19663
-
lachun #8213 !S Sippi délután leszek akkor TS2-ön tudunk dumálni ,mindent elmondok és megyünk a frontra -
lachun #8212 !S jóreggelt!!!! -
#8211 reggelt -
#8210 Jó reggelt mindenkinek! Sorry tegnap nem tudtam menni muszaly volt beleolvasnom a doom3 dokumentumba:} -
#8209 Szia Manó láttam kerestél csak sajna a telefonom tölteni volt és ma reggel néztem rá. -
#8208 Nos hát. Ha felmész a játék magyar oldalára ott kapsz tájékoztatót. Azonban én azt javaslom, hogy nézz fel a ts-re és keresd lacust, mert egyik nagyra becsűlt feladata, hogy a "kopaszokat" kiképezze:))
Az, hogy német félként megnyerjük e a háborút az csak és kizárólag rajtunk múlik. Egyébként többször nyertünk már háborút.
A rangot lépni pedig lehet és értelme az, hogy bizonyos fegyvereket és járműveket csak bizonyos rangtól kaphatsz meg. -
#8207 Sziasztok!
Még új vagyok. Lehet valahol valami leírást olvasni hogy a noobok mit csináljanak? Gondolom nem célszerű elvinni a tankokat a bázisról, a profik jobban bánnak vele meg hasonlók :)
Illetve, lehet egyáltalán német félként nyerni háborút? :P
Amúgy nagyon tetszik a játék, csak gáz egyedül rohangálni :/ Ellenfelet alig láttam :D
És hogy lehet rangot lépni, illetve mi értelme? (Több válaszható egység vagy egyéb?) -
#8206 Müködik ,de filmet forgattunk és akkor sose kapcsolom be. Viszont ezt a kártyát a kapott pénzből megcsinálom ,mert fne se érti miért nem tudom megváltoztatni:(
Akkor megyek veletek vonattal. -
manohun #8205 Carajo gyere velünk a hadjáratra mi Lacussal vonattal megyünk.
Többször próbáltalak hívni de valami gáz van a számoddal. Megváltozott? -
#8204 Hát pl. van ez a WWII ONLINE nevezetű gém, ami -mint a neve is mutatja- biza onlájn a javából és -szintén a nevéből következtetve- elég akciódús is lehet, mert ismereteim szerint egy 2. világháborús játékban senkinek sem kell a szomszédba menni egy kis "eksönért"...
(Egyébként manapság már szinte minden játékot lehet nyomni a neten és mivel akció játékokból is van egy pár, elég nagy a választék) -
#8203 mit értesz "ONLINE Akcio játék" alatt? -
#8202 mi van -
Budapesti #8201 Hello mindenkinek Egy kissegitség kelene Hol tudok ONLINE Akcio játékal játszani?? Cimet tudna valaki adni? -
#8200 Akkor nemvolt:DD
Most szedem a játékot.
Mano holnap küldöm a pénzt és van pénzem csináltatok egy kártyát. -
#8199 nem is volt veszekedés! -
#8198 Kösznöm a szomszédnak aki esőtáncot járt ,így énis el tudok menni a Borhadjáratra. Nekem jól jött ez a halasztás.
-
#8197 B****g f****ért kell veszekedni emberek. Ez a legjobb közösség amit idáig online játékok közt találtam és ha valami széthúzza, PL:Egy francos hadjárat, akkor bizony dübe jövök:D
Ezért én mindíg veszek 2-3 üveg sört és akkor akármi lessz én jól érzem magam:D -
lachun #8196 Nem probléma az ujjoncok nagyon ügyessen kitettek magukért!!!!:D -
#8195 Na mától vagyok énis, csak eddig vidéken dolgoztam. Sajnálom ,hogy sok mindenről lemaradtam ,de amint aktiválom magam, azonna megyek és ölöm a mocskokat. -
lachun #8194 Én megyek Punker az biztos!!! -
#8193 :D Majd védem az FB-t egy árnyékos fa tövében feküdve és ha valaki ellenség jön megdobálom kövekkel.
Most meg lépek feküdni mert ez a kis gépelés is már nagyon fáj a kezemnek. -
lachun #8192 Akkor 88-ast nem is kezelz ma:DDDD -
#8191 emberek aki jön BORHADJÁRATRA az lehetőleg holnapig jelezze! -
#8190 a poharat álltalában jobb kézzel fogj az ember szal nem gáz :) -
#8189 csak szarul estem a csuklómra most pihentetnem kell -
#8188 mit csinálták? -
#8187 jó napot!
ma már túl vagyok egy sikeres csuklóröntgenen így igazán szép a napom :(
szerencsére csak szorító kötést kaptam egy hétre a bal csuklómra.
Mivel már megvan a távcsövecském ezért valami hűvös bozótosba fogok puskával vagy golyószóróval feküdni mert pihennem kell. -
#8186 én se... -
#8185 menni akarok haza -
#8184 -
#8183 Jéééééééézusom!!! -
#8182 ilyennel akarom szórni a szöviket :)
-
#8181 ok, de akkor is le lehetne fogni délnyugat felől az armybase-ről kijövő cuccokat, miközben gyalogos hordáink a depókat ostromolják 1-2 hk támogatásával -
Hupi #8180 most már van a keleti oldalon is spawnolható deponk, köszönhetően annak hogy a nudista strandot még mi bitoroljuk. -
#8179 Erősen trükkös támadást kellene kieszelnünk. Mondjuk a délnyugati hegy felől a depót és az armybase-t... -
Hupi #8178 Jó, akkor a változatosság kedvéért meg a levegőváltozás igénye miatt a ma esti célpontunk Charleville lesz. Gondolom a helyrajzi térképeket már nem kell kiosztani. -
LtVitez #8177 Igenis! :) -
LtVitez #8176 panningen is elesett... -
#8175 akkor ne itt játszd a haditudósítót hanem indíts és foglald vissza -
LtVitez #8174 most mondok egy jóhírt biztos örülni fogtok neki: elfoglalták charleville-t