19663
  • Random_
    Ha már Hunyadi vagyunk akkor legyen magyar páncélos!

Hypo: ha van 2-3 ezer léped magyar páncélosokról az érdekelne, de ha német az is jó! Meg tudod osztani FTP-n vagy DC-n?
  • Vata
    Igeeeen! Imádom. Ez mind felett!!!!!
    Magilla a megmondhatója, tavaly a budai csata évfordulóján, ott símogattam a páncélját a kitolt Nimródnak....
  • Hypo #7771
    hat a random az olyan random:}}}}
  • Random_
    ez le Sonicozot!

Hmm!!!
  • munka_gorilla
    Sonic... :)
  • Hypo #7768
    sonic ilyen kepeket berakok en neked ugy kb 2-3 ezret ha erdekel:}
  • Random_
  • Hypo #7766
    na nektek is csinaljon valami meglepit legkozelebb az ORBAN VIKTOR:}}}
  • Random_
  • munka_gorilla

Itt a kedvencem. :)
  • Punkerwork
    PzII?
  • Hupi
    Pure banner Rulez!

• Hypo #7761
    Remélem pzIII as mar nem kell eleg a stug meg a tiger, aztan mehet a sitre a letoltesbe ha kell valakinek egyaltalan:}
  • Isegrim

Na, hát ami lecsapódott bennem a tegnapi napból.. ez most kritikus lesz, nem nagypofájúságból, hanem jó lenne megvitatni, vmi értelmeset kiokoskodni közösen, és azt legközelebb betartani és a hasznunkra fordítani.

Szóval ami szerintem rossz :

Túl nagyméretű különítmények. Képtelenség volt őket összetartani, és egyszerre alkalmazni. Alapvetően volt egy nagy kupac gyalogos meg egy nagy kupac tank, és a két csoport prakituksan teljesen elkülönülve erőlködött, együttműködés nem volt.

A másik hogy túlságosan egy tömbben vetjük be őket, így ideális célpontot nyújtanak és könnyű őket felfedezni.. Az, hogy sok tank van egy helyen, önmagában nem teszi az ellenség dolgát semmivel sem nehezebbé. Pölö az odáig jó volt hogy felmentünk az északi hegyre, onnan remekül sakkban lehet tartani a városba vívő hidat, a RR stations és az AB-t. De minek mentünk le mindannyian, arról volt szó hogy segítsük a gyalogságot. Ezt 2, azaz kettő tank könnyűszerrel megteheti egymást fedezve, és így ketten könnyen tudnak reagálni a dolgokra, ha azonos csatin vannak.

Mit kellett volna tenni a többi hk-nak?

1, fennmaradni a hegyen, ami abszolút jól védhető állás és gyorsan elérhető onnan minden hely ha kell
    2, Fennmaradni a parancsnoknak, mert onnan jól átlátja mi történik, lentről nem!

A másik, az előrenyomulások a tankcsoportokkal olyan helyeken, ahol potenciálisan lőhetnek ránk, abszolút felelőtlen volt eddig. Hiába van több tankunk, ha egyedül megyek sokkal többet figyelhetem a terepet, túl gyorsan megyünk előre ! Vhogy úgy kéne, hogy két csoportban, az első óvatosan nyomul előre, a másik hátul áll, figyel, és fedezi, értesíti a bajról. Így kéne 300métereket előre menni, bevárni, fedezni amíg a másik előrenyomul!

Harckocsipárokat kellene kialakítani, amelyek mindíg együtt maradnak, fedezik egymást, olyan módon amely mindkettőnek ismert, pölö előrenyomuláskor az egyik a jobb, a másik a baloldalt kémleli folyamatosan, helyzettől függően.
  • Hypo #7759
    nem tudok én ugy mint a pumák:}}}}
  • Punkerwork
    jó az, a legjobb mikor énekelnek, Borhadjáraton mi is fogunk :)
  • Hupi
    Ja ma lesz a Halál 50 órája c. amerikai hőseposz.
  • Punkerwork
    már van nem?
  • Hupi
    Hunyadi honlapot nem akarsz készíteni Hypo?
  • Hupi
    thx!
  • Hypo #7753
    majd te is kapsz egyet Kincsed, hogy meg legyen örökítve szépen az a csodálatos nap, amikor a wwiionline térképére rá tetted piciny lábacskád, még ha francia oldalon is:}}
  • kincsed
    Joxy!!! lapozz egyet vissza a forom eme oldalán,és megláthatsz,mint borostás katona.
  • Hypo #7751
    CSAK NEKED!!!!!!

• Hupi
    Óóó miért nem stug ? :))))
    Grat.
  • Hypo #7749
    azért ez se rossz:}}} CSAK NEKTEK csak most:}}}
  • Robert5
    Hello!

Tud valaki egy jó billenytyűzet+egér beállítást a tankhoz?
  • Joxy
    Mi volna ha a parancsnoki modelnek nem lenne létszám limite,illetve meg lenne emelve neki, hogy átlássa a helyzetett?
    Így volna haszna az egyszem pisztolyon kivül...

• Punkerwork
    a filmből van amit Hypo mondott
  • lachun
    Ez egy jó kép:))
  • lachun
    !S meg jöttem!!
  • Vata
    Igen, ott mondta is valaki, hogy ezek beépített emberek, akik a vágóhídi szállítmányért felelősek :))
  • Punkerwork
  • Punkerwork
    utálom az esőt
  • Random_
    Ja lehet! :)
    Akkor bocsi! Szerencsére hoztuk a formánkat és gyorsan meghaltunk. :)
  • lachun
    Na tényleg el megyek pá majd jövök!!!
  • lachun
    heheh az nem én voltam az Manovolt asszem én csak délen manővereztem de hiába !!
  • Random_
    veled nem volt gond bár egyszer kiraktál minket északon és mi nem láttuk az általad nekünk kiszemelt bokrot így csak távolabb vonultunk fedezékbe
  • lachun
    Nem tudom az én szállitásom renben neért ,azt mifogadta öket nem tudom.Azt viszont láttam hogy az egyik utamon ott voltunk a város elött és irnak az elöttem száguldo opelnek ,hogy lövik én le áltam kiraktam az embereket,de a másik elöttem elfüstölt!!!!
  • Random_
    kemény harc folyik az utasokért szerintem az összes opeles kém volt és amelyik nem tudott utsat a vágóhídra vinni az közúti baleseteket okozott
  • lachun
    Na ma kimerészkedtem egy pziii-al és egér bill irányitásal ment nagyon jo volt a gyakra én is megyek!Mikor lesz és gyak serveren,,??!!!!