19663
-
lachun #8253 Na sracok nem tudom mikor jövök egymás után szarják a ww2-es filmeket a discoveryn!!!! -
#8252 Navarone II. jó kis 2. vh-s film -
#8251 persze.Veled?A nagyokat kivesézgetve,és példátstatuálni róluk?
Rohanok -
#8250 Esti film? -
Hupi #8249 Na menjél te részeges -
#8248 megyek haza dúmozni az van, utánna meg megyek eladom a régi ramom + iszok haverokkal az esti film alatt -
Hupi #8247 Mi van? -
#8246 ha nem tudnád te is hogy este a pincék megismerése után nem fog senki a bogrács haza juttatásával foglalkozni -
Hupi #8245 Ezt csak úgy mondtam, fogalmam sincs hogy Mozambó tud e babgulyást főzni.
Mondjuk bográcsot tudnék hozni... ha -
#8244 hozol magadnak bográcsot? -
Hupi #8243 Jó akkor én nekem vegyél fütölt húst meg babot. Babot áztasd be előre, majd Mozambó csinál belőle jó kis babgulyást. -
#8242 csak válaszok nem jönnek amúgy nekem mindegy max mindenki hoz magának konzervet meg amit akar -
-
#8240 holnap megyek vásárolni, úgyhogy aki biztos jön BORHADJÁRATRA az jelezze!!! -
LtVitez #8239 halihó -
#8238 napot! -
lachun #8237 Nagy csatangolás után ebés idő nmajd leszek délután!!!! -
LtVitez #8236 avagy csak voltál? :) -
lachun #8235 !S Vagyok :DDD -
#8234 Igaz :D Már észrevettem :)
-
LtVitez #8233 na azért annyira nemrossz a helyzet,bár tény,hogy a hadi szerencse mostan nem nekünk kedvez -
LtVitez #8232 honlapon fennvan :) -
#8231 Ja boccs :D:D:D
Mi a TS cím? :D -
LtVitez #8230 LOL :D
az golyófogó :D
no azért ennyire nem vészes a helyzet,az eléggé hasznos,nemértem hogy miért nem fejleszteti ki a felső vezetés...
egyébként igen azzal is gyalogosokat szoktak hurszolászni a harctéren keresztül,amíg valami gaz ellen ki nem lövi őket... :)
de ha feljönnél ts-re egyszerűbb lenne válaszolgatnom a kérdésekre :)
(rühellek gépelni) :) -
#8229 Nézegettem a korábbi képeket, tiszta jó amikor nyomulnak a tankok. Viszont szoktam látni azt a páncélozott csapatszállítót. Abban gyalogosokat szoktatok vinni? Vagy csak dísz? :D -
#8228 Ahh értem, köszönöm :) -
LtVitez #8227 ott van asszem,bár én csak páncélosoknál vagyok szal ezt a hajózóktól kéne megkérdezni :) -
LtVitez #8226 előretolt bázis az ellenséges város előtt pár km-re -
#8225 PZIII akart lenni :) -
#8224 Tudom tudom, egyszer a training mapen elfüstöltem egy PZII-ast... mondom hopsz :D
élesben Pz38(t)-vel még hálisten nem sikerült bejáccani. Persze lehet hogy azzal könyebb :)
És a repülőknél is van üzemanyag? -
#8223 Megkérdezhetném, mi az az fb? :) -
LtVitez #8222 elvileg van a tankokba műszer ami méri az üzemanyagot,de ne aggódj nem fogod tudni kifogyasztani mert valami mocsok úgyis ki fog szedni :)
viszont azzal vigyázni kell hogy mikor váltasz mert ha elfüstöl a motor akkor a jóisten se visz tovább :) -
LtVitez #8221 jogos... -
#8220 Igen azt olvasgattam is. Tank irányítást, meg a gyenge pontokat, meg hasonlókat. Kár hogy repülő irányítást nem írnak :D Valahogy nem vágom mi micsoda, úgyhogy az ki fog maradni az életemből azt hiszem :D
Jajj egy kérdés, van olyan hogy "benzin" A játékban?
Köszönöm a segítséget. Lachun hány óra körül leszel TS-en?
-
#8219 szerintem a város ostromokat nekünk nem kéne erőltetni maradjunk egyelőre meg az fb robbantásos buliknál, mert ezek a szedett vedett sehogy megszervezett támadások mindig mészárszékek lesznek mostanában. -
#8218 kevesen vagyunk :( -
#8217 Na elolvastam a parancsnoki jelentest, hat allhatnank normalisabban is. lehet tudnank tenni is az ugy erdekeben, mielott este neki mennenk egy fb-nek vagy egy varosnak jo lenne ha aki csak tud eloszor repulovel tisztitana meg a teruletet majd maradna 1-2 vadasz hogy vedjek az elore nyomulast, majd kis csoport nem midenki, elore menne scoudolni es a helyzettol fuggoen a tobbiek olyan egysegeket valasztananak ami epp kell. Szvsz kene vinnunk mindig aa cuccot hogy ne erjen meglepetes minket, 2-3 tank a tobbi meg gyalogos. ergo nem kene rogton mindenkinek rohanni a csataba hanem kivarnia fejlemenyeket. Vélemény? -
#8216 holnap megyek vásárolni, úgyhogy aki biztos jön BORHADJÁRATRA az jelezze!!! -
LtVitez #8215 adj'isten -
#8214 hol tartasz?