WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De tudjátok,hogy én mindenben mellettetek állok,legyen az bármilyen lelki teher,vagy gyász,öröm...LELKISZENNYES SZIVESEN VAGYOK BÁRKINEK
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Egyébkánt szép jó reggelt!!!
\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
Úgy döntöttem a fizetésembõl beújítok egy Radeon 9600XT képében. Már megrendeltem és 13-án kapom meg. Addig marad a TV nézés esténként.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Csá
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Depók elfoglalása
2 Opel 8 SMG-vel elindul depót foglalni. Minden depóra 2 SMG jut, az elfoglalás után ott maradnak védeni a zászlót. A 2 Opel azért kell, hogy gyorsabban szét lehessen osztani a gyalogosokat.
A foglalást csak a megbeszélt jelre szabad elkezdeni, így a szövetségesek egyszerre vesztik el a depókat és már csak az AB-be tudnak bejönni.
Az Opelesek a gyalogosok lerakása után egybõl kilépnek, és 232-esekkel gyorsan visszajönnek a városba.
AB elfoglalása
A csapat második felének az AB-t kell elfoglalni. Az AB 2 sarkán felállított 4 LMG-vel elérhetõ, hogy az AB-rõl egyeteln egy gyalogos se tudjon kijutni. A többieknek a garázst és a barakkokat kell tûz alatt tartani. 2 SMG a bunkert biztosítja.
A Char vagy a Matilda leküzdéséhez feltétlenül szükség van egy 88-asra, vagy Stugokra és Pz4-esekre. Az ellenséges ágyúkat a garázs felsõ szintjén helyet foglaló SMG-sek könnyedén megsemmisíthetik.
A többi tank a barakkokat kell, hogy figyelje, valamint a saját tankokat kell a Sapperektõl megóvniuk.
Ha minden jól megy 30 perc alatt miénk lehet a város.
Összesen kb 30 emberre van szükség:
2 Opel
8 SMG
4 LMG
4 SMG
1 flak36
1 vontató
2 Stug vagy Pz4
4 egyéb tank
4 gyalogos
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Természetesen misszióba lépés elõtt tájékozódni kell a térképen a spawnolható depok ill. egyáltalán a depok elhelyezkedését illetõen.
Van légi felderítési térkép is az is nagyon sokat segít.
a 91-esek légi felderítési képei
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Honnan tudom én azt h melyik foglalható depó,és melyik nem?
olyan van nekemis!

Depot többféleképpen lehet foglalni:
1. amit az alant (felent) leírtam
2. izomból: ez nagyon nehéz és sok embert igényel. A lényeg hogy páncélosokkal és sok gyalogossal lerohanjuk a kívánt depot és kempeljük hogy moccannni sem tudjanak. Ha be van védve a város általában nem mûködik.
3. Lerohanás: A lényeg hogy olyan várost kell megtámadni amit még elõtünk senki más, tehát nincs gyalogos ill. tank ikon kint. Ilyenkor gyakorlatilag nincs védelem, és a riasztást követõen is idõ kell míg (kellõ számban) belépnek védeni a depokat (missiont generál, belép, legyalogol a depohoz stb.) Ez a reakcióidõ változó, napszaktól és hadjárattól függõen 1-5 perc. A holt idõt ki lehet használni a foglaláshoz.
4. Multi Cap: ua mint a 3. csak minden depohoz desszantolunk egy-két embert foglalni. Így néhány perc alatt akár 3-4 depot is el lehet foglalni. A siker az ellenfél reakcióidején múlik, minél nagyobb annál jobb az esély a foglalásra.
Sikeres város elfoglalás alapfeltételei:
- túlerõ
- szervezettség
- gyalogos és(!) páncélos fegyvernem (lehetõleg kötelék) megléte a városban (egyik utalva van a másikra, és fordítva is igaz)
- légifölény (elhagyható ha nincs számottevõ ellenséges légierõ, de ez ritkán fordúl elõ)
Bár ha meghalok,nem vetekedhetek egy GeForce4-es kártyával,de remélem,majd engem is kellõen elbúcsúztattok.Egy kívánságom lenne csak,hogy a halotti beszédet
HUPI mondja majd...a többiek pedig csak bólogassanak...köszönöm...\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Amúgy 30. percben 😊
AI: csak gránáttal lehet kinyírni.
Az utolsó percekben már fél percnél régebbi dolgokra nem emlékezett szegény pára. Talán mondhatni elérte az öregség. 😊
Bár most kicsit bánkódok, de idõszerû lett volna a csere. Jobban örültem volna ha eladom és másnál megy tönkre. 😊
Hosszú betegeskedés után elhunyt a GeForce4 -es kártyám tegnap. Az elsõ tüneteket már hónapokkal ezelött észleltem rendellenes fagyások keretében az állapota szerdán romlott.
Szerdától kezdve csak elvétve volt mûködõképes a videókártyám, de a memóriája folyamatosan romlott. Próbáltam életmentõ mûtétet elvégezni a kártyán és ventilátort cseréltem rajta, de már késõ volt. Végül a szervátültetés jött. A donor egy GeForce2 volt. Sajnos a rendszer nem volt életképes és újraélesztés közben elhunyt a gépem.
Jelenleg videókártya nélkül vagyok és várnom kell a fizetésre, hogy vásároljak egy új kártyát.
Felhívom a figyelmét minden másfél éves Geforce4 4200 tulajdonosnak, hogy figyeljék a kártya viselkedését mert sajnos nem egyedi eset az enyém. Haverom hasolnó kártyája egy hónapja adta meg magát szinte azonos korú volt a két kátya mondhatni percre pontosan egyfomán haltak meg. Természetesen az elsõ tünet a ventilátorok kimúlása volt ami szintén azonos idõpontban történt pontosan fél éve.
A kártyám Abit Siluo volt.
ma egy depot védésénel, riflevel 7 rohamozó enemy-t szedtem ki cirka 2 perc alatt 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Beosontam a francia városba. Útközben kiszedtem 1 at-t, pár ei-t. Elfoglaltam 2 depot és berohantam az army base bunkerbe, de ott nem volt asztal. AB-t csak akkor lehet elfoglalni, ha az összes depot a miénk a városban? A másik: Az ai-kra nem nagyon akart hatni a kar98 lövés. Közvetlen közelrõl. Legalábbis nem tûntek el, ez miért van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg van a Pink Floyd-tól a Tigers dal!!!!