WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magillagorilla
Na, mostmar ok. Tenyleg csak par percig nem ment.
Viszont! A hurrinak milyen gepagyuja van, hogy ketszer ramrepult es lerobbantotta a PzIIIF tornyat??? Ilyen aljassagot meg senki nem kovetett el ellenem!
Mondjuk az is igaz, hogy en meg kilottem 2 A13-at ket lovessel, ilyen aljassagot meg nem kovettem el senki ellen! Na, mindegy...

Aláiirás

jaj bocs Random ez Epernek ment😄

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

az biztos nem ugra-bugra játék Manoékkal volt hogy fél orát gubbasztottunk egy töltés aljában mire meg indulhatott a gyalogság,addig a hatalmas légi csatákat meg tüzérségi csatákat élveztük😊

Random_
Az egész kulcsa az életben maradás. Inkább lapulj és kússz minden méteren mint bekapj egy lövést több kilóméter séta után.

Bokortól bokorig rohansz susnyásokból mindig körbenézel merre van enemy vagy merre haladt tovább és kész.

A rifle nagyon jó fegyver szeretem használni. Késõbb meg ott az smg, lmg, puskagránát, sapper.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
ha teljesíted a küldetésben foglaltakat
ott le van írva az indulási hely a célállomás és a feladat

ha defense van akkor védened kell a térképen nyíllal jelölt részt (2 nyíl van az egyik az ahonnan a küldetés indul a másik a cél lehet, hogy a kettõ ugyan az)

legalább 10 percig életben kell lenned a küldetésben és kilépni a küldetésbõl csak a célterületnél szabad kilépéssel

ha meghalsz bukik a küldi és nem lépsz rangot

eleinte egyszerûbb küldetést érdemes csinálni pl point vagy area defense ahol 10 percig védenet kell a területet ha ekkor ölsz az még plusz elõny 10 perc után kilépsz és akkor kapsz pontot így léphetsz egy idõ után rangot

point vagy area attack esetén a start helyrõl kell támadni a célt és akkor sikeres a küldi ha 10 percig benne vagy a célnél lépsz ki és megsebesítesz valakit vagy valamit (jármû, ember, épület)

A point attack/deffense esetén egy konkrét épületet kell védeni az area esetén egy nagyobb részt.

Én elsõ idõkben még csak védekeztem és figyeltem mit hogy csinálnak a nagyok persze magyarokkal csapatban sokkal jobban megy.

A rank gombnál tudod megnézni mennyi százalékban teljesítettél küldiket a köv rangig. Ha eléri a 100-at akkor elõléptetnek. 😄

Magasabb rangnál tudsz új fegyvereket használni küdetéseket indítani távcsövet kapsz stb.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
ha 10 percet túlélsz és visszatérsz 1 bázisra akkor kapsz pontot 100 pontonként vannak a rangok

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eper
és mikor kapok rangot? 😊)pár megölt ellenség után?vagy ha egy város elfoglalásának részese voltam?

Nem értek a lovakhoz

Punker
persze ha meg van a rangod hozzá 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eper
Távcsõt is lehet szerezni valahogy?

Nem értek a lovakhoz

most volt egy kis leállás néhány perc és menni fog

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Szarakodik a honlap.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Eper
Nálam megy

Nem értek a lovakhoz

magillagorilla
Igen, az csak offlineban van.
Más: nem megy a szerver???

Aláiirás

Eper
Csak azt nem értem hogy amikor tankkal megyek,nem tudok külsõ nézetre váltani,peddig amikor offlineban gyakoroltam,akkor lehetett,le van tiltva?

Nem értek a lovakhoz

Eper
Az a gagyi fx5200-es sajnos 😞

Nem értek a lovakhoz

Eper
Úristen,sikerült!!!Lelöttem egy embert puskával!!!!

Nem értek a lovakhoz

Figyú nem egyszerû a fos szinû ruhásokat meg találni de ha meg izleled a vérüket akkor azt meg látod mindig kergetni fogod!!!Amugy milyen video karid van????

Eper
Na,hát én is elkezdtem tegnap játszani,reggel 3-ig toltam,nem sok sikerrel,kb 30* meghaltam és semmit sem tudtam kinyirni.Egyszerûen ellenfelet sem látok 😊ill látok,de az csak repûlõ volt.. 😊
na mind1 majd belejövök..jól jönne egy távcsõ azért...

Nem értek a lovakhoz

Kit--Kat
Ja meg Matildát is rég kerülgettetm

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kincsed
Csak tudnám,hogy melyik a jó közüle

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Jó reggelt!!!
Nem vagyok én ám szégyenlõs😊

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

!S Suni.régen toláattál a franciáknak opelell

!S Jóreggelt😊)

Lacus (178-059-555)

Punker
ennyi ember elött? 😊
nem tom mit keresel de ha a fönt lévõ gombok között rányomsz a letöltésekre ot találsz sokmindent

Kit--Kat
Vitéz, Lacus plíz majd adjátok meg a ICQ számotokat, mert a winchesterem elszállt....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
HE??

magillagorilla
Kiprobaltam, es kb. 5 perc utan kuldtek a mailt.

Aláiirás

kincsed
Beraknád légyszi nekem????
Juj,ez hülyen hangzott!!!
Köszike

kincsed
szia Joxy!Hagytam emailt!!!

Ésa mockok a tetöröl fognal lõni

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

!S üdv Joxy !!!

Joxy
Le vonták az e havi pénzt, és csak 2633Ft volt!!!
De jó, hogy gyengül a dollár

Punker
kit fizettél le?: )

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Punker
ok

Vagyok !!!

Punker
itt SG-n a letöltések között akad pár.

kincsed
Bolond lukból bolond szél fúúúúúúúúú

kincsed
Drágaságaim!!!
Nem tudna valaki nekem ajánlani netrõl letölthetõ képszerkesztõ programot?Olyan viccesfélét,tudjátok....elõre is köszönöm mindenkinek

nem nekem,én elõfizetõ vagyok,három haverom még tegnap beregisztrált és még azóta nem kaptak accauntot...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Eper
Nekem 512-es ADSL-em van,és Drávanet a szolgáltatóm
Nem jött meg az e-mail?Nekem rá 1 percre megjött

Nem értek a lovakhoz

sorry mégsem jo ell kell mennem unoka öcsém hez nemsokára jövök😊

Tündér gyere fel tsre ha most jo

és az miféle ha szabad kérdeni?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Tündér gyere net kocsmára azt szedjél le rolam mi mindent oké !!!

kincsed
Nahát....én aztán mindent elkövettem,hogy ennyi harctol átitatott izzadságszagú jó pasi közé vessem magam,akár porfogónak,vagy ahogy Lacus mondta:GOLYÓFOGÓNAK.....de semmi.Nem jó már amit letöltöttem.Pedig de büszke lettem volna magamra köztetek végre.Hogy igen,végre KINCS itt van.De rámtört most a többnapos depi,mert nem sikerült.
Pedig olyan lelekesen hívtam fel Lacust,hogy na,itt vagyok,hova kell belépnem.
Hát megint NÕ nélkül maradtatok....

Eper
hát az internetszolgáltatóm emilcimére

Nem értek a lovakhoz

milyen emailcímre kérted?