19663
-
#9893 Kérdezz meg egy lányt... :) -
#9892 nem tom, otthon majd megnézem, amúgy meg 2 perc alatt leszedheted bármelyik progit -
#9891 az attól függ, de WWII nem támaogatja a force feedback-et -
#9890 THX. -
#9889 Hmm. Sajna semmi ilyenem nincs. Mégis mekkora a fájl?
Mert esetleg e-mailen átjöhet. -
#9888 mennyibe kerul egy rezgo joystik? -
#9887 olyan mint az MSN csevegő progi -
#9886 Mi az az ICQ? -
#9885 van valami fájlcserélőd, vagy msn/icq-d? ha igen otthonról elküldöm -
#9884 Nem tudom mi lehet a gond mindenesetre küldtem egy privát üzenetet ami Manohun által ajánlott leírás lövegkezelésre vonatkozó része.
Levélben el tudom küldeni az egész tankos leírást és egyebeket is. Ha van ICQ ott talán tudok többet segíteni hat után. -
#9883 Az a baj ,hogy ott már nincs fent. Ezért gondoltam. Akkor megkeresem ,csak olyan jó mindőségbe nem találom sehol. -
#9882 azt letoltottem de nem tudom telepiteni mert:a vegen vmi HKey generalassal baj van -
#9881 sajna én se tudom fejből olvass vissza :) -
#9880 olvass vissza én se tudom már hol volt :) -
#9879 Sajnos én csak gyalogos vagyok, de szerintem ha felmész TS-re ott valaki úgyis tud neked segíteni és elmagyarázza az irányítást.
Teamspeak:
IP: twilek.hu
Pass: puma -
#9878 Punker. Ha megkérlek még1x meg tudod osztani a Vaskereszt filmzenéjét? -
#9877 én elméletlieg leszek -
#9876 Na regeltem, elvileg ma már tudok menni, lesz valaki 1általán?? -
#9875 az a baj hogy Ausztriaban vagyok es nem jon be -
#9874 #9858! -
manohun #9873 a www.wwiionilne.hu-n a leírások között van tank kezelési útmutató, az jó az ágyúkhoz is -
#9872 De ay agyut hogy kell kezelni? -
#9871 Nem vagyunk ám gonoszok. természetesen fut Xp-alatt és egy nagyon jó játék. -
#9870 És még mindig nincs wwii online-om -
#9869 Egyébként jóreggelt! :) -
#9868 Hol van kereső? -
#9867 én nem találtam, de megnézem jobban.
kösz -
#9866 Akkó, lehet, hogy szemészhez kellene menned, mert van vagy 5 fajta OF topik :)) -
#9865 Én a keresőben rákeresve az operation szóra legalább 7 sg-s fórumot találtam. -
#9864 Lehet vak vagyok, de háromszor átnéztem az összes listát, és nem találtam meg :( -
#9863 Bocs ha tudod, hogy nem idevaló akkor ménem a megfelelő fórumba írsz? -
#9862 OFF: bocs, hogy nem ide való, de tudja valaki, hogy az operation flashpoint megy-e XP alatt????
válaszolhattok privibe is. előre is köszönöm. -
manohun #9861 Men tudom láttátok-e már az új OKW oldalt:
LINK -
#9860 Itt tudod magad regisztrálni 2 hetes ingyen játékra.
Promotional key:
Filefront
-
#9859 van 2 hetes freetrial -
#9858 Hello!
Hogyan lehet ingyen jatszani a jatekot(legalabb csak egy kis idore).Letoltottem a jatekot el is tudom inditani probalgatom a fegyvereket(pl a lovegnel nem tudom foljebb allitani az agyut).
Maas a magyar weblap nem erheto el Ausztriabol pedig jo lenne -
#9857 Dehogy!
A parti ütegekkel elkezdték lőni a flottát rendesen, de amikor partot értek az amcsik akkor megadták magukat szinte azonnal. Lásd. Discowery ide vonatkozó dokkumentum filmje. -
#9856 megadták magukat rögtön -
Shad01 #9855 Ha jól tudom Afrikában gyakorlatilag nem harcoltak a franciák az amerikaiak ellen, hanem megadták magukat.
Poén lenne, ha Afrikában mi rohangálhatnánk a Stuartokkal. -
#9854 Lacus lassan mehetünk anyahajót bombázni : Heroes Of The Pacific