WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ts-re nem tudok most felmenni, mert most (mint ahogy látod ) dolgozok, a céges tûzfel csak az explorert engedi.
Offlinet úgy tudod elindítani, hogy lefuttatod a játék könyvtárában lévõ WWII.exe-t.
Off-ban ki lehet próbálni az összes jármûvet és gyalogos fegyvert. Van külön lõtér a tankoknak és a gyalogosoknak. Ellenséget ne keress, mert nincs.
A légierõ tevékenysége a hadjárat alatt:
A légierõ sajnos csak 2 Stukából és az õket kísérõ 110-esekbõl állt.
Felszállás után a Charlevilletõl keletre 2500 m-en várakoztunk a támadás megindítására. Hamarosan kaptuk a jelzést, hogy az FB-t 2 Stuart tartja tûz alatt. Lacust átrakták a mi csatornánkra, így megfelelõ célrairányítás kaptunk a földrõl. A Stuartokat idõközben kilõtték (vagy elmenekültek), nekem csak rongálást sikerült elérnem az egyiken. Ezután viszzaemelkedtük várakozó pozícióba.
A szárazföldi támadás megindulása után folyamatosan kaptuk a célokat. Sajnos szembesülnünk kellett azzal, hogy az erõs légvédelmi tûz miatt a város közeli célokat nem lehet megkeresni és megtámadni, ezért kiadtam a parancsot az AB-ben felállított légvédelmi ütegek támadására.
Ellenséges repülõgépekkel sokáig nem találkoztunk, mire megjöttek addigra a 110-esek kifogytak a reptérrõl. Vadászfedezet hiányában fel kellett hagyni a bombázással, 109F-ekkel tértünk vissza.
A következõ feladatul a második nagyobb szárazföldi támadás elõtti légi felderítést kaptuk. Összesen 3 Stuartot vettünk észre, ígyekeztünk õket gépágyútüzzel megjelölni a szárazföldi csapatok számára. (A murphi törvények itt is érvényesültek, mikor biztonságosan támadható ET-ket találunk biztos nem Stukával repülünk. )
A késõbbiekben az erõsõdõ ellenséges légi aktivitás, és a lecsökkent létszám (2 gép) miatt nem tudtunk lényegesen beavatkozni a csata menetébe.
A légierõ által megsemmisített egységek:
9 légvédelmi üteg
2 antitank ágyú
1 Panhard
1 DB7-es bombázó
4 vadászgép (Remélem a Naderpin nevû srác megnézi a statiszikát, mivel lõtték le a D520-át. Stuka forever !!!)

Jól lett volna ha:
Több Stukánk lett volna, 5-tel kipucolhattuk volna az AB-t.
A pumások rendes vadászgéppel tudtak volna repülni, ekkort az hiszem a szövetségesek légiereje nem okozott volna gondot.
Az FB lett volna felállítva normális légvédelem, ennek hiágyában a szorongatott helyzeteknek mindíg elhalálozás lett vége.
bazza
fel jönne vki ts-re?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

!S jóreggelt mindenkinek!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

bazza
Segítsetek fiúk!
Honnan lehet elindítani a TS-t?
És honna lehet elindítani az offline játékot?
Ezeddig még egyik sem sikerült...😞

Hi! Mikor lesz legközelebb valami hasonló hadjárat?
Kincs, a fotón mintha borostás lenne az állad.
kincsed
szép jó reggelt mindenkimnek

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Punker
reggelt még mindig esik 😞((((((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
utaztunk a pokolba egy opel platón 😊 minta sertések a vágóhídra

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
most végeztünk 😊
én még egy depot befoglaltam amikor jött egy kis légitámogatásunk, de tankok tömege körbevett és nem menekülhettünk végül Sedan-t védtük.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kincsed
Igen.és köszönöm neked,nektek...én sem felejtem el soha!Na,és a kezdet!A franciáknál kezdtem...ja,és tudjátok hogy kezdõdik az emailcímem?WW.2kincs@

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

Na anagy szenzácio nekem maradt EZT nem felejtem ell soha!!!!

Hypo
nekem volt idom 30 percet utaztam:}}}

magillagorilla
Mivan a Gyalogos Urak nem értek rá fényképezgetni? 😊

Aláiirás

Ah de gyönyörû szép!!!!

Hypo

magillagorilla
Nade megsüketülni sem akarok! 😊 Meg az se jó, ha a beszédtõl nem hallom az ellenséget. 😊

Aláiirás

Avval eggyüt hogy nem tudtunk feljönni ütös kis gárda jöt létre szerintem és kellene az ütö képes légi fedezet ami alakul ahogy elnézem😊))
Ja és idegenek opeljére ne száljunk fel ha 2xer be rak az et elé a város sarkában😊)))

Magilla nehari de a tsen lehet hangeröt állitani igaz beszarsz oilyan hangosra kell rakni😄DDDD

