19663
-
#9853 az még jó én meg vetőmagot rostáltam anyámékkal mert ha nem csináltuk volna meg elázott volna éjszaka és a csigák zabálhatták volna mert pudingá rohadt volna reggelre :)
Ha történelmi ismereteim helyesek akkor Afrikában a csigazabálók a mi oldalunkon voltak és lett új ellenfél a Tomy-k képében :) jó lesz Afrika :) -
#9852 én 1 körül értem tegnap is haza a züllésből -
#9851 Én is remélem.
Tegnap háromnegyed 11-ig anyáméknál dolgoztam és hulla fáradt voltam mikor hazaestem. -
#9850 remélem ma már tényleg tudok játszani, ebben a hadjáratban még 5 pontot össze kell szednem :) -
#9849 -
Shad01 #9848 KMeiernek üzenem: A He111-esünket tegnap lelövő embert 109F-el sikerült elkapnom. Most már helyre állt az önérzetem. -
#9847 reggelt
használjatok easy CD extracror-t -
#9846 Szép jó reggelt minden iskolába és munkába és munkakeresőbe indulóknak!!! -
#9845 Ó KIT???? Ket? -
#9844 Egy ilyen nekem is jól jönne:) -
#9843 Oké, láma vagyok beismerem, de akkor sem találom az infót. -
#9842 Szerintem ja, amint befizetted nálam a részvételi zsetont... ;)
Tud valaki ajánlani egy olyan kafa kis progit, amivel mp3-at és wav-ot lehet konvertálni oda-vissza és ingyenes is, mert az enyémnek már bőven "lejárt az ideje" (hűjje shareware). -
KMeyer #9841 A mostani páncélos kiképzés csak a regisztrált hunyadisoknak van,vagy erre is mehet bárki? -
mozambo #9840 Páncélos Kiképzés!
Időpontja a hunyadi oldalon megtalálható. -
lachun #9839 na lefujva szemét angol csathajó kempel mint állat!!! -
lachun #9838 Na megy a server gyere oké!!! -
lachun #9837 ja ha most indul a server akkor mehetünk oké!??? -
#9836 Te ott leszel? -
#9835 Hol szállnak partra? -
lachun #9834 hello Csirke pont partra szállásra toboroztak infeket !!!! -
lachun #9833 ÁLL a server pont egy mattyt kergettemáááááááááááááááááááá!!! -
#9832 sajna nem tudok menni game-zni mennem kell el itthonról. -
#9831 -
#9830 megyek kutyát sétáltatni -
lachun #9829 !S jóestétt meg jöttem :))) -
#9828 Ezúton hivatalosan is üdvözöllek Joxy. Örülök ,hogy vagy megint. -
Hupi #9827 Ezt majd következő találkozóra hozd magaddal. :) -
#9826 -
#9825 Jah, Manohun, Lachun és jómagam résztvettünk rajta. Kaptunk szép érmet is érte
De már volt töbször hadjáratok alatt, hogy át lehetett járni, de elég gáz volt. -
#9824 Egyébként ezt ,hogy érted? -
#9823 Azt kompnak hívják és jegyet kell rá venni! -
#9822 volt már fizetős partra szállás angliában. -
#9821 Ok gondolkozok egy jó terven! :) -
#9820 Csirke:
Ha front úgy kanyarodik, hogy a csatorna partról lehet támadni át angliába, akkor már is indulnak a csapatszálitó hajók odaátra.
Ehez az kell, hogy észak megnyomja a frontott és dél lassaban haladjon.
De vedd figyelembe, hogy a hajó út annyi ideig tart amig igazából, és e rengeteg idő alatt rengeteg ellenséges repülő és hajó probál majd lelőnni.
-
#9819 Mikor fogtok angliába partraszállni? -
mozambo #9818 Motorizált puffogtató:-))) -
Hupi #9817 nemsokára
-
Hupi #9816 Na mi? Na mi? Ez!
-
mozambo #9815 Hupi Ts?? -
#9814 komolyan mondom ez fog hiáyozni legjobban hogy afrikában nem ölhetek csigazabálókat :(((((