WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
És ez fordítva is igaz! Ránk is számíthatsz bármikor!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
MA azt mondtam valakinek,mert elfelejtettem valamit,HOGY SAJNA A MEMORIÁM,MINT RANDOM GEFORCE4-ES KÁRTYÁJÁÉ....persze a másik meg nem tudta,mi bajom van.
De tudjátok,hogy én mindenben mellettetek állok,legyen az bármilyen lelki teher,vagy gyász,öröm...LELKISZENNYES SZIVESEN VAGYOK BÁRKINEK

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Gyere,nézzük együtt a TV-t.
Egyébkánt szép jó reggelt!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Random_
Köszönöm a támogatást mély gyászomban különösen neked Kincsed!
Úgy döntöttem a fizetésembõl beújítok egy Radeon 9600XT képében. Már megrendeltem és 13-án kapom meg. Addig marad a TV nézés esténként.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sajnos már nem.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

A spec ajánlat már nem él (a 3 hónapos)?
Ugy néz ki inen kell forditanunk meint😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

kincsed
köszike édesem

Punkerwork
megyek haza lepuffantok pár franciát

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kicsikém szedd az antibiotikumokat azt jobban leszel.Ápropo tudtátok a memoriához csatlakozva ,egy akvárium hal 3 másod percig emlékszik utána uj helyen van😊

!S jo estétt!!!

CarajoEsp
Nah elküldtem mano a pénzt. Remélem megkapod az SMS-t és minden király lessz.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Most meg nagyon legyaknak minket. Biztos jó a csigaszezon.

kincsed
bye-bye

Punkerwork
csõ

Na elindultam haza! Néhány nap múlva leszek.
Csá

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punkerwork
az 1 éve volt majdnem 😊

kincsed
természetesen,Imádlak Hupi,de ezt mindek is hangoztatom,ugyis tudod😊)

Régen már akkor is újjongtunk ha fel tudtunk robbantani egy FB-t. 😊))

Punkerwork
ehhez még kevesen vagyunk, mondjuk foglaltam el én is 2 depót gond nélkül egymásután rögtön csak aztán a 3.-nál hátbalõttek

Hypo
Hu jol hangzik. Sorry srácok hogy a hetvegen nem mentem, de sajnos levelet kaptam a keleti frontról a Századomtól hogy szükségük van rám, igy hetvegen napi 15 bevetésen vettem részt több kevesebb sikerrel.

Az ideális lerohanásos városfoglalás 4 depó és 1 AB esetén:

Depók elfoglalása
2 Opel 8 SMG-vel elindul depót foglalni. Minden depóra 2 SMG jut, az elfoglalás után ott maradnak védeni a zászlót. A 2 Opel azért kell, hogy gyorsabban szét lehessen osztani a gyalogosokat.
A foglalást csak a megbeszélt jelre szabad elkezdeni, így a szövetségesek egyszerre vesztik el a depókat és már csak az AB-be tudnak bejönni.
Az Opelesek a gyalogosok lerakása után egybõl kilépnek, és 232-esekkel gyorsan visszajönnek a városba.

AB elfoglalása
A csapat második felének az AB-t kell elfoglalni. Az AB 2 sarkán felállított 4 LMG-vel elérhetõ, hogy az AB-rõl egyeteln egy gyalogos se tudjon kijutni. A többieknek a garázst és a barakkokat kell tûz alatt tartani. 2 SMG a bunkert biztosítja.
A Char vagy a Matilda leküzdéséhez feltétlenül szükség van egy 88-asra, vagy Stugokra és Pz4-esekre. Az ellenséges ágyúkat a garázs felsõ szintjén helyet foglaló SMG-sek könnyedén megsemmisíthetik.
A többi tank a barakkokat kell, hogy figyelje, valamint a saját tankokat kell a Sapperektõl megóvniuk.

