19663
-
KMeyer #8653 Arra nem kérte meg senki,hogy mielőtt beindítanák,kb. 1 órával előtte jelezzék,és ne akkor induljon be,mikor az eamcsik megindulnak,mi meg alszunk?:) -
pedrohsi #8652 AtyaIsten, ennyi embert még nem láttam TSen egy csatornába:)
OKW TS szerveren kb 80-an gyűltünk össze a főcsatiba, ahol egy fejlesztő kiselőadást tartott, és válaszolt a felmerülő kérdésekre.
A nagy létszámhoz képest iszonyú rend volt, és egyszerre csak 1 ember dumált, hihetetlen:)
a szerver bizonytalan ideig offline, nincs peccs, és nincs ETA -
#8651 Nem tudom de valaki csinálhatna már valamit mert ez így nem jó. Az a baj, hogy így az OKW oldfala sem jön be, ezáltal semmi infót nem lehet tudni, hogy mi a szösz van. -
pedrohsi #8650 hogy miért halt be a szerver? mert épp elfoglaltuk volna az egyik várost...
múltkor panningennél a cset halt meg, akkor is sikerült meghiúsítani a támadást -
#8649 ÉN bizonyítottan szeretem az öngyilkos akcíókat.
Csak az a baj,hogy nem lehetek veletek.
Szóval,kicsit érzékeny lettem,de elmondom nektek: fontosak vagytok nekem.
Lehet,nem kellene beszélni róla de:
De tudjátok,van egy betegségem,ami nagyon levett 2 hónapja a lábamról,azaz 2 betegség is.Az egyik gyógyítható a másik nem.
De örülök,hogy itt lehetek veletek mégha mostanában nem is irok,viszont minden betűt olvasok.
Puszka nektek
-
#8648 vajon miért halt be a szerver? -
Hamlet #8647 Szerintem az előző hozzászólásod miatt már kb. 200 FBI ügynök van útban a lakásod felé.
Ezúton szeretnék elhatárolódni! :) -
#8646 aki szeret robbantgatni és nem fél az öngyilkos akcióktól az jöhet az utász rajba, rengeteg vaskeresztet kaphatunk igaz csak posztumusz :))) -
stoshi #8645 nyihi :) -
Hamlet #8644 Fővárosi Nagycirkusz:
És most következzen a világhires:
Repülő csoport - légtornász csapat! :)))
-
stoshi #8643 Hali!
Én a repülő csoportba szeretnék jelentkezni.
(Szvsz írjuk át századra, mert ez a repülő csoport dolog nem hangzik túl jól, ill.
kéne egy külön vadász és egy bombázó raj.)
Más: sajnos pár napig még nem leszek online.
-
#8642 -
#8641 -
#8640 Tigris -
#8639 talán ma este, vagy holnap, attól függ ki mikor dolgozik -
#8638 Mikor lesztek legközelebb sokan? :) -
#8637 1 depo-t befoglaltunk valahol, golyo elég szép kiképzést kapott (kár hogy belehalt) én is így kezdtem :) -
Hamlet #8636 Nem rossz.
M2HB és WWII fájlok kötelezőek :) -
#8635 pár mókás vid pl: MG42 -
Hamlet #8634 Fritz közlegény:
Ön vidám ugrándozással fogja az ellenséges erőket a frontvonalon szórakoztatni, igy azok célbalövéssel ütik el az időt. E rendkivül hasznos feladattal Ön csökkenti az ellenség lőszerkészletét és eltereli figyelmét a valódi hadműveletekről, miközben az ugrándozás miatt célt tévesztő lövések az ellenség morálját is negatívan befolyásolják!
Köszönjük!
A Haza hálás Önnek! -
manohun #8633 -
Hupi #8632 Jólvan Fritz a mókamester szakaszba. -
#8631 Felhívás!
Cégünk olyan fiatalokat keres, akik egy dinamikusan fejlődő piaci szegmens aktív tagjai szeretnének lenni.
Elvárásaink:
-Jó teherbíróképesség.
-Legalább alapfokú kummantási gyakorlat.
-Kiváló navigációs képesség az első kocsmáig / nudista strandig.
A munka konkrétan a következő lenne: A frontvonalon előrenyomuló dicső páncélos századunk mögött haladva kellene öszzegyüjteni azok maradványit és egyúttal lelki segélyben is részesíteni a rászoruló legénységet. Mivel várhatóan igen intenzív munkáról van szó, ezért gyakran előfordúlhatnak túlórák is!
Hívjon bátran! (és ha lőnek, fusson gyorsan)
Tel: 06-90-SZÍNES-FÉM
-
mozambo #8630 Bocsi! -
manohun #8629 üdv emberek
jövőhéttől már aktívabb leszek :) -
#8628 most indulok haza még :( -
Hamlet #8627 he? Mozambo én már javában előfizető vagyok. -
#8626 a változatosság kedvéért túlóra :( -
#8625 Énisjövök ha szabad! =) -
mozambo #8624 Oké az már félsiker de jó lenne ha a játékba is regisztrálnál és így tagja lehetnél a 1sthpr-nek. -
Hamlet #8623 hamlethu néven vagyok regisztrálva a wwiionline.hu -n -
mozambo #8622 Caraoesp
4tag -
mozambo #8621 Tessék megyek!!!:-) -
mozambo #8620 Jelentkezem!!! -
mozambo #8619 Boylert tudom
3tag -
Hamlet #8618 ok -
#8617 -
Hupi #8616 meg Boyler is -
#8615 ok -
Hupi #8614 Na mivel most előrenyomulás van ezért ma este 20:00-kor Hunyadi vállalkozást tartunk! Tessék jönni!