19663
  • lachun
    Jézusom ezt a róbbanást nézzétek:

• lachun
    Na rákerestem erre agyönyörűségre:)))

• CarajoEsp
    :D
  • Hamlet
    Tudjátok mit?! Akkor én se! :) Pedig én táncoltam volna az egyik kamion tetjén biciklisgatyában... de most úgy döntöttem mégse megyek! :)
  • CarajoEsp
    Akó ne menj énse megyek:D
  • kincsed
    Jó reggelt,estét,és éjszakát majd!!!
    Sajna irány a Budapest parádé,pdig nincs sok kedvem most hozzá....puszika mindenkinek
  • Hamlet
    Mekkora király volt!
    110-essel lecsap... megsoroz... aztán a rámtapadt ellenségek elől zuhanórepülésben max sebességgel elhúz! Ez bejött 2x... 3x-ra nem. :(

De úgy megkergettem egy Spit-et 110-essel :))) Tök király volt :) Persze aztán rájött, hogy Ő tud fordulni is mig én csak akkor kanyarodok 5km-nél kisebb iven ha kihajolok jobbra az ablakon, hogy a nagy arcomba belekapjon a szél. :)
  • Punkerwork
    1-re biztos nem érek haza
  • Hamlet
    Shad! Ha szükséged van faroklövészre a nap során jelezz itt fórumon pls! De ha csak úgy repkedsz és egy 110-es kell csalinak akkor is vagyok... :)
  • Shad01
    Kösz szépen!
  • lachun
    na ezt mindenki töltse le ad-aware ujitott változat:inen
  • lachun
    !S mindenkinek gyorsan akkor sietek, rengetek dolgom van még azt 12:30 ra vagyok angriffelni !!!!!
  • Hupi
    EST 8:00AM ez azt hiszem nálunk 14:00 vagy 13:00?
  • Sippie
    Értem, csak mert kb 15 méterröl 4et lőttem egy Daimlerbe de az nem hullott széjjel :/ Mondjuk elvileg a tigris Ágyúja is nagy távolságra van kitalálva :D
  • Kit--Kat
    Hűű az kúl, odáig már nincsis sok vissza.
    Homok vihar remélem lesz benne, melyik évben lehet harcolni??
    Free Triál címet tudsz dobni??
  • Hypo #9558
    Jó reggelt! Mikor van gyulekezo?
  • Joxy
    Web album generator

Kicsi, egyszerü
  • Shad01
    Ha tud valaki olyan progit, ami egy könyvtárnyi képből automatikusan htm-es albumot készít, akkor talán megcsinálom.
  • Hamlet
    Bezony... jó kis repülés volt.

Ma is repültem Kb Bécsből hoztam előre a 110-est de sebaj :)
  • CarajoEsp
    Császári. Köszönöm.
  • LtVitez
    jóóóóóreggelt :)
    de akkor dél környékén indulunk a csatába,nem?
  • Hupi

Közbenjártam a Führernél.
  • Punker
    nincs 1 album ahonnan egyben le lehet szedni? vagy nem tudnád valahogy átküldeni?
  • Shad01
    Mano a hunyadis honlapra akarja feltenni őket. Ha mindenképpen meg akarod nézni, akkor itt megtalálod:

http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/bor/P1010156.JPG
    -tól
    http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/bor/P1010171.JPG
    -ig
    Ne lepődj meg, ha egy-két kép hiányozni fog.
  • Punker
    Hupi ezt hogy buliztad ki?

• Shad01
    A repülőkiképzés megtörtént. Valamivel több érdekéődőre számítottam. Hamlet és Fritz vett részt rajta. Sajnos KMeyerrel a mikrofonprobléma miatt nem tudtam érdemben foglalkozni.
    A kiképzést eredményesnek minősítem. A gyakorlás utáni éles bevetésen a 110-esek meglepően hosszú ideig életben maradtak. Fritznek többször is let volna lehetősége a hazatérésre, de ő a harc folytatását választotta. Ami a legfontosabb a 110-esek találatot tudtak elérni a Spitfire-k ellen. Gépet lelőniük nem sikerült, de ez is nagy fegyvertény!
    A következő alkalommal a géppárok működtetését fogjuk gyakorolni.
  • Punker
    most nekem is alaplapi AC97 megy semmi bajom vele
  • Shad01
    Nekem az AC97 alaplapi hangkártyába van bedugva a mikrofon és semmi gond nincs vele. 5.10-es drivert használok, amit az alaplaphoz adott CD-ről telepítettem.
  • Shad01
    Távolság beállítása nélkül is lehet lőni, és eltalálni a célt. A távolság bemérésének és beállításának 1000 m feletti távolságnál van jelentősége, mert ha elvégzed már az első lővéssel is könnyen el lehet találni a célt.
  • Joxy
    Az"R" betü nyomva tartása után ki irja a cél távolságát, ezt be álitod a "Page up / Page down" gombokkal a skálán és akkor TŰZ!
  • Sippie
    Sziasztok! Hm furcsa dolgon kaptam magam tegnap. Kérdésem lenne hogy ha a 88assal akarok lőni akkor be kell állítani valami távolságot, vagy akármit, vagy egyszerűen elég ha célzok, lövök és eltalálom a célt?
  • 0Fritz0
    A probléma megoldását egy SB hangkártya jelentette :)
  • KMeyer
    Igen,de semmit nem vesz be semmilyen programban,pedig a mikrofon jó.
  • lachun
    Sajna gyárat hátországban nem foglalhatunk ,csak bombázhatunk
    TS-ben beállitotad a hangkártyád hogy felismerje??,
  • KMeyer
    Akkor mivel sikerül mégis vmi hangot kicsalogatnod?
  • 0Fritz0
    Ugye ez az AC97-es hangkari alaplapi, mert azon nekem sem akar hangot produkálni a TS. Bár ha jól emléxem te hallasz minket, nálam meg semmilyen hang sincs AC97-el.

Természetesen a mi gyárunk a mi várunk... :)
  • KMeyer
    Ja,és egy kérdés.Sok városban vannak gyárak,meg ilyesmik.Ha azokat elfoglaljuk,azok nekünk termelnek?
  • KMeyer
    Már biztosan a legtöbben ismertek onna,hogy mindig megjelenek,de soha sincs hangom:)
    Azt hittem,a mikrofonnal van a baj,de nem,a másik gépen tükéletes.Realtek AC97-es hangkártyám van,a Microfon boost be van kapcsolva,minden a maximumon van,nem tudna esetleg vki ajánlani vmit,hogy még mit lehetne megnézni?
  • Hupi
    Jól jegyezd meg: az energia veled van!
  • 0Fritz0
    Szeretném megköszönni Shad-nek a mai korrepetálást, sok mindent tanultam és az életbenmaradási időm is jócskán meghosszabbodott a tanácsait követve.
    A szövik fognak még rettegni az energia harctól!