WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Élménybeszámoló: Tegnap gyalogosként nagyon állatot védekeztünk. A várost nyugatról több támadás is érte, ezért páran kimentünk járõrözni. Nem jutottunk messzire, én kicsit lemaradva követtem a többieket. Be is ásták magukat szépen egy dombnál, mikor észrevettem, hogy az egyik kis hasaló alak furcsán összekakilta magát a félelemben. Hmm.... persze hamar rájöttem, hogy ellenség van a soraink között, gyakorlatilag két hasaló társam között, mindegyiktõl cirka 5m-re feküdt és épp célba vette az egyiket. Hasravetettem magam és 2 jól irányzott lövéssel végeztem vele. Elfoglaltam én a fedezéket és kémleltem a horizont, semmi mozgás hosszú idõn át, egyedül egy Daimler(?) állt meg 2m-re tõlünk, az egyik sapperünk itt hõsi halált is halt, miközben fel akarta robbantani 😞 Szerencsére a Daimler továbbállt. Ekkor jött a gyalogság. Sajnos nem szembõl hanem hozzánk képest balról, emiatt rögtön voltak áldozatok a sorainkban. De nem kellett félteni minket sem, egyedül én 6 infantry-t szedtem le, de a többiek is élvezték a céllövöldét. Persze csapódtak be körülöttünk is a golyók szépen.
Mikor lecsendesedett a környék elindultunk abban az irányban ahonnan az ellenség jött. Az elsõ fáig sem jutottam el, valószínûleg a már rég hátunkba kerültek.

Random_
Ezt szerintem csak gyakorlással lehet megtudni. Meg rárepüléssel. Amelyik lõ az ellenség. 😊 Csak kövest a lövések forrását.

Tegnap én is követtem a lövések forrását és egy ha jól tudom angol páncéltörõ lövegre bukkantam amit egy gránáttal hatástalanítottam is. Majd késõbb egy újabbat már sokkal tapasztaltabban mint az elsõt. Megjegyzem boldogság töltötte el kicsiny szívem mikor az elsõ elég távoli futó ellenséget sikerült leszednem elsõre. Elõször azt gondoltam lehasalt mert hallotta, hogy lövök. 😊)) De aztán nem mozdult többet. Remélem sikerül a balisztikát minél elõbb kiismernem.

A tizedesi rangal jár valami elõny vagy plusz ami közlegényként nincs?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na tegnap repültem egérrel 😊 Na jó sikerült felszállnom és egy ideig fennmaradni 😊 Be is néztem live szerverre is, de halvány sejtelmem se volt fentrõl, hogy ki az ellenség és ki a barát, erre van valami tipp?

Hip-hip-... Hippopotamus! 😊

Random_
Végre Corporal lettem tegnap este már csak egy hajszál választott el tõle így ma reggel megújult erõvel vetettem bele magam a csatába. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
WORLD WAR II ONLINE
--------------------------------------------------
RESUBSCRIBE NOW AND SAVE
--------------------------------------------------

We hope your return to the virtual battlefield has been successful and we'd like to thank you for coming back. As a reminder, free play ends Friday, June 18th.

ACTIVATE YOUR ACCOUNT NOW AND GET 3 MONTHS OF
WORLD WAR II ONLINE FOR JUST $19.95

We've put together a special offer for all 'Welcome Back Soldier' players. Activate your account now and you can get 3 months of play for just $19.95- you save more than $19.00! ($12.99/mo x 3 mo = $38.97 >> you pay only $19.95)

Whether you are a returning pay-for-play subscriber or a promotional offer player, all you need to do is visit your account management page, select this 3 month pre-pay offer and keep playing!

kincsed
jó éjt drága!Magadnak meg ne üzengess😊)))

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

na ez igyvan nekedment nem magamnak😊tényleg megyek😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

megyek aludni remélem holnap tudlak híni édeske jócakát mindenkinek😊

nálunk is volt haddelhad akkorákat vilámlott, hogy az na de nem addtam fel netnélkül nem jó

kincsed
Juhuj,sikerül gépnél lenned?
Nagyon durva volt ma a szél.Kivágta az ablakomat,és nem volt áram,sem net.Kicsit beparáztam,de csak ugy kötelezõen,mert nõ vagyok.Remélem,mindenki jól van.Én még ilyen szélt nem éltem meg😞(((

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

be volt dugva de mégis olyan fura eza 98 nem eggyértelmü itt semmi😊

Lacus azért dugd be a kábelt is mert a lehelet az hamar el illan 😊)))

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

!S tzársaim na apám gépébe beleleheltem a netett végre de remélem holnap az én gépemen sokkal jobblesz😊

Punker
dettó itt is durva vihar volt, és a virusirtó nekem is rinyált

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha a keypress.dllel van baj akkor ne aggódj az valami elba..ás a vírusírtóban

Nem tudtam jönni TS-re, mert a Teamspeakben volt egy trójai, aztán meg jött a vihar és szélsebesen kikapcsoltam a gépem.

