19663
-
#9293 én meg normalisan jatszani:}} -
#9292 mikor jön már a patch??????? hidat akarok robbantani -
KMeyer #9291 Az olyan statzisztikákkal fogllkozó oldalnak mi a címe,amely azt mutatja,hogy ki a legjobb páncélos,sapper,lmg-s,stb.? -
Hupi #9290 Ide fel tudod tölteni:
http://free.srv.hu/i/a/iaro/index.php?link=upload -
Shad01 #9289 Vannak, csak fel kellene tölteni a netre. Mindez csupán napok kérdése. -
#9288 borhadjáratos képek még mindig nincsenke? -
Hupi #9287 Szerintem hétvégén. -
#9286 Jó reggelt, sajnos kissebb baleset ert a kezemre csukodott a pzIII fedele igy most bekotott kezzel vagyok, de azert jovok ahogy tudok.
Kérdésem a köv lenne. Páncélos kiképzés folytatása mikor várható??? -
#9285 hajók ellen torpedővető HE-111 kéne -
Hupi #9284 Sajnos a bomba még nincs megcsinálva jól (ugyanúgy mint régen a gránát), csak és kizárólag páncélosok ellen használható eredménnyel. -
Hupi #9283 ... és ha jól sejtem hajóknál a fontos embert a kapitány jelenti. -
Hupi #9282 Kill csak egy embernek jár, rendszerint annak aki elsőnek megöl rajta egy fontosabb embert. Ezen kívűl még legalább száz ember (köztük én is) támadta a rombolókat, nekik ugyanúgy csak sebzés jár. -
Shad01 #9281 Tegnap este több órán keresztül rombolókat támadtam Stukával és 110C4/B-vel. Több telitalálatom is volt 250 kg-os bombával, de killt nem sikerült szereznem.
Megnéztem a statisztikát, hogy csak én vagyok-e ilyen béna, vagy a többieknek is nehezen megy. A mostani hadjárat alatt rombolóból összesen Stukával 19 db-t és 11C/B-vel 13 db-t sikerült megsemmisíteni a Luftwaffenak.
Repülővel ezek a ladikok szinte elsüllyeszthetetlenek. -
#9280 éppen híradót néztem (hajmosás után) -
Hupi #9279 Te meg miért nem alszol reggel = óra 4 perckor? -
#9278 miért nem alszol éjjel?
amúgy reggelt -
#9277 Voltam én már a túloldalon is .Kipróbáltam már a franciát is.Mármint ööööö a francia oldalt.Ezért nem is engedett fel a WWII egy fél napot játszani. -
#9276 Mikor jön valaki a pcdome-ra? -
#9275 Na és? A Francik most nincsenek olyan helyzetben, hogy ellenünk legyenek. :) A front jelenlegi állása szerint ugyanis...
-
#9274 Ha Kincs velünk, a Francik ellenünk? :) -
lachun #9273 Puszi tündér de jo megint itt velünk:))) -
#9272 Nem kap jutattást!
Leglábbis tőlem nem! -
#9271 óóó,azt elfelejtettem basszus.... -
#9270 nem szóltál..... -
#9269 Nagyon örülök,hogy felfedezitek vélni hiányomat.
Szóval,eltűntem mint szamár a ködben.De sokat gondoltam ám rád,mondom,hátha szembe jössz velem Egerbe.Voltam ott egy jó kis cukrászdába,majdnem a busz végállomáson.Vártalak is,de 25 óra után meguntam. -
#9268 #9231 -
#9267 Jaj,egyébként szia minden drágaságomnak!!!
Megjöttem Várkútról.Egerben megűlltam egy perces néma csenddre,mert tudom,nemrég itt alkoholizált a banda.(manóval az élen) -
#9266 vissza sem jövök a "rehabilitációból"de már mit látok,te megint golyófogókat toborzol.Külön juttatást kapsz érte? -
#9265 FB-t kempelni jó dolog :) (sapper voltam) -
lachun #9264 Egyébként most is van sziget harc ha akarsz beviszlek golyofogonak:))) -
lachun #9263 !S amugy meg jöttem megyek harcolni:))) -
lachun #9262 lehet menni csak ahoz a bazi nagy hajohoz kell ám rang is ,és a légi fedezet se árt mert engem bombáztak ki onan utban anglia felé. -
#9261 MI AZ HOGY NEM TOD????????????????? -
lachun #9260 ha jönttél volna elöbb a kis szigeteket ott szokot nemmi :)) -
#9259 nem tom -
#9258 És ha most hajóra pakolnak a németek tankokat és megindulnak angliába partraszállni akkor nem tudják elfoglalni az ottani chokepointokat? -
#9257 volt régen fizetős hadjárat anglia ellen -
#9256 Vagy nem lehet? -
#9255 Angliába kéne
De most komolyan -
#9254 most is lehet a szigetek között :)