19663
-
Hupi #9653 Mi szedtük szét őket, hisz kirakták a lerohanás ikont, ezért az akció eredményes volt. Nem számoltam, de minden bizonnyal a kilövés/veszteség arány is 1 vagy a fölötti volt.
Az erőviszonyok tisztább látása végett:
A 91-eseket ugyanezen idő alatt két spawnolható depo birtoklása mellett hamarabb viszaverték mint minket. -
manohun #9652 Teccik érteni? :) -
#9651 robbantani jók vagyunk de 10 emberrel várost foglalni nem lehet ennyi, szal utász akciókat kell szervezni :))) -
Hupi #9650 6 páncélos volt és egyetlen egy légvédelem nem sokat tehet, ráadásként -2 ember jelent az egyébként sem elegendő 10-ből.
Tessék megérteni létszám hiány miatt (!) nincs FB védelem, légvédelem, atg, szállítókapacitás stb. -
#9649 Okéj, addig is egy kis izelitő:
-"Uram atyám, itt egy matti! Fussunk!"
-"Csak a hidon jussak át..."
-"Nyugi, ez csak egy nyeszlett romboló."
-
#9648 Minket szet szettek ez egy ilyen dolog. Néha nem úgy jön ki a lépés ahogy tervezzük.Sajnos ahhoz ,hogy eredményesek legyünk 30+ embernek kéne lennie és ennyien biza sose tudunk lenni hosszú órákon keresztül. -
#9647 ebben tok igazad van de mondjuk a 7 tankbol 1 lett volna aa akkor azert boylereket nem lottek volna szet -
Hupi #9646 Sajnos létszám hiányában ilyenekben még nem igazán gondolkodhatunk. A pak36 valymi keveset ér, nem hiába érdemelte ki a birodalmi kopogtató csúfnevet. Az 1.16-ban azonban változnak a dolgok hisz megjelenik a pak38, ami a 88-as mellett a második legerősebb fegyverünk lesz az újabb páncélosok megjelenéséig (1.17). Kis szépséghibája azonban hogy félő vontatót (sdkfz7-et) fog igényelni a mozgatása.
A hadjárat eredményes volt, a végső sikert azért nem érhetjük el mert kevesen vagyunk. -
#9645 Sajna minden ilyen hadjárat a HÉtvége miatt vérzik el. Sajna nem mindenki tud felszabadítani 3-4órát(amennyi szükséges lenne) egy hadjárat miatt. Így általában a nyersanyag fogy el. De természetesen ez egy normális dolog ,így ezzel kell gazdálkodi ami van. -
LtVitez #9644 jóóóreggelt -
#9643 Jó reggelt! Tegnap jo kis muri volt, bár halkan megjewgyeznem hiszen, nem en vagyok a fő stratéga itt, de meg ha ilyen kevesen vagyunk, akkor se artana ha egy opel es ahhoz kotve egy aa gun is jonne mert tegnap ha ott allt volna az erdo szelen, akkor eredmenyesen meg tudta volna vedeni az elorenyomulo tankokat. -
#9642 reggelt -
#9641 Azért én se vagyok rossz. -
#9640 Éljen!!!
Megint én keltem legkorábban!!!!!
Gyönyörű jó reggelt kicsi katonáim!!! -
KMeyer #9639 A briteknek már csak pár városuk van a kontinensen,ha azokat elvesztik,akkor britekkel többet nem találkozunk? -
#9638 mi bajod a felderítőkkel? -
#9637 Promotional key: filefront
-
#9636 promokey? -
#9635 Danke!!!! -
Hupi #9634 Manó a Hunyadi honlapon a középső ablakot nagyobbítsd meg légyszi, túl kicsi. -
Hupi #9633 Fritz a frontrádiót nem akarod újraéleszteni? -
#9632 LINK -
#9631 A mai hadjáratra gyülekezve:
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/058.jpg
Szerencsére profi felderítőink voltak:
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/059.jpg
-
#9630 Free triált valaki belinkelné? -
#9629 Éjjel, de nappal a vérszívó Typhoonok nem hagyják élni. -
#9628 -
#9627 -
#9626 -
#9625 -
lachun #9624 OKé halál a franchekre:))) -
Hamlet #9623 Ma 7-kor jön valaki repzivel? Kell valakinek egy hátsó lövész vagy egy 110-es párban? -
KMeyer #9622 Ha jól látom,Európában már csak 2 repterük van az angoloknak.Ha azokat elfoglaljuk,akkor a Spitekkel Angliából kell ide repülniük? -
pedrohsi #9621 csak egy utalás arra, hogy némileg eccerűbb dolguk van, hiszen a francik US cumókat vettek a háború alatt -
lachun #9620 Ok megyek!!!! -
#9619 ok 18.50 kor gyulekezo ts-en? -
#9618 lehet 7-re nem tudok jönni de megpróbálok -
lachun #9617 Thx nagyon DANKE -
lachun #9616 Na emberek uj Event valami nagy durranás készül Az Ardenekben:
info itt. -
#9615 azt írja hogy nem sokára kész az észak-afrikai hadszintér, amcsi, angol, német fél lesz, a mostani felszerelések nagy része egyezik az afrikában használtakkal a többi nekem se tiszta teljesen :) -
Hamlet #9614 Nagyon király meccs volt!!!! :))))