19663
  • Robert5
    Helló! És mikor lachun?
  • Hypo #7812
    jo volt lachun tegnap az elit kommandodba lenni:}}} es uldozni a lathatatlan enemyt:}}
  • lachun
    na ja meg meg felelő híradosok:DDD
  • Punkerwork
    hát bombázni még nem lehetne de már felszállhatna a légierő :)
  • lachun
    Még mindig bent vagyunk a TOP10ben :DDDD
  • lachun
    Szombatra néhány felhöt igérnek csak ,vasárnap rekkenő hőséget!!!!
  • lachun
    Akkor alakul a gyuma
  • Punkerwork
    süt a nap!!!!!!!!!!!!
  • lachun
    !S jóreggelt!!
  • lachun
    csunya ne legyen :)
  • Punkerwork
    mert?
  • lachun
    !S vigyáz Punker milyen nő mellet wiskyzel
  • Punkerwork
    mi 1 üveg whisky mellett néztük úgy jó volt, bár a többiek szerint túl sokat dumáltam :)
  • Shad01
    Kár volt megnéznem a Halál 50 óráját. Eddig azt A több mint egy éves WWIIonline tapasztalat miatt iszonyatosan szúrta a szememet az a rengeteg baromság, amit csatajelenet címén mutattak be.
    Az első német támadásnál hol voltak a kisérő gyalogosok? Ki az a hülye parancsnok, aki a sérült tankjában ülve a harc kellős közepén kinyitja a csapóajtót? Volt olyan jelenet, mikor közelharcnál az összes német tankparancsnok kinnt volt csak azért, hogy lelődözhessék őket. Az amcsik 10 méterre szaladnak a német tankok előtt, úgy vonulnak vissza, közben bőszen géppuskázzák a tankokat.
    A film végén a tankcsata: 100 m-ről lődözték egymást a tankok a nyílt terepen. Mi az, hogy csata közben elfogy az üzemanyag?
    Azt már meg sem említem, hogy érdekesen néztek ki a tigris és a sherman tankok.
  • Punkerwork
    reggelt

jelentem nem esik, bár van 1-2 durva felhő de elméletileg az idő tisztul :)
  • Punker
    még mindig esik az eső jól megáztam megint viszont piáltunk egyet film közben
  • kincsed
    Én is igy keztem....nagyon ciki volt.Még irtak is nekem a franciák...
  • Shad01
    Pár órát várnod kell, utána tudsz oldalt váltani. Ez azért van, hogy ne lehessen könnyen kémkedni és elpazarolni a másik fél eszközeit.
  • Lt Rodlee
    Mér szopat ez a game engem lutenet lettem a játékba véletlenül allied be kattintottam oszt nem enged vissza axisba valaki helpeljen már plz mert szét ............ az ideg!!!!!!!!!!!THX
  • Kit--Kat
    Illúzió romboló, hogy nem Tigris 2esek hanem Preshing Generalok vannak a németek oldalán.
  • lachun
    Na ez jo nagyon!!!

a többi kép inen:)))
    Képek!!
  • lachun
    Na ez jobb azért:DDD
  • lachun
    Rohangásznak az ami gyerekek!!!
  • lachun
    Andenne felszabadult, huh nem volt kis csata árán!!!!!
  • lachun
    A halál 50 órája!!!!
  • lachun
    igen segitek holnap tsen legyél MOST KEZD A FILM!!!!!!!
  • manohun
    Magyar oldalon a leírásokban van
  • Robert5
    Hello!

Tud valaki egy jó billenytyűzet+egér beállítást a tankhoz?
  • lachun
    Bazza nekem sincs gázkar a joyomon és nem is tudodk felszálni!
  • bazza
    nem tudom! Nekem csak egy régi joyom van, és nem tudok elindulni a repcsivel, miután elindítottam a motort!Nem találom a keymaps-ban a gázkart!
  • lachun
    Huh de jo kis bulivolt a ma délutáni 8 hulámot vertünk vissza Mocsok daimler mindig jött az ABra campelni de ellátuk a bajuk!!
    Végül egy nagyon kira elit KÜLÖNITMÉNY felrobbantotta a csont üres fbjüket engem egy késes angol kergetett ,képtelenek voltak lelöni, na tudjátok kinek kellet:))))
  • Punker
    kézzel a joy-on :)
  • bazza
    aha...Mivel lehet "mozgatni"?
  • Punker
    gázkar?
  • bazza
    Repülésnél mivel lehet gázt adni, elvenni? Erre nem tudtam rájönni!
  • kincsed
    H y p o ! HÚ,de szeretném én azt,ha meg lenne örökítve pont az.mikor rákerültem a térképre,de sajna már késő.
    Bevallom,csak kémkedni akartam,de lebuktam:(
  • kincsed
    NAGYON KÖSZÖNÖM LACUS MEGTISZTELTETÉS!!!
    NE IS UNJATOK MEG:))))
  • Hypo #7776
    Hat azzal csak az a gond hogy a jatekba sincsenek skinek sajnos ergo ott se magyar pancelossal megyunk.
    de itt egy magyar vonatkozasu tigerII

• lachun
    KIncs a megunhatatlan!!!
  • Joxy
    Kincs: Láttam azt a képet, de a forumba vissza lapozni még mindig nem tudok :(