na mentem holnap 8 körül megint leszek ha valakinek van még kérdése

Random_
Srácok ma csak késõbb leszek mert be kell üzemelnem az új DVD íróm, de szerintem 22 után azért felnézek úgyis finomítanom kell a configot még.

kincsed
ezt nem értem,pedig vörös a hajam

Hypo
és 3?:}}}}}}}}}}}}}}}

kincsed
Ilyen lógó mellem nekem is van.

kincsed
ANNYIRA ÉREZTEM,MIKOR MÁR ELKÜLDTEM,HOGY RÖGTÖN A ROSSZRA,(VAGY A JÓRA?)GONDOLTOK MAJD.Nem meleg nõi,hanem MELEG, NÕI KÉZ FOGÁS😊))Ebbõl igazodjon ki,aki tud.

Hypo
Az 1.5 os patchben ez lesz az uj infantry?????

Hypo
neuro ott a pont:}}}}}}}}

Viharmadár
ESte én is jövök elõfizetés és játék ügyben.

Vihar
"meleg, nõi" vagy "meleg nõi"

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Hypo
hmm ez mintha kicsit mar feminim lett volna:}}}}

kincsed
Ha igen,akkor egy meleg nõi kézfogást vegyél magadra.

Hypo
"..A hadjáraton résztvevõknek is be kell tartani a 1stHPR tagsággal járó szabályokat:

- Alapkiképzés elvégzése
"

Én ezt akkor elvégeztem ugye?:}}

Hypo
S! Roger! 8 kor fent leszek, köszi elõre is a helpet

csak miután beszéltünk

Hypo
Akkor ne fizessek még elõ??

Hypo
hmm megfontolando

kincsed
De rendi vagy!Bár sajna nekem nem jó ám,csak vagy éjszaka,vagy jövõhéten mikor túl vagyok a vizsgáimon.De örülök,hogy találtam egy JOINTtársat.Mit is adjak a kedvességedért cserébe???Mondjuk egyTankot legénységgel,,és mégés még egy

kincsed
Akkor van egy ismerõsöm,õ ajtófélfákat bont.Neked bármit!!!

Hypo
Ok en kb 8 kor tudok joinolni, de mindenkepp beszeljunk ket csata közt.

oké, igyekszem TS-re 7-8 fele

Hát igen gondjaim is szoktak lenni mert nem férek ki az ajtón 😊))

kincsed
Mano szive hatalmas.Csináltam is neked a repülõs napon egy manõvert.Most kaptam meg a képet Joxytól.

megoldottuk az örök élet titkát sajnos lemaradtál 😊

Punker
74 új üzenet, mirõl maradtam le?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az elõfizetés elõtt beszélni szeretnék mindenkivel, mert tudunk intézni ingyen hónapokat!!!!

kincsed
sajna amit szerettem von abetenni,az nem sikerült!!!Szép napot minden katonámnak!

kincsed
Sajna nem bírja a gépem,meg sem tudok mozdulni,egyfolytában lagol.Vagy olyan mintha a figura raptáncos lenne.Igy meg élvezhetetlen.Ezért nyomom helyette a JOINT-ot.Azt még bírja.Pedig híres-neves vagyok a helikopter és egyéb repülõ tárgyak vezetésében.

Random_
Manó úr én is úgy gondolom elõfizetek. 😊
Csak konzultálok a bankommal alkalmas-e a számlám ilyenre és ha nem mit kell tennem.

Random_
Nem úgy van, hogy alapból beállít egy optimális configot a program? Legalábbis nekem nem kellett semmir se állítanom
bár igaz minden maximális beállításon van és tökéletesen megy. A játékba lépés elsõ másodperceiben van csak kicsi akadás, de gondolom ekkor tölti be a pálya egyes részeit.

Este ha hazaérek tudok segíteni mi mit jelent a setup-ban, de a munkahelyrõl most nem vágom fejbõl a lehetõségeket.

Reggelt.

Mindenki jöhet a hadjáratra a lényeg hogy minél többen legyünk!!!

Az elõfizetésrõl ma este 7-8 körül beszéljünk Hypo, Hamlet

Egérrel is lehet irányítani a tankot és a repülõt, viszont nagyságrendel pontatlanabb a joy-nál. Tankal a távoli célokat képtelenség eltalálni vele, repülõnél a kezdõ pilóta joy-al is könnyû célpont az ellenséges vadászoknak, hát mét egérrel.
Két nappal ezelõtt teljes bombaterhelésû !!! Stukával vadásztam le egy zöldfülû által irányított Hurrit. Lehet hogy õ is egeret használt, mert semmilyen komoly kitérõ manõvert nem tett, ráadásul a futómûvét sem húzta fel.

Az újaknak írom, az ágyúknál be lehet állítani billentyûzetre finom célzást, egy lenyomásra csak 1-2 pixelt mozdul arrébb a célkereszt. Kicsit körülményes a beállítása, de érdemes elvégezni.

A leendõ pilótáknak szívesen átadom a tapasztalataimat, keressenek bátran a TS-en.