19663
-
Hamlet #9453 Tök jók ezek az irások! Na megyek tanulok tovább! -
Hamlet #9452 Bakelit... valakihez mehetek párnak? Király taktikákat irnak tényleg azokon a linkeken. -
Hamlet #9451 1 vs 1-ben fordulóharcban a 110-esnek annyi esélye van mint pillangónak tornádóban. -
#9450 lehet ma este se leszek :( -
Shad01 #9449 A 110-esnél ezt az egyetlen taktikát lehet alkalmazni. Magasról kell lecsapni, így a gyorsabb gépeket is utól lehet érni. A lényeg, ha elrontottad a rácsapást, túl sokat nem szabad forgolódni, hanem újból emelkedni kell és megint magasról lecsapni. -
Hupi #9448 Repülősöknek kiképzési anyag
a Dongó Századtól
A Puma Osztálytól (harcászat menüpont) -
Hamlet #9447 110-es fentről lecsapva azért tud galibát okozni, csak aztán győzzünk elmenekülni :))
-
Hupi #9446 Manónak: Ezeket majd javítsd ki légyszi
gyalogos század ---> gyalogos zászlóalj
repülő osztály ---> repülő század -
Hamlet #9445 Jó igyekszem jönni pénteken... addig még repülők párat. -
Hupi #9444 Mindezt úgy, hogy a játékban spitV egyértelműen jobb a Fridrichnél. -
#9443 -
Shad01 #9442 Tegnap este nekiálltam üldözni egy sérült hurri-t. Épp az angol reptér előtt értem utól. Már megkezte a leszállást, mikor egy rövid sorozattal kivégeztem. Gondolhatjátok mit anyázhatott. -
Shad01 #9441 Gyere el pénteken a gyakorlásra, szívesen megosztom veled a 110C-vel szerzett tapasztalataimat. Miután meg lett a tizedesi rangom, 109E-vel napokig nem bírtam lelőni semmit, visszaültem a 110-esbe és megint tudtam gépeket lelőni.
A kezdő repülősöknek kész szívás egy előrehaladott kampány. Az újonnan kifejlesztet szövetséges vadászgépek miatt 110-essel kész öngyilkosság felszállni. -
Hamlet #9440 Vagy véletlenül kerülj be a képbe.. csak a háttérben. Várd meg mig leadja a TV aztán pereld be őket, hogy engedélyed nélkül szerepeltél a reklámban! -
#9439 Nem is de 11-kor én kinyitom a garázskaput és ha még ott lesznek, akkor jöhet a balhé:) -
LtVitez #9438 de azt ők nemtudják h Neked éppen mikor hova kell menni... :) -
#9437 Na írni meg nem tudok.. Áhh ez a korán kelés betett:) -
#9436 11-ig úgy sem akrtam sem akartam sehova sem menni. Ha utánna nem állnak el, kiverem a balhét -
#9435 hát akkor meg mire vársz, helyedben már a bánat pénzt innám :)
(pedig én csak üzletijogot tanultam) -
#9434 Ismerem a szitut, jogvégzett ember vagyok kéremszépen -
#9433 ja és ha nem tudsz tőlük kiállni akkor akadályoznak a szabad helyváltoztatási jogodban. -
#9432 nem csak gondolkozz logikusan, kimész pattogni hogy rendőrt hívsz meg feljelented az nekik több óra munka kiesés, és az többe kerül mint zsebből kifizetni 100k-t. -
#9431 Mi vagy te jogyász? -
#9430 Az asszony még nem lakik itt -hála istennek -
#9429 és rögtön fizetnek is, mert a fennakadás többe kerül, szerintem 100k-t simán kérhet :) -
#9428 Nana ez még nem Amerika! Szerencsére. -
#9427 Mönyé ki gatyában vakarózva és követeld, hogy azonnal húzzanak el vagy fizessenek lóvét. :)) -
Hamlet #9426 Simán pereld be őket! Mondd, hogy nem tudál szeretkezni a barátnőddel és emiatt nem lehet most gyereketek! Simán 1 milla! :) -
#9425 ezt mondom csináld :) -
#9424 Punker azért már követelhetnék pénzt, hogy reggel fél hatkor idejöttek és felkeltettek.. -
#9423 Bár suzuki reklámot forgatnak, így valószínüleg nem rám lesznek kíváncsiak -
#9422 követelj pénzt tőlük :) -
#9421 MAjd igyekszem:) -
#9420 Integessé a kamerába! -
#9419 Off téma. Nem tudok kiállni a kocsimmal a garázsból mert épp reklámot forgatnak elöttünk -
#9418 Ok de csak jövőhét péntektől érvényes a dolog, mert holnaptól nyaralok 1 hétig. -
Hamlet #9417 Megfontolom... viszont ha stuka faroklövészként leszek tizedes akkor semmit nem fejlődök dog-fight-ban és csak pazarolni fogom a 109-eseket.
Arra jó az, hogy ennyit szenvedek a 110-essel, hogy egyre jobb leszek dogfightban. De persze esténként irj egyet fórumra ha mész és szivesen mögéd kerülök egy menetre :)))) -
#9416 nézzétek meg az SG-s polo terveket!!!!! -
#9415 Nézd Hamlet. Ha akarsz pontot szerezni, hogy minnél elöbb tizedes légy gyere velem a stukába faorklövésznek - vagy ahogy a többiek mondanák golyófogónak:). Így hamar össze tudod szedni a pontokat. -
Hamlet #9414 Jó reggelt!
Akkor ismét elkezdek repülgetni hátha elém kolbászol valami vadkacsa amit le tudok kaszálni :)