WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kincsed
Gyönyörû szép reggelt nektek!De olyat,hogy már az ne is reggel legyen!
(mert most látom,már lassan 11.00óra)

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punkerwork
új tagokat kell szereznünk !

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ó bazz hogy pont tegnap nem voltam otthon 😞

Hypo
Gratula, kár hogy csak az elején tudtam jelen lenni

Szeretnék gratulálnim, és megköszönni a részvételét mindenkinek, aki Sedan elfoglalásában tegnap közremûködött.
Ez volt az elsõ olyan nagy ostrom, amit a kezdetétõl a befejeztéig alkalmam volt végigharcolni. Rengeteg tanulsággal szolgált a számomra.
A harcokban a 91-eseket támogatva vettünk részt.

Sedan egy folyó két partján fekszik, mindkét oldalon 1-1 AB-val. Ez a támadók számára elõny és hátrány is egyben. Hátrány, hogy egy szûk hídon kellett áttörni a nyugati partra, viszont elõny, mert a nyugati AB-ról a francia utánpótlásnak szintén itt kellett áthaladnia. A támadás szempontjából kulcsfontosságú volt a várostól északi irányban lévõ magaslat birtoklása, mert onnan tûz alatt lehetett tartani a hidat és a nyugati AB-t.
Az elsõ rohamokkal a gyalogosoknak sikerült a keleti AB-t elérni. Ez azért volt fontos, mert a francia atg és aag ütegeket nem hagyták érvényesülni. A fejünk felett folyamatosan ádáz légicsata zajlott, és az AB-t a He111-esein szõnyegbombázással többször tisztára pucolták.
Ezután a gyalogosok elkeseredett csatája következett. A keleti AB-be bejutottunk és igyekeztük megtartani a folyamatos ellenlökésekkel szemben, valamint megpróbáltunk cp-t foglalni, hogy megjelenjen a bunkerben a rádió. Kb 3 órával a támadás kezdete után lett miénk a keleti AB. Depót nem sikerült huzamosabb ideig megtartani.
Eddigre a franciák kezdtek kimerülni. Tankokat már csak elvétve tudtak felvonultatni, a gyalogságuknál is csak riflemenek maradtak. A támadás akkor kapott új lendületet, mikor tankutánpótlás érkezett. Ezek segítségével már képesek voltunk elfoglalni a város keleti oldalát. A légierõ áttete a tevékenységét a nyugati oldalra az AB-t és a nyugati utánpótlási utakat támadva. Erõkoncentrálás utány sikerült áttörni a hídon. Innentõl kezdve minden gördülékenyen haladt, pár perc múlva az egész város a minénk lett.
A siker legfõbb letéteményesei az opelesek voltak. A támadás egész ideje alatt folyamatos volt a gyalogosutánpótlás, szinte percenként indultak a teli opelek a veszteségek pótlására.

Tanulságok röviden:
Sajnos a 1stHpr teljes létszámban jelenléve is kevés egy város elfoglalásához. Egyedül a meglepetés erejében bízhatnánk.
Tankok nem feltétlenül szükségesek a támadáshoz.
A kulcsfontosságú magaslatokat folyamatosan birtokolni, biztosítani kell.
A saját légierõ jelenléte nagyon elõnyös. Stukák a tankok ellen, a 109-esek pedig megakadályozzák hogy az ellenséges vadászok a megtöltött opeleket támadják.
A He111-et eredményesen lehet használni az AB-k ellen. Ha már egy gyalogos eljutott az AB-ig, akkor meg tudja adni a koordinátákat a könnyebb rárepüléshez.
A profi Opelesek nagyon fontosak. Nem jó, ha cserélgetik õket, mert a helyismeret (huppanók, biztonságos útvonal) óriási elõnyt jelent.
Végül: a kitartás meghozza az eredményét 4 óra alatt foglaltuk el a várost, az utolsó 15 percben egyértelmûen érezhetõ volt, hogy a franciák összeomlottak.
Random_
Jó reggelt!