magillagorilla
Tényleg jó volt a hadjárat, csak kar, hogy nem sikerült elérni a célt. 😞
Azért meg kell mondjam, hogy igencsak belefutottunk a csõbe az elsõ körben! Eleve rosszul indult, mivel nem lettek meg a depók. Az opel nem jött fel velünk a hegyre. Abban a pillanatban, ahogy elindultunk lefelé a tankokkal, rögtön megjelentek az ellenség bombázói, mielõtt elértem volna valami fedezéket nyújtó lombozatú fáig, kirobbantották a motoromat, és úgy álltam meg, hogy a házaktól nem láttam a hidat, Mozambotól pedig a túlsó partot...
Ekkor kellett volna jönni velünk a gyalogosainknak is. De nem emlékszem rá, hogy ott lettek volna. Egy ideig lövöldöztük a depót, de hát sok értelme nem volt, ha senki nem próbálta meg elfoglalni. Aztán jól megsappoltak minket, és kész...
A második kör már jobban sikerült. Fõleg, hogy kb. egy órát töltöttünk azzal, hogy tankot hozzunk magunknak (majdnem egyenesen a gyárból ). Aztán miután átmentünk a hidon, jöttek az újabb bonyodalmak. Elõször is mivel menet közben nem hallom a ts-t, nem tudtam, merre akarunk menni 😊 Másodszor (és ez a nagyobb baj) nem jött be az, hogy figyelem Mozambot és vele mozgok, mert amiatt a $%#^$@#^ 64 limit miatt pont Õt és Hupit nem láttam! Valahogy azért kihúztam egy ideig ott. Legalább pár tankkal kevesebbük lett. 😊
A többit majd ts-en elmondom.

Aláiirás

!S isteni volt és nagyok kösz mindenkinek ki tettünk magunkért !!! Én igazán meg probáltam a gyalogosokat jó helyen le rakni ,de sajna ezek minden kül bokorban ott voltak😊)))

Punker
hadjárat:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hypo
Ja köszönet mindenkinek a hadjaratert, en elveztem, ennyit meg nem mentem tankkal:n jo lenne ha gyakrabban lenne ilyen

Hypo
Kincsed: lehet ez az oldal választás ilyen freudi volt nem?:}}} de ugyi vagy gratula és hajrá

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Bazza ha kell segítség gyere fel TSre és minden kérdésedre válaszolunk

A csapatjátékhoz úgy is kell a TS szóval az a legjobb hely a kiképzésre is.

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker

kincsed
Ja,az elsõ WWII magyar lány!!!Bocs

kincsed
Addig leírom a ma történteket.Szóval,lebutítottam Lacussal a gépemeet.És nagy izgalommal vártam,hogy bejutok-e a játékba.És mikor megláttam a patkányt...hát,sosem örültem még igy ennek az állatnak.
És végre bejutottam.A gyakorló lõtéren 500 m-rõl is eltaláltam a figurákat.Aztén jött az éles.Na,nagyon boldog voltam,hogy végre bejutottam,és ott vagyok,ahová régóta vágytam.És mondja Lacus,hogy irjak a közös chetbe.Hát igen,irtam isSZIASZTOK!ITT VAN AZ ELSÕ WWII LÁNYErre Lacus mondja,mért nem írok már.Mondom,hát irtam.És akkor döbbentünk rá:ÉN A FRANCIÁK CSAPATÁBAN KÖTÖTTEM KI.Ezért le is tiltott 1-2 órára.Hát ugy röhögtünk,hogy csak na.
Ennyi a rövid történet.Értitek,egyszer végre bejutok,és a másik oldalra állok....

kincsed
Sajnálom,hogy nem játszhattam veletek tovább, de ledobott megint a net.Nem akartam vissza menni,mert nem akartalak zavarni titeket...de legközelebb már kicsit tapasztaltabban állok elétek igérem.

bazza
AZ JÓHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THENK JÚ FOR KORPORÉSÖN!!!!!!!

Punker
úgy jöhetsz, csak nem leszel papíron is tag

bazza
Nah jól állunk! Legalább azt mondja meg valaki, hogy akkor sem játszhatok a magyar Hunyadiak oldalán, ha nem fizetek elõ a játékra? Nem muszáj, hogy csaoattag legyek, de legalább mint "szövetséges" szeretnék velük játszani!

Punker
bocs de most megyünk várost foglalni

Punker
már 27-en vagyunk

bazza
És magyarokkal hadjáratban?

Punker
amíg van freetrial játszhatsz ingyen

bazza
óhhh...Akkor sosem lehetek tag 😞((((((((((((
És akkor hogyan játszhatok?

Punker
nem, ha elõfizetõ leszel akkor lehetsz majd tag

game name: a játékban a többi játékos ezen a néven lát majd

bazza
Amikor a Filefront-ról le szeretném tölteni a trialt, akkor mit kell ide írni: Game Name:*********

Ja és ezek után tudom módosítani az adatokat? (hogyha felvesznek a Hunydiakhoz, akkor oda kell valami elõjelzés...)

Punker
gyûlik a sereg a hadmûvelethez:

bazza

Random_
egy magyar squad van a Hunyadi ha végigmész az alapkiképzésen akkor tag is lehetsz
jármûvek vezetéséhez elég hasznos a joy bár tankot lehet billentyûzettel is irányítani
a játékban folyamatosan lépsz elõre kapsz új rangokat és így bõvül ki a használható eszközök tárháza

a fenti linken van lehetõség ingyenes gaméra csak most

offline is ki lehet próbálni a gamét ha letöltöd, de csak online módban van lehetõség másokkal is játszani

bazza
Olvastam a kiképzésrõl! Ha én most úgy gondolom, hogy jelentkezek a seregbe, akkor hogyan fognak engem kiképezni?

Random_
nem talál semmit bazza néven
emilcím?

bazza
Itt van valamiféle magyar "klán"?
És most hol tart az elõrenyomulás? Lehetnék én pl lövész? Melyik oldalon harcoltok? Az izgatottság csak úgy tódítja belõlem a kérdéseket!

Merre vagytok most?
bazza
"Szeretnél egy olyan játékkal játszani, ami FPS, tank- ágyú-repülõgép-, hadihajószimulátor is egyben? Érdeklõdsz a 2. világháború után? Unod a lehatárolt játékteret?"

Eltaláltad!