink,a terveinknek kezd kifizetõdõ lenni.eredménye,hogy nagyobb az emberek bizalma a frekvenciális frissítésekhez,hogy segítsünk a nagy rajongóknak,hogy felkeltsék az érdeklõdést.Azonosítani akarnak különbözõ gondokat,és keresnek megoldást hogy jobb legyen a játék.
2004-es tervekben uj dolgokat szeretnénk hozzátenni,remélhetõleg ebben az évben meg lesz.Uj tiszti beosztások lesznek.Az elsõ cél,hogy nagyobbá tegyük a használók tapasztalatát azzal,hogy kiteszünk csoportokat ,játékosokat,eszközöket,a csata téren,ez lehetõséget ad arra,hogy uj és tapasztalt katonák könyebben össze tudnak jönni,egy közös cél érdekében.Támadás vagy védekezés céljából.
A második cél,a fejlesztéssel az hogy továbbá erõsíteni a stratégiai aspektust.A játékhoz hozzátéve,tovább fogjuk kutatni,hogy lehetne jobb a játék.Próbálunk olyat tervezni,hogy legyenek eszközök ahhoz,hogy jobban kommunikáljunk,és az hírszerzés jobb legyen a csatatéren.Építünk gyárakat,stb...1.14-es verzióba kezdõdik.
A te2 fejlesztünk egy erõs uj útvonalat,ahol közlekednek a jármûvek,aholis gyorsabb lesz a közlekedés.Magasabb resolution.Uj harcosok,országok és fegyverek lesznek hozzátéve.A terv:közös gazdaság,uj országok,uj konfliktusba be lesznek építve amarikai,olasz,japán,európai közösség és ororsz hadseregek is tervezve vannak.A bevezetõ szállítás észak-afrikai szinhelyen lesz.Láthatóak lesznek
a németek és olaszok háborúznak az angolo és amerikaiak ellen,és talán a franciák ellen is.Idõjárási rendszer még nem igen lesz,de lesz benne köd,szélfúvás,füst.Miután megnövekedett a közösség,és 3 év támogatás után az élõ játékkal ami tartalmaz több ezer regisztrált tagot,több tucat országból világszerte,akik kollektívában több millió harci eseményt megvívtak,és akik több
ezer órát töltöttek azzal,hogy a mi csoportunkkal együtt segítsék ennek a özösségnek a növelését,és ennek a jó játéknak a haladását.El vagyunk kötelezve arra,hogy felvigyük magasabb szintre ezt a játékot. - The Rats

kincsed
szia!

kincsed
Te nagyon drága vagy Joxym!Köszönöm a bizalmat,jó lenne igy kinézni.

Hi!

Ez egy kicsit propaganda ízû, de nagyon jó!!!

A legenda - Bf-109

!S egy kis pihenö és délután nagy harc remélem sokan leszünk😊

Kincsünk puszil mindenkit nagyon tanul , nem lesz egy jó pár napot bízok a sikerében!!!

Ace gyere tsre Manoval fent vagyunk!!!

Mégsincs igazad. A twilek.hu is jó, csak az elõbb bénáztam.
A nick helyett a login-hoz írtam a nevem.

Helyes beállítás

Label: tetszõleges
Server adress: twilek.hu
Nick: a neved
User password: puma
a többit üresen kell hagyni
mûködik a ts valamit elírtál

Igazad van a
twilek.hu -val
nkem sem mûködik.
Itt az IP:
195.70.50.41:8767
tsre vonatkozik
nektek most megy mert nekem azt írja ki hogy "Host not found"
naaa
kb 5 perc
mi a TS cím ahol most vagytok?
mennyi idõbe telik az online fizetéstõl kezdve amig játszhatok?

detto

Joxy
Tényleg van már free? Nagyon várom már!
Jó reggelt mindenkinek! A TS-en mostanság hol vagytok mert volt egy windows reinstallom és nem tudom.Léci valaki írja majd be! Köszi! Ja és lehet, hogy majd elõfizetek én is a játékra.
!S Jónapot harcos társak😊

Joxy
A kihajlás ilyen lesz:

Punker
nekem is ezt csinálta, ezért csináltam külön regget ha melóhelyrõl fórumozok...