A régi tápomat felnyitotta a szakember és kiderült, hogy 3 forrasztási hiba van egy helyen és ott kicsit meg is pörkölõdött a környék. Valószínû ez okozta a hibát most megpróbálja kijavítani. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

0Fritz0
A fíjjug a bányában dolgoznak!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kincsed
azonnal szerezdd be,és nyomjunk egy menetet...nem fogod megbánni😊

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Mi ez a hatalmas pangás itt?

kincsed
joint operation😊és igen is nagyon jó

Kincsednek végre sikerült a Joint OP game demoját leszedni és nagyon tetszet neki az elsö tényleg valami pre béta volt ehez képest 😊)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

!S jóestétt mindenkinek !!!

már elnézést, de miatököm aza dzsojint? merugye van egy amire én gondolok, és csak remélni tudom, hogy ez nem az😊
munka_gorilla
Jóreggelt!

kincsed
GYönyörûszépnapsugárralteiésvidámságittasszépjó reggelt!

CarajoEsp
Jesszus ilyen hatást vált kiaz emberkebõl eza Joint?😄
mert akkor énis beszerzem😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Punkerwork
ahoj

Random_
Reggelt!

A gépem még mindig üzemen kívül. Viszont már megrendeltem a tápot hozzá ami kb csütörtök fele érkezik meg. Na és a régi tápot is beadtam javítani a cég biztonsági õréhez mivel szakmája szerint elektronikai szerelõ. 😊 Így nem unatkozik csak a fõnökei ne kapják el.

Mano: vagy utalok pénzt vagy átírjuk a számlaszámot még a mai napon. Sajnos mióta új kártyám van nem mûködik a citi nezes része. A K&H meg szintén nem mûködik, de megoldom valahogy.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
szövik...😊

kincsed
Igen,iszonyat jó lett a Joint.Ráadásul majdnem elélveztem😊))

0Fritz0
A mai kép témája: "Egy város, amit nagyon szeretünk és ahol valahogy mindig minden ilyen véget ér..."

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/040.jpg

u.i.: Köcsög szövik!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Huh végre nagyon jo volt Kincseddel nyomulni egy picit ,bár a ww2 is igy menne neki mint a helizés

oké nem sokára jövök csak ell kel robognom okééé!!!

kincsed
Hú,ha én ilyen jó csaj lehetnék...akkor mennék golyófogónak hozzátok.Az tuti.hogy nem puskagolyó találna el😊)

kincsed
Kincsed az nem adja fel soha!!!És nagyon szeretnék veletek lenni😊)Jointot mikor nyomatunk?

KIncsed a kemény lány nem adja fel juj dejóóóóóóóóóóóóóó

Eper egy kis video ha gondolod bemelegitéshez!!!!
EZt töltsd és nézd meg

Mentem reggelizni a HQ cseten i gfent leszek ha gondolod ott mindent meg válaszolok oké!!!!

Amugy jóreggelt mindenkinek!!!

!salute igen nem sokára lesz free triál 😊

Eper
szóval létezik trial?(jelenleg)

Nem értek a lovakhoz

Eper
lol...ezt jól meg mondtam...kicsitt késõ volt már
most meg kicsit korán van...

Nem értek a lovakhoz

Eper
Létezik free trial?Szivesen kiprobálnám..

Nem értek a lovakhoz

Örül a szívem ilyen képek láttán!
kincsed
Lacus!!!Sikerült a Joint!Holnap veled akanám felavatni.De bementem körülnézni egy kicsit,a hang már nagyon király.Na és Cimbi narancssárga csíkja.....most piros lett😊Jó éjt mindenkinek.Végre nyugodtan alhatok😊

HUh sorry haver megint me gtalált segítenem kell neki !!!

Az az discovery😊

Disvovery Market garden😊most😊

Hellósztok néhány hír:
- képek az új jármû spawnról: itt
- ATRek nagyon jók lesznek sajna még új kép nincs
- Patch elvileg jövõhéten Doc szerint

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

0Fritz0
Stug Powa!

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/039.jpg

Nagyon bújnak a fiúk, biztosan Matilda közeleg 😊

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Na beraktam az uj vodeo karit nagyon állat jooooooooo

Punker
semmiben nem vagyok benne a top 100-ban, ez ellen gyorsan tenni kell 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
és itt mit keressek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hol lehet ezt a listát megnézzni?
én vajon rajta vagyok?

Punker
lol

kincsed
Gratu !Hogy milyen jó híreket hallok rólad!

Hehe de még milyen taxis, 48. vagyok az opelos ranglistán. wow!

kincsed
Szép jó reggelt!Lacuska félreértettél.Megint kéne a link😊)De nem találom a googelbe😞millió csók érte