19663
-
Hupi #8733 Tehát a legelső változat, mielőtt még valaki félreértené... :)) -
Hupi #8732 Nekem ez tetszik eddig a legjobban az ábra és a felírat stílusa összhangban van... -
#8731 -
LtVitez #8730 de sajnos akik utána elindítják az eljárást miattad,azok ismerik :) -
#8729 azt fel se ismeri a sok barom :) -
#8728 horogkereszt meg vörös csillag nem lehet rajta és kész -
LtVitez #8727 mint pl ezt a nyilas kereszttel :) -
LtVitez #8726 nem feltételenül,mert itthon a törvény tiltja mindennemű önkény uralmi jelképek viselését (a szövegekről nemtudok,bár elvileg azokat is) -
Hupi #8725 Inkább az előző pls -
#8724 -
#8723 -
#8722 az 2 hét :) -
manohun #8721 majd szeptemberbe -
#8720 Sörhadjárat mikor lesz? -
Hupi #8719 Van valakinél olló? -
#8718 ne légy kishitű, tudod hogy karrierista vagyok -
manohun #8717 ezredesig kéne csak :) -
#8716 ha valakinek van ideje vágja ki ezeket egyesével mert kellene Mano-nak :)
-
#8715 a 2. szerintem is -
manohun #8714 Ez jó :) -
#8713 Második a legjobb! -
#8712 na itt van pár font
-
#8711 :}} izlesek es pofonok, attol fugg mennyire akartok dekorativ fontot, vagy csak sima fontot -
#8710 pl ez -
#8709 Címer nagyon jó.
A betűtípus nem nagyon jön be, de azért elmegy.
Kérdés: valaki ismer ilyen pólós csókát? mennyi lenne egy póló? -
Hupi #8708 És hol a stug??? -
Hupi #8707 -
#8706 Na például ez egy hagyományos, csak a font ilyen modernebb bar nekem ez tetszik a cimer felul meg magáért beszél, de ennél lehet modernebb is ez csak próba:
-
#8705 -
#8704 Ez k*rva jó!
Esetleg az ősi földes jelszót megváltoztatnánk és kész. :) -
#8703 -
#8702 Tegyünk rá egy csigát és írjuk alá ,hogy "Mi megvédjük őket.
+normális autóban a kormány bal oldalt van:D" -
#8701 Igaz ezert gondoltam hogy egy szep betutipussal irt nev es egy logo.
amugy ezt talaltam
-
Hupi #8700 Akkor ne írjuk rá azt hogy "Támadjuk meg Romániát, Allah győzni fog!" :// -
manohun #8699 A címerrel nincs gond attól nem leszel hungarista, csak ha valami hülye jelszót is csatolsz hozzá.
Szerintem ne egy már meglévő címerből induljon ki. Lehetne olyan mint a WWII Online, ne legyen köze régi valódi szervezetekhez abból csak gond van. -
Hupi #8698 Jó és legyen kifordíthatós, oda meg majd rányomjuk "a Tigris egyszerűen csak azért kell..." :) -
#8697 Írjuk rá ,hogy "Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!":D -
Hupi #8696 Címer nem kell rá mert én sem vagyok hungarista -
#8695 Logonál kiindulási alap lehetne a háborúban használt jelzések egyike. Gondolok itt a kereszt formákra és az nem is horogkereszt egy felirattal vagy ábrával megspékelve.
Bár én lelki szemeimmel egy Zrínyit, Toldit képzelnék el gyalogsággal. Ha már Magyar bár tőlem lehet tigris is a képen. -
#8694 Szürke árnyalatban nem olyan kivehető szerintem az ábra csak egészen közelről.
Na és hol van a páncélos? :)