WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
OK de en kb max tiz percre tudok felmenni mert rohannom kell el, de olyan 8 fele fent leszek es akkor megdumaljuk. Mert mindenkepp elo akarok fizetni

Holnap gyere fel TSre

Félre raktam neked egy accot

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punkerwork
elméletileg már elment a pénz az elõfizetésre

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
még nincs freetrial, még ET-zel?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Viharmadár
Hali!

Szerdán este nem volt senki aki tudott volna segíteni a free-account ügyében.Holnap esetleg?

Viharhun
Hypo ma beszéljünk van egy jó kis elõfizetési kedvezmény

Hypo
Roger!:}

kincsed
Szia Mano,szép jó reggelt.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Reggelt!

Holnap jön a nagy csata készüljetek 😊

kincsed
Nyelvtanárt,Vágó Pistát és Grécsi tanárurat neki!!!
Lacus.Mondd utánam:mit sütsz kis szûcs,sós húst sütsz,kis szûcs?

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
😊)))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

baz bocs ezt ne tuudtam hogy a seggét mutogatja sorry!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

igen nagyon jo gép de most ideges vagyok

Punker
ezt jól megmondtad

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nme tudom mia GÉÁZ minen cuccom meg van pedig azt modták nem lesz meg semmi a vinyomon.Erre minden meg van ésde wwii nem üzemel😊

ja cserkészem az ellenet és Punker meg geresz a fülen nellet egy sorozatott ,huh nem valami felemelõ élmény egyböl hasra az kérdezõsködni😊

Na vagyok dréága kamaradjaim sok ltölteni valom van ma😊

tündérem nemsokára duámlunk ha rá érsz millió csok nem sokára jövök😊!!!!!!

!S Na jo estétt meg van az uj gépem super nagyon,el intézek még pár dolgot és jövök😊

kincsed
ez vicces lehet,de mégis tanulságos😊))

Punker
és Lacus-t vicceltem meg így 😊)))

Joxy
Meg azért is nincs TK, mert nem látsz, illetve tudsz, mindenkirõl aki a környékeden van.

Random_
úgy gondolom a szándékos TK kiderülne egy idõ után és akkor szépen figyelmeztetések után ha mégse hagyna fel vele az illetõ akkor letiltanák a kártyaszámát egy idõre

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A két rossz közül szerintem a kisebbiket választották

Random_
Ezt azért kicsit sajnálom hiszen olyan sok szempontból reális igazán jó lenne ha TK is mûködne. Így kicsit gáz, hogy kempelünk egy enemy bázist és közben bombázzuk is.

Én buta meg úgy vigyáztam nehogy társat lõjjek vagy robbantsak. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nincs TK

igy akarják megelõzni hogy 10 évesek csapattársaik megölésével szórakozzanak

Random_
Várjunk már egy picit ebbe a játékba van Team Kill? Mert tegnap is kempeltünk egy ellenséges kihelyezett pontot és miközbe mi lõttük lefele az oda spawnolókat folyamatosan bombáztak is mégse lett semmi bajom.

oké, csak a harc hevében nincs kedvem/lehetõségem az ellen lába alá lõni 😊 Majd gyakorolok a haverokon.

Számolj úgyhogy ha a fegyverbõl 800m/s-al távozik a golyó és 400mre van az ellenfél akkor fél mp alatt ér oda a golyó.

Ez idõ alatt ha fut akkor 6 métert tud megtenni, szóval ennyivel kell elé célozni.

Ha a talajt célzod a futó lába elõtt, akkor láthatod a golyó becsapógásából, hogy mennyivel lõttél mellé. Ezt saját katonákon is gyakorolhatod. (max anyázni fognak, amiért össze vissza lõdözöl)
Random_
Ez távolság függõ.

De mindenképpen jobban elé kell célozni (8-10 mm) minél távolabb annál jobban. Gyakorolni kell ha szerencsés vagy figyeld a golyó becsapódási helyét és láthatod, hogy elötte vagy mögötte érte-e. Én sok hasznát vettem a BF-es tapasztalataimnak, de azért itt más a balisztika.

kincsed
I m á d l a k !!!!Most ugy megnevetettél!Ezt a mondatot senki sem tudja ugy mondani,mint TE!!!Millió pusz érte!!!

Nem vállalja be valaki profi, hogy csinál screenshotot, a távoli mozgó emberre lövésrõl? Tök gáz, hogy 5 lövésbõl nem találok el egy futó alakot. Ha a távolban van cirka 0.5-1mm-el célzok elé.

Csak hogy el ne felejtsd a hangomat:

F..r..a..n..c..i..a .... t..a..n..k..o..k .... j..ö..n..n..e..k .... é..sz..a..k..r..ó..l...

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

kincsed
Szia Hupi!!!És szia vidám Hupi!Rég hallottam a hangod.Már fel sem merek menni Ts-re,nehogy valakinek a helyét foglaljam.De majd eljön az idõ,mikor a repülõgépvezetõi tudományomat be tudom nektek mutatni.

a 38nak nyitott a vezetõ nyilása szóval vigyázni kell rá

El kell taposni, mielõtt be tudna lõni a figyelõrésen kersztül 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
hogy?

Egy angol SMG meg tudta ölni a Pz38T sofõrjét!!!
A nevével jelzi de ahhoz alacsonyra kell szállnod

Akit érdekel az elõfizetési kedvezmény az a szombati hadjárat elõtt jöjjön fel TS-re és megbeszéljük a módját

Kösz! A saját földi egységet nem jelzi sehogy, vagy igen? itt is van kék karika?

Alapvetõen az az ellenség, aki fölött nincs kiírás.
Repülvel észrevenni a földi célokat nem könnyû. Itt támpontot a lövések adhatnak. Ha lõ az ellenség, akkor a helyzete könnyen meghatároznató. Ha saját egység lõ valakit, azt kicsit nehezebb megtalálni, valahol a lövedékek repülésének vonalán helyezkedik el. (ha nem talál a lövés 100m-eket is tovább repülhet)
Mozgó célpontot a legkönnyebb észrevenni. A méret is számít a tankok és a bofors elég nagy ahhoz hogy ne lehessen összetéveszteni mással. Az at és aa ágyúkkal már más a helyzet, fõleg ha bokrok takarásában vannak.
Célpontok találásában a chat figyelése is segít, de ha más a küldetésed célja mint a földön harcolóké, akkor nem fogod látni mit írnak.
Célpontot legkönnyebben az ellenséges AB-ken és az FB-ken találhatsz. (mivel onnan indulnak)
kincsed
Szép napot minden kis katonámnak!!!Remélem minden,és mindenki túlélte a tegnapi orkán erejû vihart.

Punker
captain

Jön du a joyom 😊 Valami Genius F23 akármi.

Jah távcsõ az nagyon kellene néha.

Random_
Milyen rangtól van távcsõ?

Hypo
Tegnap sajna en egyedul harcoltam mint magyar de eleg jo kis buli volt, fb ellen es depot ellen, vegre sikerult is a dolog, 5kill de aztan engem is utolert a vegzet, de most mar van tavcsovem mert eloleptettek:}}}

Még mindig alig tudok eltalálni futó embert. Fingom sincs, hogy mennyivel kell elé lõni.