WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!S jóestétt mindenkinek.Punker a weben be irtam de 178-059-555 meg adom😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Horvy-t vettük fel!

Üdvözöljük a csapatban.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Jah, tegnap felvettünk egy új tagot. Nem emlékszem rá hogy kit, de felvettük. 😊)) Szóval üdvözöljük Aa..köhmmm bajtársat.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Hypo
persze:} en nem sokat tudok de ha feljossz ts-re amit tudok azt megosztom:}

munka_gorilla
Huj-huj-hajrááááá!
Munka után megyek is játszani. Valami tartalékos kiképzés van? 😊

elnézést... a sólet az oka

pukk

Hypo
CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!CSINADATTRA!!!! BUMM BUMM BUMM!

Punkerwork
mi ez a nagy csend?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hypo
Ja ez tuti igy van csak en azert sajnaltam mert a sima serverel nem volt gond csak ezzel.

Punkerwork
1 igazi sniper csúzli kéne, a városokban lehetne vadászni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Joxy
A LAG témájához:
A játék programokban levõ para jelenségeket nem csak a magas ping érték okozhatja, hanem a magas desync érték is.
Erre jó példa a Flashpoint cimü progi, ahol ezt az értéket is kimutatja nekünk. Ott is lehetett ilyet látni, hogy alacsony pingel át mentek a jármüvek a házon, vagy épp repkedtek, mert magas volt a desync, tehát a kliens nem tudott jól össze szinkronizálni a szerverrel.
Ez elõ fordulhat ritkában, rövid idõre, a népi megfigyelések álltal, álltalában TV-net és egyébb LAN ként müködö hozzáféréseknél, illetve ocsó' ADSL -nél, ahol a szolgáltatónak gyenge a kifele irányúló elérései, fordulnak elõ.

Hypo
en az lmg-t szeretem mostanaban igaz nehezebb vele gyorsan reagalni de ha jo poziciot sikerul elfoglalni akkor nagyon jol lehet vele fedezni a tobbieket

Random_
Én legszívesebben gránátossal vagyok mert lehet vele sniperkedni is, de ha arról van szó oda lehet lõni egy kis gránátot másik kedvenc az SMG.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Puskagránát elég jó... Hétvégén én is használtam sokat. Bokorban két ei valahol, hát pazaroljuk, adtam nekik 4-5 gránátot, aztán csend is lett odaát. 😊 Aztán et tankon gyakoroltam a távoli lövést és egész jól el lehet találni õket (bár sokat nem ér ellenük az tuti).

Random_
Én vasárnap csak egy picit játszottam gyakorolgattam az ellenségen a puskagránátot egész jól ment.

Volt olyan, hogy az FB-t ahonnan indultam fölrobbantották én a közelben meglapultam és kifigyeltem amikor felül a két csigazabáló a tankra és elindulnak fisszafele. Tõlem távolodva haladtak így szépen leszedtem a két oldalon ülõ gyalogost. A tank vezetõje tudta, hogy a környéken vagyok, de nem tulajdonított nekem nagy jelentõséget csak miután az utasait leszedtem. 😊 Ekkor elõkerült egy karmadik gyalogos akit majdnem leszedtem a tank végül megsorozta a bokorsort ahol bújtam és leszedett. Sajnos akkor sapper voltam, de ha lett volna puskagránátom. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hypo
Ruszki hostal akikrol koztudott hogy borzalmasak, mentem akkor egyet 110 es ping volt stabilan es lottem is ket il2-t:}} szoval passz, nagyon sajnalom mert vartam ra. Tegnap is bementem jatszani es semmi gond nem volt

Hypo
Nincs tuzfalam, a problema az csak a playnet fele lepett fel, mert megneztem letoltesem kulfoldi siterol 45k volt, csak a playnet fele voltam belassulva, es ha a sima jatekba mentem be az soha nem laggolt, most se, csak ez az event server fele.....na mindegy

Random_
Ja keverem Hupi-t Hypo-val. 😊

Azzal a graf beállítással amit használok majdnem max. 512*384 felbontásban. Azért éreztem hogy alaposan visszaesett az FPS, olyan 10-15 körül lehetett.

Random_
Elvileg a magas ping az net probléma lehet.

Random_
Tûzfalad nincs? Mert van olyan játék amit kifelyezetten lassít a tûzfal.
Vagy ha nincs tûzfal akkor tegyél fel. Talán valami megbújva lefogja a neted. Pl. az XP is alapból lekorlátozza a neted.
Javaslom lefuttatni az XP antispy progit egy ad-aware-t és lehet valami teszteket is.

Milyen neted van?

Hupi max grafikával csináltad?

