WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kincsed
Szp estét mindenkinek!Sajna LAcus ma nem tudok menni Jointozni,de gondolom túléled majd😊

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Az nagyon jo és remélem találunk ellenfelet is nagyon kihalt most a server

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Random_
Bajtársak ha Isten is úgy akarja holnap újra mûködõképes lesz a gépem! Utamat a csatamezõn véres ellenséges tetemek fogják szegélyezni!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ez valami spanyol vagy franci nem ???

igen mano azt imondta hogy az ujságban van a promikey asszem!!!

Valamiféle free trial van a honlapon. Nem tudom az újságot meg kell-e venni hozzá.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Random_
Next Bill Date: September 15,

Wow! Akkor most van egy ingyen hónapom? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Fent vagyok TSen segitek ha akarod most ugysen tudok játszani.

az elsö részlet 20 dolcsi volt asszem utána havi 12.99

Még egy ucso kérdés!
Az elsö részletben menyit kell befizetni??KÖBÖ??
!S jóestétt !!! LTRodle akkor be tudod aktiválni magad elméletig még ma és irány a csatatér1000rel

Mirõl maradtál le? Olvasd el a 6649. hozzászólást!
Punkerwork
elméletileg jó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hi!
Otp Maestro kártya van domboruak a számok rajta!!
munka_gorilla
Üdvre!
Rossz szokásod, hogy visszajössz a nyaralásból?

sziasztok!
na végre back a "nyaralásból".
mirõl maradatm le??? (mert ez sajna rossz szokásom) 😞

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punkerwork
Felhívjuk a kedves fórumozóink figyelmét, hogy 2004. július 14-én várhatóan 13 és 17 óra között kb. 2 órás idõtartamra szervercsere miatt nem lesz elérhetõ az SG.

ne felejtsétek el

Punkerwork
hát ja a többi játékos elég szervezetlen volt, mi 2-en meg sokat nem tudtunk tenni, de jó volt vadászni a susnyásban 😊

Sajnos a tegnapelõttihez mérhetõ összefogott támadás sehol nem volt a fronton. Ez sajnálatos, mivel akár Verdun vagy a fölötte lévõ repteres várost is fele akkora erõfeszítéssel el lehetett volna foglalni.
A tegnai nap egyetlen pozitívuma a számomra Punkerrel való összedolgozás volt. Az egyik eset a gyalogos-páncélos kooperáció remek példája volt. A bokros környezet miatt nehezen volt észlelhetõk az ellenséges tankok és gyalogosok. Punker SMG-sként könnyebben észrevette õket, majd a környezõ tereptárgyakhoz viszonyítva pontosan megadta a helyüket. A Pz3H-m tüze megsemmisítõ erejû volt. 3 Stuart 1 S35 és 2 Sapper bánta.
Egy másik esetben gyalogosként egymást fedezve közelítettünk meg egy repteret. 5 gyalogost és 1 légvédelmet sikerült elintéznünk.
kincsed
szép jó reg!!!

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Van jópár fanatikusa a játéknak:
Brig Gen Ssdirt DE Army 20762 perc játékidõ, átlagban napi 10 óra.
Punker
azért mi is ritkítottuk õket tegnap 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csak így tovább!
HUUHH, ÓRIÁSI LÉGICSATA VOLT!!!!!!

Ha van olyan bank kártya a családban ami visa és domboru a szám rajta na azzal lehet ha kell segitek fent leszek a TSen!!!

!S mindenkinek sok mindenjot ne msokára jövök😊)remélem ma elkrül a vendég sereg😊))

Hát elsõsorban neked kell jónak lenni végülis hozzátok megyünk 😊

Most mindjárt zár az egyetemi net szóval mennem kell.

Punker dönts egy idõpontban és ird ide. Mi majd alkalmazkodunk.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Thx minden infoér van nyilván visa jellegü otp kártyánk a familijába rákérdek mit hol merre meddig utána csatlakozodom minél hamarabb ha tisztába leszek tudok e arrol utalni még jelentkezek mit hogy hova utaljak meg mennyyyit!
Sok Luckyt addig is a csatákba ALL!!!
Punkerwork
nem tom ezért kérdezem

hát szerintem juli végén vagy augusztus elején egy hétvégén. Neked melyik hétvége jó?

Punkerwork
borhadjáratot mikor bonyolítjuk le?

Hali most még néhány napig nem lesz netem szóval TSen sem leszek.

Random a számlaszámot az amcsi oldalon tudod átírni:
Help and Accaunt info -> Manage Accaunt
ott pedig a view subscription asszem

Punkerwork
jó volt a felderítés 😊

Random_
Dombor nyomású kártyával lehet fizetni neten fõleg.
Az OTP-nek van külön virtuális kártyája ami kifelyezetten netes fizetésre alkalmas.

