19663
  • lachun
    Valaki fodijja lemár nekem nagyon emlegetik az afrikai hadszinteret PLIZ!!
    Yes. As soon as the tools are done (the new terrain editor) we will be prepping for North Africa as our second theater. The plan is to support French, British, US, Italian, and German forces, however we may open it up with just US, British, and German. If you look through some military history you'll see that many of our current vehicles and weapons were used in North Africa. One of the benefits to the French having purchased US equipment during WWII is that is allows us to get bigger "bang for the truck" if you know what I mean.
  • lachun
    Puszika drága sajna msn nem találak még mindig na nembaj :)))Holnap telcsizek most ünneplés van itthon tombol mindenki Vizilabda mámor arany mámor!!!!!!
  • Hupi
    7-kor
  • Punker
    lesz ma valami?
  • kincsed
  • KMeyer
    Nem lett megtartva.
  • Hypo #9607
    Na milyen volt a pancelos kikepzes, valami hazi feladat volt?M
  • KMeyer
    Azt hiszem,erre megfelelő az enyém,viszont a gázkar helyett egy másik kart érzékel csak,és nem tudom átállítani,ilyen gombokat hol lehet átkapcsolni?
  • manohun
    hajjaj :)))
  • manohun
    nem a gombszám számít

sok minden kell hogy tényleg kitudd használni a lehetőségeket

- először is csavarhatónak kell lenni a joynak hogy a hátsó lapátokat tudd mire rakni.

- 8 irányú billentyű hogy körbetudj nézni (ez billel is megoldható)

- végül tolóerő szabályzó

az egyik legjobb ilyen joy a Saitek Cyborg 3d USB ami nekem is van. kb. 10000HUF
  • joebacsi
    hát még ha majd ilyenek szaggatják a földet:
  • Hypo #9602
    Tisztelt Mozambo !

Sajnos nem tudok ma kiképzésen részt venni S!
  • KMeyer
    Az igaz,hogy jól néznek ki,de szerintem papírrepülőnek csinálják meg a Mustangokkal szemben.

A repülősökhöz lenne egy kérdésem:kb. hány gombos és milyen joystick kell ahhoz,hogy jól lehessen repülni?
  • lachun
    A lapán gépek nagyon teccenek:DDDDDtudom messze az oceáni hadjárat de szépek!!!
  • lachun
    Na tegnap nagyon csodálkoztam,HUPI megtalálta a világitás gombot is:)))
  • Random_
    !S napot :)
  • lachun
    !S amugy jónapot mindenkinek:DDD
  • lachun
    várjál várjál másnak is szaggatott gyere fel tsre azt meg beszéljük uj driver van fent?????
  • bigapó
    Vissza az egész. Nem jól fut, szaggat iszonyatosan. Majd egyszer, ha lesz otthon netem....:((
  • bigapó
    Mennyit kell pengetni a játékhoz?
  • manohun
    hát ha már a gyakorlóhoz is kevés a gép akkor online sokat figsz szenvedni, de a settins.exe-ben a beállításokkal sokat lehet javítani.
  • bigapó
    Sikerült felraknom és el is tudtam indítani a gyakorlópályát, de elég lassú, mert kevés a gép, meg hiányolja a több virtuális memóriát, amit sajna nem tudok átállítani:(
    még így is érdemes játszani vagy felejtsem el?
  • 0Fritz0
    Hát gyerekek, sikerült élőben is kipróbálnom a Matti "képességeit". Éppen egy FB-t védtem Panzer IV-el, amikor ez az állat úgy 300 méterre elrobogott mellettem. Kapott oldalról vagy 10 lövést (AP és HE-t is) de még csak észre sem vette! Az uccsó találatnál hatalmas vörös lángok meg füst csapott ki belőle, de még így sem adta meg a killt. Hűjje szövik...
  • Hamlet
    :) fúúj :)
  • Random_
    Többieknek mondom, hogy pénteken formáztam a rendszert és most sikerül újra visszaállítanom.
  • Random_
    Erről az oldalról töltheted le a játékot

Ha mikrofonod nincs az azért rossz csak mert az alapokat nehezebb elmagyarázni írásban mint szóban élőben. Érdemes átnézni a magyar WWII Online oldalt ott van sok hasznos leírás.
  • kincsed
  • kincsed
    a nemiszerveden nagyon tetszett,de a köldöködben annyira szerintem nem állt jól.Igen,én voltam toplessben.Rajtam volt olyan pamacsos rózsaszin bugyi...na,jó én is abbahagyom mert akkor együtt kell hánynom veled
  • Hamlet
    Oh.. akkor Te voltál az a topless hölgy aki annyira integetett? :)

És hogy tetszett a köldökpiercing-em? :) Na jó abbahagyom mielőtt elhányom magam...
  • bigapó
    Hi!

A mikrofon tutira nem fog menni!! Az nagy gáz?
    Mit kell tennem? A WW2 online-ra már regisztráltam magam. Le kell töltenem valamit?
  • kincsed
    Én mentem végül.Ott csápoltam neked az első sorban,mikor feszítettél a bringásgatyában.A felsőtesteden is aranyos volt az a kis toppocska,ami ugyanolyan volt,mint a gatya.Nem tudom összeegyeztetni a kemény katonastílussal,dehát ettől nem unalmas az élet.
    Egyébként jó volt a Parádé.Én ott feszítettem a danubius szinpadánál Best of,és Tnt-n.
  • Joxy
    Az a jó, ha kint van a vissza vonulás jele, mert akkor nem pazarolják el az emberek a felszerelést feleslegesen, egy körbe zárt be kempelt városban.
  • Hamlet
    Jajj bocsi! Az nem zászló volt! Csak kiraktam száradni az alsógatyám a város tornyára! :))
  • Punker
    reggelt
  • KMeyer
    Ma láttam az egyik városunkon egy fehér zászlót.Vki,aki jártasabb a felsővezetési dolgokban,annak mi értelme van,ha visszavonulunk?
  • lachun
    Na első igazi jó kalandom meg volt ahol én vettem észre az ellent és én is lőtem ki!!!!ST Quentin elfoglalása után FB robangatás ki vittem egy 38t és 3 stui bánta:)))
  • ranGer2
    #9573 szar fake! :)
  • lachun
    Még egy kis Stug anzix a nagy stratégáknak adatok is vannak:
    Sug adatok:)
  • Punker
  • lachun