19663
  • bazza
    Légvédelemmel? Ahhoz meg minek?
  • Shad01
    Gyalogoshoz nem kell joy. Az antitank ágyúkat is rendesen lehet irányítani joy nélkül. Tankoknál már hátrány, ha nincs joy, repüléssel és légvédelemmel joy nélkül kár próbálkozni.
  • Hamlet
    Gyere nyugodtan joy nélkül... gyalogos a legjobb, de azért később vettem én is joyt 4e ft-ért.
  • Shad01
    Előreláthatóan nekem csak a péntek jó. Csütörtökön 90% hogy nem érek rá, a hétvégén pedig 100% hogy nem leszek.
  • Punkerwork
    gyalogoshoz nem kell joy, és a többit is be lehet állítani bill-re de úgy nem az igazi
  • AnarchoiD
    kemenynek tunik ez a jatek kepeket neztem, igaz hogy dzsoj nelkul bele sem szabad pillantani ?
  • Hamlet
    Persze, emlékszem. :)
  • Pluskast
    Shad csütörtökön nem lehetne?? Én péntektől nem leszek egy hétig!
  • Pluskast
    Akkor onnan voltál nekem ismerős:) Tudod én meg a dl-ben:)
  • KMeyer
    A tréning szervert csak azok használhatják,akiknek nem free trialos a regisztrációja?Egem a múltkor a patkányos logónál mindig kidobott,és azóta is kidob.
  • Hamlet
    Roger... ja megpróbálok elmenni mindkét kiképzésre (valójában valószinűleg szekrényeket fogok szállítgati egész nyamvadt hétvégén) és majd eldől.
  • Hupi
    Mindenki mehet bármilyen kiképzésre, csak azt döntsd el hogy hova szeretnél beosztva lenni, mert a hadjáratokkor elsősorban abban a fegyvernemben fogsz résztvenni.
  • Hamlet
    De... CODE-ban leledzem néha-napján most is. CoD-ban nem játszom csak publicon.
  • Pluskast
    bocsi Hamlet
  • Pluskast
    Hanlet te nem voltál régen valamelyik mohaa klánban?
  • Hamlet
    Na jó, akkor most már tényleg el kellene döntenem, hogy mit akarok...

Shad: próbálok jönni a repülő kiképzésre illetve a vasárnapi páncéloskiképzésre is, csak sajna ezen a hétvégén költöztetjük a bátyám :(
  • Hypo #9357
    Jó reggelt! Eddig Ugy nez ki a Vasárnap 14h-s pancelos kikepzes ideje szuper, én ott leszek!!!!
  • Shad01
    Pénteken 08.27.-én repülőkiképzést tartok. Várom a jelentkezőket.
  • Hupi
    Új honlapban gazdag napot kívánok!
    Hypo tudsz segíteni Manónak webgrafika területén?
  • Punker
    te ott már tisztultál :)
  • Punker
    amúgy reggelt
  • Punker
    az utolsó kép HBAEVER-ről
  • CarajoEsp
    Póver. Bár énis kinézek ám rajta:D
  • 0Fritz0

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/057.jpg
  • Hupi
    Ellenfényes képekre nem árt egy kis gamma + fény, majd úgy tedd már fel Manó ok?
  • Csirke4
    Partraszállni mikor mentek?
  • Hupi
    Megizzasztottuk a franciákat, elfoglatunk egy depot Verviensbe és több mint egy óra hosszat tartottuk is azt. Közben az Ab-jüket csontra kipucoltuk hála a páncélos szakasznak, gyalogosok közben fedezték őket. Shad és Pluskat 109-essel légi fedezetet adott. Sajnos kevesen voltunk másfél óra múltán visszafoglalták a depot. Szép volt!
  • manohun
    Asszem itt fejek fognak hullani!!!
  • Hupi
    EZT NEM HAGYHATOD KI MANÓ!!!

• lachun
    gyere azt néz körül:))
  • Csirke4
    Eredmény?
  • Hamlet
    Tudom, hogy nem nyilt teres a Doom... a Cryengine mindent visz eddig. Csak poénból irtam.
  • Random_
  • Random_
    Ehh komolytalan vagy.

A Doom3 nyilt téren meghal! Annyira jó az a motor.

Amúgy nekem Geforce2-vel nem esik le az fps.
  • Hamlet
    Na jó... oké akkor a játék gyönyörű... Carmack is innen lesi az ötleteket az új engine-jéhez :-)
  • Shad01
    Mano nemsokára felteszi a Borhadjáratról készült képeket a 1sthpr oldalára.

Ezt a jó kis képet ki akarja hagyni:

Bocs Mano!
  • Random_
    Hát totál nem értelek. De mutass még egy ilyen játékot ami ezt bírja és igazat adok neked!

Na és vedd figyelembe, hogy ez egy saját motor nem valakitől vásárolt.
  • lachun
    A zene kira már mentem is:))
  • lachun
    !S na végre sajna sracok elég fáradtan értem haza ma kihagyom a gamét holnap potlunk mindent.
  • CarajoEsp
    Copy That!