WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbõl a vaw tipusú hang elfoglal 60 megát mert ez a VideoMach 2.5.6 nem tudja tömöríteni a hangot. Röhej. Szóval ez így videókészítésre nem alkalmas.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Manó készítettem egy 109-es videót, 5 és fél perc hosszú és csak 85 mega 😊))) Van Hely? 😊))))

pusza tündérem !!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

kincsed
szia drága!!!JÓT BESZÉLGETTÜNK,és ezt nyilvánosan is kösz

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Mano tudj ezeket ,hogy mikor 😞

Joxy
Tetszet ez az Event nekem is, fõleg, hogy tudtam lönni ágyús Laffy-t
Most néztem az after action riportott és örömel láttam, hogy be kerültem a Top20-ba 5db kill -el
Szerintem ha többen vagyunk akkor elfoglajuk az AB-t, és akkor pillanatok alatt meg van a város. Az AB és a Keleti CP között igen jó búvó helyek voltak az EI-knek, ez nagy nehezités nekünk. Több APC -vel, géppuska záró tüz kellet volna nekik

Lássuk lássuk és mikor?

cijja cuki falat sdo táncosok huh ez valami magyar ös feelling lehet😊

kincsed
Szép napot az én kis hõseimnek!!!
Fenomenális volt a tegnapi fellépés.
Z.Erika valami igen meglepõvel készül a magyar zene számára.És benne lesz az én SMILEY-m.Mármint egy jó barátom,nem az
ilyen smiley.De megdöbbentõ lesz,az biztos.A kritikusok már most kiakadva irnak róla.Aug.20.-án lesz a bemutató a városban valahol.Erika,és a szado táncosok....többet nem mondhatok....

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

!S Jo napot Hupi ugy tudom lecserélik ezt a frafikát de lehet ugy ahogy írod Manonak van róla videoja nagyon ütös lesz szerintem ,ja és videokártyákat meg a vasat is fejlesztenk kell gyors ütemben hozzá.

Event nekem tetszett, bár a második felében igazából meg volt kötve a kezünk. Ugyanis okosan tartalékolt, ütökártyaként használható lövészpáncélosunk technikai okok miatt kiesett. A Stugok kezelõi megtették amit tõlük el lehetett várni megsemmisítettek 4 páncélvadászt, és több francia gyalogost. A Zug-ok között szolid kommunkáció folyt, sajnos együttmûködés azonban semmilyen szinten nem volt. A végén ha lett volna lövészpáncélosunk a Stugjaink fedezetében/segítségével nyugodtan át tudtunk volna gyalogoskat dobni a hídon keresztûl. Így is (ha idõlegesen is) ellenõrzésünk alatt tartottunk néhány depojukat mind a keleti mind a nyugati oldalon. Összeségében félsikernek értékelem a történteket.

Külön köszönet illeti meg Shad hadnagyot, aki a harcról lemondva Opellal végig szállította katonáinkat.

Már megtörtént csak ennek lehetõségeit fokozatosan, patch-rõl patch-re fogják kihasználni (ilyen pl. a 3D növényzet)

Mikor lesz motorcsere? Kerestem de nem találtam infot róla...

Nekem nagyon tetszet a scenário csak elég bátortalanok lettünk a város szélén! sajna leszedtek 3 szor de adtam én is nekik!!! Végre láttam egy ágyuslaffit közvetlen közelröl de elég romokban volt már😊

lesz ilyen majd a motorcsere után de ez egy stratégiai játéklesz!!!

Na akkor ilyen grafikát kérek a WWIIOnlineba is. Köszönöm.

remélem ez az 1.15-ös patch már 😊

ez milyen játék?

Punker
én is mondtam délelött Mano-nak de azt mondta drága 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mozambo kis kedvence konvojban😊

Nekem is kell ááááááááááááá😊

WWII Online polo a gyereken😊

Gyeretek taktikai megbeszélés!!!!!!!!!!!!!!

nyúl a pácban

Hypo
!S roger

7kor TSen gyülekezõ

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Discoveryn nagy csatamegy most!!!!Goodvur hadmüvelet!!!

