WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cimbi engem egy nagyon bika de nagyon kedvezõ árú NVidia 128 as FX kártya érdekel ha meg oldhato. A Ram egyenlöre elég nekem😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ok, akkor "csak" néhány páncélossal megerõsített, lekötõ gyalogos támadások lesznek.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

!S remélem ma minden melomat meg tudom csinálni és tudok jönni!!

munka_gorilla
Este 8, ok. De inkább én is gyalog, mert a páncéloshoz még vissza kell szoknom 😊

Random_
Én is a gyalogosokat erõsíteném.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az ötlet jó, a részvételem bizonytalan.
Punkerwork
én maradok gyalogos, de ok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Össze kellene állnunk a 91-esekkel és jól meg kellene izzasztani a franciákat. 91-esek hoznának gyalogoskat, mi pedig fõként páncélosokat. Ki van benne egy páncélos kötelékben, ma este mondjuk 8-kor???

Punkerwork
este fb robbantós buli?

Nem elég hogy lehetsz honvéd gyalogos??? 😊)))
Csak nehogy aztán az egész brigád rá szokjon ám ott a ww2-re! 😊))

Elméletileg a keymapper képernyõjének legtetején van a joynak és az egérnek egy menüje, azt elõhozva átállíthatod a tengelyt.
Hypo
az ok de nekem csak az egyik iranyt engedte, fuggetlenul az eger rangatastol,

Ráklikkelsz az átállítandó parancsra, majd megrángatod az egeret a kívánt irányba.
A cfml fájlommal sokra nem mennél, mert a legtöbb funkcíót átállítottam másra.
Hypo
esetleg mouse-ra ezt a filet elkuldhetned:}}} tank.cfml

Random_
Hoppá akó te fõnök vagy!
😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hypo
hat a beosztottak nem jatszhatnak:}}}}

Hypo
Ok:}}é rtem én csak annyit akarok hogy itt bent meloba is tudjak menni de itt nincs joy, ezért kérdezem hogy hogy allithatom be hogy a tankot egerrel iranyitsam

Hypo
Ha a full gamet toltod abba benne van aplaygate, aztan amikor felcsatlakozol letolti a frissiteseket is, lachun manohun mindenbe segit, regisztralas stb VELEM IS NAGYON RENDESEK VOLTAK.

Punkerwork
😊

Hol dolgozol? van felvétel? 😊

Én sem soronként irogattam be. A keymapperben kell beállítani mindent joyra.
Fontos, hogy ne az alapbeállítást használjátok, mert ebben az esetben a config fájlban az adott fukció nem fog szerepelni, így nem lehet tudni hová kell beszúrni az új sort.
Ha a keymapperben már beállítottatok mindent, nyomjatok egy ALT+TAB-ot, szövegszerkesztõben nyissátok meg az adott fegyvernemhez tartozó fájlt, és szúrjátok be a megfelelõ helyre a következõ sort a vízszintes mozgatáshoz:
<mouseaxis>x</mouseaxis>
a függõleges mozgatáshoz:
<mouseaxis>y</mouseaxis>
Segítségképpen nézzétek meg a lenti képet, hogyan kell kinéznie.
Ha végeztetek mentsetek, majd lépjetek vissza a játékba. A következõ spawnolásnál már az új beállítások fognak mûködni.
Hi Hypo mit kell letöltenem a WWII onlinehez?
Töltöm a WWii onlinet!
Akkor letöltöttem azt a playgatet119!
Kell vmi?
Thx!
Hypo
Na felraktam a melomba is a ww2-t de itt nincs joyom nincs valami cfg file ne nekem kelljen irogatnom be soronkent

0Fritz0
Akkor majd bemutatom élõben!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

magillagorilla
És ha az sem mûködik?

Aláiirás

0Fritz0
A német kamikaze alakulat ászai:
KÉP

(ha nem nyuxana a link):
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/007.jpg

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

így néz ki:
így néz ki:
http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/eger.jpg
Hypo
2vh-s loszerek kepei leirasa http://www.munavia-21.org

!S Jóestét mindenkinek😊

Gyakorlati tanács:
A keymapper-ben mindenképpen állítsátok be a joy-t (kék legyen és ne szürke a kiírás, magasságállításnál az invert kapcsolót x-eljétek be) és a
<mouseaxis>x</mouseaxis>
sort szúrd be szövegszerkesztõvel a megfelelõ helyre.
Így biztos nem fog akadni.
Szövegszerkesztõ segítségével be lehet állítani, hogy az ágyú célzás egyszerre mûködjön joy-al és egérrel is. Csak be kell szúrni a megfelelõ sort a megfelelõ helyre. Pl:
<control function="Turret traverse">
<joyaxis stick="1">x</joyaxis>
<mouseaxis>x</mouseaxis>
detto

kincsed
Nyilóvirágokkalteliharsánynevetésbengazdagjátékkedvvelteli szép napot!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punkerwork
utánna találtunk 1 üres FB-t az angolok kitámadtak de nem hagytak õrséget, 1 smg fedezet mellett fel is robbantottuk 😊

munka_gorilla
!S
Jó volt újra játszani, csak kicsit még szokni kell... 😊
Tetszett az a depot visszafoglalás és utána a továbbnyomulás, aminek a vége fb robbantás volt. És a végén a benzinkifogyás! 😊

Punkerwork
tegnap esti fb robbantások jók voltak

Hypo
Jó reggelt! Kéne egy kis help. Arra szeretnélek keérni titeket hogy a ww2ol könyvtarba van egy Playnet\CRS\WW2OL\wwiiol_netcheck.bat ezt futtasátok mar le, és irjatok mar meg hogy a netcheck_log.txt fileban milyen értékeket kaptok, mert az elmult ket napban nagyon lagzik a jatek server, gondolom tengerentúli kár hogy nincs europai server

Jó reggelt

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Jó az LMG, csak sajnos önmagában semmit nem ér. Legalább két fedezõ Riflemen kell, így a lõszerutánpótlás is biztosított.
Hypo
Nalam ugyan ez volt, kár hogy ilyenkor nem ket LMG van:}

Az LMG nagyon jó fegyver egy ellenséges Depo sakkban tartására, mert nagy távolságból is le lehet lõni vele a keresztbe szaladókat. St Truiden védelmekor volt szerencsém nagyot tarolni vele. Kb 10 másodpercenként szaladgáltak el a hudingevõk a zászlós épület fala elõtt. A világos fal nagyon jó kontrasztot adott a célzáshoz.
A dolog ott bukott el, hogy mivel egyedül voltam a tárazás során pár angol el tudott szaladin, és oldalról senki sem fedezett, amit jihasználva le tudtak lõni.
wow ilyenek vannak benne? nem semmi

Punker
captain lettem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Figyelem!

Most lerántjuk a leplet Mozambo titkos "csakegyfelobrultbogárkavagyok!"-álcázási technikájáról! (A szövetségesek most ne nézzenek ide)

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/031.jpg

0Fritz0
Ma sikerült letesztelni, hogy az opel meddig megy el kilött benzintankkal: FB robbantásból hazafelé elfogyott a nafta (egy ellenséges ütegnek köszönhetõen) és már csak a lendület vitt be minket a városba... háromkeréken... pakkot vontatva...

Kicsit töltögetnem kell ma lehet nem tudok jönni😞

az jó

Szólj ha kell segítség átírni a kártyaszámot

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Random_
Ma kaptam 3 levelet a banktól.
Lehet bemenni a kártyáimé szóval alakul a cucc.

Gratula Horvynak😊 ezzel 26 😊