Ha minden jól megy 30 perc alatt miénk lehet a város.
Összesen kb 30 emberre van szükség:

2 Opel
8 SMG

4 LMG
4 SMG
1 flak36
1 vontató
2 Stug vagy Pz4
4 egyéb tank
4 gyalogos
köszi!

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Két kitétel van, az egyik hogy a depoval szomszédos városnak sajátnak kell lennie ill. a hozzá tartozó FB-t birtokolnunk kell.
Természetesen misszióba lépés elõtt tájékozódni kell a térképen a spawnolható depok ill. egyáltalán a depok elhelyezkedését illetõen.

Van légi felderítési térkép is az is nagyon sokat segít.

a 91-esek légi felderítési képei

na most hogy így faszán szétoffoltam a fórumot elhúzok ebédelni és jövök irtani az "untermenscheket" 😊)

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Egy kérdés százados bajtárs!
Honnan tudom én azt h melyik foglalható depó,és melyik nem?

mondjuk ez hála égnek inno 3d-s... de ez is van már egy éves,kicsit több

uristen csak 4200-es Titánium???????
olyan van nekemis!

jóóóóreggelt,most ébredtem. merre jártok? 😊

Annyit tennék hozzá Hupi remek leírásához, hogy a lerohanásos technika alkalmazásakor az AB könnyû elfoglalása érdekében jó ha 2-3 SMG-s belopózik a bunkerbe is. Ott szépen kivárhatják, míg megjelenik a rádió.
Mármint a GeForce 4-esnek, hiszen másról nem lehet szó.

Röhej, de egyedül lehet a legjobban depot foglalni. Ugyanis az a legkevésbé feltünõ, elaltatja a védõket: Áhh nincs itt senki már negyed órája figyelek és nem történik semmi. Erre ki fog lépni vagy elmegy kávézni 😊

Depot többféleképpen lehet foglalni:
1. amit az alant (felent) leírtam
2. izomból: ez nagyon nehéz és sok embert igényel. A lényeg hogy páncélosokkal és sok gyalogossal lerohanjuk a kívánt depot és kempeljük hogy moccannni sem tudjanak. Ha be van védve a város általában nem mûködik.
3. Lerohanás: A lényeg hogy olyan várost kell megtámadni amit még elõtünk senki más, tehát nincs gyalogos ill. tank ikon kint. Ilyenkor gyakorlatilag nincs védelem, és a riasztást követõen is idõ kell míg (kellõ számban) belépnek védeni a depokat (missiont generál, belép, legyalogol a depohoz stb.) Ez a reakcióidõ változó, napszaktól és hadjárattól függõen 1-5 perc. A holt idõt ki lehet használni a foglaláshoz.
4. Multi Cap: ua mint a 3. csak minden depohoz desszantolunk egy-két embert foglalni. Így néhány perc alatt akár 3-4 depot is el lehet foglalni. A siker az ellenfél reakcióidején múlik, minél nagyobb annál jobb az esély a foglalásra.

Sikeres város elfoglalás alapfeltételei:
- túlerõ
- szervezettség
- gyalogos és(!) páncélos fegyvernem (lehetõleg kötelék) megléte a városban (egyik utalva van a másikra, és fordítva is igaz)
- légifölény (elhagyható ha nincs számottevõ ellenséges légierõ, de ez ritkán fordúl elõ)

kincsed
Én is lassan természetes halált halok.MA ujra dolgozni mentem,de haza zavartak,mert majd meg fulladtam.Elküldött az orvos arc-és tüdõröntgenre.Na,ott közölték,hogy tüdõgyulladásom van.nem feküdtem ki a hörghurutot,talán némelyikõtök hallotta a napokban sexuális rekedségû hangomat.
Bár ha meghalok,nem vetekedhetek egy GeForce4-es kártyával,de remélem,majd engem is kellõen elbúcsúztattok.Egy kívánságom lenne csak,hogy a halotti beszédetHUPI mondja majd...a többiek pedig csak bólogassanak...köszönöm...

kincsed
Ma 20.00-kor EGY PERCES NÉMA CSEND Random,GeForce4-es kártyájának tiszteletére.

