19663
-
Hamlet #9733 Amikor mi mentünk együtt akkor is lezavartam rólad egy Spitet. (távolról megsoroztam párszor, nehogy elkényelmesedjen rajtad) Aztán egy szép hurokkal mögém került és leszedett :) -
Shad01 #9732 Akkor jelentkezz, amikor én is játszok! :) -
Shad01 #9731 Tegnap este Cimbivel gyakoroltuk a kötelékrepülést és a géppár alkotást. A dolog nagyszerűen működött a gyakorlatban:
Az ellenséges területet mindíg 2500 m magasságban, közvetlenül a felhők alatt közelítettük meg. Egy ellenséges gép azonosítása után a vezérgép rácsapott, a kísérő kellő távolságban követte őket. Az első géppuskasorozat után az ellenséges gép általában éles fordulóval kitért, ekkor a kísérő vette át az üldöző szerepét.
Amennyiben valamelyikünk mögé került egy Spit, a másik azonnal a segítségére sietett. Egy ilyen szituációban Cimbinek sikerült egy Spitet és egy Hurrit megfutamítani a hátam mögül.
Gépet kötelékrepülés során nem veszítettünk, és mindegyikünknek volt találata. -
Hupi #9730 Emlékeztek még a tizenöt évvel ezelőtti WWIIOnlinera??? :))))) -
Hamlet #9729 Milyen géppel mentetek? -
Hamlet #9728 Nem tudom mit értesz legeneráláson.
Az, hogy nyilván tartja, hogy ott egy ATG a földön attól még nem kell kirajzolni => nem videókártya ügye, hanem prockó és memória. Ezért zabál annyi memóriát, de ennek nincs köze a grafhoz.
Na abbahagyom mert tényleg nem értek hozzá annyira, hogy itt kössem az ebet a karóhoz :) -
Hamlet #9727 Már 6x jelentkeztem! :) -
#9726 én akartam menni de sajna melót kellett intéznem -
Shad01 #9725 Tegnap elmentem bombázni Panzermeierrel. Nem találtunk el semmit, de ő így is 20%-ot kapott.
Aki komolyan gondolja a légierőben történő ténykedést és nem akar a 110-essel túl sokat kínlódni, az jelenkezzen nálam bombázótisztnek. -
#9724 ezt mondom én is. -
Shad01 #9723 1 giga ram berakása után nálam megszűnt minden akadás, swappolás, a játékba is sokkal hamarabb tudok belépni. -
#9722 A levegőben lévőknek ugyanazt legenerálja mint egy gyalogosnak! Carajo leírta az okokat! -
#9721 nekem nincs semmi bajom 1 giga ram mellett pörög a game, 768-al sokkal lassabb volt -
#9720 a magyar HQ-val mi lett? -
Hamlet #9719 Egyébként másik irányból megközelitve a dolgokat. Ez egy repülőgép szimulátor IS! Igy viszont már érdekesebb a dolog, mivel fenntről már tényleg elég sokmindent kell számon tartani. De szerintem ez akkor is inkább CPU és memória igényesebb feladat mint grafkártya.
Szerintem a WWIIOnline -nál a memória a szűk keresztmetszet.. kell neki 1G, de ebben biztos vannak tapasztalatok. -
#9718 reggelt -
Hamlet #9717 Azért az más, hogy nyilván tartják a játékost mögöttem a városban, mint hogy ki is kell rajzolni.