Én is sajnálom Hypo a következõ majd jobb lesz.

Hypo
Hát nekem meg nem nagyon jott ossze, mert miután végre sikerült joinolni, nekem az egesz egy nagy ugralas volt, ugy lagzott mint az allat, ott ultem a stug tetejen es hirtelen feketeseg, de nem haltam meg mert tudtam loni stb csak nem lattam semmit, szoval nekem nagy szivas volt az egesz, és a legrosszabb hogy csak a playnet fele volt borzalmas nagy a pingem, mashova siman jo volt, meg Dongokal repultem is 75-os pinggel szoval nem tudom mi a gaz, nekem a playnet neha olyan lassu.....mindegy sajnalom

Ja, jó kis videó. Utána fel is szálltam egy 110-essel, hogy az nme FB fölötti 2. kör után egy vadász könnyû prédája legyek.

0Fritz0

Hangulatos kis légibemutató. Az érzékenyebb gyomrúak azért vegyenek magukhoz egy zacsit, mielött megnézik!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kincsed
Gyönyörû reggelt!!!Mától sajana 1 hónap után dolgozom.Nagyon tetszett az élménybeszámolótok,csak egy bibi van vele:HOGY ÉN NEM VAGYOK OLYANKOR VELETEK.CUPPP.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
fedeztem 1 FB robbantást:
1 opel
5 sapper
1 smg (én)

fb-nek esélye nem volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mi az icq számod?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

!S Punker😊

Punker

Ha náluk lett volna puskagránát meg se tudjuk mi történt.

Random_
Igen ha lett volna puskadránát nagyon szépen ki lehetett volna szedni a bozótból az enemy-t.

Mondjuk ez a másik oldalról jobban tetszik, kaszáltam már én is LMG-vel le 2 full kocsit, de akkor is káromkodtam, hogy milyen hülye a sofõr.

Random_
Hát az tényleg nagy szívás volt csak haladtunk az erdõk mellett és kicsit féltem hova megyük.
Amikor kiugrottunk a puszta közepén én lepõdtem meg a legjobban, hogy nem haltam meg azonnal. Lehetõségünk az életben maradásra nulla volt.

Basszus az durva volt... ellenséges gyalogosok a bozótban... mi megállunk 70m-re az erdõtõl, hogy még véletlenül se tudjon egyikünk se elsprintelni egy fedezékig.

A másik fajtája se rossz beszáguld a város közepébe, ahol jó esetben a minket ujjonga váró gyalogság kaszál le mindenkit, rosszabb esetben (ez a gyakoribb) egy AT-nak, vagy nme tanknak szerzünk egy-két szép pillanatot.

Shad szerintem magyon okosan opeleztál szerencsétlen sdkfzs kirakot minket a pusztába a francik elé

Saan a servet nem nagyon készitették fel szerintem egy scenáriora és elég fura dolgok voltak tegnap,de a következö állitolag egy igyzi nagy durranás lesz😊

Már tölti nekem😊

Ja igen! Szombat reggel zárolták a jelentkezést ergo a rangokat sem lehetett megváltoztatni este.

Random_
Én játék közben is kidobódtam és mikor újra csatlakoztam a játékban akkor is csak közlegény voltam. Szóval nem igazán mûködött.
A nettel nem tudom mi volt a gond mert már az elején úton a csata felé meghaltam majd az erdõs részen is annak ellenére, hogy enemy nem is volt a környéken.

Mindenki megkata a tizedesi rangot.

Az Event nagyon tetszett, nagyon jól meg volt szervezve a mi támadásunk. Sajnos részemrõl közbejõtt egy vihar jégesõvel és villámlással, amit a számítógépem már nem bírt elviselni, így az egyik taktikai fegyverünk a Sdkfz 251-es elveszett.
Ami számomra tanulságos volt:
Mindenkinek tizedesi rangot kellett volna adni, mert az AB-ben bennmaradt az összes LMG, SMG és Grenadier, mivel a közlegények nem tudták behozni.
A végén 2 Stug is bennmaradt az AB-n. Azokat is ki kellett volna hozni, valamint a Stugokkal betörni a városba, amit az játékidõ letelte után Joxyval meg is tettünk, ott 4 killt el tudtam érni.
Na akkor itt meg lehet nézni:

http://hupihun.uw.hu/

Gratt akkor mielöbb szeretném meg nézni 😊

Na megvan, sikerült 35 megára csökkenteni minõségromlás nélkül.

Joxy kellene ehez mert ö tud valamit.

Valami olyasmi program kellene ami a kész hang nélküli videót összefûzi a külön mp3-as fájllal

Sajnos free triál nem üzemel reméelem valami jönn hamar😊