WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magillagorilla
Én a múltkor beállitottam egérre a légvédelmet és csinaltam 18 perc alatt killt, de aztán inkább visszaraktam joy-ra. Azóta nem lõttem le gépet... 😄

Aláiirás

Én szedtem le ellenséges gépet a 110-essel. Mondjuk frontális karambol volt, de megvolt a killem! 😊

Nem legvedelmezek... en a gyalogsag hive vagyok... nincs annal jobb erzes mint med tankot sapperrel kicsinalni😊))

Punkerwork
én lõttem meg úgy gépet, bár nem halt meg 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

jaja mert egérrel légvédelmezni... hááááát csöppet érdekes 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

CarajoEsp
Ez csak amolyan költõi kérdés volt😄 Nem kifejezetten hozzád szólt😄
Ezért nem írtam válasznak😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Joy akkor igazán jó mikor mozgó célpontot kell követni, például a légvédelem esetén.
Nekem kormanyom van, repulni en sem fogok.... de tankot , opelt, ilyesmit sokkal jobb kormannyal vezetni+az agyutornyot egerrel.

nekem nincs joyom,szóval én még életembe nem repültem ebbe a játékba 😊)

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Nem zuhantam le sokszor, viszont sokszor lelõttek. a kettõ között különbséget szoktam tenni.
Elismerem, hogy nem a legreálisabb a repülés és a játszhatóság miatt jópár könnyítés van benne. Például az IL2-ben még egyszer sem sikerült leszállnom, itt meg alig lehet összetörni a répetéren a repülõt. Azt hogy arcade azért nem mondanám, rendesen meg kell szenvedni azért, hogy valamit el tudj pusztítani repülõvel.
A WEP itt is tönkrevágja a motort ha folyamatosan használják. Az lehet, hogy itt valamivel tovább bírja a motor mint az életben.
Hypo
Hat azert a repulesen meg van mit javitaniuk, mert meg azert mindig eleg arcade jellegu, de hat akit az erdekel komolyabban az ugy is FB-zik, de ahhoz kepest nem rossz, a wep az amugy egy befecskendezes volt a gepeken de csak rovid ideig lehetett hasznalni mert beszarik tole a motor egy ido utan.

CarajoEsp
Én vagyok a Kamikazék mintapéldája. Lezuhantál sokszor?
Ne vedd a szivedre.
Én már annyiszor zuhantam le és haltam hõsi halált ,hogy csak na😄
Ezért mostmár nem is próbálkozok a drága nyersanyag totális tönkretételével.
Viszont 1 dolog megnyugtat. Mégpedig az ,hogy sose adtam oda egészben a titkos német haditeknikát😄

A repüléshez jó leírást itt találhatsz:
http://dongo.hu/
Érdemes beszerezni az IL2-t és azzal gyakorolni.
A WWII Online-ban repülés során csak par "extra" dolgot használok.
hátsó kerék rögzítése: felszállás során kevésbé fordul ki a gép
propeller állítás maxra: nagyobb lesz a vonóerõ
WEP: nagyobb lesz a motor teljesítménye, de gyorsabban melegszik
kerékfékek: leszállásnál valamint taxizásnál jó
kincsed
Fiuk vigyázzatok!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punkerwork
nekem ez nem müxik

Random_
Itt:

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
hol vannak még ilyen képek?

Random_
Én böszke vagyok rá, hogy kemény véres csaták során léptem elõre és nem a képen látható módon:

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Van valami jó leirás a repüléshez? Flakek ellen mi jobb fák fölött alacsonyan elhúzni, hogy takarjanak a fák vagy inkább feltépni az égbe?

Nekem egyre jobban kezd tetszeni a repülés, csak még az alap eszközöket használom a gépet, tehát a beállítások a kerék felhúzásából állnak cirka. Szárnybeállítások meg ilyesmi? Sajnos nem tudom angolul mi mit takar, de majd utánanézek, mert biztos sokat számítanak ezek a dolgok.

Viszont elég nehéz a célzás, rátapadok az enemy-re, DEL-el rázoomlok, de elég nagyokat mozog a joyyal a gép.

Punkerwork
én eddig csak faroklövész/bombázó tiszt voltam 😊

Nekem is sokszor volt olyan, hogy megverten, megalázottan sérült pilótával vagy egy motorra kullogtam haza.
Azt el felejtettem mondani, egyedül lehetõleg ne indulj el, ha már van társad sokkal több az esélyed. Érdemes kihasználni a saját városokon, reptéren lévõ vagy az FB-ken felállított légvédelmet. A lacsonyan kell elrepülni fölöttük.
Mondtam pajtás hogy ne a japán kamikázékhoz csatlakozz!!!! 😊

ja és persze jóóóreggelt 😊

üdv az új bajtársnak! 😊

Punkerwork
gyors õrnagyá válás taktika nincs? kb 2 hét alatt 13 pontot szedtem össze csak

Kérdezted valakítõl hogyan lehet gyorsan rangot lépni?
Az opelezés régi Free Triálos taktika.
Punkerwork
én repülõs küldetést még nem éltem túl 😊