Nekem OTP-s elektronikus számlacsomagom van, azzal lehet a neten fizetni, meg különféle átutalásokat, megbízásokat adni. Nekem ez megfelel. A többségnek azthiszem K&H-s webkátyája van. A választásnál az lehet a döntõ, mennyibe kerül a szolgáltatás.
Bármelyik banknál igényelsz, mindenképpen számítanod kell pár nap átfutásra. Szóval ne kapkodd el a dolgot.
Ha már neked is megvan a netes kártyád, 5 perc alatt le lehet rendezni ajátékra való elõfizetést és mehetsz játszani.

Próbáld TS-en elérni Manohunt, õ rendesen utánajárt a dolognak, és van annyira mazohista, hogy az újak elsõ befizetését a saját kártyájáról elintézi (természetesen ha elõbb a pénz elutalják neki). Így akár már aznap játszhatsz.
Ha már neked is megvan a netes kártyád, 5 perc alatt le lehet rendezni ajátékra való elõfizetést és mehetsz játszani.
munka_gorilla
akarmilyen VISA kartyaval mukodik azt hiszem...

Tuti hogy nem de nyitok egyet ha kell!!!
Gondolom lehet mert nyilván Hypo is nyitott egy ilyet!
Bemegyek és mondom hogy szeretnék egy olyan bkártyát amivel interneten lehet pengetni enyyi?
Mindegy milyen bank nálunk van otp cib meg Szákkutas és vidéke!
Ha ez kész utána még bonyolult elõbb intézzem el ezt vagy aztán már nem nagy ügy???
Thx a segitségért!
Érdeklõdd meg a bankodnál, a jelenlegi kártyáddal tudsz-e neten fizetni!
Punkerwork
illetve olyan bankkártyával amivel tudsz neten fizetni

Punkerwork
csak bankkártyával tudod átutalni

Szevasztok!
Tudna nekem valaki segiteni abban a kezdetleges problémámban hogy hogy is kell erre a gaméra befizetni csak bankártyáván keresztül megy ez vagy hol van erröl bövebb kimeritö info??
Megköszönném eõre a helpet ha vki tudna segiteni!!!
Nem találkozott valaki olyan táblázattal amiben össze vannak gyûjtve az FB-k és AB-k koordinátái úgy mint a gyáraké?
Üres FB-t nem nagy kunszt felrobbantani.
A tankok hiányát a nagyszámú gyalogság ellensúlyozta. Szerény becslésem szerint kb 50-en támadtunk gyalogosan. Folyamatos volt az opel ingajárat, minden spawnolásom után 5 percel már a város felé száguldottunk egy megtöltött opellal.
Olyat eddig még soha nem tapasztaltam, hogy kifogyott az opel. Ott állt egy csomó gyalogos várva a fuvart. Meguntam a várakozást, gondoltam majd viszek én opelt. Nézem a listát egy darab sincs. A hátországból kellett opelutánpótlást hozni.
Punkerwork
hétvégén elég volt 1 opel + 4 sapper 1 fb ellen 😊

"Min. 50 db. páncélost áldoztak fel a város elfoglalásához."
Ezt elismerem, de én úgy vettem észre, a tankok gyors leamortizálódása miatt a gyalogosoknak jutott a fõszerep. Tankfedezet nélkül is elég jól elboldogultunk. A lényeg az, hogy ha a tankjaink elfogytak, attól még lehet eredményesen folytatni a támadást, vagy kitartani az utánpótlás megérkezéséig.

"Teljes létszámban nem tud jelen lenni a Hunyadi, 20 ember viszont elég egy két depos város elfoglalásához"
Ez sajnos csak a régi idõkre volt igaz, mikor 6 tank és egy megpakolt opel elég volt egy kisebb városhoz. Most ha nincs velünk a meglepetés ereje, és számítanak ránk esélytelenek vagyunk 20 emberrel.
Punkerwork

munka_gorilla
Bátyám kollégája érdeklõdik a játék iránt! 😊
Holnaptól én is leszek megint.

Punkerwork
nekünk különben is az FB robbantás a specialitásunk 😊

* Sajnos a 1stHpr teljes létszámban jelenléve is kevés egy város elfoglalásához *

Teljes létszámban nem tud jelen lenni a Hunyadi, 20 ember viszont elég egy két depos város elfoglalásához.

* Tankok nem feltétlenül szükségesek a támadáshoz. *

Badarság. Min. 50 db. páncélost áldoztak fel a város elfoglalásához.

* A saját légierõ jelenléte nagyon elõnyös *

Kulcskérdés volt, a szövik már Spitfire-eket is bevetettek.