WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
mi??????????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

magillagorilla
Jó reggelt!
Rossz hír: Charleville néhány órával ezelõtt elesett...

Aláiirás

Random_
reggelt

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
jó 😊 (reggelt)

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
reggelt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
Cimbi!!Édeske!!!Hol jártál eddig?Hiányoltam a kis cinege hangodat!!!
Vegyél magadra most egy Z.Jimmy 4.oktávról elindult : SZIA-SZIA -T.kÁRMHOGY NEM VOLTÁL OTT,pont mondtam Lacusank is.De láttalak,hogy fent vagy ts-en,csak nem akartalak zavarni titeket.Viszont Punker meglátogatott:-mi folyik itt?
Nem akartam mondani,hogy V É R !
Na,jó éjt mindenkimnek

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

csak azért volt mert én nem voltam ott😊)))))))))
Szia-sziaaaaa
kincsed
ma a Jointban nagyot alkottam.Ha ott lettetek volna,hát büszkék lehettetek volna rám.A 3.legjobb lettem,és welfoglaltam a bázist egymagam,és ott majdnem a végéig kitartottam.
Büszke vagyok magamra....
JÓ éjt

magillagorilla
Ha nincs megfelelõ eszköz nálad, és szeretnél leküzdeni egy Panhardot, egyszerûen kússz mellé és szereld ki a kerekét:
http://web.axelero.hu/pkisdar/wwiionline/SShot50.jpg
Amúgy a bátor (vagy bolond?) katona mindennek nekimegy egy szál puskával! 😊
http://web.axelero.hu/pkisdar/wwiionline/SShot51.jpg

Aláiirás

bye mentem aludni holnap remélem minden jelszó meg érkezik!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Na gratulálok ezt mondtam sunnyogni kell😊))

Eper
Na,megy ez nekem 😊

Nem értek a lovakhoz

Punker

Eper
Lelõttem még egy embert!!! 😊
épp egy fás résznél hasaltam amikor Paal-ból valaki kiszurt és nekiállt piritani rám.Visszahuzodtam,vártam 5 percet,erre lépéseket hallok....
egyre hangosabban hallom....
abba maradt....
körbe nézek erre a fos ruhás ott hasalt mellettem 3 méterre,háttal nekem...
szépen a fejére céloztam...

Nem értek a lovakhoz

Eper
Eper01
Most épp Paal felé kúszok,egy depot a cél

Nem értek a lovakhoz

0Fritz0
Apám, volt itt minden...

Az alábbi "kontaktusok" cirka 30-perc alatt jöttek össze kicsiny flak 30-asomnak:

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/046.jpg

Na most ha belegondolok, hogy egyszerre volt kint vagy 10 üteg, akkor már lehet sejtésünk arról, hogy a francik mennyi szunyogot vetettek be.

Szegény Zsepi is egybõl a jóba ment bele, a sok blemtõl csak kapkodta a fejét...

Eper,
A gémben mi a neved?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hypo
UDV sszsepi

Punker
még 200 pont és lehetsz sapper vagy smg akár 😊

Eper
😊

Nem értek a lovakhoz

Punker
mindenki ezzel kezd 😊

Eper
Asszongya hogy:
Rank😛FC
az jó? 😊

Nem értek a lovakhoz

örülök, nekem egy honap volt mire láttam az ellent!!!!😄DD

Eper
Köszönöm Punker,Random,Lachun a jótanácsokat,és az alapszabályokat,ezentúl ezekre is figyelek,csak ez az elsõ online game amivel játszok és kicsitt furcsa

Nem értek a lovakhoz

Grat Szepi jo csatákat kívánok

magillagorilla

A charleville-i balhé tényleg nem semmi...

Aláiirás

Ok, kitartás van Charleville-ben, piroslik a folyó a sok francia hulláktól.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Vagyok megint

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Új tagot üdvözölhetünk a sorainkban:
Zsebkendõt

aki
sszsepi

néven fogja jobb belátásra bírni a csigazabálokat. S!

0Fritz0
A mai hadmozdulatok:

Ma mindenki rendkívül lelkesen és vérszomjasan vágott neki egy város letámadásának, amiben két teljes depo is volt
Sajnos az offenzivát kissé hátráltatta egy nem várt esemény, mivel ráleltünk egy... nudista strandra...

http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/045.jpg

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

jaj tündér meg kell csinálni a géped ww2 nek is menni kell 😊))

kincsed
de hidd csak el😊))

hátezt nem hiszem ell😊

huh elképzelem Tilligert, hogy ha meg lesz a csendes front a bozotba samuráj kardal kergetjük az amikat

ok Parancsnok valami ami spion lehetett

Na emberek most formázom a gépet a vírus miatt úgyhogy egy ideig nem leszek.

Remélem estére már jó lesz a masina. Császtok

Ezt nem kellett volna Lacus most még jobban várom azt a szar mailt
A legnagyobb öröm az lenne számomra ha végre megnyílna a keleti front bár hamar háborús bûnös lennék
nem sokára jövök van egy kis dolgom !!!

Ha1 ill HERR Tillinger persze gyere ne rohangász állandoan a szobákban raktárakban 😊))
Gyere mienk lesz europa😄DD

hát várunk a csapatba ha1 gyere gyakran TSre és akkor mindig megtudod az aktális infót

a hurri2esnak 4 20mm ágyúja van szóval az igazi tank killer

Jól vagyok köszönöm 😊 mindig figyelem a fórumot és várom a free trialt, a CODot abbahagytam viszont, hál isten az itteni közösség még mindig a legjobb a netes játékok között 😊
hát én már ezer éve nem lövömbe az icq-t,de itt van a szám: 176477802

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

szia Ha1!!!!!!
hogysmint????

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Punker

Kit--Kat
nekem 2mp

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Random_
Most elég sok új játékos regel szerintem kicsit elnyúlik az adminisztrációs folyamat.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
én annó a freemail-es címemre 2 nap alatt kaptam meg

Sajnos én sem kapom meg az e-mail 😞 pedig 2 címmel is próbáltam