Aztért az SW:Galaxies-ban is elég nagy a bejárható terület mégis igen szép. Szerintem nincs összefüggés a bejárható terület és a valójában kirajzolt terület között. CPU+Memória vs grafikuskártya... de persze ez csak laikus vélemény nem vagyok programozó. De egy grafikus engine általában azt számolja ki csak amit látsz nem azt ami mögötted van. -
#9716 Ebben a játékban a legnagyobb a bejárható terület jelenleg. Az őt követő második helyezett is csak fele akkora. -
Kalinka #9715 Ez nem teljesen igaz... mert pl ha a területeket felosztják és izmosabb servereket raknak alá, akkor azért bírnia kéne a csili-villi grafikát is (és úgy belőni a saját gépeken is hogy ne 25km-t rendereljen le a kártya, mert felelsleges. szvsz csak meg kéne írni jobbra a gamét, bár én laikus vagyok szal csak tippelek). ÉN DAoC-vel játszom az is szép, de az összes más online játékban meg tudják oldani a szép grafikát, itt miért nem? Gondolom nem a pénz az oka... -
#9714 szép jó reggelt mindenkimnek!!! -
#9713 Hát itt bizony igen. Mivel ilyen nagy a terület ezért biza a mostani kártyák se birkóznának meg azzal amit még bele lehetne tenni. Gondolj csak egy Pixel Shaderes vízre. Gyönyörű élethű ,csak épp egy ekkora volumenü játékban iszonyú nagy gépigénye lenne. Azt elismerem ,hog nem ez mindenidők leggyorsabb motorja ,de ezt ők csinálták és nem licenszelték. Amúgy pedig nézd meg a hasonló Operation Flashpointot. Annak is hasonlógrafja van.Mert ez a leg gépkímélőbb ,de határok közt a legszebb is. Azt elismerem ,hogy amiatt lassú ,mert nem csak a látott dolgokat számolja a géped ,hanem az elötted és mögötted lévőket is. ezért van az ,hogyha eg város felé fordulsz ,akkor nem azért esik az Fps-ed ,mert sokkal több a ház, hanem ,mert a program a gépeden a házban tartózkodó embereket is nyilvántartja. Ennek az a jelentősége ,hogy így van esélye annak ,hogy valaki kilő Atr-el a vakvilágba és tegyük fel a lövedék nem akad el semmiben ,akkor kiszedhet vele egy Pz3h-t is ,még akkor is ha nem látja. Ez így reális ,de gépigényes. Ha megcsinálnák olyanra ,hogy csak azt számolja amit látsz ,akkor jobban futna ,de ezek a véletlen dolgok is megszünnének. -
Hamlet #9712 Remélhetőleg korszerűbb engine-el javul a teljesítmény.
Az, hogy 3D-s cuccok kerülnek egy FPS-be az újdonság??? :)
-
Robert5 #9711 Mano!
Megnéztem a joyokat: Saitek Cyborg 3D Gold, és a Cyborg Evo-t. Melyik a jobb választás???
-
lachun #9710 Mano ezt ajánlotta:
nem a gombszám számít
sok minden kell hogy tényleg kitudd használni a lehetőségeket
- először is csavarhatónak kell lenni a joynak hogy a hátsó lapátokat tudd mire rakni.
- 8 irányú billentyű hogy körbetudj nézni (ez billel is megoldható)
- végül tolóerő szabályzó
az egyik legjobb ilyen joy a Saitek Cyborg 3d USB ami nekem is van. kb. 10000HUF -
lachun #9709 Hát nem tudom akkor miért nyekegnek szerintem csere lesz!!
És a mostani változások is az erősebb videokártyákat kéri
nem vagyok nagy szakértö de sokan panaszkodnak a kártyájuk gyenge teljesítményére amiota 3d s dolgok jöttek a gamába. -
Robert5 #9708 Helló! Tud valaki ajánlani egy jó joystickot? -
Hamlet #9707 A fejlesztik a motort akkor inkább gyengébb videókártya kell :) -
#9706 ááá csak civilek -
lachun #9705 Na már a töbség is melléd állt:))) -
#9704 -
lachun #9703 köcce a biztatást és az eggyüt érzést cukikám:))) -
#9702 én sajna ma tuti nem tudok játszani :( -
#9701 ugy kell neked -
lachun #9700 nem ,hétvégén elég sok cd lecsorgolt és haverok egy halom üres cd-t hoztak:))) -
#9699 elpunnyadtáá :D -
lachun #9698 talaj textura csere már meg kezdödött elfogsz alélni az uj video kártya árátol:DDD -
lachun #9697 Sajna ma nem tudok menni elég sok mindent beválaltam:DDDD -
Hamlet #9696 Azért a füvet megcsinálhatnák hasonlóra :) -
lachun #9695 nahát a 32 playeres serverek igaz ez pre béta ,szoval WW2 sokkal jobb:
szerintem a lecserélt dolgok azok sokkal szebbek lesznek nálunk !!!! -
Shad01 #9694 Miért nem játszik senki?