19663
  • Punkerwork
    nem tom meddig melózok + kutyát kell sétáltatnom, de ma este otthon leszek, szal 1-2 franciát remélem lepuffanthatok
  • mozambo
    Így lesz a játékban is Stugot akarsz és mi lesz belöle?Na mi?:-))
  • mozambo
    Jól van na azért nem vágtam mert most is a hátam mögé pislogtam:-))
  • Punkerwork
    tevék teve rohamot is csinálhatunk majd
  • Hupi
    Jajj! Stugot akartam :))))))
  • Hupi
    Lesznek majd tüskések, sziklák, kövek meg tevék ami mögé el tudsz bújni és robbanatani. A harcok szvsz ott is avárosokban fognak zömmel zajlani.

• Punkerwork
    remélem azért 1-2 oázist felrobbanthatok majd hogy a jenkik szomjan haljanak
  • Punkerwork
    mondjuk nem is lesz hova bújni a bombázók elől, szal kell majd az ütős légierő
  • Punkerwork
    mit nem értesz? ott qrva nagy pusztaság lesz mehettek előre mint állat nem kell félni hogy seggbe lőnek a bokorból, mi meg majd nyelhetjük a port.....
  • mozambo
    ezt most nem értem.???
  • Punkerwork
    ott majd nem zavarják a susnyások a páncélosokat :)
  • Hupi
    Hunyadi lehetőségei most:
    - Spawnolható depo megszerzése, és tartása a lehető leghosszabb ideig.
    - a depo(k) védeleme során az ellenséges harckocsi-állománynak súlyos veszeséget okozni
    - korlátozott légi tevékenység (1 géppár)
    Mindezt azért:
    * hogy csiszolódjon a támadó csoport, hatékonyság és együttműködés területén
    * tapasztalatszerzés
    * lehetőséget teremteni a támadás esetleges kifejlesztésére, azáltal hogy jönnek más squadok/egyének is

