WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Felvettelek partnernek!
Az én azonosítóm: bazza

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Shad elõléptél a cég marketingesének?
Uramisten mi ez a marketing duma?

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Szeretnél egy olyan játékkal játszani, ami FPS, tank- ágyú-repülõgép-, hadihajószimulátor is egyben? Érdeklõdsz a 2. világháború után? Unod a lehatárolt játékteret?
Akkor megtaláltad a neked való játékot! Északnyugat Európa arra vár hogy meghódítsd.
A Blitzkriegben használt összes fõ fegyvernem, jármû szerepel a játékban, egyszerre több százan játszák, nyugatnémetországból elgyalogolhatsz északfranciaországba és mindezt most ingyenesen kipróbálhatod.
Random_
messenger: [email protected]
vagy icq: 115659947

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bazza
Áááh!
Utánanéztem!
De még sok kérdésem van! Egy olyan ember kéne nekem, aki már tökig benne van. Egy olyan emberke tud mondeni nekem egy MSN azonosítót?
Ja és hogyan történik a játék összehangolása? Mármint, pl regelek egy nevet a trialhoz, és hoonann tudom, hogy én magyarokhoz kerülök? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések megválaszolásához keresek valakit...

rövid magyarázat: wwiionline.hu

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

bazza
Hi mindekinek!
Betévedek ide és látom micsoda kafa játék lehet!
Nem nagyon hallottam róla! Mi ez? Tudna ebben segíteni nekem valaki? Rövid magyarázat, és máris okés...
(na meg ez amolyan boltban megveszed játék, mint a többi?)

Punker
megyek kutyát sétáltatni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Mûködik a game!!
Volt egy olyan érzésem mióta szakembernél volt a gépem, hogy nem jó a videó driver mert nem ment a 100 Hz 1280-ban.
A monitorom olyan különleges, hogy csakis a 40.71-es detonator-al képes rendesen frekvenciákat lekezelni.

Most feltettem újra és nézzenek oda a wwii online se zöldes színû és tökéletesen fut! 😊

Este jövök most húzok vacsizni!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
Ja,mármint én mesélek.De garantáltan ez lesz:

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
Holnapra gyerekek olyan történetet meséltek,hogy egy 100 papírzsepit készithettek nyugodtan.de nem mert olyan szomorú lesz...

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
LooGan is jön este valszeg

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kincsed
dehogy
HOGYAN FOGADTUK,HOGY KINCS ESTE KÖZTÜNK LESZ HANGILAG C.KÉPREGÉNYSOROZATUNKAT LÁTTÁK

Punker
most akkor mi van ez valami titkos kód

kincsed

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

kincsed

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

😊

kincsed

Punkerwork

Hypo
ok en meg a meloba vagyok 1 ora mulva otthon

kincsed
MA HA MINDEN IGAZ,AKKOR OTT LESZEK VELETEK TS-en.
És higyjétek el,én izgulok helyettetek a legjobban😊))))

kincsed
Hiba!!!!
Te nem JOintoztál minap?Emlegettünk is😊)))

én most is fenn vagyok hypo ha kell segítség

Hypo
mikor leszel fent hogy a beallitasokba egy kis tuningot ejtsunk?

Random_
tudom, én is így gondolom

ezzel nincs is gond

Arre szolgál a kiképzés, hogy mindenki tisztában legyen azzal, a játék alatt hogyan mûködik a kommunikáció.
Fontos, hogy a chat-et csak tényleges információközlésre használjátok, az pedig legyen egyértelmû,:
mit láttok, hol van (valamihez viszonyítva irány és távolság).
Random_
most van ingyenes idõszak

Random_
BF 1942 Secret Weapons

látod te se tudod! 😊

hiba
Fizetni kell erte?

StarWars?

Random_
persze de ha írja valaki, hogy EI SW akkor nem biztos, hogy elsõre rájön mit jelent az SW

ez már 3 éve kész 😊 de mivel MMOG ezért mindig bõvül szóval úgy is lehet mondani hogy sose lesz kész...

Punkerwork
mi?

hiba
Ez milyen stadiumban leledzik? alfabetagamma? Vagy mar kesz?

Nyert!
A gyengébbek kedvéért még az iránytûn is látszik.
Punkerwork
elállt az esõ 😊

Random_
E, W, N, S ugye az irányok és ezek keveréke NW, SE

Kiképzésen azt értjük, hogy az újonc megismerkedik a játék alapjaival: mit lehet elfoglalni honnan indulnak a gyalogosok, jármûvek, stb. Fontos a szleng elsajátítása, ismerni kell az alapvetõ rövidítéseket: AB FB Depo ET EI EA stb.
Punkerwork
lõttél már egérrel repülõre? qrva szar

Ok, de a löveghez meg ott az egér
Tankot vezetni viszonylag könnyû billentûzettel. Joy a löveg kezeléséhez szükséges. (torony gyors fordítása, mozdó cél követése, bokrok végigpásztázása gépányúval) Nagyon sok múlhat a gyors és pontos reagáláson, ezért elõnyben vannak a joyosok.
Ez nem érv, mert én tényleg nem értem mér van az bennük 😊
Tökre elavult.
Azért kérdem, mert a legtöbb játékben simán lehet egérrel és/vagy billentyûzettel irányítani õket (kivéve ha versenyzõs gamma), tehát például egy tanknál nincs akkora sebesség, hogy kéne analóg fordulás...
munka_gorilla
Az autókban miért kormány és pedálok vannak, miért nem nyomógombok? 😊

Az is lehet, hogy én állítottam be rosszul valamit. Az Opellel jól megyek (Corsánk van). De aminek lánctalpa van az még nem megy annyira
Jövök én is, kivéve ha nem. 😊

De viszont még bele kell jönnöm az ellen gyalogosok felismerésére, néha olyan nehéz észrevenni õket! De ha egyszer észre veszem õket....