19663
-
lachun #9573 Jézusom ezt a róbbanást nézzétek:
-
lachun #9572 Na rákerestem erre agyönyörűségre:)))
-
#9571 :D
-
Hamlet #9570 Tudjátok mit?! Akkor én se! :) Pedig én táncoltam volna az egyik kamion tetjén biciklisgatyában... de most úgy döntöttem mégse megyek! :) -
#9569 Akó ne menj énse megyek:D -
#9568 Jó reggelt,estét,és éjszakát majd!!!
Sajna irány a Budapest parádé,pdig nincs sok kedvem most hozzá....puszika mindenkinek -
Hamlet #9567 Mekkora király volt!
110-essel lecsap... megsoroz... aztán a rámtapadt ellenségek elől zuhanórepülésben max sebességgel elhúz! Ez bejött 2x... 3x-ra nem. :(
De úgy megkergettem egy Spit-et 110-essel :))) Tök király volt :) Persze aztán rájött, hogy Ő tud fordulni is mig én csak akkor kanyarodok 5km-nél kisebb iven ha kihajolok jobbra az ablakon, hogy a nagy arcomba belekapjon a szél. :) -
#9566 1-re biztos nem érek haza -
Hamlet #9565 Shad! Ha szükséged van faroklövészre a nap során jelezz itt fórumon pls! De ha csak úgy repkedsz és egy 110-es kell csalinak akkor is vagyok... :) -
Shad01 #9564 Kösz szépen! -
lachun #9563 na ezt mindenki töltse le ad-aware ujitott változat:inen -
lachun #9562 !S mindenkinek gyorsan akkor sietek, rengetek dolgom van még azt 12:30 ra vagyok angriffelni !!!!! -
Hupi #9561 EST 8:00AM ez azt hiszem nálunk 14:00 vagy 13:00? -
#9560 Értem, csak mert kb 15 méterröl 4et lőttem egy Daimlerbe de az nem hullott széjjel :/ Mondjuk elvileg a tigris Ágyúja is nagy távolságra van kitalálva :D -
#9559 Hűű az kúl, odáig már nincsis sok vissza.
Homok vihar remélem lesz benne, melyik évben lehet harcolni??
Free Triál címet tudsz dobni?? -
#9558 Jó reggelt! Mikor van gyulekezo? -
#9557 Web album generator
Kicsi, egyszerü -
Shad01 #9556 Ha tud valaki olyan progit, ami egy könyvtárnyi képből automatikusan htm-es albumot készít, akkor talán megcsinálom. -
Hamlet #9555 Bezony... jó kis repülés volt.
Ma is repültem Kb Bécsből hoztam előre a 110-est de sebaj :) -
#9554 Császári. Köszönöm. -
LtVitez #9553 jóóóóóreggelt :)
de akkor dél környékén indulunk a csatába,nem? -
Hupi #9552
Közbenjártam a Führernél. -
#9551 nincs 1 album ahonnan egyben le lehet szedni? vagy nem tudnád valahogy átküldeni? -
Shad01 #9550 Mano a hunyadis honlapra akarja feltenni őket. Ha mindenképpen meg akarod nézni, akkor itt megtalálod:
http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/bor/P1010156.JPG
-tól
http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/bor/P1010171.JPG
-ig
Ne lepődj meg, ha egy-két kép hiányozni fog. -
#9549 Hupi ezt hogy buliztad ki?
-
Shad01 #9548 A repülőkiképzés megtörtént. Valamivel több érdekéődőre számítottam. Hamlet és Fritz vett részt rajta. Sajnos KMeyerrel a mikrofonprobléma miatt nem tudtam érdemben foglalkozni.
A kiképzést eredményesnek minősítem. A gyakorlás utáni éles bevetésen a 110-esek meglepően hosszú ideig életben maradtak. Fritznek többször is let volna lehetősége a hazatérésre, de ő a harc folytatását választotta. Ami a legfontosabb a 110-esek találatot tudtak elérni a Spitfire-k ellen. Gépet lelőniük nem sikerült, de ez is nagy fegyvertény!
A következő alkalommal a géppárok működtetését fogjuk gyakorolni. -
#9547 most nekem is alaplapi AC97 megy semmi bajom vele -
Shad01 #9546 Nekem az AC97 alaplapi hangkártyába van bedugva a mikrofon és semmi gond nincs vele. 5.10-es drivert használok, amit az alaplaphoz adott CD-ről telepítettem. -
Shad01 #9545 Távolság beállítása nélkül is lehet lőni, és eltalálni a célt. A távolság bemérésének és beállításának 1000 m feletti távolságnál van jelentősége, mert ha elvégzed már az első lővéssel is könnyen el lehet találni a célt. -
#9544 Az"R" betü nyomva tartása után ki irja a cél távolságát, ezt be álitod a "Page up / Page down" gombokkal a skálán és akkor TŰZ!
-
#9543 Sziasztok! Hm furcsa dolgon kaptam magam tegnap. Kérdésem lenne hogy ha a 88assal akarok lőni akkor be kell állítani valami távolságot, vagy akármit, vagy egyszerűen elég ha célzok, lövök és eltalálom a célt? -
#9542 A probléma megoldását egy SB hangkártya jelentette :) -
KMeyer #9541 Igen,de semmit nem vesz be semmilyen programban,pedig a mikrofon jó. -
lachun #9540 Sajna gyárat hátországban nem foglalhatunk ,csak bombázhatunk
TS-ben beállitotad a hangkártyád hogy felismerje??, -
KMeyer #9539 Akkor mivel sikerül mégis vmi hangot kicsalogatnod? -
#9538 Ugye ez az AC97-es hangkari alaplapi, mert azon nekem sem akar hangot produkálni a TS. Bár ha jól emléxem te hallasz minket, nálam meg semmilyen hang sincs AC97-el.
Természetesen a mi gyárunk a mi várunk... :) -
KMeyer #9537 Ja,és egy kérdés.Sok városban vannak gyárak,meg ilyesmik.Ha azokat elfoglaljuk,azok nekünk termelnek? -
KMeyer #9536 Már biztosan a legtöbben ismertek onna,hogy mindig megjelenek,de soha sincs hangom:)
Azt hittem,a mikrofonnal van a baj,de nem,a másik gépen tükéletes.Realtek AC97-es hangkártyám van,a Microfon boost be van kapcsolva,minden a maximumon van,nem tudna esetleg vki ajánlani vmit,hogy még mit lehetne megnézni? -
Hupi #9535 Jól jegyezd meg: az energia veled van! -
#9534 Szeretném megköszönni Shad-nek a mai korrepetálást, sok mindent tanultam és az életbenmaradási időm is jócskán meghosszabbodott a tanácsait követve.
A szövik fognak még rettegni az energia harctól!