19663
-
Robert5 #7813 Helló! És mikor lachun? -
#7812 jo volt lachun tegnap az elit kommandodba lenni:}}} es uldozni a lathatatlan enemyt:}} -
lachun #7811 na ja meg meg felelő híradosok:DDD -
#7810 hát bombázni még nem lehetne de már felszállhatna a légierő :) -
lachun #7809 Még mindig bent vagyunk a TOP10ben :DDDD -
lachun #7808 Szombatra néhány felhöt igérnek csak ,vasárnap rekkenő hőséget!!!! -
lachun #7807 Akkor alakul a gyuma -
#7806 süt a nap!!!!!!!!!!!! -
lachun #7805 !S jóreggelt!! -
lachun #7804 csunya ne legyen :) -
#7803 mert? -
lachun #7802 !S vigyáz Punker milyen nő mellet wiskyzel -
#7801 mi 1 üveg whisky mellett néztük úgy jó volt, bár a többiek szerint túl sokat dumáltam :) -
Shad01 #7800 Kár volt megnéznem a Halál 50 óráját. Eddig azt A több mint egy éves WWIIonline tapasztalat miatt iszonyatosan szúrta a szememet az a rengeteg baromság, amit csatajelenet címén mutattak be.
Az első német támadásnál hol voltak a kisérő gyalogosok? Ki az a hülye parancsnok, aki a sérült tankjában ülve a harc kellős közepén kinyitja a csapóajtót? Volt olyan jelenet, mikor közelharcnál az összes német tankparancsnok kinnt volt csak azért, hogy lelődözhessék őket. Az amcsik 10 méterre szaladnak a német tankok előtt, úgy vonulnak vissza, közben bőszen géppuskázzák a tankokat.
A film végén a tankcsata: 100 m-ről lődözték egymást a tankok a nyílt terepen. Mi az, hogy csata közben elfogy az üzemanyag?
Azt már meg sem említem, hogy érdekesen néztek ki a tigris és a sherman tankok. -
#7799 reggelt
jelentem nem esik, bár van 1-2 durva felhő de elméletileg az idő tisztul :) -
#7798 még mindig esik az eső jól megáztam megint viszont piáltunk egyet film közben -
#7797 Én is igy keztem....nagyon ciki volt.Még irtak is nekem a franciák... -
Shad01 #7796 Pár órát várnod kell, utána tudsz oldalt váltani. Ez azért van, hogy ne lehessen könnyen kémkedni és elpazarolni a másik fél eszközeit. -
Lt Rodlee #7795 Mér szopat ez a game engem lutenet lettem a játékba véletlenül allied be kattintottam oszt nem enged vissza axisba valaki helpeljen már plz mert szét ............ az ideg!!!!!!!!!!!THX -
#7794 Illúzió romboló, hogy nem Tigris 2esek hanem Preshing Generalok vannak a németek oldalán. -
lachun #7793 Na ez jo nagyon!!!
a többi kép inen:)))
Képek!! -
lachun #7792 Na ez jobb azért:DDD
-
lachun #7791 Rohangásznak az ami gyerekek!!!
-
lachun #7790 Andenne felszabadult, huh nem volt kis csata árán!!!!! -
lachun #7789 A halál 50 órája!!!! -
lachun #7788 igen segitek holnap tsen legyél MOST KEZD A FILM!!!!!!! -
manohun #7787 Magyar oldalon a leírásokban van -
Robert5 #7786 Hello!
Tud valaki egy jó billenytyűzet+egér beállítást a tankhoz? -
lachun #7785 Bazza nekem sincs gázkar a joyomon és nem is tudodk felszálni! -
#7784 nem tudom! Nekem csak egy régi joyom van, és nem tudok elindulni a repcsivel, miután elindítottam a motort!Nem találom a keymaps-ban a gázkart! -
lachun #7783 Huh de jo kis bulivolt a ma délutáni 8 hulámot vertünk vissza Mocsok daimler mindig jött az ABra campelni de ellátuk a bajuk!!
Végül egy nagyon kira elit KÜLÖNITMÉNY felrobbantotta a csont üres fbjüket engem egy késes angol kergetett ,képtelenek voltak lelöni, na tudjátok kinek kellet:)))) -
#7782 kézzel a joy-on :) -
#7781 aha...Mivel lehet "mozgatni"? -
#7780 gázkar? -
#7779 Repülésnél mivel lehet gázt adni, elvenni? Erre nem tudtam rájönni! -
#7778 H y p o ! HÚ,de szeretném én azt,ha meg lenne örökítve pont az.mikor rákerültem a térképre,de sajna már késő.
Bevallom,csak kémkedni akartam,de lebuktam:( -
#7777 NAGYON KÖSZÖNÖM LACUS MEGTISZTELTETÉS!!!
NE IS UNJATOK MEG:)))) -
#7776 Hat azzal csak az a gond hogy a jatekba sincsenek skinek sajnos ergo ott se magyar pancelossal megyunk.
de itt egy magyar vonatkozasu tigerII
-
lachun #7775 KIncs a megunhatatlan!!!
-
#7774 Kincs: Láttam azt a képet, de a forumba vissza lapozni még mindig nem tudok :(