A Luftwaffénál szintetlépni nagyon nehéz a játék elején. Gyalogosok és jármûvek kilövése nem sokat ér, max 1-2 százalékot. Mindenképpen repülõket kell lelõni.
110-essel egy az egy elleni harcban esélytelen vagy, ezért olyan helyet kell keresni ahol német légifölény van. Ha már megvan a biztos kill akkor feltétlenül haza kell repülni és begyüjteni az érte járó pontokat.
Punkerwork
nekem ezt nem mondtátok anno 😊

Az opelezés misztériuma:
Kezdõként opellel lehet legyorsabban a két ranglépéssel tizedessé válni.
Válasszatok ki egy támadó küldetést. Gyertek be opellel, majd parkoljatok le egy félreesõ helyen nehogy holmi gyalogosok felszáljanak rátok és anyázzanak amiért nem indultok el. 10 perc várakozás (kajaszünet, böngészés, TV bambulás) után kiléptek és mindjárt megvan az elsõ 50%. Még egy tízperces ácsorgás és már rangot léptetek. A következõ ranglépéshez 3-szor vagy 4-szer kell ezt eljátszani. Így bõ 1 óra alatt megszerezhetõ a tizedesi rang és innentõl már a Pz3h-n kívül bármit kiválaszthattok.
Üdv Pedro! Nagyon nagy szükségünk van jó vadászpilótákra. Valakinek fedeznie kell a Stukám seggét.
Ezt a játékot nem a grafikáért kell játszani, hanem az élményért. Éveket vártam egy olyan játékra, ahol az FPS és a jármûvek irányítása is megvan. Az OFP volt az elsõ rendesen játszható ilyen játék, majd a Battlefield, de egyik sem az a kifejetett szimulátor.
Ebben a játékban az a jó, hogy egyszerre többszázan játszák, a táj és a városok változatosak (most nem a grafikára gondolok), óriásiak a távolságok, változatos csatákban lehet részt venni, és egy embert tevékenysége is befolyásolni tudja a front állását.
A grafikáról még annyit, nekem a mostani bõven megfelel. A fejlesztõktõl inkább új egységeket és lehetõségeket várok (pl tüzérség, javítóegységek, munícióútánpótló teherautó, stb), mint grafikai szépítgetést. Meg azokra is gondolni kell, akik men tudják minden évben megvenni az éppen aktuális új számítógépkonfigurációt.
kincsed
Jó reggelt!!!
T.Gyula még bennem jár😊)de érzem,haladok a gyógyulás felé...

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

A játék szaggatása elsõsorban nem a videókártyán múlik, hanem a memória nagyságán. Nekem 2GHz-es P4-esem van Gef2-vel. Mikor az 500 Mb memóriát megdupláztam látványos volt a javulás. Egyáltalán nem szaggatott, és a játékba belépés is jelentõsen felgyorsult.
Punkerwork
pontosan én miután feloszlot az ET klánunk jöttem át ide elöször tavaly nyár végén, de kb 10 perc után már nem zavart az hogy gyengébb a grafika.

Random_
Én is így voltam a grafikával viszont elég volt egyszer kipróbálni és a grafika már nem is érdekelt. Jelenleg olyan játékélményt nyújt amit nem sok játék. Na és játék közben a legkevesebb gondod az, hogy a grafikát nézegest. 😊

végre aktiválták, csak azt nem értem, miért pont 0.20-kor😊
CarajoEsp
Nah végigvittem az Operation Flashpointot. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret zöld erdõben zöld emberekre lövöldözni. Baromi nehéz volt és nagyon tetszett. Sajna nem WWIi ,de ettõl még nem dõl össze a világ.

kincsed
Torokgyík

kincsed
T.Gyula,a közellenség...ez jó.Mentsetek meg tõle.

T Gyula a közellenség😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

0Fritz0
Kellett neked hajnalig bulizni, meg habzsolni a fagyikat!
Gyulát meg szavazzuk ki, tehát küldjön mindenki egy SMS-t!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Csatlakozom az elöttem szólokhoz és már csak annyit tennék hozzá, hogy pl. az én screenshotjaim egy gef2-essel készültek, tehát az nem a max grafika. 😊
Egyébként ideje beruházni egy új vidikártyába, mert már középbeállításnál is gyakran szaggat a gém. Még pár év és ezen a játékon fogják tesztelni az új grafi kártyákat... (szerénység powa) 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
az nem jó dolog, volt nekem is 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

O te szegény gyogyulj meg mihamaráb,asszem ma nem tudok menni a csattérre rengeteg dolgot töltögetek!

kincsed
Légyszi vigyétek el tõlem,TüdõGyulát,mert már elegem van belõle

Ez az ára annak hogy ellátsz kilóméterekre ill. alapvetõen egy kis fejlesztõ cég készíti a játékot, ezért csak az elõfizetõk számán múlik hogy milyen gyorsan fejlõdik a progi.

Ja és ezred (századerõvel feltöltve). 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Grafika fokozatossan cserélödik sajna a video kátyánk is érzi már mint nekem!!Nemrég lapkarton fákat erdöket cserélték ki és nagyon szép lett.Nemsokára a házak jönnek de nem lesz egy COD az biztos😊