19663
-
#7733 Ezek a nyavalyás opelek tényleg sokat ugrálnak mostanában! :) -
#7732 Én a gyakorlásra szavazok, megbeszéléssel egybekötve! -
lachun #7731 Jaj az nagyon jo volt száguldok 80 annal és a sövényből rám ugrik egy másik opel nem mindennapi élmény volt -
#7730 Este lesz kis gyakorlás a pancélos szakasznak, vagy menjunk egybol es élesbe nyomjuk? -
Vata #7729 Jó volt tegnap az az Opeles baleset. 20 hulla egy rakáson nem semmi :)) -
lachun #7728 Kicsit pihenek ,majd elkel egy kicsit mennem, azt irány a csata mező:))!!! -
lachun #7727 Na Kincsel meg volt az első super commandonk ,szaladgáltunk az enemy fb felé erre haljuk jönn egy stui meg egy panhad.
a Pan kicsit elmaradt a stui pont felénk tarott mi egy völgy és enelkedő aljában kuporogtunk.
Na mondom Kincsnek gyere innen futás ez felénk jönn!!!
Ki is kerültük és nem is vett észre a stuiminket.
Erre fogtam magam oda szadtam a sutihoz és 2 csomagot ráraktam!!!
meg is lett az eredménye sajna a géppuska még leszedezz mimket de a kill meg molt -
#7726 Na! :) -
Vata #7725 Köszönöm, hogy veletek rohamozhattam tegnap. Szerintem szuper volt, és a fegyelem sem volt rossz a magyarok között. Érdemes lenne a következő hadjárat elött egy "előfutás" során kipucolni az FB és a város közti terepet, mert nagyon zavaróak a kósza hősök.... -
#7724 Na hogy a kedelyek kicsit megnyugodjanak itt egy oldal KÖTELEZŐ DARAB!!! ráadásul a film amiről szól az se lesz piskóta.
MUSZÁLY MEGNÉZNI -
#7723 Ez így ebben a formában nem igaz. :))
A mienk lett, de csak miután alig maradtunk 4-5-en. -
#7722 az egész az én hibám:)) -
Hupi #7721 Dehogyis, jót nevettem a történeteden. -
#7720 Jaj,drágaságaim,nem ismerek Rátok!!!
Tudodm,sok közöm nincs hozzá,de szeretlek mindanyiótokat,és olyan büszke vagyok Rátok,hogy én lehet az egyetlen nő (na,és persze "Katababa") köztetek.
El vagyok kenődve mint levertszünyog a falon -
Hupi #7719 Igen-igen akkor vittelek benneteket az Opellal. -
#7718 Az én jelenlétem remélem a csalódásodban nem zavart sok vizet...viszont én titokban tudom ám,hogy elmosolyadhattál,mikor megláttad a nevemetVAGY NEM: -
#7717 de akkor mi még nem is voltunka városban szerintme -
Hupi #7716 A miénk volt , az első depo amit elfoglaltak. Emlékszel amikor megkérdezted hogy mi a fenét foglaltak vissza? Na az volt a Sedan depo . -
#7715 Igen,mert már nem borotválkoztam,csak bikinivonalon,és a lábamon -
manohun #7714 csak a montreme es launois depot -
manohun #7713 Hupi Sedan depot a híd túl oldalán volt az nem volt a mienk -
#7712 engem az zavar hogy nincs megoldva az a légi fölény ami a németeknek valóságban megvolt :( -
Hupi #7711 Na a lényeg az hogy nem véletlen hogy nálunk ötször nagyobb alakulatok nem képesek elfoglalni egy nyomoronc két depos várost. Sajnos az van a sok fejlesztési kör nem nekünk kedvez elsősorban. A német-szövetséges erőviszony pedig jelenleg kiegyenlített. -
Hupi #7710 Ok, ok majd meghatározzuk.
