19663
  • lachun
    Na sracok nem tudom mikor jövök egymás után szarják a ww2-es filmeket a discoveryn!!!!
  • Punker
    Navarone II. jó kis 2. vh-s film
  • kincsed
    persze.Veled?A nagyokat kivesézgetve,és példátstatuálni róluk?
    Rohanok
  • CarajoEsp
    Esti film?
  • Hupi
    Na menjél te részeges
  • Punkerwork
    megyek haza dúmozni az van, utánna meg megyek eladom a régi ramom + iszok haverokkal az esti film alatt
  • Hupi
    Mi van?
  • Punkerwork
    ha nem tudnád te is hogy este a pincék megismerése után nem fog senki a bogrács haza juttatásával foglalkozni
  • Hupi
    Ezt csak úgy mondtam, fogalmam sincs hogy Mozambó tud e babgulyást főzni.

Mondjuk bográcsot tudnék hozni... ha
  • Punkerwork
    hozol magadnak bográcsot?
  • Hupi
    Jó akkor én nekem vegyél fütölt húst meg babot. Babot áztasd be előre, majd Mozambó csinál belőle jó kis babgulyást.
  • Punkerwork
    csak válaszok nem jönnek amúgy nekem mindegy max mindenki hoz magának konzervet meg amit akar
  • munka_gorilla

• Punkerwork
    holnap megyek vásárolni, úgyhogy aki biztos jön BORHADJÁRATRA az jelezze!!!
  • LtVitez
    halihó
  • munka_gorilla
    napot!
  • lachun
    Nagy csatangolás után ebés idő nmajd leszek délután!!!!
  • LtVitez
    avagy csak voltál? :)
  • lachun
    !S Vagyok :DDD
  • Sippie
    Igaz :D Már észrevettem :)
  • LtVitez
    na azért annyira nemrossz a helyzet,bár tény,hogy a hadi szerencse mostan nem nekünk kedvez
  • LtVitez
    honlapon fennvan :)
  • Sippie
    Ja boccs :D:D:D
    Mi a TS cím? :D
  • LtVitez
    LOL :D
    az golyófogó :D
    no azért ennyire nem vészes a helyzet,az eléggé hasznos,nemértem hogy miért nem fejleszteti ki a felső vezetés...
    egyébként igen azzal is gyalogosokat szoktak hurszolászni a harctéren keresztül,amíg valami gaz ellen ki nem lövi őket... :)
    de ha feljönnél ts-re egyszerűbb lenne válaszolgatnom a kérdésekre :)
    (rühellek gépelni) :)
  • Sippie
    Nézegettem a korábbi képeket, tiszta jó amikor nyomulnak a tankok. Viszont szoktam látni azt a páncélozott csapatszállítót. Abban gyalogosokat szoktatok vinni? Vagy csak dísz? :D
  • Sippie
    Ahh értem, köszönöm :)
  • LtVitez
    ott van asszem,bár én csak páncélosoknál vagyok szal ezt a hajózóktól kéne megkérdezni :)
  • LtVitez
    előretolt bázis az ellenséges város előtt pár km-re
  • Sippie
    PZIII akart lenni :)
  • Sippie
    Tudom tudom, egyszer a training mapen elfüstöltem egy PZII-ast... mondom hopsz :D
    élesben Pz38(t)-vel még hálisten nem sikerült bejáccani. Persze lehet hogy azzal könyebb :)
    És a repülőknél is van üzemanyag?
  • Sippie
    Megkérdezhetném, mi az az fb? :)
  • LtVitez
    elvileg van a tankokba műszer ami méri az üzemanyagot,de ne aggódj nem fogod tudni kifogyasztani mert valami mocsok úgyis ki fog szedni :)
    viszont azzal vigyázni kell hogy mikor váltasz mert ha elfüstöl a motor akkor a jóisten se visz tovább :)
  • LtVitez
    jogos...
  • Sippie
    Igen azt olvasgattam is. Tank irányítást, meg a gyenge pontokat, meg hasonlókat. Kár hogy repülő irányítást nem írnak :D Valahogy nem vágom mi micsoda, úgyhogy az ki fog maradni az életemből azt hiszem :D
    Jajj egy kérdés, van olyan hogy "benzin" A játékban?
    Köszönöm a segítséget. Lachun hány óra körül leszel TS-en?
  • Punkerwork
    szerintem a város ostromokat nekünk nem kéne erőltetni maradjunk egyelőre meg az fb robbantásos buliknál, mert ezek a szedett vedett sehogy megszervezett támadások mindig mészárszékek lesznek mostanában.
  • Punkerwork
    kevesen vagyunk :(
  • Hypo #8217
    Na elolvastam a parancsnoki jelentest, hat allhatnank normalisabban is. lehet tudnank tenni is az ugy erdekeben, mielott este neki mennenk egy fb-nek vagy egy varosnak jo lenne ha aki csak tud eloszor repulovel tisztitana meg a teruletet majd maradna 1-2 vadasz hogy vedjek az elore nyomulast, majd kis csoport nem midenki, elore menne scoudolni es a helyzettol fuggoen a tobbiek olyan egysegeket valasztananak ami epp kell. Szvsz kene vinnunk mindig aa cuccot hogy ne erjen meglepetes minket, 2-3 tank a tobbi meg gyalogos. ergo nem kene rogton mindenkinek rohanni a csataba hanem kivarnia fejlemenyeket. Vélemény?
  • Punkerwork
    holnap megyek vásárolni, úgyhogy aki biztos jön BORHADJÁRATRA az jelezze!!!
  • LtVitez
    adj'isten
  • Punkerwork
    hol tartasz?