19663
-
lachun #8293 Hát KB nem árt a piakészlethez egy előre tolt bázis(FB) -
#8292 tudod a borospincék a város másik végén vannak :) -
#8291 Perzse te már mingyá uccai harcokra készülsz?
Létesítenetek kell egy FB-t kinn a prérin! -
lachun #8290 Random a kokárda jelére tedd a sappot, mert az hál istennek ott az üzemanyag tartály:DDDDD -
#8289 ok csak mert ez a kaja nem fél óra alatt lesz kész -
#8288 Sapper voltam, de ki a picsa áll ki az út közepére stoppolni?
Nem hiszem hogy felvennének. Vagy megálnának alváz ellenőrzésre. :D
Viszont volt sappolásom is egy Stu amia fák közül lőtt. Szépen felpakoltam a hátsó görgőkre a cuccot mert nem tudtam hol a legsérülékenyebb. Ekkor észrevett és kapálódzott. Kicsit meg is sebesített, de nem volt vészes a bomba robbant és nem mozgott, de még ott volt. A levegőben köröztek a repcsik így gondoltam odavágok 2 füstgránátot. Ekkor kilépett, de nem értem miért. :DD -
lachun #8287 Üres gyomival nem jó inni szerintem zaba, pia ,zaba, pia!!! -
#8286 ok akkor más Mano azt mondta dél körül érkezik meg a különítmény, akkor csináljuk a kaját vagy elöbb iszunk és estére csinálunk kaját :) -
lachun #8285 oké én vágok is meg iszok is:DDDDD -
#8284 ok csak mert 2 ember kell 1 vágja az adott ágat a másik meg fogja hogy ne essen le (vagy iszik helyette) :) -
lachun #8283 De aludtam már szabadban hóban, ugyhogy nem gond!!!! -
Hupi #8282 Cipelni meg vinni, visszavinni, hálózsák...??? Hova készülünk, barlangba? Arról volt szó hogy Hell Miksa.
-
#8281 min SMG a puska csak akkor jöhet ha sapper vagyok :) -
lachun #8280 no problem hálozsákom meg száradt ugyhogy tudom vinni:)) -
#8279 Tegnap egy út mentén kempeltem délen ahol a hídon zúgott át egy teherautó gyalogosokkal. Hú ha akkor lett volna egy golyószóróm szépen leraktam volna az út közepére és szevasz. :))) Persze mindig akkor vagyok puskás ha nem az kellene. Bár így is beleeresztettem a járgányba egy párat, csak hogy érezzék a feelinget. :) -
#8278 -
#8277 Lacus te mennyire vagy nomád ember? :) -
lachun #8276 Sajnaos mire felvételeket csinálhattam volna a légvédelmünk helyre rakta!!!:DDDD -
lachun #8275 Tegnapi panhard guruló verseny volt szerencsétlen mire le ért a hegyről nemvolt hátsó kereke nagyon érdekes volt Kikko kérdése "Mit csinál ez a panhard ott":DDDDDDD -
#8274 Mano nem hiszem, hogy menni fog ez a kiruccanás. Sajnos így is lógok anyáméknak 100 rugóval és most még kérjek tőlük.
Mástól meg pláne nem akarok adóságba verni magam. Így is vennem kellene egy videókártyát.
Persze mehetnék ha elkérném magam és pénzt is kérnék, de csak most vagyok szabin és így is 4 napig oda voltam anyámék amúgy is keveset látnak ha dolgozok. Amíg ti bor hadjáratoztok én kempelem az FB-t. :) -
lachun #8273 Gyere a frontra azt meg tudod most van 14 nap free !!!! -
#8272 -
#8271 na ja már éppen hiányoltam :)
Reggelt!
Srácok mióta látok is a játékban a távcső segítségével sokkal jobban megnőttek a túlélési esélyeim. :) Na és a gyilgolási. -
#8270 szombaton szükségem lesz egy rambo beállítottságú emberre, ugyanis lusta vagyok a nyársakat is vinni úgyhogy azt a helyszinen kell majd beszerezni :) -
manohun #8269 reggelt :) -
manohun #8268 amit most ingyen kipróbálhatsz -
#8267 ez egy kész fizetős online game -
#8266 en csak idekeveredtem, ez valami keszulo game vagy valami free online game vagy valami mas ? :) -
LtVitez #8265 nemtom én a demoját megunbtam,amikor ott kellet szerencsétlenkedni.
nemtudom minek kellett változtatni a jó öreg beállításokon.. -
#8264 teljesen egyetertek veled! pontosan igy van, a 3. kb. 20 percet birt ki a gepemen -
#8263 első+kieg nagyon jó, 2. qrva jó, 3. egy rakás sz@r -
#8262 Én csak az első részt toltam végig nem ismerem a többit.
Az első az tetszett a többi az jobb vagy gagyibb? -
#8261 Ja el is felejtettem mert első cd crc hiba -
#8260 aki jön BORHADJÁRATRA az úgy készüljön hogy a völgyben/pincékben mindig hidegebb van úgyhogy este simán pólóban valószínűleg fázni fog. Hálózsákot hozzatok magatokkal! -
#8259 Comm3-at felejtsd el -
#8258 Discowery 23:00 A II. világháború gladiátorai
SOE
Most pedig megnézem milyen ez a Commandos 3.
11-ig már nem kezdek el hadjáratozni majd utánna! -
#8257 megyek eladni a ram-om, este még se iszok :( -
LtVitez #8256 énis most lépek le haverockal,majd iszok mindegyikőtök egészégére :) -
lachun #8255 HUH tényleg az esti filmhez kell még vennem igazadvan le rohanok !!!!! -
#8254 és még söröd is van mi?