Ahogy Punker mondaná FB robbantásban number egyesek vagyunk. :)))
Jelenleg itt tartunk ez van. Mellesleg megjegyzem az FB robbantás/védelem kulkcsfontosságú ebben a játékban. Ezért várom én nagyon a terület foglalást és a mobil spawn helyek elkészítélsét a fejlesztők részéről. -
Shad01 #7709 A célváros megválasztásánál is lehettünk volna körültekintőbbek. Olyan várost kellett volna választani, ahol az FB még az ellenségé. A foglalók ekkor garantáltan észrevétlenül tudnak eljutni a CP-kig. A depó felrobbantása után indulhatna a támadás. Ekkor még arra is van esély, hogy a támadott város nincs teljesen feltöltődve. -
#7708 megvotl a depo???????, erről lemaradtam valszeg épp halott voltam -
Hupi #7707 :))))
Na most kapaszkodj meg! :)))
Meg volt a spawnolható depo.
Sőt én elfoglaltam az északi, te pedig a délit.
Ez esetben meg kell várni míg lecsitulnak a kedélyek azon a részen. Tudom tudom te harcolni akartál nem fél órát várakozni egy bokorban. Elfogadom. -
manohun #7706 A BFben minden mindig ugyanúgy történik, lehet pontosan tudni a te és az ellenség erőit létszámát stb itt nem igazán és az első halálok után az egész terv felborul. -
#7705 sajna a toronyból kiszedtek, pedig onnan levadásztam 2 smg-t meg rá láttam Mano-ra -
Shad01 #7704 Meg kell vitatni mi volt jó, mi volt rossz a hadjáratban, ebből tanulunk. -
manohun #7703 amíg ilyen ritkán tudunk összeszedni ennyi ember addig hozzákell szoknunk hogy a meglévő helyzetből kell kihozni a legtöbbet. Ha már átlagosan összejön 10-12 ember egy éjszaka akkor sokkal nagyobb sikereket lehet elérni. -
#7702 "A idegenek igen is befolyásolták mert mire bejutott volna a 3 emberünk akkor már az ellenség folyamatosan figyelte a depoit, vagy is a terv lenyege az egyszerre foglalás lehetetlen volt, így az egész terv értelmét vesztette."
Pontosan!!!
Ti nem gondoltatok arra, hogy kellene egy rajz csata elött melyen feltüntetnénk ki merre támad mikor hogyan? Bf-ben anno csináltunk ilyeneket. -
Shad01 #7701 A mondandómnak ez a lényege: szakaszvezetők, próbáljanak a célterületük közelében lenni és lehetőleg ne bocsátkozzanak harcba. Így legalább lesz ott egy olyan ember, aki nagyjából tisztában van az ottani helyzettel.
A feladatokat a lészám függvényében kell meghatározni, így nem lessz olyan, hogy az adott feladatra kevesen vagyunk. :) -
manohun #7700 A város azért volt rossz választás mert spawnolható depot rossz helyen volt. Ha azt megszerezzük akkor ezzel a létszámmal simán meg van a város. Voltunk vagy 60-70-en
A idegenek igen is befolyásolták mert mire bejutott volna a 3 emberünk akkor már az ellenség folyamatosan figyelte a depoit, vagy is a terv lenyege az egyszerre foglalás lehetetlen volt, így az egész terv értelmét vesztette.
-
#7699 hát persze, sőt még az etiópok is miattam éheznek -
manohun #7698 Az egész punker hibája :) -
#7697 Ok akkor irany a gyakorlo palya:}}} -
#7696 flém? ez inkább kiértékelés, mi is hibáztunk de nem csak rajtunk múlt..... -
Hupi #7695 Az a lényeg hogy ezzel a jó kis flamevel feljöttünk a 2. helyre a Fórum Top listán! -
#7694 ez mondjuk igaz, a lényeg az hogy ott volt a baj hoy nem mi indultunk elsőnek hanem a magányos farkasok, ők a rossz depókkal kezdtek és ezért tudtak vissza verni minket