19663
-
mozambo #9333 Páncélos kiképzés!
Vasárnap 14h. -
Hupi #9332 Ha lehet akkor inkább a sas leszáltat, köszi -
#9331 Vaskereszt filmzene -
Hamlet #9330 :) ok
de ezt nem panaszkodásképpen irtam, mert ugye akkor elhúzhatok a francba nem kötelező, csak azt mondom, hogy ha a grafika is elérne egy normális szintet, akkor tényleg fantörpikus játék lenne. -
#9329 gyere gyalogossal, az nem lassú :) -
Hamlet #9328 vagyis pénzt áldozunk! :)) -
Hamlet #9327 Én csak a grafikai megvalósításra értettem.
Amit látsz a képernyőn beleértve a 64 egységet a 8km-nyi látótávolságot az összes fát bokrot, házat stb az nagyon gyengén néz ki és egy Radeon 9600XT-n 20 fps az bizony lassú is. A karakteranimációkat nem is emlitem.
Ettől még a net kód, az egész rendszer, a sebzési modell mind tényleg páratlan. Én csak 3D grafikai motorról beszélek... azért ezt valamennyire le lehet választani. Gondolom nem a videókártyának kell kiszámolni a sebzéseket, a több száz km2-es területet raktározni a memóriában stb.
Az zavar, hogy kinézek a tankból... látok 5 db egyenként 10 polygonból álló fát 5-6 bokrot és 15 fps-em van... Az nem érdekel, hogy mi minden az amit nem látok, mert azt ugyebár nem látom.
Épp az mutatja, hogy milyen fantasztikus a játék, hogy ennek ellenére ilyen sokat pénzt áldoznak rá.
És valóban nagy iramban fejlődik a játék grafikája....
-
#9326 Dehogynem, csak akkor nem lenne ingyenes trial, és kb 10 év múlva adnák ki...Na meg csak a NASA gépein futna. :) -
manohun #9325 Kösz :))) -
manohun #9324 lassu? ebben tévedsz
melyik másik motor tudja:
- 8 kilóméternyi látótávolságot
- többszáz kilóméternyi terület zónák nélküli kezelését, ami felfele is több 10 kilóméter magas.
- kezelni (nem megjeleníteni, de attól még számolni vele) többszáz játékost
- egyedek (épületek, zászlók, lehulló darabok, lövések) ezreinek állapotát egyszerre követni
- úgy hogy mindenki ugyanúgy tud játszani akár amerikában van, akár japánban, akár itt?
Szerintem ennél gyorsabban és szebben senki sem tudná ezt megoldani. -
#9323 Lassúnak tényleg lassú... -
#9322 csúnya? nem a legszebb de folyamatosan fejlődik, az alatt az 1 év alatt mióta játszok rengeteget fejlődött. -
Hamlet #9321 Azért azt meg kell jegyezni, hogy a WWII Online 3D motorja a leggyengébb amit valaha láttam. Egyszerűen csúnya, de ugyanakkor iszonyatosan lassú. (ezt nem kötekedésből irom, ez tény, ettől még én is szeretem a játékot)
-
#9320 ebben igazad van.megkérdezhetem mi a kedvenc sportod?Csak hogy tudjam -
#9319 Találtam Manós smileyt!!!!Szeretettel Manó urnak -
#9318 ezért utálom, ha azt akarom látni hogy ütik-rúgják egymást akkor K1-t nézek. -
#9317 pedig egy nagyon jó sport szerintem.Bár ez sem az igazi nőies sport,és nem is veszélytelen.Nekem egyik meccsen 2 fogamat verték ki,a szalagsérülésekről nem is beszélve.De a tegnapi női kézi nem volt egyszerű.Az Ukránok mint az állatok....ráadásul egy olimpián ilyen sportszerűtlenül játszani....ááá,és a bírok sem voltak részrehajlóak... -
#9316 nem -
#9315 ők keltenek minket embereket(kukuriku)Na de kérdés,hogy őket ki kelti...érted? -
#9314 mert? -
#9313 Nem aludhatok,sajna én keltem a kakasokat!!!
