19663
  • mozambo
    Páncélos kiképzés!
    Vasárnap 14h.
  • Hupi
    Ha lehet akkor inkább a sas leszáltat, köszi
  • Punker
    Vaskereszt filmzene
  • Hamlet
    :) ok

de ezt nem panaszkodásképpen irtam, mert ugye akkor elhúzhatok a francba nem kötelező, csak azt mondom, hogy ha a grafika is elérne egy normális szintet, akkor tényleg fantörpikus játék lenne.
  • Punker
    gyere gyalogossal, az nem lassú :)
  • Hamlet
    vagyis pénzt áldozunk! :))
  • Hamlet
    Én csak a grafikai megvalósításra értettem.
    Amit látsz a képernyőn beleértve a 64 egységet a 8km-nyi látótávolságot az összes fát bokrot, házat stb az nagyon gyengén néz ki és egy Radeon 9600XT-n 20 fps az bizony lassú is. A karakteranimációkat nem is emlitem.

Ettől még a net kód, az egész rendszer, a sebzési modell mind tényleg páratlan. Én csak 3D grafikai motorról beszélek... azért ezt valamennyire le lehet választani. Gondolom nem a videókártyának kell kiszámolni a sebzéseket, a több száz km2-es területet raktározni a memóriában stb.

Az zavar, hogy kinézek a tankból... látok 5 db egyenként 10 polygonból álló fát 5-6 bokrot és 15 fps-em van... Az nem érdekel, hogy mi minden az amit nem látok, mert azt ugyebár nem látom.

Épp az mutatja, hogy milyen fantasztikus a játék, hogy ennek ellenére ilyen sokat pénzt áldoznak rá.

És valóban nagy iramban fejlődik a játék grafikája....

• bazza
    Dehogynem, csak akkor nem lenne ingyenes trial, és kb 10 év múlva adnák ki...Na meg csak a NASA gépein futna. :)
  • manohun
    Kösz :)))
  • manohun
    lassu? ebben tévedsz

melyik másik motor tudja:

- 8 kilóméternyi látótávolságot
    - többszáz kilóméternyi terület zónák nélküli kezelését, ami felfele is több 10 kilóméter magas.
    - kezelni (nem megjeleníteni, de attól még számolni vele) többszáz játékost
    - egyedek (épületek, zászlók, lehulló darabok, lövések) ezreinek állapotát egyszerre követni
    - úgy hogy mindenki ugyanúgy tud játszani akár amerikában van, akár japánban, akár itt?

Szerintem ennél gyorsabban és szebben senki sem tudná ezt megoldani.
  • bazza
    Lassúnak tényleg lassú...
  • Punkerwork
    csúnya? nem a legszebb de folyamatosan fejlődik, az alatt az 1 év alatt mióta játszok rengeteget fejlődött.
  • Hamlet
    Azért azt meg kell jegyezni, hogy a WWII Online 3D motorja a leggyengébb amit valaha láttam. Egyszerűen csúnya, de ugyanakkor iszonyatosan lassú. (ezt nem kötekedésből irom, ez tény, ettől még én is szeretem a játékot)

