19663
-
#9493 K&H Visa virtuális internet bankkártya -
#9492 Köszi minden infót
-
#9491 aha
Az király akkor megcsináltatom.
K&H-dombor nyomott visa:D
Ok megyek. Kiváncsi vagyok mit szólnak majd hozzám. Utálom ezeket a hivatalos dolgokat. -
#9490 banktól függ, K&H tőlem 1500 pénzt vont le éves díjnak, mást eddig nem számlázott :) -
#9489 Ühüm. És az mennyi havonta meg ilyenek:D
Ezekben kurvára nem vagyok otthon:D -
#9488 csináltass DOMBOR NYOMOTT VISA kártyát nekem azt minden gond nélkül rögtön elfogadta -
#9487 mano be tudnád írni milyen kártyára lenne szükség a fizetéshez?
Vagy milyen kártyával tudok fizetni? Mert akkor csináltatok valamikor már tényleg. -
#9486 Kicsit korainak tünik ez a 16:00-ás kezdés, mert én is szivesen mennek, de csak 18:00-ra érek haza. Persze ha akkor még megy, nekem az is tuti. :) -
#9485 Miért nem vagy soha fenn ICQ-n???
Arra kérdeztem, mert múltkor új mailcím kellett neki, hogy elfogadja freetriálnál. -
Hamlet #9484 Azért tőlem ne várj sokat.. feltudok szállni, nagyjából le is...
és tudok repkedni össze-vissza... meg szórakoztatni az ellenséges vadászokat azzal, hogy egyáltalán megpróbálok menekülni. :) -
Hamlet #9483 rgr -
#9482 jó reggelt -
Shad01 #9481 A repülőkiképzés ma 16:00-kor kezdődik.
Elsősorban azt szeretném felmérni ki milyen szinten tud repülni. A tényleges program a jelentkezőktől fog függeni.
A kiképzés végén a kötelékrepülést és a géppárok alkotását fogjuk gyakorolni.
Kötelező tanagyag -
Hamlet #9480 És munkahelyi játéknál figyelj arra is, hogy itt egy-egy menet minimum 10 perc, de inkább 30perc és 1 óra között mozog és ha közben kilépsz nem sok értelme van, bár gyalogosnál még tűrhető. -
manohun #9479 Reghez nem kell új email szerintem.
Afrika nem késik jövő év elejére várható. -
manohun #9478 Hali mi WWII Onlinet játszunk a neten. Ez egy második vh-s szimulátor.
Munkahelyről te neked kell tudni hogy tudsz-e játszani, ha engedik és elég jó a gép meg a net.
Természetesen mi szivesen várunk. Hogy tudjunk segíteni fel kéne tenni a Teamspeaket ami egy beszélgetős progi. Csak egy mikrofon kell hozzá.
Letölteni itt tudod -
Hamlet #9477 Ma hánykor lesz a kiképzés? Egyáltalán lett elég jelentkező, hogy elinduljon a csoport? :) -
Hamlet #9476 Egyetlen taktikát tudtam alkalmazni tegnap. Ha magasabban van és nem vett észre akkor próbáljak valamerre hazai légvédelem fölé elsunnyogni.... de észrevett... és 15 másodperc alatt utolért (na mondjuk volt 1500m-e fölöttem)
Rég repültem, de az a 110-es úgy fordul mint egy 747-es, vagy valami rosszul van beállítva nálam? :) -
Shad01 #9475 Az volt a baj, hogy egyedül repültél. Tegnap én is ezért szívtam. Beszart a TS és a játék chatje is kb 5 percet késett, így nem tudtam jelenteni az ellenséget senkinek, pedig több saját vadász is volt a levegőben.
Ráadásul összeakadtam 2 Brig Gen rangú emberkével, le is lőttek.
Maubeuge reptere fölött köröző spitfire-rel én is találkoztam. 5 percig próbáltam előnyös pozícióba kerülni, vagy belecsalni a légvédelembe eredménytelenül. Annyit azért elértem, hogy a fogócska során eltávolodtunk a reptértől így a saját gépek biztonságban tudtak felszállni.
-
#9474 reggelt
eső még esik, tegnap este a mézespálesz hadjárat sikeres volt csak haza felé megáztam -
Hamlet #9473 Na tegnap repültem :) 2x...
1. Már a reptéren kilőtték a hátsó lövészemet a 110-esből... despawn
2. Egy hátsóbb bázison spawnoltam... felszálltam... direkt el a frontvonaltól emelkedtem... visszafordultam... fenn meglátok egy spitet... megpróbálok elsunyitani valahova... észrevett... lelőtt (mindez cirka 3 perc alatt történt)
Hmmm... izgi egy repülős nap volt :) -
#9472 Én is mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy melyik játékkal szoktatok hálóban nyomulni és hol? És oda hogy lehet jelentkezni? Munkahelyről is tudnék játszani? Pl. esténként. -
#9471 Gyönyörűesőmentesszépjóreggelt mindenkimnek!!! -
LtVitez #9470 de a legszebb az egészbe hogy terveztek egy Tas nevezetű rohamlöveget is ugyan ezzel a futóművel, amibe viszont egy 88-as ágyú lett volna...
na az meg lehetett volna a magyar vadászpárduc :) -
LtVitez #9469 eredetileg nem ilyen párduc tornyot szántak neki,hanem hatszögletű volt,legalébbis amennyire én tudom.
És már a futóműve,törzse a beépített motorokkal és sebességváltóval együtt - a torony felszerelése nélkü - készen volt,csak hát sajna 1944. július 27-én a bombatámadás elpusztította a szerelőműhelyt és a gépműhelyt is. pech.. -
LtVitez #9468 öööö ezt a reget nemértem.
kérem kaccsolja ki -
#9467 Ha föntről indulunk ki,(csak a tornyot nézzük) és nem nézzük a csövet, kiköpött Párduc:))
Mik a feltételek a reghez?
A régiek, vagy új mailcímkell minden újhoz?
Afrika hol késik, már kiakarom verni a nemzetközösség csapatait Tobrukból:)) -
LtVitez #9466 valószínű :D -
Hupi #9465 Páncéloslexikon A-D betűig 300oldal -
LtVitez #9464 nálunk a kiképzésen mi volt mert azt úgy áttanulmányoznám akkor -
mozambo #9463 A mai naptól a kiképzések és hadjáratok a Hunyadi oldalon lesznek meghirdetve.Eleinte még itt is de szokjunk rá a Hunyadi oldal mindennapos olvasgatására. -
#9462 ezt én is eljátszottam, ezért kellett Mano régi regjére előfizetnem :( -
#9461 Jól rátosztammá! Win reinstall volt, ami törölte a leveleimet, és ezért nem tudom honnan bekopizni a jelszavamat. Amikor meg kérném a jelszót a wwiionline.com-on, akkor meg kell adni a LAst Name-et, amit most meg nem mondom, hogy mit adtam meg regizésnél...Hülye voltam, hogy nem az igazi nevemet adtam meg... -
#9460 a tetves franciák nyertek -
Hamlet #9459 Na jó... akkor mostantól dzsihád a franciák ellen! -
#9458 a tetves franciák ki egyenlítettek 16-16 -
Hupi #9457 -
Hamlet #9456 Na... kész vagyok. Minden tudok. Reszkessetek! --- na jó valami biztos ragadt rám :)
Ideje megtanulni rendesen leszállni... :) -
Hamlet #9455 Majd jön a Luftwaffe és kiássa őket! :) -
#9454 szövik mintha beásták volna magukat, megtört az előre törésünk :(