19663
  • manohun
    tudom én kértem :)
  • Punker
    digók tudják hogy elsöpörnénk őket
  • Hupi
    az olaszoknál kint van a magyar HQ is :))
  • KMeyer
    Kipróbálásra a bombázó szerepkörre jeletkezek,viszont olyan 8-fél 9 között leszek otthon.Egyébként a repülőkiképzésen nem vettem részt,de vmi tananyag,ami elmondja,milyen a jó beállítás egy repülőnél,meg egyáltalán hogyan kell repülni,nincsen vhol,mert 15 mp-nél tovább nem vagyok a levegőben.
  • Punkerwork
    én max 8-ig leszek otthon
  • Shad01
    Ma jelentkezhetnek nálam azok, akik ki szeretnék próbálni a bombázótiszti szerepkört.
  • Hupi
    Hát nem tudom a FS-ort a húsz éves történelme alatt egy szűk szimulátor rajongó táboron kívűl a kutyát sem érdekelte. Persze most felkapott lett, mikor már nincs más :)))
  • Hypo #9686
    popularis nem feltetlenul jelenti hogy gagyi, pl ott az fs2004 nagyon popularis megse arcade repszim
  • Hupi
    Populáris játék kell a kiadónak, abból több pénz folyik be.
  • manohun
    láttam ennek a bemutató filmjét és kiábrándító volt amikor panzer4 5 méterről lőtte a fa mögött megbújó amcsikat, azok meg puskával lőttet a tankra. :)))

nagyon igéretes de sajna ezt is elfogják rontani. :(
  • Punkerwork
    On a sunny day-by Freak
  • Hamlet
    Persze!!!! Sörözni fognak a kantinban! :)
  • Punkerwork
    ma este nem leszek de az utászok gyakorlatozzanak !:)
  • Hamlet
    na ja.... :)
  • Hypo #9679
    vagy nem az amerikai atlagot...tudod open here:}}}}
  • Hamlet
    Kicsit beelőztél... :)
  • Hamlet
    Jah.... Ez az 1.6 patch!!! :)

Jó gém lesz a Brothers in Arms, ha nem a 10-15 éves korosztályt célozzák meg vele.
  • ranGer2
    MOst arról álmodtok hogy ilyen lesz egyszer a ww2 online? szerintem SOHA de meglássuk... aki nem tudná ez itt Brothers in Arms kép....
  • Hypo #9675
  • Hypo #9674
    biztos raszoktal a csigalevesre:}}}}
  • manohun
    hát azzal hogy nincs idő játszani lehet hogy őket erősítem :)
  • Random_
    Itt még nem volt kidolgozva a sérülésmodell. :)))
  • Punkerwork
  • Punkerwork
    szerintetek hétvégére a tengerbe szorítjuk a szöviket? vagy még tudunk ebben a hadjáratban egy jó FB robbantós túrát csinálni?
  • Random_
    Én is ezt javaslom!
  • Kit--Kat
    Ezt ismerem, ezt 1 akna csinálta, aztán a németek lekotorták az útról, és ez lett az erdménye.
  • Punkerwork
    sörhadjárat mikor lesz? remélem jó lesz csak aztán hazafelé nehogy:

• Punkerwork
    hónap közepe? 29.-e volt :) amúgy én meghalnék ha csak 15 giga-m lenne 1 jobb hétvégén 5 giga simán lejön, szal a légierő iktassa ki a család zavaró részét :)
  • Shad01
    A saját légierő szidta a bátyját, amiért a hónap közepére túllépte a 15 GB adatforgalmi limitet, és ezért tegnap este nem tudott játszani.
    Lecsökentett sebességgel vagy a WWIIonline-al játszok, vagy letöltök, márpedig tegnap muszáj volt letöltenem egy-két dolgot.
  • Hamlet
    Én jöttem volna, de a kósza 110-esemmel max 2 percig tudom megzavarni az ellenséges vadászokat. És a végén még rátok zuhanok! :)))
  • Punkerwork
    akkor a szövik:

• Punkerwork
    és ilyen lesz a susnyás

• Punkerwork
    majd ha ilyennel osztjuk az igét :)

• Hupi
    nyet
  • Random_
    Jó de a Hunyadis légierő? Senki?
  • Hupi
    1-2 109F, nem saját.
  • Random_
    Saját légierő nem volt?
  • Hypo #9656
    Ok ok de en annyit lattam hogy benneteket folyamatosan 2 repcsi tamadott namarmost ha pl en aa vagyok leszedem oket es akkor nem azok lonek ki benneteket max a sapperek. De ha igy all a helyzet akkor a hadjaratokat is eleve igy kene megtervezni az keves hogy ki van hirdetve, akkor nezzetek egy fb-t amit tamadhatunk
  • Punkerwork
    tegnap öltem elöször Luger-ral, szal szerintem is sikeresek voltunk :)
  • Hupi
    Te meg átáltál a franciákhoz mi? :)))