19663
  • lachun
    !S Sippi délután leszek akkor TS2-ön tudunk dumálni ,mindent elmondok és megyünk a frontra
  • lachun
    !S jóreggelt!!!!
  • Punkerwork
    reggelt
  • Hypo #8210
    Jó reggelt mindenkinek! Sorry tegnap nem tudtam menni muszaly volt beleolvasnom a doom3 dokumentumba:}
  • Random_
    Szia Manó láttam kerestél csak sajna a telefonom tölteni volt és ma reggel néztem rá.
  • Pluskast
    Nos hát. Ha felmész a játék magyar oldalára ott kapsz tájékoztatót. Azonban én azt javaslom, hogy nézz fel a ts-re és keresd lacust, mert egyik nagyra becsűlt feladata, hogy a "kopaszokat" kiképezze:))
    Az, hogy német félként megnyerjük e a háborút az csak és kizárólag rajtunk múlik. Egyébként többször nyertünk már háborút.
    A rangot lépni pedig lehet és értelme az, hogy bizonyos fegyvereket és járműveket csak bizonyos rangtól kaphatsz meg.
  • Sippie
    Sziasztok!
    Még új vagyok. Lehet valahol valami leírást olvasni hogy a noobok mit csináljanak? Gondolom nem célszerű elvinni a tankokat a bázisról, a profik jobban bánnak vele meg hasonlók :)
    Illetve, lehet egyáltalán német félként nyerni háborút? :P
    Amúgy nagyon tetszik a játék, csak gáz egyedül rohangálni :/ Ellenfelet alig láttam :D
    És hogy lehet rangot lépni, illetve mi értelme? (Több válaszható egység vagy egyéb?)
  • CarajoEsp
    Müködik ,de filmet forgattunk és akkor sose kapcsolom be. Viszont ezt a kártyát a kapott pénzből megcsinálom ,mert fne se érti miért nem tudom megváltoztatni:(
    Akkor megyek veletek vonattal.
  • manohun
    Carajo gyere velünk a hadjáratra mi Lacussal vonattal megyünk.

Többször próbáltalak hívni de valami gáz van a számoddal. Megváltozott?
  • 0Fritz0
    Hát pl. van ez a WWII ONLINE nevezetű gém, ami -mint a neve is mutatja- biza onlájn a javából és -szintén a nevéből következtetve- elég akciódús is lehet, mert ismereteim szerint egy 2. világháborús játékban senkinek sem kell a szomszédba menni egy kis "eksönért"...

(Egyébként manapság már szinte minden játékot lehet nyomni a neten és mivel akció játékokból is van egy pár, elég nagy a választék)
  • magillagorilla
    mit értesz "ONLINE Akcio játék" alatt?
  • Punker
    mi van
  • Budapesti
    Hello mindenkinek Egy kissegitség kelene Hol tudok ONLINE Akcio játékal játszani?? Cimet tudna valaki adni?
  • CarajoEsp
    Akkor nemvolt:DD
    Most szedem a játékot.
    Mano holnap küldöm a pénzt és van pénzem csináltatok egy kártyát.
  • magillagorilla
    nem is volt veszekedés!
  • CarajoEsp
    Kösznöm a szomszédnak aki esőtáncot járt ,így énis el tudok menni a Borhadjáratra. Nekem jól jött ez a halasztás.
  • CarajoEsp
    B****g f****ért kell veszekedni emberek. Ez a legjobb közösség amit idáig online játékok közt találtam és ha valami széthúzza, PL:Egy francos hadjárat, akkor bizony dübe jövök:D
    Ezért én mindíg veszek 2-3 üveg sört és akkor akármi lessz én jól érzem magam:D
  • lachun
    Nem probléma az ujjoncok nagyon ügyessen kitettek magukért!!!!:D
  • CarajoEsp
    Na mától vagyok énis, csak eddig vidéken dolgoztam. Sajnálom ,hogy sok mindenről lemaradtam ,de amint aktiválom magam, azonna megyek és ölöm a mocskokat.
  • lachun
    Én megyek Punker az biztos!!!
  • Random_
    :D Majd védem az FB-t egy árnyékos fa tövében feküdve és ha valaki ellenség jön megdobálom kövekkel.

Most meg lépek feküdni mert ez a kis gépelés is már nagyon fáj a kezemnek.
  • lachun
    Akkor 88-ast nem is kezelz ma:DDDD
  • Punkerwork
    emberek aki jön BORHADJÁRATRA az lehetőleg holnapig jelezze!
  • Punkerwork
    a poharat álltalában jobb kézzel fogj az ember szal nem gáz :)
  • Random_
    csak szarul estem a csuklómra most pihentetnem kell
  • Punkerwork
    mit csinálták?
  • Random_
    jó napot!

ma már túl vagyok egy sikeres csuklóröntgenen így igazán szép a napom :(

szerencsére csak szorító kötést kaptam egy hétre a bal csuklómra.

Mivel már megvan a távcsövecském ezért valami hűvös bozótosba fogok puskával vagy golyószóróval feküdni mert pihennem kell.
  • munka_gorilla
    én se...
  • Punkerwork
    menni akarok haza
  • Punkerwork
  • munka_gorilla
    Jéééééééézusom!!!
  • Punkerwork
    ilyennel akarom szórni a szöviket :)

• munka_gorilla
    ok, de akkor is le lehetne fogni délnyugat felől az armybase-ről kijövő cuccokat, miközben gyalogos hordáink a depókat ostromolják 1-2 hk támogatásával
  • Hupi
    most már van a keleti oldalon is spawnolható deponk, köszönhetően annak hogy a nudista strandot még mi bitoroljuk.
  • munka_gorilla
    Erősen trükkös támadást kellene kieszelnünk. Mondjuk a délnyugati hegy felől a depót és az armybase-t...
  • Hupi
    Jó, akkor a változatosság kedvéért meg a levegőváltozás igénye miatt a ma esti célpontunk Charleville lesz. Gondolom a helyrajzi térképeket már nem kell kiosztani.
  • LtVitez
    Igenis! :)
  • LtVitez
    panningen is elesett...
  • Punkerwork
    akkor ne itt játszd a haditudósítót hanem indíts és foglald vissza
  • LtVitez
    most mondok egy jóhírt biztos örülni fogtok neki: elfoglalták charleville-t