Vagányul táncoljanak nekem ,mert vagyányul drukkolok és közben black hip hoppolok vagy mi😊

kincsed
Ma a nyitótánc Popp-hopp,és a vizsgájuk pedig egy Black eyed peas szám,amire a Z.Erika lányával elõadnak egy hipp-hopp táncot ami egy történet,és benne két vagány csajt játszanak el.Ne tudd meg,milyen ruhájuk lesz.Ha lesz kép küldök.És köszi a drukkolást.

Jó táncit és Pati ügyes legyen,remélem felfigyelnek rá még többen😊

kincsed
Jó játékot drágaságaim!!!
Nekünk ma irány a sztár élet,és a nagyszinpad!!!!!!

Mano azt olvasta a franciknak lesz ugyogy csak oldalor a meg közelités a tetején egy fix LMG van puska gránátosok kezdhetnek gyakni !!!!!

Szerintem nem rossz a terv... van rá esély, ott gyenge a védelem viszonylag, bár nyilt a terep.

Látom már megvan nekünk a pontos feladatunk az esti csatában! Megnézem a térképet.

Ha nincs LMG én leszek a BFG-vel 😊
Elképzelem ahogy a zöld plazma beteriti az ellenséges depot 😊

Joxy
Lesz ágyús Laffi?
Még sosem löttem olyanra, jó lenne egy trofea

Ugynéz ki nagyon fontos a felderités és nagyon szeretnék szét szedni egy pár ágyus Laffit

Random_
Ezt meg is kérdezhetted volna barátom akkor elmondtam volna. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

7kor TSen gyülekezõ

7kor TS?

Egyébként elolvastam egy FAQ forumban, és rájöttem miért kapni pontot... végre. A fontos: 10 percig maradj életben, missiont válassz és RTB, ha ezek közül egyik nem teljesül akkor nuku pont.

Hupi te vagy a vezetõ ezért neked és a 2 unit COnak SMGsnek kell lenni azért van 3 belõle

Hupi gyere TSre

Punker
de igen csak hbaever néven

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Még nem jelentkeztél be az Eventre.

itt kell Svensk Zug-ba

Punker
engem kihagytál

75 mm-es tüzérséggel ugyanúgy lehet tankot nyírbálni, pláne a mostani HE löszer modellel.

HASTIER VAGY GIVET?
Azt nem lehet tudni, de így növekszik a feeling az utólsó percben adják át nekünk a célpontot tartalmazó szigorúan titkos birodalmi pecsétes borítékot.

Hastiere vagy Givet?
Azt nem lehet tudni, bár egymástól hangyapicsányi és látótávolságra vannak (cirka 5km-re), tehát annyira nem is fontos. Ha csak az nem hogy Givethez a partizánoktól hemzsegõ Brjanszki fekete Entekket tartalmazó erdõn keresztül vezet az út.

17-en vagyunk a harccsoportban ebbõl 14 magyar. Elosztásom a köv.:

Stug: Hupi, Mozambo, Joxy
251/Opel: Shad, Joxy
Gyalogos szakasz pk.: Manó
Honvédek: Hamlet, Lacus, Hypo, Punyek, Stoshi, Szaby, Hunlax, Random, 2bbr

Terep:
Folyóvölgy, keletrõl és nyugatról hegyek által határolt. Hegyoldalak közepes lejtésûek, nyiltak kevés növényzettel, jól beláthatóak.

!S Jo napot mindenkinek!A kkor ez egy jokis ütös tözérségi párbajra is jolesz!!!!😊

Ez nem ATG szóval annyira nem lesz hatásos, inkább csak azért kapják hogy legyen HE-t lövõ ágyújuk is.

Naccerû, már a 47mm-es atg-jük is szétb***a minden páncélosunkat...