19663
  • Hamlet
    Tök jók ezek az irások! Na megyek tanulok tovább!
  • Hamlet
    Bakelit... valakihez mehetek párnak? Király taktikákat irnak tényleg azokon a linkeken.
  • Hamlet
    1 vs 1-ben fordulóharcban a 110-esnek annyi esélye van mint pillangónak tornádóban.
  • Punkerwork
    lehet ma este se leszek :(
  • Shad01
    A 110-esnél ezt az egyetlen taktikát lehet alkalmazni. Magasról kell lecsapni, így a gyorsabb gépeket is utól lehet érni. A lényeg, ha elrontottad a rácsapást, túl sokat nem szabad forgolódni, hanem újból emelkedni kell és megint magasról lecsapni.
  • Hupi
    Repülősöknek kiképzési anyag

a Dongó Századtól

A Puma Osztálytól (harcászat menüpont)
  • Hamlet
    110-es fentről lecsapva azért tud galibát okozni, csak aztán győzzünk elmenekülni :))
  • Hupi
    Manónak: Ezeket majd javítsd ki légyszi

gyalogos század ---> gyalogos zászlóalj

repülő osztály ---> repülő század
  • Hamlet
    Jó igyekszem jönni pénteken... addig még repülők párat.
  • Hupi
    Mindezt úgy, hogy a játékban spitV egyértelműen jobb a Fridrichnél.
  • Punkerwork
  • Shad01
    Tegnap este nekiálltam üldözni egy sérült hurri-t. Épp az angol reptér előtt értem utól. Már megkezte a leszállást, mikor egy rövid sorozattal kivégeztem. Gondolhatjátok mit anyázhatott.
  • Shad01
    Gyere el pénteken a gyakorlásra, szívesen megosztom veled a 110C-vel szerzett tapasztalataimat. Miután meg lett a tizedesi rangom, 109E-vel napokig nem bírtam lelőni semmit, visszaültem a 110-esbe és megint tudtam gépeket lelőni.
    A kezdő repülősöknek kész szívás egy előrehaladott kampány. Az újonnan kifejlesztet szövetséges vadászgépek miatt 110-essel kész öngyilkosság felszállni.
  • Hamlet
    Vagy véletlenül kerülj be a képbe.. csak a háttérben. Várd meg mig leadja a TV aztán pereld be őket, hogy engedélyed nélkül szerepeltél a reklámban!
  • Pluskast
    Nem is de 11-kor én kinyitom a garázskaput és ha még ott lesznek, akkor jöhet a balhé:)
  • LtVitez
    de azt ők nemtudják h Neked éppen mikor hova kell menni... :)
  • Pluskast
    Na írni meg nem tudok.. Áhh ez a korán kelés betett:)
  • Pluskast
    11-ig úgy sem akrtam sem akartam sehova sem menni. Ha utánna nem állnak el, kiverem a balhét
  • Punkerwork
    hát akkor meg mire vársz, helyedben már a bánat pénzt innám :)
    (pedig én csak üzletijogot tanultam)
  • Pluskast
    Ismerem a szitut, jogvégzett ember vagyok kéremszépen
  • Punkerwork
    ja és ha nem tudsz tőlük kiállni akkor akadályoznak a szabad helyváltoztatási jogodban.
  • Punkerwork
    nem csak gondolkozz logikusan, kimész pattogni hogy rendőrt hívsz meg feljelented az nekik több óra munka kiesés, és az többe kerül mint zsebből kifizetni 100k-t.
  • Pluskast
    Mi vagy te jogyász?
  • Pluskast
    Az asszony még nem lakik itt -hála istennek
  • Punkerwork
    és rögtön fizetnek is, mert a fennakadás többe kerül, szerintem 100k-t simán kérhet :)
  • Random_
    Nana ez még nem Amerika! Szerencsére.
  • Random_
    Mönyé ki gatyában vakarózva és követeld, hogy azonnal húzzanak el vagy fizessenek lóvét. :))
  • Hamlet
    Simán pereld be őket! Mondd, hogy nem tudál szeretkezni a barátnőddel és emiatt nem lehet most gyereketek! Simán 1 milla! :)
  • Punkerwork
    ezt mondom csináld :)
  • Pluskast
    Punker azért már követelhetnék pénzt, hogy reggel fél hatkor idejöttek és felkeltettek..
  • Pluskast
    Bár suzuki reklámot forgatnak, így valószínüleg nem rám lesznek kíváncsiak
  • Punkerwork
    követelj pénzt tőlük :)
  • Pluskast
    MAjd igyekszem:)
  • Random_
    Integessé a kamerába!
  • Pluskast
    Off téma. Nem tudok kiállni a kocsimmal a garázsból mert épp reklámot forgatnak elöttünk
  • Pluskast
    Ok de csak jövőhét péntektől érvényes a dolog, mert holnaptól nyaralok 1 hétig.
  • Hamlet
    Megfontolom... viszont ha stuka faroklövészként leszek tizedes akkor semmit nem fejlődök dog-fight-ban és csak pazarolni fogom a 109-eseket.

Arra jó az, hogy ennyit szenvedek a 110-essel, hogy egyre jobb leszek dogfightban. De persze esténként irj egyet fórumra ha mész és szivesen mögéd kerülök egy menetre :))))
  • Punkerwork
    nézzétek meg az SG-s polo terveket!!!!!
  • Pluskast
    Nézd Hamlet. Ha akarsz pontot szerezni, hogy minnél elöbb tizedes légy gyere velem a stukába faorklövésznek - vagy ahogy a többiek mondanák golyófogónak:). Így hamar össze tudod szedni a pontokat.
  • Hamlet
    Jó reggelt!

Akkor ismét elkezdek repülgetni hátha elém kolbászol valami vadkacsa amit le tudok kaszálni :)