Punkerwork
ok 😊

Köszönöm az infot. Akkor azt hiszem nem nagyon fogok egyedül várost foglalni 😊 Legközelebb 2-en megyünk 😊

Hupit figyeljétek õ mondja a frankót 😊

Amúgy 30. percben 😊

Zászló foglaláshoz: Csak spawnolható depokat szabad elfoglalni kezdésként!!! Ha nem olyat foglasz el akkor csak felhívod a figyelmet és egy csomó enemy fog belépni. Depot sose közelíts meg az FB irányából, mert oda figyelnek a legtöbben. A legjobb ha az átellenes oldalról befutsz a városba. Lõni nem szabad, felhívja a figyelmet: ide süssetek itt vagyok! Csak futva (vagy lopózva) közlekedni, utánna hasra. Látni és látszani ugyanaz, ha nem muszály ne nézelõdjünk feleslegesen. Figyeljünk arra nehogy kilógjon a lábunk valamely épületbõl. Az AB-ben az asztal az elsõ zázlófoglalást követõ 20-adik percben jelenik meg.

AI: csak gránáttal lehet kinyírni.

Random_
A memóriáját folyamatosan elvesztette.
Az utolsó percekben már fél percnél régebbi dolgokra nem emlékezett szegény pára. Talán mondhatni elérte az öregség. 😊

Bár most kicsit bánkódok, de idõszerû lett volna a csere. Jobban örültem volna ha eladom és másnál megy tönkre. 😊

Szóval akkor természetes halált halt? 😊

Jó reggelt

Random_
Jó reggelt!
Hosszú betegeskedés után elhunyt a GeForce4 -es kártyám tegnap. Az elsõ tüneteket már hónapokkal ezelött észleltem rendellenes fagyások keretében az állapota szerdán romlott.
Szerdától kezdve csak elvétve volt mûködõképes a videókártyám, de a memóriája folyamatosan romlott. Próbáltam életmentõ mûtétet elvégezni a kártyán és ventilátort cseréltem rajta, de már késõ volt. Végül a szervátültetés jött. A donor egy GeForce2 volt. Sajnos a rendszer nem volt életképes és újraélesztés közben elhunyt a gépem.
Jelenleg videókártya nélkül vagyok és várnom kell a fizetésre, hogy vásároljak egy új kártyát.

Felhívom a figyelmét minden másfél éves Geforce4 4200 tulajdonosnak, hogy figyeljék a kártya viselkedését mert sajnos nem egyedi eset az enyém. Haverom hasolnó kártyája egy hónapja adta meg magát szinte azonos korú volt a két kátya mondhatni percre pontosan egyfomán haltak meg. Természetesen az elsõ tünet a ventilátorok kimúlása volt ami szintén azonos idõpontban történt pontosan fél éve.

A kártyám Abit Siluo volt.

kincsed
Drágaságaim!!!Mindenkinem szép jó reggelt kívánok!!!

inkább tankkal kell lõni õket,az hatásosabb 😊

az ai machinegunnerekre gránát kell? de én karral 3x fejbelõttem, az csak hat rájuk, legalább egy migrént kaphattak volna 😊

ma egy depot védésénel, riflevel 7 rohamozó enemy-t szedtem ki cirka 2 perc alatt 😊

Punker
gránát kell az ágyúnak inkább, ab-t csak akkor foglalhatsz ha minden depo megvan

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na szóval, hogy is van ez:

Beosontam a francia városba. Útközben kiszedtem 1 at-t, pár ei-t. Elfoglaltam 2 depot és berohantam az army base bunkerbe, de ott nem volt asztal. AB-t csak akkor lehet elfoglalni, ha az összes depot a miénk a városban? A másik: Az ai-kra nem nagyon akart hatni a kar98 lövés. Közvetlen közelrõl. Legalábbis nem tûntek el, ez miért van?

Lehet, hogy az

Punker
ami a The Wall-ban is van? ha mondod hogy kell már rég elküldtem volna 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na végre hatalmas trofeát szereztem ma !!!!
Meg van a Pink Floyd-tól a Tigers dal!!!!