19663
-
#9373 Légvédelemmel? Ahhoz meg minek? -
Shad01 #9372 Gyalogoshoz nem kell joy. Az antitank ágyúkat is rendesen lehet irányítani joy nélkül. Tankoknál már hátrány, ha nincs joy, repüléssel és légvédelemmel joy nélkül kár próbálkozni. -
Hamlet #9371 Gyere nyugodtan joy nélkül... gyalogos a legjobb, de azért később vettem én is joyt 4e ft-ért. -
Shad01 #9370 Előreláthatóan nekem csak a péntek jó. Csütörtökön 90% hogy nem érek rá, a hétvégén pedig 100% hogy nem leszek. -
#9369 gyalogoshoz nem kell joy, és a többit is be lehet állítani bill-re de úgy nem az igazi -
#9368 kemenynek tunik ez a jatek kepeket neztem, igaz hogy dzsoj nelkul bele sem szabad pillantani ? -
Hamlet #9367 Persze, emlékszem. :) -
#9366 Shad csütörtökön nem lehetne?? Én péntektől nem leszek egy hétig! -
#9365 Akkor onnan voltál nekem ismerős:) Tudod én meg a dl-ben:) -
KMeyer #9364 A tréning szervert csak azok használhatják,akiknek nem free trialos a regisztrációja?Egem a múltkor a patkányos logónál mindig kidobott,és azóta is kidob. -
Hamlet #9363 Roger... ja megpróbálok elmenni mindkét kiképzésre (valójában valószinűleg szekrényeket fogok szállítgati egész nyamvadt hétvégén) és majd eldől. -
Hupi #9362 Mindenki mehet bármilyen kiképzésre, csak azt döntsd el hogy hova szeretnél beosztva lenni, mert a hadjáratokkor elsősorban abban a fegyvernemben fogsz résztvenni. -
Hamlet #9361 De... CODE-ban leledzem néha-napján most is. CoD-ban nem játszom csak publicon. -
#9360 bocsi Hamlet -
#9359 Hanlet te nem voltál régen valamelyik mohaa klánban? -
Hamlet #9358 Na jó, akkor most már tényleg el kellene döntenem, hogy mit akarok...
Shad: próbálok jönni a repülő kiképzésre illetve a vasárnapi páncéloskiképzésre is, csak sajna ezen a hétvégén költöztetjük a bátyám :( -
#9357 Jó reggelt! Eddig Ugy nez ki a Vasárnap 14h-s pancelos kikepzes ideje szuper, én ott leszek!!!! -
Shad01 #9356 Pénteken 08.27.-én repülőkiképzést tartok. Várom a jelentkezőket. -
Hupi #9355 Új honlapban gazdag napot kívánok!
Hypo tudsz segíteni Manónak webgrafika területén? -
#9354 te ott már tisztultál :) -
#9353 amúgy reggelt -
#9352 az utolsó kép HBAEVER-ről -
#9351 Póver. Bár énis kinézek ám rajta:D
-
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/057.jpg
-
Hupi #9349 Ellenfényes képekre nem árt egy kis gamma + fény, majd úgy tedd már fel Manó ok? -
#9348 Partraszállni mikor mentek? -
Hupi #9347 Megizzasztottuk a franciákat, elfoglatunk egy depot Verviensbe és több mint egy óra hosszat tartottuk is azt. Közben az Ab-jüket csontra kipucoltuk hála a páncélos szakasznak, gyalogosok közben fedezték őket. Shad és Pluskat 109-essel légi fedezetet adott. Sajnos kevesen voltunk másfél óra múltán visszafoglalták a depot. Szép volt! -
manohun #9346 Asszem itt fejek fognak hullani!!! -
Hupi #9345 EZT NEM HAGYHATOD KI MANÓ!!!
-
lachun #9344 gyere azt néz körül:)) -
#9343 Eredmény? -
Hamlet #9342 Tudom, hogy nem nyilt teres a Doom... a Cryengine mindent visz eddig. Csak poénból irtam. -
#9341 -
#9340 Ehh komolytalan vagy.
A Doom3 nyilt téren meghal! Annyira jó az a motor.
Amúgy nekem Geforce2-vel nem esik le az fps. -
Hamlet #9339 Na jó... oké akkor a játék gyönyörű... Carmack is innen lesi az ötleteket az új engine-jéhez :-) -
Shad01 #9338 Mano nemsokára felteszi a Borhadjáratról készült képeket a 1sthpr oldalára.
Ezt a jó kis képet ki akarja hagyni:
Bocs Mano! -
#9337 Hát totál nem értelek. De mutass még egy ilyen játékot ami ezt bírja és igazat adok neked!
Na és vedd figyelembe, hogy ez egy saját motor nem valakitől vásárolt. -
lachun #9336 A zene kira már mentem is:)) -
lachun #9335 !S na végre sajna sracok elég fáradtan értem haza ma kihagyom a gamét holnap potlunk mindent. -
#9334 Copy That!