WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
) dolgozok, a céges tûzfel csak az explorert engedi.
Offlinet úgy tudod elindítani, hogy lefuttatod a játék könyvtárában lévõ WWII.exe-t.
Off-ban ki lehet próbálni az összes jármûvet és gyalogos fegyvert. Van külön lõtér a tankoknak és a gyalogosoknak. Ellenséget ne keress, mert nincs.
A légierõ sajnos csak 2 Stukából és az õket kísérõ 110-esekbõl állt.
Felszállás után a Charlevilletõl keletre 2500 m-en várakoztunk a támadás megindítására. Hamarosan kaptuk a jelzést, hogy az FB-t 2 Stuart tartja tûz alatt. Lacust átrakták a mi csatornánkra, így megfelelõ célrairányítás kaptunk a földrõl. A Stuartokat idõközben kilõtték (vagy elmenekültek), nekem csak rongálást sikerült elérnem az egyiken. Ezután viszzaemelkedtük várakozó pozícióba.
A szárazföldi támadás megindulása után folyamatosan kaptuk a célokat. Sajnos szembesülnünk kellett azzal, hogy az erõs légvédelmi tûz miatt a város közeli célokat nem lehet megkeresni és megtámadni, ezért kiadtam a parancsot az AB-ben felállított légvédelmi ütegek támadására.
Ellenséges repülõgépekkel sokáig nem találkoztunk, mire megjöttek addigra a 110-esek kifogytak a reptérrõl. Vadászfedezet hiányában fel kellett hagyni a bombázással, 109F-ekkel tértünk vissza.
A következõ feladatul a második nagyobb szárazföldi támadás elõtti légi felderítést kaptuk. Összesen 3 Stuartot vettünk észre, ígyekeztünk õket gépágyútüzzel megjelölni a szárazföldi csapatok számára. (A murphi törvények itt is érvényesültek, mikor biztonságosan támadható ET-ket találunk biztos nem Stukával repülünk.
)
A késõbbiekben az erõsõdõ ellenséges légi aktivitás, és a lecsökkent létszám (2 gép) miatt nem tudtunk lényegesen beavatkozni a csata menetébe.
A légierõ által megsemmisített egységek:
9 légvédelmi üteg
2 antitank ágyú
1 Panhard
1 DB7-es bombázó
4 vadászgép (Remélem a Naderpin nevû srác megnézi a statiszikát, mivel lõtték le a D520-át. Stuka forever !!!)
Jól lett volna ha:
Több Stukánk lett volna, 5-tel kipucolhattuk volna az AB-t.
A pumások rendes vadászgéppel tudtak volna repülni, ekkort az hiszem a szövetségesek légiereje nem okozott volna gondot.
Az FB lett volna felállítva normális légvédelem, ennek hiágyában a szorongatott helyzeteknek mindíg elhalálozás lett vége.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Honnan lehet elindítani a TS-t?
És honna lehet elindítani az offline játékot?
Ezeddig még egyik sem sikerült...😞
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
én még egy depot befoglaltam amikor jött egy kis légitámogatásunk, de tankok tömege körbevett és nem menekülhettünk végül Sedan-t védtük.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Aláiirás
Ja és idegenek opeljére ne száljunk fel ha 2xer be rak az et elé a város sarkában😊)))
Azért meg kell mondjam, hogy igencsak belefutottunk a csõbe az elsõ körben! Eleve rosszul indult, mivel nem lettek meg a depók. Az opel nem jött fel velünk a hegyre. Abban a pillanatban, ahogy elindultunk lefelé a tankokkal, rögtön megjelentek az ellenség bombázói, mielõtt elértem volna valami fedezéket nyújtó lombozatú fáig, kirobbantották a motoromat, és úgy álltam meg, hogy a házaktól nem láttam a hidat, Mozambotól pedig a túlsó partot...
Ekkor kellett volna jönni velünk a gyalogosainknak is. De nem emlékszem rá, hogy ott lettek volna. Egy ideig lövöldöztük a depót, de hát sok értelme nem volt, ha senki nem próbálta meg elfoglalni. Aztán jól megsappoltak minket, és kész...
A második kör már jobban sikerült. Fõleg, hogy kb. egy órát töltöttünk azzal, hogy tankot hozzunk magunknak (majdnem egyenesen a gyárból
). Aztán miután átmentünk a hidon, jöttek az újabb bonyodalmak. Elõször is mivel menet közben nem hallom a ts-t, nem tudtam, merre akarunk menni 😊 Másodszor (és ez a nagyobb baj) nem jött be az, hogy figyelem Mozambot és vele mozgok, mert amiatt a $%#^$@#^ 64 limit miatt pont Õt és Hupit nem láttam!
Valahogy azért kihúztam egy ideig ott. Legalább pár tankkal kevesebbük lett. 😊
A többit majd ts-en elmondom.

Aláiirás

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
A csapatjátékhoz úgy is kell a TS szóval az a legjobb hely a kiképzésre is.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

És végre bejutottam.A gyakorló lõtéren 500 m-rõl is eltaláltam a figurákat.Aztén jött az éles.Na,nagyon boldog voltam,hogy végre bejutottam,és ott vagyok,ahová régóta vágytam.És mondja Lacus,hogy irjak a közös chetbe.Hát igen,irtam isSZIASZTOK!ITT VAN AZ ELSÕ WWII LÁNYErre Lacus mondja,mért nem írok már.Mondom,hát irtam.És akkor döbbentünk rá:ÉN A FRANCIÁK CSAPATÁBAN KÖTÖTTEM KI.Ezért le is tiltott 1-2 órára.Hát ugy röhögtünk,hogy csak na.
Ennyi a rövid történet.Értitek,egyszer végre bejutok,és a másik oldalra állok....

És akkor hogyan játszhatok?
game name: a játékban a többi játékos ezen a néven lát majd
Ja és ezek után tudom módosítani az adatokat? (hogyha felvesznek a Hunydiakhoz, akkor oda kell valami elõjelzés...)

jármûvek vezetéséhez elég hasznos a joy bár tankot lehet billentyûzettel is irányítani
a játékban folyamatosan lépsz elõre kapsz új rangokat és így bõvül ki a használható eszközök tárháza
a fenti linken van lehetõség ingyenes gaméra csak most
offline is ki lehet próbálni a gamét ha letöltöd, de csak online módban van lehetõség másokkal is játszani
emilcím?
És most hol tart az elõrenyomulás? Lehetnék én pl lövész? Melyik oldalon harcoltok? Az izgatottság csak úgy tódítja belõlem a kérdéseket!