---
    27 tag = összes egykori és jelenlegi tag
    Per pillanat kb 20 aktív tag van és ebben már benne foglaltatik az is aki viszonylag ritkán tud jelen lenni.
    Ebből reálisan free trialkor kb. 15-17, free trial időszakon kívűl kb 10-12 embert lehet maximum összehozni.
  • Hupi
    Jövő évben lesz Észak-Afrika.
  • Csirke4
    És tudni mikor lesz?
  • mozambo
    Idővel az is jön.Fejlesztés alatt van.
  • Hamlet
    39-45 között volt :)
  • Csirke4
    És a többi térkép? PL Angliai Csata? Vagy orosz front az mikor van?
  • mozambo
    Ez elöröl:-)
  • Csirke4
    Ha a mostani Belgiumi frontot megnyerjük akkor mi lesz?
    Milyen térkép jön?
  • Hamlet
    Valaki szakértő beszólhatna a Red Orchestra topicba ( esetleg egy WWIIOnline trailer linkkel együtt. )
  • Random_
    Ok ezt megértem viszont akkor túl nagyon az elvárásaink magunkal szemben.
  • mozambo
    Ha meg van a spawnolható depo akkor jön a lényeg.Saját gyalogságunk nem indul el kalózkodni hanem kökeményen a páncélosok védelmével kell foglalkoznia.Mivel a páncélosok fenttartják az elenfél mozgásának behatároltságát innentöl ök a legfontosabbak.Ha elkezdik öket trükkösen kiszetegetni vége az egésznek.Mi inditottuk a támadást mi tudjuk mi a helyzet mi adjuk a támadás súlyát és ezt megfelelő védelem mellett garantálom,hogy meg is tudják tenni.
    Ilyenkor már jöhet száz Stuart is pozicióban lévő tankjaink probléma nélkül esélyt nem hagyva fogják öket kiszedni,feltéve ha nem az ellebséges sappert kell keresgélnie vagy az elöl menekülve ő fuson a Stuart orra elé.
  • Punkerwork
    nem tom BF-t milyen társosággal nyomtad, de ez a csapat eléggé sok színű elég sokan dolgoznak így nem olyan egyszerű szervezni. Én pl soha nem tudhatom hogy mikor meddig dolgozok.
  • Random_
    Ok én csak elmondtam véleményem ami szerintem működne. Persze mindenkinek más az elképzelése és ezt tiszteletben is tartom.
  • CarajoEsp
    De nem is kell. Amint van Spawnolható depo jönnek a gyalogosok dögivel. Az viszont megoldható lenne ,hogy ha egy tank meghal ,akkor az Fb-ről nem tankot hoz ,hanem opellel gyalogosokat.
  • Random_
    7-ből kell 2-3 a páncélosok védelmére marad 4-5 akiknek foglalniuk kell és életben maradni? Na és nem számoltunk az Opel-es emberkével. Opel nélkül nem kielégítő az utánpótlás.
  • mozambo
    Ezt Hupi már jól kitalálta.Sok páncélossal megrohanjuk a spawnolható depot a kevés gyalogos elfoglalja és onnantól a gyalogos probléma megoldva.Ez természetesen nem sikerülhet mindig de ennél jobb taktika jelen pillanatban nincs.Nem is végleges és mindenkori taktika ez,sajnos ezzel a létszámmal ez az egyetlen lehetőség amiben legalább ott hintázik a siker igérete.
  • Random_
    Pedig ha az a cél ami ki van tűzve a cquad oldalon is akkor kell jelentős támadó csapat. Szerintem 27 emberből nem lehet nehéz 20 embert összekaparni de legyen akkor 15-16.
    10 tutira kevés főleg amikor elkezdik kiszedni társainkat és 3-4 ember mindig úton van az FB-ből a városba.
  • CarajoEsp
    Szerintem ez egy egész jó megoldás:
    15 ember kell hozzá minimum.
    Kell 5 páncélos 3repülő és 7 gyalogos. A 3 repülőből 2 vadász és egy Ju87.
    Ezzel megoldható az Ab valamiféle sakkban tartása ,míg a tankok nem vesznek fel pozíciót. Az 5 tank kell ez nem is vitás ,míg a 7 gyalogos bőven elég ahhoz ,hogy elfoglalják a Spawnolható depot és még a tankokra is tudjanak figyelni.
    Persze ehhez 15 ember KELL!!
  • mozambo
    Bennem nincs harag így írj nyugodtan ezekböl a dolgokbol szerintem lehetett tanulni.
  • CarajoEsp
    Szerintem 20 embert összehozni igen nehéz (ha nem lehetetlen). Ha ezt meg is lehetne csinálni Hupinak rengeteget kémne rajta dolgozni és itt már tényleg nagyszerű tervek kellenek. Megoldható de iszonyú nehéz.
  • Random_
    Viszont ha tele vagyunk páncélossal én nics ki megvédje őket az se jó ugye? Akkor hol az igazság?
  • Random_
    Nem! 10-en nem lehet várost foglalni ebből kell kiindulni! Ami szerintem tökéletesenk igaz.
    ha várost akarunk folglalni akkor oda 20 ember kell ami 27 fős tagságból szerintem lazán megoldható lenne ha arra gondolok, hogy BF-ben 12 emberből mindig összejött 10 ember egy warra és ott azért nem csak rajtunk múlt az időpont hanem az ellenfélen is. Itt meg csak rajtunk áll mikor van hadjárat.

