19663
-
#8693 szinest en nem akartam a mono kep meg hat......na mindegy nem en dontok, bar en jobban szeretnek egy logot es egy feliratot picibe a szivem folott, mint egy bazi nagy vaskeresztet, en utcan is hordanam viszont nem akarok hungaristakent kinezni -
Hupi #8692 Előallítás ugyanannyi szitás módszerrel, és én szeretem a monochrom képeket a pólón mert szvsz a színes sehogysem néz ki. Lásd pl. Mano wwiionlinos pólóját. -
Hupi #8691 Igen azok a Szent László hadosztály ejtőernyősei... -
#8690 Jaj mar hupi, nehogy mar ilyen legyen bazz:}}} polon inkabb vektoros dolgok neznek ki jol, nem egy kepszeru dolog, én arra gondoltam hogy egy magaban is kiraly font-al kiirva a nev es egy jel. raadasul ezt konnyebb is eloallitani olcsobb is -
manohun #8689 Az amit beraktál az csak egy menetelő szakasz sokszorosítva háttérben -
Hupi #8688 A logo az ejtőernyősökkel. -
manohun #8687 melyik? -
LtVitez #8686 szépjóreggelt -
Hupi #8685 Ja az a kép a Szent László hadosztályról készült. -
manohun #8684 Hypo szeritem ne legyen valós katonai szervezeti jelvényhez vagy bármihez köthető, ez egy fantázia név szóval egy teljesen egyedi kéne. -
Hupi #8683 Jó lenne valami hasonlót ráttenni monochrom kivitelben persze.:
-
#8682 Eloszor kene egy 1st hunyadi-s logo -
#8681 Szerintem elölte egy kissebb felirat hátulra meg egy nagyobb logoval.
Pólótervezésben már jártas vagyok sajnos a szűk keresztmetszet a gyártó és az ár.
-Mielött bárki is kigondol valamit javaslom, hogy nézzünk gyártót, tudni kell milyen technikai lehetőségei adottak.
Vasalt mintába szerintem ne is gondolkozzunk mert az nem tartós. A szitázásnál meg azért színes kivitel pézesebb.
-Akár lehetne névre szóló pólók is.
Minél többet rendelünk annál olcsóbb ugye én már tudom, hogy nekem kell 3 kék, fehér és fekete 1-1 darab mindből. :) -
Hupi #8680 Van dögivel első két körben. -
#8679 Jó reggelt!
mano megkért hogy segitsek Hunyadi polo tervezésébe, amit persze szivessen megteszek, ami fontos lenne hogy mennyire akarjatok a feliratot illetve ha lenne logo akkor azt korhűre? Mert arra gondoltam hogy akkor utananezek a honvedsegi logok kozott. -
#8678 Jó reggelt! -
#8677 H-39-et én még nem láttam a játékban, népszerű lehet a szövik között :) -
#8676 -
Hupi #8675 Sappolási tanácsadó:
-
#8674 reggelt -
#8673 meglapultunk safival namur kozelebe a folyonal es a hegyrol csordogalo franciakat szedegettuk, 2 stu, 1 laffy 2 panhard 1 at , meg egy rakas gyalogos...:} eljen a panzer regiment:}} 666 SuartRettento Panhard gyilkolo Laffly pusztito regiment legyen a neve:} -
LtVitez #8672 666 :) -
Hupi #8671 66. Stuartrettentő Páncélos Század -
Hupi #8670 Mozambo, Hypo, Boyler, Carajo, Vitéz. -
#8669 Ez lesz a 5th Hunyadi Panzer Regiment? :-D -
#8668 Szoval en jelentkeztem a pancelos szakaszba, varom a folytatast -
#8667 Na mizujs? alig-alig vagyunk -
#8666 Ezzel jeleztem ,hogy a Tankosztaghoz jelentkezek. -
#8665 Brühühü én már csak a sokadik tag leszek a Páncélpsoknál:((
(Feltéve ha egyáltalán kellek:DDD -
Hupi #8664 Ha valaki még nem ismerné, teljesen ingyenes 2vh. stratégiai játék:
Steel Panthers innen letöltheted -
#8663 na mi ez a nagy csend? nem ismételjük meg a tegnapi akciót? -
#8662 a tegnapi nap nagyon jó volt 5 FB-t szétkaptunk, este meg 2 spanyolt berúgattunk :) -
manohun #8661 reggelt
-
#8660 reggelt -
manohun #8659 Végre megint megy a fórum -
#8658 Szemétláda Charlie! Még itt is érezteti a hatását! -
manohun #8657 tessék? :) -
#8656 mano nem tud ini
lepek bust vezenui -
pedrohsi #8655 a szerver az időjárás miatt nem megy, a trópusi idő ugyanis hazavágott néhány generátort,és egyéb cuccokat -
KMeyer #8654 Egyébként vki berakna ide egy képet egy Vaskeresztről,és egy Lovagkeresztről,és elmondaná,hogy mi a különbség a kettő között azon kívül,hogy a Lovagkeresztet nyakban viselték?