Tütürüttütüüüüüü -
#9312 utálom azt a sportot, a nőit meg betiltanám..... -
#9311 csak nem egy szintén kétilabdarajongóval állok szemben?
Én 6 évet húztam le versenyszerűen a Postás Se-be.Meg is látszik egys testrészeimen.És a fogamon is -
#9310 ha így haladunk hétvégére a tengerbe szorítjuk a szöviket -
#9309 bírni bírja elhiszem, de én inkább apránként költök rá pénzt mint az egész gépet cseréljem 150k-200k-ért (bár jövőre muszály leszek) -
#9308 Hát vegyél új vid kártyát különben szívni fogsz. :( -
#9307 Nem pusztul:D Még bírja a strapát:D
Szerencsére még teljes tag vagyok ,de amúgy most akarok újítani ,csak még civódok. -
#9306 ha nem tudsz költeni rá akkor sajna csak szívni fogsz, nekem is a lakásra kéne a pénz de berendezés helyett a gépre költöttem mert nem akarom hogy teljesen lepusztuljon -
#9305 kézi meccs : 30-25
"Korea már nem védekezik, Pack W.C. és társai felvételüket kérték a pingpongszövetségbe." -
#9304 Azé nem veszek ramot, mert momentán nem arra kell a lé:D
Gef ti200 64mega.
+Ilyenkor azt kell mondani ,hogy erre-arra és akkor jobb lessz ,hogy legalább az önbizalmam javíccsa:D -
#9303 Virtual RAM tényleg nulla, milyen VGA-d van? -
#9302 A virtuális memória olyan mint halottnak a csók.
Milyen géped van? Ménem vesze rendes ramot?
-
#9301 Valaki megmondaná ,hogy hol érdemes Virtual Ramot csinálnom, ha az F: meghajtón van a játék?
A C:-re vagy az F:-re?
+Itt javít az Fps-en ha bekapcsolom a Vertex Shadert a fára. Mert azt Hardwaresen támogatja a kártyám. -
#9300 Én se! -
#9299 Én játszottam CoD-al is meg BF-el is és nehéz volt az átállás, de nagyon elszánt voltam mert óriási lehetőségekket látok és folyamatosan fejlesztik a játékot. Mostanra már úgy érzem jól tudok játszani nyílt terepen távcsővel! Városi harc nagyon nehéz figyelni kell minden sarkon minren irányna mert egy óvatlan helyről azonnal lelőhetnek. Olyan ez mint a Paintball ott is nagyon figyelni kell mert bárhonnan leszedhetnek. -
#9298 szerintem én 8 elött nem leszek -
Hupi #9297 Este gyertek 19:30-ra csinálunk egy jó kis akciót! -
#9296 én minden nap játszok mind2 game-val (Cod-dal mondjuk kevesebbet) fölösleges összehasonlítani, a Cod egy pörgős mészárlás WWII-ben gondolkodni is kell és nem csak reflex szerűen lőni, amíg ezt nem szokod meg addig nem is fogod érezni a játékot. -
#9295 És most nem a grafikára gondolok természetesen, bár a Battlefield házai majdnem olyan részletesek, mint a WWii-é! -
#9294 Ma reggel azt a rohatt nagy Gent-et ostromolták, gondoltam, résztveszek egy kis városi küzdelemben. Hát nem nagy teljesítményt nyújtottam és most még finoman fogalmazok...Egyszerűen nem érzem ezt a játékot. Egyszerűen nem tudok úgy játszani benne, mint pl a Call of Duty-ban. A CoD sokkal közvetlenebb. Nem is nagyon tudom megfogalmazni, de aki sokáig játszott más háborús FPS-el, az tudja mire gondolok!