Na jó nem írogatok mert végén flém lesz. Szerintem jó lenne ha sokan leírnák építő jellegű véleményüket és nem 3-4 ember vitázna.
  • mozambo
    Városotrom!
    Ha nem a saját páncélosaink uralják a várost gyalogossal meg sem tudsz moccani, hiszen az ö tankjaik mindent belönek és természetesen az ö gyalogosaik védeni fogják öket így a sapperolás igen nehéz ha nem lehetetlen.Akkor tudsz,tudtál gyalogossal viszonylag könnyen mozogni ha a város egy részét páncélosaink uralták hisz az ellenség velük volt elfoglalva.És hős páncélosaink csak pusztitottak,pusztitottak és pusztitottak.Ez kevés páncélossal nem kivitelezhető.Ebben az esetben két páncélos nem páncélos.Probálj olyan városban érvényesülni gyalogossal ahol nincs nehézfegyverzetünk.Folyamatos kereszttüz lesz a jutalmad az ellenfél tankjaitól és a gyalogosaik bátran mozogva hajtóvadászatot rendeznek ellened.Örülsz ha pár másodpercre ki tudsz nézni egy bokorból.
  • CarajoEsp
    Ebben is valamennyire igazad ,van ,de tegyük fel vagyunk 10-en. Ebből akkor 5 gyalogos, 3páncélos, két repülő.
    Ez már eleve bukik ,hisz ha több ellenséges gépük van ,akkor 2 saját nem elég. És itt jön be a 3 páncélos nem elég egy városra. Ha kettő nézi a széleket a harmadik előre, akkor hátbakaphatják öket. Ha egy irányba néznek ugyanez. Ilyenkor párban sem lehet mozogni. Az 5 gyalogos jó ,de ennek meg nincs értelme ,mert 1 elfoglalja a depot és hiába vannak öten úgyse érnek semmit, viszont a spawnolható depoba már jön a felementés. Magyarán egy olyan elosztást kéne találni ,ami kis látszámnál is megállja a helyét.
  • Random_
    Pont az a probléma mert ezt az ellenfél is tudja és ezért ott támadni a legnehezebb! Na és az ellenfél nem teheti azt, hogy nem veszi komolyan egy másik irányból jövő páncélos csapat támadását csak azért mert nem a spawnolható depó felé indulnak!

Na és az arány fontos. Azért nem kell minden elérhető embernek tankoznia mert 1. nem marad ütőképes gyalogos haderő 2. jobban fogynak a tankok.

Úgy érzem a gyalogosoknak kell kitenniük a squad felét és másik 30%-ban tankosok valamint 20%-ban pilótákra van szükség. Városban a gyalogosok sokkal ütőképesebbek mint a tankok.
  • mozambo
    Sok dologban igazad van!Így kéne történie valóban.Ezt idővel és megfelelő mennyiségű gyakorlással meg is lehet valósitani.Persze a létszám sem hátrány:-).De ha páncélosok nem látnak a susnyától akkor igenis folyamatosan helyezkedniük kell,nem ragaszkodhatnak az elöre megbeszélt poziciókhoz.Hiszen ha nem látnak olyan mintha ott sem lennének.Tömören röviden a terep sokszor beleköp a levesünkbe és ez páncélosban ülve igen fontos hiszen velük a legnehezebb kihasználni támadoként a terep adotságait nem így a védő félnek.Mégsem az elölről érkező támadások azok amik megálitják a támadásainkat hanem Mle37 ami több kilométer kerülővel bele áll a hátsomba majd megkávézik elszív egy cigit és nagykegyesen megynyomja fire gombot.Teszi mindezt úgy,hogy meg sem zavarják.Pedig több gyalogosunk van a környéken.Ezek apróbb hibák de mégis ilyen dolgok miatt fullad ki a támadás.Ez konkrét példa volt.Kb 1 órányi tologatos kerülő után 1 perc alatt 3 páncélosunkat szedett ki.
  • Shad01
    A meglátás jó, csak megint abba ütközünk, hogy kevesen vagyunk. Ha a tankoktól elvesszük a gyalogosokat és ők külön támadnak, akkor a tankok lesznek védtelenek a sapperek ellen.
    Nem spawnolható depo elfoglalása nem nagy fegyvertény. Az ellenfelet túlságosan becsapni nem lehet azzal, hogy hárulról támadunk, hiszen az elsődleges cél általában a spawnolható depó.
  • Random_
    Ez tiszta sor.
    Meg az is szerintem, hogy annyi tank kell amennyit meg tudunk védeni gyalogokkal. Nem feltétlen szükséges mindenkinek aki tankos vinnie egy tankot mert akkor nem marad gyalog aki támadjon. Szerintem legalább kétszer annyi gyalog kell mind páncélos
  • CarajoEsp
    Én sajna azt veszem észre ,hogy 2tankonként legalább ergy gyalogosnak kell lennie ,mert különben gyorsan növekszik annak az esélye ,hogy megsappolják.