19663
-
manohun #9693 tudom én kértem :) -
#9692 digók tudják hogy elsöpörnénk őket -
Hupi #9691 az olaszoknál kint van a magyar HQ is :)) -
KMeyer #9690 Kipróbálásra a bombázó szerepkörre jeletkezek,viszont olyan 8-fél 9 között leszek otthon.Egyébként a repülőkiképzésen nem vettem részt,de vmi tananyag,ami elmondja,milyen a jó beállítás egy repülőnél,meg egyáltalán hogyan kell repülni,nincsen vhol,mert 15 mp-nél tovább nem vagyok a levegőben. -
#9689 én max 8-ig leszek otthon -
Shad01 #9688 Ma jelentkezhetnek nálam azok, akik ki szeretnék próbálni a bombázótiszti szerepkört. -
Hupi #9687 Hát nem tudom a FS-ort a húsz éves történelme alatt egy szűk szimulátor rajongó táboron kívűl a kutyát sem érdekelte. Persze most felkapott lett, mikor már nincs más :))) -
#9686 popularis nem feltetlenul jelenti hogy gagyi, pl ott az fs2004 nagyon popularis megse arcade repszim -
Hupi #9685 Populáris játék kell a kiadónak, abból több pénz folyik be. -
manohun #9684 láttam ennek a bemutató filmjét és kiábrándító volt amikor panzer4 5 méterről lőtte a fa mögött megbújó amcsikat, azok meg puskával lőttet a tankra. :)))
nagyon igéretes de sajna ezt is elfogják rontani. :( -
#9683 On a sunny day-by Freak -
Hamlet #9682 Persze!!!! Sörözni fognak a kantinban! :) -
#9681 ma este nem leszek de az utászok gyakorlatozzanak !:) -
Hamlet #9680 na ja.... :) -
#9679 vagy nem az amerikai atlagot...tudod open here:}}}} -
Hamlet #9678 Kicsit beelőztél... :) -
Hamlet #9677 Jah.... Ez az 1.6 patch!!! :)
Jó gém lesz a Brothers in Arms, ha nem a 10-15 éves korosztályt célozzák meg vele. -
#9676 MOst arról álmodtok hogy ilyen lesz egyszer a ww2 online? szerintem SOHA de meglássuk... aki nem tudná ez itt Brothers in Arms kép....
-
#9675 -
#9674 biztos raszoktal a csigalevesre:}}}} -
manohun #9673 hát azzal hogy nincs idő játszani lehet hogy őket erősítem :) -
#9672 Itt még nem volt kidolgozva a sérülésmodell. :))) -
#9671 -
#9670 szerintetek hétvégére a tengerbe szorítjuk a szöviket? vagy még tudunk ebben a hadjáratban egy jó FB robbantós túrát csinálni? -
#9669 Én is ezt javaslom! -
#9668 Ezt ismerem, ezt 1 akna csinálta, aztán a németek lekotorták az útról, és ez lett az erdménye. -
#9667 sörhadjárat mikor lesz? remélem jó lesz csak aztán hazafelé nehogy:
-
#9666 hónap közepe? 29.-e volt :) amúgy én meghalnék ha csak 15 giga-m lenne 1 jobb hétvégén 5 giga simán lejön, szal a légierő iktassa ki a család zavaró részét :) -
Shad01 #9665 A saját légierő szidta a bátyját, amiért a hónap közepére túllépte a 15 GB adatforgalmi limitet, és ezért tegnap este nem tudott játszani.
Lecsökentett sebességgel vagy a WWIIonline-al játszok, vagy letöltök, márpedig tegnap muszáj volt letöltenem egy-két dolgot. -
Hamlet #9664 Én jöttem volna, de a kósza 110-esemmel max 2 percig tudom megzavarni az ellenséges vadászokat. És a végén még rátok zuhanok! :))) -
#9663 akkor a szövik:
-
#9662 és ilyen lesz a susnyás
-
#9661 majd ha ilyennel osztjuk az igét :)
-
Hupi #9660 nyet -
#9659 Jó de a Hunyadis légierő? Senki? -
Hupi #9658 1-2 109F, nem saját. -
#9657 Saját légierő nem volt? -
#9656 Ok ok de en annyit lattam hogy benneteket folyamatosan 2 repcsi tamadott namarmost ha pl en aa vagyok leszedem oket es akkor nem azok lonek ki benneteket max a sapperek. De ha igy all a helyzet akkor a hadjaratokat is eleve igy kene megtervezni az keves hogy ki van hirdetve, akkor nezzetek egy fb-t amit tamadhatunk -
#9655 tegnap öltem elöször Luger-ral, szal szerintem is sikeresek voltunk :) -
Hupi #9654 Te meg átáltál a franciákhoz mi? :)))