• kincsed
    ebben igazad van.megkérdezhetem mi a kedvenc sportod?Csak hogy tudjam
  • kincsed
    Találtam Manós smileyt!!!!Szeretettel Manó urnak
  • Punkerwork
    ezért utálom, ha azt akarom látni hogy ütik-rúgják egymást akkor K1-t nézek.
  • kincsed
    pedig egy nagyon jó sport szerintem.Bár ez sem az igazi nőies sport,és nem is veszélytelen.Nekem egyik meccsen 2 fogamat verték ki,a szalagsérülésekről nem is beszélve.De a tegnapi női kézi nem volt egyszerű.Az Ukránok mint az állatok....ráadásul egy olimpián ilyen sportszerűtlenül játszani....ááá,és a bírok sem voltak részrehajlóak...
  • Punkerwork
    nem
  • kincsed
    ők keltenek minket embereket(kukuriku)Na de kérdés,hogy őket ki kelti...érted?
  • Punkerwork
    mert?
  • kincsed
    Nem aludhatok,sajna én keltem a kakasokat!!!
    Tütürüttütüüüüüü
  • Punkerwork
    utálom azt a sportot, a nőit meg betiltanám.....
  • kincsed
    csak nem egy szintén kétilabdarajongóval állok szemben?
    Én 6 évet húztam le versenyszerűen a Postás Se-be.Meg is látszik egys testrészeimen.És a fogamon is
  • Punkerwork
    ha így haladunk hétvégére a tengerbe szorítjuk a szöviket
  • Punkerwork
    bírni bírja elhiszem, de én inkább apránként költök rá pénzt mint az egész gépet cseréljem 150k-200k-ért (bár jövőre muszály leszek)
  • Random_
    Hát vegyél új vid kártyát különben szívni fogsz. :(
  • CarajoEsp
    Nem pusztul:D Még bírja a strapát:D
    Szerencsére még teljes tag vagyok ,de amúgy most akarok újítani ,csak még civódok.
  • Punkerwork
    ha nem tudsz költeni rá akkor sajna csak szívni fogsz, nekem is a lakásra kéne a pénz de berendezés helyett a gépre költöttem mert nem akarom hogy teljesen lepusztuljon
  • Punkerwork
    kézi meccs : 30-25

"Korea már nem védekezik, Pack W.C. és társai felvételüket kérték a pingpongszövetségbe."
  • CarajoEsp
    Azé nem veszek ramot, mert momentán nem arra kell a lé:D
    Gef ti200 64mega.
    +Ilyenkor azt kell mondani ,hogy erre-arra és akkor jobb lessz ,hogy legalább az önbizalmam javíccsa:D
  • Punkerwork
    Virtual RAM tényleg nulla, milyen VGA-d van?
  • Random_
    A virtuális memória olyan mint halottnak a csók.

Milyen géped van? Ménem vesze rendes ramot?
  • CarajoEsp
    Valaki megmondaná ,hogy hol érdemes Virtual Ramot csinálnom, ha az F: meghajtón van a játék?
    A C:-re vagy az F:-re?
    +Itt javít az Fps-en ha bekapcsolom a Vertex Shadert a fára. Mert azt Hardwaresen támogatja a kártyám.
  • Random_
    Én se!
  • Random_
    Én játszottam CoD-al is meg BF-el is és nehéz volt az átállás, de nagyon elszánt voltam mert óriási lehetőségekket látok és folyamatosan fejlesztik a játékot. Mostanra már úgy érzem jól tudok játszani nyílt terepen távcsővel! Városi harc nagyon nehéz figyelni kell minden sarkon minren irányna mert egy óvatlan helyről azonnal lelőhetnek. Olyan ez mint a Paintball ott is nagyon figyelni kell mert bárhonnan leszedhetnek.
  • Punkerwork
    szerintem én 8 elött nem leszek
  • Hupi
    Este gyertek 19:30-ra csinálunk egy jó kis akciót!
  • Punkerwork
    én minden nap játszok mind2 game-val (Cod-dal mondjuk kevesebbet) fölösleges összehasonlítani, a Cod egy pörgős mészárlás WWII-ben gondolkodni is kell és nem csak reflex szerűen lőni, amíg ezt nem szokod meg addig nem is fogod érezni a játékot.
  • bazza
    És most nem a grafikára gondolok természetesen, bár a Battlefield házai majdnem olyan részletesek, mint a WWii-é!
  • bazza
    Ma reggel azt a rohatt nagy Gent-et ostromolták, gondoltam, résztveszek egy kis városi küzdelemben. Hát nem nagy teljesítményt nyújtottam és most még finoman fogalmazok...Egyszerűen nem érzem ezt a játékot. Egyszerűen nem tudok úgy játszani benne, mint pl a Call of Duty-ban. A CoD sokkal közvetlenebb. Nem is nagyon tudom megfogalmazni, de aki sokáig játszott más háborús FPS-el, az tudja mire gondolok!