WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne már ez szörnyû !!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

CarajoEsp
Megmárgezték a macskámat😞 Ki lehet ilyen bolond😞

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Igen de nekem olyan joyom van amivel a jármüvezés sem megy már😞 elég idegesitö 😊

Általában az a sikerélmény ha eljutok egy dogfightba és utána el is tudok élve menekülni 😊 De hát ezzel tanulja az ember a manõverezést. (meg a fel és leszállást).

Sok sikert mert nekem a reülés nem megy😊

Húúúú. Na ma edzettem a 110-essel 😊 Átlag 3-4 d520-as vagy spit volt a nyakamon, bizton állítom már egész jó kezdek lenni dogfightban. 😊 Már csak egy REPÜLÕ kellene! 😊) Most is zumm be 3 d520-as és pár hurri közé! Egy d520-ast le is szedtem és a maradék 4-5-nek is legalább 5 perc kellett mire leszedtek. Furcsa érzés fog el, amikor hátranézve 3 d520-as lohol a nyomomban és közben szerencsétlen 110-esemet egy mezei pillangó négyszer körberepüli miközben én maximális sebességgel próbálok egérutat nyerni. (gyk: lassú, nem fordul és csak arra jó, hogy manõverezzek a légiharcban amig egy 109-es leszedi a rámtapadt ellenséget)

Na el kell egy kicsit mennem nem sokára jövök kb 20 perc

Punker megint cseszi a getedett???

Punker
???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Basszus ez mi csoda😊 már megint!!!!

csunya nagy HAvok ki akart nyirnu FRtiz igazz😊!!!!!!!!!!!!!!!!

Punker
Az ablakot is törölje le!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Én maradok a sima kopipésztnél... (hiába, a lustaság már fél egészség! 😊

A mai szokásos adok-kapok:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/034.jpg
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/035.jpg

...és elkezdtük leforgatni a Günther közlegény megmentése-címû háborús eposzt!

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/036.jpg
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/037.jpg

Jah és Hupi, virágokat az öltözõmbe, sztárgázsit a bankszámlálmra. Köszi!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

CarajoEsp
Lacus ide tudod feltölteni a képeidet.Kép

CarajoEsp
Megvettük ezt a kis földterületet Haybes mellett. Ezennel örömmel jelentem be ,hogy a 1StHpr katonai alakulatból átalakul szõlõtermesztõkké. Fent egy H75-nek álcázott rétisast láthattok.

FILM forgatás rulezzzzz😊!!!!!!!!!!

ugyan is el kell rohanom sör ért😊

Én egy fél órácskát kések de mindjárt jövök😊

CarajoEsp
Ki lessz 3-m körül?? Kb hányan leszünk?

oKÉ hon lapon megint super hírek Mano jovoltálból!!!!!

Inkáb Gyõrbe menj mint az intenzivre várunk majd édeske!!!!

kincsed
Szia Drága!HOlnap Gyõrbe megyek,egy kis friss levegõt szívni.Biztosan jobb lesz.Amugy remélem,az én kis katonáim jól vannak.Nem akartam tegnap hangulatot rontani.De tudjátok milyen egy nõõõõõõ....

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Olyasféle.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Jó reggelt ill napot😊

jóóreggelt! 😊
akkor délután 3-kor hadjárat?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

ne szorakozz baby babba ez nem ér, már szépen feléled magad kérlek találd meg az alagutban a fényt, sajna ebben én nem segíthetek😞

kincsed
Köszönöm neked is

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Annyira drága vagy MANÓ.Már egy kicsi mosolyt csaltál az arcomra😊

Kincs találtam neked smileys oldalt

Smile oldal

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Hát ez nem hangzik jól! Pihenj sokat addig is!!!

kincsed
Köszönöm az együttérzéseiteket!!!Jövõhéten lehet korházba kell mennem,de elõbb pulmonológiára.Ott majd meglátják hogy mi van😞DE CSÓKKKK MINDENKINEK

Ez a fitutfio jo fej nagyon😊

fitutufi
Marine Sharpshooter II Jungle Warfare topicba gyertek akinek megvan meg az is akinek nincs 😊 !!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Jah, jó kis propaganda film 😊

nem Ryan közlegény megmentése?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

!S hello meg rkeztem😊

Nem mondod? 😊

az valami iylesmi volt,de már õrült régen láttam azt a filmet amelyikbe bennevolt 😊

Garantáltan elbaszott szopás = szar helyzet.

Punkerwork
tudjuk

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

magus
fake

Nekem is gyakran volt régen, hogy ha hirtelen felálltam elszédültem és elsötétedtek a dolgok pár másodpercre, volt amikor vissza is kellett ülnöm. Nálam azért volt mert magas vagyok (hirtelen nõttem) és a vér nem jutott el a fejemhez 😊

CarajoEsp
Nekem is szokott ilyen lenni. Általában az Alacsony várnyomással és a hirtelen mozgással van összefüggésben. De ez általában semmi komolyat nem jelent.

Punkerwork
este le kell puffantani pár franciát

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

jaja még jó hogy a swap file ilyen nagyra volt állítva 😄DD

Random_
System restart. 😊

Nekem is volt ilyen de én iskolai ünnepségeken estem össze álítólag a meleg és az alacsony vérnyomásom miatt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
én nem tudom meddig tartott,csak itt fetrengtem....a földön....

ilyen nekem is volt amikor fontos telefont vártam, felugrottam, irány a nappali aztán utánna a üveg asztalon ébredtem egy hatalmas púppal a fejemen, na azon én sem nevettem :/

Reméljük semmi komoly Kincs

nekem errõl van egy jó sztorim,bár amikor megtörtént velem akkor annyira nem röhögtem rajta 😊
jópár éve történt már. felébredek,kiugrom az ágyból és eléggé lendületesen megindultam a konyha felé hogy igyak valamit mert ki voltam száradva mint egy teve. sikeresen beveszem a hatalmas lendületemmel a kilencven fokos kanyart,erre egyszerre elsötétül minden ,nekivágódok a falnak és hasravágódtam. az elsötétülés tartott kb 4 mp-ig aztán minden újra kivilágosodott 😊

g***sen elbaszott szituáció? 😊