WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

parancs! 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Ez is gebasz.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Gebasz.

Kerékpáros-autós balesetnek már én is voltam szenvedõ alanya. Régebben sokat jártam versenykerékpárral az utakat. Mindenkire oda kell figyelned, mert rád sokan nem fognak!
Motorosokkal ugyanez a helyzet.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

kincsed
Jajj,akkor az rosszabbul járt mint én😞Bár már ki tudja.Ma minden kiderül.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

CarajoEsp
Énis megosztok veletek mindent. Ma jöttem haza Agárdról családdal busszal és képzlejétek egy kocsi elütött egy biciklist aki meghalt. Namost nem szimplán meghalt .hanem hát amit csak eltudtok képzleni. Szerencse ,hogy én ültem az ablak mellett ,mert így legalább a kistesómnak nem kellett látnia. Szörnyû mi megy az utakon.(Nem mintha ezt eddig nem tudtam volna)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

kincsed
Bár tudom,nem izgalmas,de mindent megosztok veletek.Ma összeestem a számítógép elõtt,mikor meg akartam nézni a Forumot.Nem tudom mi van velem,de 16.00-ra vagyok berendelve orvoshoz...Lehet Hupibeszédére csak szükség lesz😞((

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Carajo megjött a pénz

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Jelen! Ránk férne egy offenziva, mert reggel már békákat láttam hullaniBerlin felett! 😊 Elõre ledobják az utánpótlást, tudván, hogy mi úgyse esszük meg 😊

munka_gorilla
parancs!

Sajnos nem tudok menni.
Punkerwork
ok addigra vége az F1-nek 😊

Katonák! Itt lenne az ideje Szombaton összeröffenni egy jó kis támadó akcióhoz.

Szombat 15:00 Gyülekezõ!

Punkerwork
grat

Gyakorlok offline stukával 😊 Oh jee bébi! 😊

Végre bekerültem a legjobb 100 bombázó közé. . Jelenleg a 47. helyen állok.
Mondjuk a tegnapi map rontottam a statisztikán. Az õsök szóltak, hogy segítsek nekik faxolni németországba. Gondoltam addig elácsorog a Stuka a reptéren. Rosszul gondoltam, mert mire visszaértem egy S35-ös kilõtt.
Reggelt

kincsed
Derüsésnapsütésesgyünyörûjóreggelt mindenkinek!

Punker
nagyon jó csatát hagytál ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

na jó éjszakát megyek aludni remélem a csehek gyöznek😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Hát igen szegénynek nincs nete és unja a botokat amilyen gügyék😊

hej.. az önzelten családi szeretet 😊

Na unka öcsém be fetutott ma sem lesz játék😞

Még jobb Stukával fogok Mattyra vadászni! 😊) Bruhaha-haaaaaa! 😊

Jó volt az elõbb: repülgetek 110-essel, kérdem van ea, mondják van. Ok. Odaérek sehol semmi, kérdem tuti van itt ea? Mondják 64 limit. Mondom hát ez ciki. Fordulok... és már meg is soroztak szépen hátulról, épp hogy el tudtam húzni a belem, csodálkozom is, hogy hogy sikerült leszállnom azzal a ronccsal.

109-essel is..

Nemsokára 109-es is lezuhanhatok!! 😊

A mai aktiv repülõs nap után 87%-on vagyok!!!! 😊

hmm, úgy érzem elkél még egy kis reklám😊
szóval az accountom elég régi, a mostani trial-ban is részt vehettem(hogy haver játszhasson vele😊, tehát a jövõben esedékes speciális ajánlatokban is részt vehet majd a boldog tulajdonos.
ha meg a nyakamon marad, legalább jáccok vele😊
Punkerwork
ha haza értem csatlakozok

!S nagyon szép napo(estétt) Na nem sokára jövök meccsig szeretnék kilõni egypár franciát!!!!

Punkerwork
winyódról nem tudsz képet linkelni, rakd föl galériádba....

kincsed
SEGÍTSÉTEK ÉS TÁMOGASSÁTOK SZEGÉNY KINCSED TÁRSAtOKAT A GYÓGYSZEREK KIFIZETÉSÉBEN.
SZÁMLASZÁMA:06903333336969696969
köszönettel:egy temetkezési vállalkozó.aki nem vállalja Kincs temetését.

kincsed
Remélem,meglátogattok majd a Parkban.sajna ez a korral jár már,hogy ha valaki híres neves,akkor mielõtt végleg eltemetik,elneveznek róla valamit.Hát mivel tudtak Tüdõ Gyula érkezésérõl és lemondtak rólam,gyors építkezéseb kezdtek.Ma felhívottDR.Lacus,DR.Csernus jó barája,és megállapította telefonon keresztül,hogy bizony a random,vagy rangom😊)nem,a hangom jobb,de ugyanuyg köhögök.Pedig gyógyszerileg 7500.- nál tartok,és nem sok javulás.

jóreggelt.
Shad kit verjünk meg? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Reggelt

Random_
Ezt a levelet kaptam ma reggel. 😊

"Kedves Fiúk!
Jövõ héttõl 3 hét szabadságon vagyok.
Remélem addig a Knorr elõtetõt gyártásba adjuk, a Kincsem park fõtartó szerkezete is elkészül."

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Megvan az 50 Stukás küldetésem, mégsem kerültem be a legjobb 100 bombázó közé.
A pontok alapján a 39. hely illetne meg.
Random_
Szia! Néked is jó reggelt!
Tegnap este még adtam egy esélyt szegénykének, mert nehezen tudok megválni tõle. Sanjos menthetetlen. Úgy gondolom hamvasztani fogom és a hamvait szétszórom a szilicíum völgyben.

Tegnap kaptam egy kölcsön kártyát. Nagy reményekkel bandukoltam haza és megkezdtem a mûtétet azonban már az elején nem várt komplikációk léptek fel így sikertelen volt a beavatkozás. Viszont hétvégére szerzek egy újabb donort.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
Sziaaa,jó reggelt RANDOM.Voltál a temetõben a GEforcé-nál😊)Kicsit a sírja el van hanyagolva.Le kéne szedni róla már a száraz virágokat.

Random_
Gondolom Pedro csak egy havi játékot adna oda. Mivel szerintem jövõ hónapot már játszaná. Amúgy én is hasonló módon vagyok megszorulva, de majd egyik havertól kérek és a másiknak adom. 😊 Pont kilencedike elött kell megadnom a lét pedig kilencedikén kapom a fizut. 😊

CarajoEsp
Igen ,mert pénzbe kerül megváltoztatni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

ennyire fontos lenne a név?
Pedro az a gond az egésszel hogy nem lehet nevet változtatni szóval akinek van 3000re az már inkább ad ki még egy 1000est hogy a saját nevén játszhasson

Nah 25%-on vagyok mint repülõ, már tudok jól fel és leszállni, földi célpontok ellen is egész jó vagyok. 😊

kircsi, most derült ki, hogy kicsit elsiettem az elõfizut...
tartoztam egy havernak és õ is megszorult, úgyhogy kéne a píz😞
4k-ért vettem, de 3k-ért elpasszolnám(2 napos)
bruhuhu...
!S na haza értem egy kicsit sörgözzösen de nem baj huh kezd a mecs te jó ég😊Mano kira légi bemutató😊

magillagorilla
helyesbites: 18 perces kuldetesben 4 killt...

Aláiirás